sizdedemi sarılık cıktı biz bugun ölçtürdük 14 cıktı 17 olursa hastaneye alırım dedi.sizin kac?cok korkuyorum sürekli emzir dedi 2 saate bir emzirmeye calısıyorum ama uyanmıyor bazen napıcam ben.?
tesekkür ederim canım sarılık oldu kuzum uyuyor hep sarılık uyku yaparmıs zorla kaldırıp emziriyorumcok üzülüyorum kıyamıyorum
canım kıyamam ben ona.ya bu her doğan bebeğin başına geliyor galiba.tıpta bir çaresini bulamadılar mı hala ya.geri kalmışlık gibi.ne biliyim bir ilacı yada hızlı bir tedavisi olması gerekli bence.yazık o minicik bebişlere.:2::2:
genelde yenidogan cocuklarda olur diyorlar iyileşmesi uzun sürüyormus tek tedavi fototerapiymiş.inşallah yükselmez daha fazlada almazlar kuzumu hastaneye:84::84:
maşallah quzuna aplammgeçmiş olsun cnm
sağolun kısslarrr
geçmiş olsn cnm
ayy
azıcık kalmışşş
çok greçmiş olsun cnm
böbrek sancından sonra bu sancılar geldi demek
neyse tatlım çok az kalmış
sağlıcakla gelsin yavrucak
canım sağol
yeni bir uzman dahiliyeciye dr gideyim dedim, sihirli değneyi yok adamın dedi.
acıya devam
ay ayy
hoşgelmiş
geçmiş olsn cnm
sağol cnm
inşallah senin bebişte pıt die gelir
canım bisede heber ver tatlım.
maşallah annesi
ayy az kalmış ardinacığım
sağlıcakla al bebişini kucağına
canım geçmiş olsun
canımmm
dr çıktım hemen eve geldim bi saattirde geçmiş okuyorum ,topik ne ksadar hareketlendi di mi cnm
kızım bu hafta çook kilo almış 2900 olmuış boyu da 50 cm miş
ki yediklerime dikkat ettiğim halde
dr daha da dikkat et dedi
haftaya perşembe ilaçları bırakacakmışım
sonra bol bol gezmelker beni bekliyo olacakmış
sonrada beliz hanım ne zaman gelmek isterse gelecekmiş
yine de gönlüm 37. haftasını doldursun istiyor
sen nasılsın damlacığım
mert bey'in keyfi nasıl?
maşalahhhslm annecikler....:80:
kontrolden geldik bizde biraz önce...idrar yolları enfeksiyonum için ilaç verip 2 hafta sonra gel tekrar bakalım demişti dr amcamız...ilaçları içtik amaa malesef bir düzelme yok yapıştı kaldı enfeksiyon bu sefer idrar kültürü yaptıralım dedi onun sonucuda hemen çıkmıyormuş salıyı beklicez artık...offf ilaç içmekten bıktım artık enfeksiyon olması erken doğum riski meydana getiriyor ne olacak böyle bilmiyorumyemek borum yanıyor diyede şurup verdi gebelik reflüsüymüş....bu sıkıntı verici olayın ardından duyduğum güzel birşey oğluşum 3000 gr ulaşmış daha şimdiden artık 40 lı haftalarda kaç oluruz bilmiyorum Allah sağlıklı sıhaatle kucağımıza almayı nasip etsin hepimize....
sizlerde nevar neyok kızlar bebişler nasıl?
genelde yenidogan cocuklarda olur diyorlar iyileşmesi uzun sürüyormus tek tedavi fototerapiymiş.inşallah yükselmez daha fazlada almazlar kuzumu hastaneye:84::84:
ya kızlar ben korkmaya başladımm
şimdi dr 2cm açılman var dedi
nstye başka hastanede giriyorum 17sinde girmek için gittim ama giremedim öğleye denk geldi dönüşte giriyim dedim yine giremeedim hastanenin kapanmasına denk geldi
bende tık yok arada bi kasılma oluyorr eğer doğru analizse bi sorun yoktur dimi ya
Kızlar ya bende tuhaf bir durum var birkaç gündür.. Böbreklerimin az üstü sanki böğrüme yumruk yemişim gibi ağrıyor, ya da damar damar üstüne binmiş filan gibi.. Yatarken özellikle çok acı çekiyorum, zaten yatabildiğim iki pozisyon var, sağa doğru ve sola doğru şeklindeOnda da kıvranıyorum, kasılmış duruyorum acı yüzünden.. Sizce normal bir şey mi bu? Bebişin bulunduğu yerle ilgisi yok ama neyden olabilir bilemedim. İçerden yumruk atıp çürütmüş olabilir mi kızım?
Kızlar dün gece karnıma feci bir agrı girdi.Evin içinde turladım durdum.Eşim panik oldu hemen ama ben onu sakinleştirdim.Çünkü dün dr.kanala girmemiş daha var zamnı demişti.Acaba gaz sancısımıydı yalancı sancımıydı anlamadımGeçmiş oku oku bitmiyor.Kaldıgım yerden okumaya devam edeyim
Geçmişi henüz okumadan bizde müjdemizi verelim dedim.
Bugün dr kontrolüm vardı,kızım 3050 gr olmuş.Çatı muayenemiz yapıldı,çok istersen normal doğum yapmanda sakınca yok dedi drumuz.Bugün Nst ye de bağlandım.
30 dk lık sohbetten sonra iyice düşünüp epidural sezeryan olmak istediğime karar verdim.
Hastanenin doğum odalarını gezdikten sonra 28 Şubat a oda rezervasyonumuz yapıldı.
Kısmetse kızımı 28 Şubatta kollarıma alıcam.Sabah 9 da operasyona giricem.
