- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
iyi akşamlar kızlar...sabahtan beri baş ağrısı çekiyom yeni düzeldim birazçok fenaydım...
dün akşam sıkıntıdan bugün başıma vurdu...:26:
bi sizlere bakıyım dedim...
geçmiş olsun canım minoset hamilelere verliyor.İçseydin keşke.
bütün gün çektim canmm...yinede hap almadım.
eveeeeet son 1hafta kaldı
dün akşam hastanede çok sıkıldım canmm korkuttu kızım beni...bugün başıma vurdu
kızım tosun olmuş teyzesi şimdiden 3750gr.olmuş çok şaşırdım
abrel cim sen tecrübelisin sana da sorayım
pijama mı kullandın gecelik mi doğumda
bir de sabahlık alalım mı
ben normalde hiç kullanmam da sabahlık
Azize, msj atmıştım sana benim kullanıcı adım babyirmak oldu listede güncellermisin....
bütün gün çektim canmm...yinede hap almadım.
eveeeeet son 1hafta kaldı
dün akşam hastanede çok sıkıldım canmm korkuttu kızım beni...bugün başıma vurdu
Azize, msj atmıştım sana benim kullanıcı adım babyirmak oldu listede güncellermisin....
arkadaslar aranızda doplercıhazıyla tanısanınız var mı yarın dopler yapılacak bana BEBISIN 2 HAFTA ONCE KILOSU AZ CIKTI O NEDENLEbütün gün çektim canmm...yinede hap almadım.
Eveeeeet son 1hafta kaldı
Dün akşam hastanede çok sıkıldım canmm korkuttu kızım beni...bugün başıma vurdu
maşallah kuzuna ebrulicimKızlar hızınıza yetişebilene bravoBugün dr. gittik.İlk defa nts ye bagladılar.Herşey normal çıktı.Dr. seninkinin keyfi yerinde gününü bekliycek dedi.Şubat sonu demişti.Bugün 9 mart dedi anlamadım gitti.Oglum 3300 48 cm olmuş Çatı kontorolü yapar sandım ama 1 marta gün verdi o zaman yapıcam dedi:26:Bu arada bende 2 kilo almışımyani toplamda 16 oldum:84:
ebrulibebişine de sana da
sweet cim nasılsın canım??
maşallah kuzuna ebrulicim
iiyiyim tatlım sen nasılsın yuvarlanıp gidiyoruzarada cidden yuvarlanıyorum yerimden kalkamıyorum nedense bazen sağa dön sola dön yuvarlanıp kalkıyoruz
maşallah kuzuna ebrulicim
iiyiyim tatlım sen nasılsın yuvarlanıp gidiyoruzarada cidden yuvarlanıyorum yerimden kalkamıyorum nedense bazen sağa dön sola dön yuvarlanıp kalkıyoruz
iyi geceler muhammedi kokla yerimeilginç sanki yeniden ameliyat oldum sezeryanımm bir agrıyo inledim yatayım az cok oturdum ondan mı acaba öpüyorum canlarım siziiii
bugün çarşıya çıktım
1-2 saat dolaştım
çooook yorulmuştum eve geldiğim de
geriliyo karnım baya
ilginç sanki yeniden ameliyat oldum sezeryanımm bir agrıyo inledim yatayım az cok oturdum ondan mı acaba öpüyorum canlarım siziiii
maş.de kız kocaman maş kuzuna biliyorsun benimde 2870 dediler 3500 cıktı ya daha fazla cıkarsa küçük cocuk zor oluyo olsun tombik daha iyi canım
valla canmm...ama bizim dr.fazlası değil eksiği olur kilosunun dedi. 300gr.hata payı olurmuş.
sağlıklı olsunda önemli olan o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?