bende çıkıyom kızlar...gözlerimi yormayayım zati bütün gün baş ağrısı çektim...
herkeze iyi geceler güzel annişler
ahhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhh bana sonda demeeeeeeeeeee ne kadar yalvardım bayıltın takın ayıldıgımda bile o genel anestezi olmasına ragmen sonda acısı vardı allah onları kahretsin cıkardılar ameliyatım iyileşti soktukları idrar yolu yanması gecmediiii
kızlar yaa benimde ilki sezeryandı ama bana sonda filan takılmadı sadece doğum sonrası kum torbası koymuşlardı o çok acıtmıştı hatta hemşirelere yalvarıyodum nolur yapmayın diye hala konuluyomu ???
İyi geceler annişler,
2 saat sebepsiz yere içli içli ağlama krizinden ve eşimin yüzüme şaşkın şaşkın bakmalarından sonra gelip size bakayim dedimKafayı yedim artık galiba ben. İnsan yerinden kalkamıyor diye ağlarmı ya hemde saatlerce. Ama küp gibi oldum artık. Karnım patlayacak gibi. Ağzım çok acı hiç su içemiyorum. Kızım aşağıya indi. Midem rahatladı sürekli karnım acıkıyor. Doktorum salı'ya kadar yok. Ay yine ağlayacağım:84: Kızlar birde yeni takıntımı söyleyeyim biraz fikir verin. Doktorum normal doğum diyor. Bende ikna oldum nasipse normal doğum istiyordum taki dün birşey okuyana kadar. Normal doğumda bebeğin kafası uzun oluyormuş ve düzelmesi 3 günü falan buluyormuş o yüzden sezeryanla doğan bebekler daha güzel görünüyormuş:84::84:
İyi geceler annişler,
2 saat sebepsiz yere içli içli ağlama krizinden ve eşimin yüzüme şaşkın şaşkın bakmalarından sonra gelip size bakayim dedimKafayı yedim artık galiba ben. İnsan yerinden kalkamıyor diye ağlarmı ya hemde saatlerce. Ama küp gibi oldum artık. Karnım patlayacak gibi. Ağzım çok acı hiç su içemiyorum. Kızım aşağıya indi. Midem rahatladı sürekli karnım acıkıyor. Doktorum salı'ya kadar yok. Ay yine ağlayacağım:84: Kızlar birde yeni takıntımı söyleyeyim biraz fikir verin. Doktorum normal doğum diyor. Bende ikna oldum nasipse normal doğum istiyordum taki dün birşey okuyana kadar. Normal doğumda bebeğin kafası uzun oluyormuş ve düzelmesi 3 günü falan buluyormuş o yüzden sezeryanla doğan bebekler daha güzel görünüyormuş:84::84:
sibelcim sen ankarada mıydın cnm?
sen kimsin önceki nick yane
hepimizde ara ara oluyor sanırım bu ağlama nöbetleri tatlım.yanlız değilsin yani
doktorunun olmama paniğini bende çok iyi biliyorum canım.çok stresli bir durum:18::18::18:
inş.o dönene kadar hiçççç birşeycik olmayacak sen gönlünü ferah tut
normal doğum hakkındaki görüşlerin içinse hiçbirşey söylemiyorum canım
İyi geceler annişler,
yok bidenem sadece böyle birşeye inanıp kafana takmana hem güldüm hemde birazcık kızdım.normal doğum gibisi varmı tatlım yaaakafa uzama olayı doğru değil mi İlknur? Ondan söylemiyorsun. Yaaaaaaaa:84: Uzun kafalımı olacak şimdi kızım:84:
aynen canım yaaaaa:84:offffffffffff offfffffffffffff benim oğlumda dönmüş olsaydıda keşke bende normal doğum yapsaydım hemen ayaklansaydım bebişimi hemen emzirseydim sersem gibi amilyat sancısı çekmeseydim
offffffffffff offfffffffffffff benim oğlumda dönmüş olsaydıda keşke bende normal doğum yapsaydım hemen ayaklansaydım bebişimi hemen emzirseydim sersem gibi amilyat sancısı çekmeseydim
iyi geceler anneciklerr.asaely ağlama krizi normal sanırım son zamanlara yaklaştıkça daha da fazlalaşıyo.normal doğumda kafa uzama olayını ilk defa duydum.varsın uzasın kafası yaa nasılsa düzeliyomuş 3 gün sonra.normal doğsun sağlıklı olsun da uzun olsun kuzular.bunu düşünüp stres yapma canım
yok bidenem sadece böyle birşeye inanıp kafana takmana hem güldüm hemde birazcık kızdım.normal doğum gibisi varmı tatlım yaaa
evet nadiren bebek doğum kanalına sıkışıp kaldığında vakum kullanılmak zorunda kalınabiliyor ama hem çok nadiren oluyor bu tür durumlar hemde sezeryanın sıkıntısının yanında nedir ki tatlı kızının birazcık uzun kafalı olmasıiki güne kadar düzelir o
hem sen onun gözlerinin içine bakarken görecekmisin bakalım kafasını kolunu
benim 2.sezeryanım olacak merak ediyorum aynı yerden mi kesecekler:18: yine dikişler zor mu iyileşecek bu 2.gebelik çok tuhaf ilkinde kasılmam sancım hiçbişeyim yoktu şimdi yok yok bende
bendede aynısı olmuştu ilkindesabah bi kalktım ayy dedim altıma kaçırmışım değiştirdim yattım sonra yine akmaya başladı kalktım tekrar baktım tamam dedim suyum geldi telaş sardı tabi bizi.eşim evde bi o yana bi buyana gide gele üzerini değiğtirdi sanki o doğuracakmışki gibi heyecan yapmıştı bakalım bunda nasıl olacak
ya kızlar korkutmayın insanı benim heryerim pek bi hassastır zaten
ped takınca bile alerji olan insanım ben azcık sert taharetlensem yara olur o derece manyak bir bedenim var simdi olur da sezeryan olursam düşünemiyom halimi amanın :S
alıştık göbüşlere
ne değişik gelcek şimdi bomboş kalınca
ama artık taşımak da zorlaştı ya
offffffffffff offfffffffffffff benim oğlumda dönmüş olsaydıda keşke bende normal doğum yapsaydım hemen ayaklansaydım bebişimi hemen emzirseydim sersem gibi amilyat sancısı çekmeseydim
aynen canım yaaaaa:84:
keşke bende o kadar çok istiyordum ki normal doğumu.napalım bizede böylesi nasipmiş
İyi geceler annişler,
canım ben sezeryan kesisi gibi bir ameliyat oldum geçen yıl şubat ayında dış gebelik yüzünden.nasıl uyandığımı nasıl bir acı çektiğimi çok iyi hatırlıyorum.kimseyi korkutmak istemem tabiki ama normal doğum nerdeeeee o acı nerdeeya böyle demeyin üzülüyorum kızlar ya. Zaten hep olmayını isteriz. Ben sanırım korkuyorum. Sürekli kendime bahane buluyorum:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?