2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende apandist ameliyatı olmuştum. Birde dikiş yerim iltihap kapmıştı. Bir ay çektim. O da zor biliyorum canım çok haklısın. En iyisi, nasıl olursa olsun kolay doğum ile sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah Allah hepimize.

aynen canım yaaaaa:84:
keşke bende o kadar çok istiyordum ki normal doğumu.napalım bizede böylesi nasipmiş
evet canım kısmet böyleymiş hep korkmuyorum diyordum normal doğumdan ama napalım bizede sezryan yolu gözüktü
bu haftadan sonra dönme olasılığı hiç yok muymuş canım :26: dönmez de sezaryan olmak zorunda kalırsan inşallah ağrısız sızısız atlatır çabucak ayağa kalkarsın canım.
canım çok zormuş yeri daraldığı için aminnnn diyelim inş sezeryanı kolay atlatırım
ya böyle demeyin üzülüyorum kızlar ya. Zaten hep olmayını isteriz. Ben sanırım korkuyorum. Sürekli kendime bahane buluyorum:18::18::18:

allah yardımcın olur canım merak etme emin ol çokda rahat doğum yapıcaksın sağlıkla bebişini kucağına alıcaksın

offffffffffff offfffffffffffff benim oğlumda dönmüş olsaydıda keşke bende normal doğum yapsaydım hemen ayaklansaydım bebişimi hemen emzirseydim sersem gibi amilyat sancısı çekmeseydim

benim bebiş de daha dönmedi( döncekler ama ben umutluyum.umutsuzluğa kapılma canım 39 da dönen birsürü bebiş var çevremde örnek.haftamız erken merak etme çatır çatır doğurcaz

ya bu sezeryanda acı çekmeyen tek benmiyim acabahemde çok korkmama rağmen..şimdide 2. korkuyorum...inşallah buda ilki gb olur ya..sezeryandan çıktım...oooo ben böyleyse 10 tane doğuruum diyordum...ne kum torbası kondu ne bişey ama ağrı kesici iğne vurdular bilmem kaç saatte bir

haha o nedemek ya....kaynanam hep anlatır eşimi vakumla çekmişler..bende yüzü yuvarlak diye arada takılırım toparlak surat diye desene ondanmış

benim eşimde evde doğmuş. Annesini hiç kesememişler. Çok zorlanmış çıkarken sanırım. Kıyamam kocişinde kafası öyle benim

benim bebişim daha 28.haftada dönmüştü
ama işte olmayınca olmuyor.bizim içinde böylesi nasipmiş.zaten tüp bebek olduğu için pek göze almıyordu doktorlar.birde bu durum çıkınca artık bana çok uzak bir hayal normal doğum....

canım boşver ya en önemlisi sağlıkla doğmaları zaten. Benim kuzenlerim sezeryanla doğum yaptı 20 günlük bebekleriyle tatile bile gittiler. Kişiden kişiye değişiyor sanırım.

benim bebiş de daha dönmedi( döncekler ama ben umutluyum.umutsuzluğa kapılma canım 39 da dönen birsürü bebiş var çevremde örnek.haftamız erken merak etme çatır çatır doğurcaz

canım hafta olarak geri ama bebek iri 2 hafta önde oyüzdende doktor ümitli değil hatta 28.haftada dedi dönmesi zor diye adam nerden bildi wallahi anlamadım başka doktor görmese dicemki sezeryan yapmak için uyduruyor öylede değil hoş kafa yukarıda usg.ile bakarken görüom

kaçıncı hafta görünüyor canım kilosu ne kadar?ay döner inşallah umudunu kaybetme

anaaaaaaaam benim kız kudurdu yine. Alt kısımda birşeyler yapıyor. Mesane çalışıyoruz bu gece. Canımı yakıyor zilli. Yatayım artık kızlar ben. Yoksa oynaya oynaya patlatacak suyunu. Beklesin aman salıya kadar. Öpüyorum hepinizi. İyi geceler.

kaçıncı hafta görünüyor canım kilosu ne kadar?ay döner inşallah umudunu kaybetme

34+4 iken 36+4 çıkıyor canım hatta doktor son adetini doğru hatırlıyorsun değilmi dedi kendi doktorum olmadığı için başka doktor bakmıstı 2991gr çıktı

34+4 iken 36+4 çıkıyor canım hatta doktor son adetini doğru hatırlıyorsun değilmi dedi kendi doktorum olmadığı için başka doktor bakmıstı 2991gr çıktı

benim sattan iki hafta sonra olmuş döllenme..2li tarama testinin haftasına göre hesaplamak gerekiyomuş doktor öle söyledi bana.benim de en son kontrolümde 33+6 iken 34+3 görünüyodu 2590 gr dı.bakalım görcez ne kadar olmuş hanımefendi..babası ters gelmiş dünyaya herşeyin hayırlısı..
Çok istiyorum normal doğum ama nasip bebişimin sağlığı önemli sonuçta

ama yine umut ediyorum ,dua ediyorum döner inşallah meleklerimiz...

amin canım inş bebişinin kilosu iyiymiş senindebir mucize olurda dönerler inşallah hakkımızda hangi doğum şekli hayırlısı ise öyle olsun

Kızlar, ne kadar hızlı ilerlemiş sayfalar, geçmişi okuyana kadar saat kaç oldu. deniz1979'dan ya da calimero'dan haber yok galiba. Elsiden güzel haberler bekliyoruz.
Ya doğum konusunda hakkımızda hayırlısı olsun, şimdiden bu konuda çok fazla şey kurarsak, doğumda daha fena oluruz, olan olacak, Allah hakkımızda hayırlsını yazsın, bol bol dua edelim.
En geç bir aya geliyor bebişler, daha karnımızdayken tadını çıkartalım, bu günleri çooook özliceksin diyor doğum yapanlar...

Arkadaşlar ben iki kere sezeryan oldum..Geçen ay arkadaşım sezeryan oldu ilk doğumu normal olmasına rağmen öyle korktuğum gibi olmadı dedi..İkinci gün dolaşmaya başladı..
Normal doğum güzelmiş,kolaymış ama bir de dikişli olanlara sormalı?Bence normal yada sezeryan bebişlerimiz sağlıkla gelsin,önemli olan bu..Ben üçüncü sezeryana gireceğim..Arık ameliyattan korkmuyorum..

benim oğluum sanki hep içimde kalcak gibi geliyor tabiii 9ay karnımda olunca sanırım çıkmıcak sanıyorum
amin hakkımızda hayırlısı olsun tabiii en önemlisi bu ama herkesin gönlünde birşey yatıyor:26::26:

selam kızlarrr, şimdiden herkese günaydın
bugün 11 de dr a gideceğiz ama
ben hala gaz sancısından muzdaribim.
dünden beri afedersiniz oraya fitil şuraya şurup
ama bu gıcık şey yapıştı bana
sinir ediyor beni.
ayy çok gıcık bişi şişim sanki patlayacak gibiyim.
rezene çayını bugün dr sorup alacağım.
inşallah o işime yarar

günaydın annecikler biz bugün erkenciyiz babamızı işe yolladık uykumuz kaçtı..dünden beri alt tarafta kuşumda acayip ağrı var bide çok fazla kasılmam oldu dün.. sabah yine ağrıyla uyandım normaldir inşallah:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…