2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar...sabahtan beri baş ağrısı çekiyom yeni düzeldim biraz çok fenaydım...
dün akşam sıkıntıdan bugün başıma vurdu...:26:
bi sizlere bakıyım dedim...

geçmiş olsun canım minoset hamilelere verliyor.İçseydin keşke.

Azize, msj atmıştım sana benim kullanıcı adım babyirmak oldu listede güncellermisin....

maş.de kız kocaman maş kuzuna biliyorsun benimde 2870 dediler 3500 cıktı ya daha fazla cıkarsa küçük cocuk zor oluyo olsun tombik daha iyi canım

arkadaslar aranızda doplercıhazıyla tanısanınız var mı yarın dopler yapılacak bana BEBISIN 2 HAFTA ONCE KILOSU AZ CIKTI O NEDENLE

Son düzenleme:
maşallah kuzuna ebrulicim
ebruli bebişine de sana da
sweet cim nasılsın canım??

iiyiyim tatlım sen nasılsın yuvarlanıp gidiyoruzarada cidden yuvarlanıyorum yerimden kalkamıyorum nedense bazen sağa dön sola dön yuvarlanıp kalkıyoruz

maşallah kuzuna ebrulicim

iiyiyim tatlım sen nasılsın yuvarlanıp gidiyoruzarada cidden yuvarlanıyorum yerimden kalkamıyorum nedense bazen sağa dön sola dön yuvarlanıp kalkıyoruz

iyiyim cnm ben de
aynen valla
kalkamıyorum yattığım yerde dönmek bile zor geliyo:)

bugün çarşıya çıktım
1-2 saat dolaştım
çooook yorulmuştum eve geldiğim de
geriliyo karnım baya

ilginç sanki yeniden ameliyat oldum sezeryanımm bir agrıyo inledim yatayım az cok oturdum ondan mı acaba öpüyorum canlarım siziiii

maş.de kız kocaman maş kuzuna biliyorsun benimde 2870 dediler 3500 cıktı ya daha fazla cıkarsa küçük cocuk zor oluyo olsun tombik daha iyi canım

valla canmm...ama bizim dr.fazlası değil eksiği olur kilosunun dedi. 300gr.hata payı olurmuş.
sağlıklı olsunda önemli olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…