Uzun zamandır doğuma karar verme konusunda çok stresliydim.Bugün bütün streslerimden sıyrıldım.
Günümde belli olduğu için annemde haftaya yanıma gelecek.
Doğum odalarının hepsi dolu olduğu için benim drumun epidural sezeryanla doğumunu gerçekleştirdiği hastadan izin alarak dışarıdan şöyle bir odamı inceledim.
İçime de çok sindi.
Doğum yapan kızın annesi ile sohbet ettik,drumdan ve hizmetlerinden çok memnun kaldıkarını söyleyince stresim daha da azaldı.
Şimdi heyecanlı bir 9 gün beni bekliyor.
acile git sancım var dee iki dakikada nst sokarlar
kızlar bugün aktardan lohusa şerbeti için bir karışım aldım.taş gibi bir şey.felaket kokuyor
mevlüt okutmayı düşünüyor musunuz? bu arada doğumdan ne kadar sonra mevlüt okutulur ki? :44::44:
kızlar bugün aktardan lohusa şerbeti için bir karışım aldım.taş gibi bir şey.felaket kokuyor
mevlüt okutmayı düşünüyor musunuz? bu arada doğumdan ne kadar sonra mevlüt okutulur ki? :44::44:
Kızlar hızınıza yetişebilene bravoBugün dr. gittik.İlk defa nts ye bagladılar.Herşey normal çıktı.Dr. seninkinin keyfi yerinde gününü bekliycek dedi.Şubat sonu demişti.Bugün 9 mart dedi anlamadım gitti.Oglum 3300 48 cm olmuş Çatı kontorolü yapar sandım ama 1 marta gün verdi o zaman yapıcam dedi:26:Bu arada bende 2 kilo almışımyani toplamda 16 oldum:84:
maşallah kuzucuklarabütün gün çektim canmm...yinede hap almadım.
eveeeeet son 1hafta kaldı
dün akşam hastanede çok sıkıldım canmm korkuttu kızım beni...bugün başıma vurdu
kızım tosun olmuş teyzesi şimdiden 3750gr.olmuş çok şaşırdım
maşallahson ay 96 cıktım biliyor musun şu an 85 olmuşumbir haftada şaşırdımmmm
hakkınızda hayırlısı olsun canımgünaydınlar.. arada nefes alırsak yazıyrm size. biz 2 günde bir dr dayız. erken doğum sancıları.. serum yıyıp gelıyrz eve. bir aydır yataktaym, annem geldi memleketten o bakıyor bana sağolsn. sancım çok. dr 37yi görelim dayanmaya çalış dedi.salı dr a gidicez ve buyuk ıhtımalle bu hafta sezeryan olucam. hakkınızı helal edin kızlar ve dua edin bize inşallah.. en son pztesi 2500 kg dı. kilosu az dıye bekletti ama artık bekletmez bizi bebegimde tehlikeye girebilirmiş.. dualarınızı bekliyorz.. bu arada sabah uyandıgımda karnım düşmüştü aşağı, hadi hayırlısı bakalım..
maşallah canım oğluşunaslm kızlar biz az önce kontrolden geldik...tombik yanaklı oğluşumuzu gördükdr amcası 3300 gr dedi ve 41 haftalık bebek boyutundaymış...haftaya tekar gelin doğum şekline karar vericez dedi...ama bebek çoookkk büyük deddi doğum kanalına henüz girmemiş oğluşum ama kafası aşağıda...erken doğum diye bişey söz konusu değil dedi...ben zaten biliyorum 42.haftaya kadar doğmaz dedim gülüştük..oğluşum bize gülümsedi çok tatlıydı
Allah analı babalı büyütsün inş...herkese güzel bir hafta sonu diliyorum bir bebişimiz daha geldi güzin arkadaşımız perşembe günü sarp bebişini dünyaya getirmiş2755g dogmuş şuanda küvezdeymiş solunum desteği almış şükür desteksiz soluyormuş dualarımızı eksik etmeyelim bebişini kucağına en kısa sürede alsın
gözünaydın canım gününüz belli olmuş hakkınızda hayırlısı olsun inş.Geçmişi henüz okumadan bizde müjdemizi verelim dedim.
Bugün dr kontrolüm vardı,kızım 3050 gr olmuş.Çatı muayenemiz yapıldı,çok istersen normal doğum yapmanda sakınca yok dedi drumuz.Bugün Nst ye de bağlandım.
30 dk lık sohbetten sonra iyice düşünüp epidural sezeryan olmak istediğime karar verdim.
Hastanenin doğum odalarını gezdikten sonra 28 Şubat a oda rezervasyonumuz yapıldı.
Uzun zamandır doğuma karar verme konusunda çok stresliydim.Bugün bütün streslerimden sıyrıldım.
Doğum odalarının hepsi dolu olduğu için benim drumun epidural sezeryanla doğumunu gerçekleştirdiği hastadan izin alarak dışarıdan şöyle bir odamı inceledim.
İçime de çok sindi.
Doğum yapan kızın annesi ile sohbet ettik,drumdan ve hizmetlerinden çok memnun kaldıkarını söyleyince stresim daha da azaldı.
geçmiş olsun canım.bebişine de maşallah.bu reflü olayı galiba bende de var.heleki yemeği biraz fazla kaçırdım mı? çok kötü oluyorum,olduğu gibi ağzıma geliyor yediklerim,sonra geri gidiyor.özellikle de süt içtiğimde ve yoğurt yediğimde.
sağolun kızlarmaşallah quzuna aplamm
inşalah hayırlısıyla vaktinde gelir quzunn
ne yaptın sordun mu tatlım rezeneyi
maşalahhhyavruna canım
canım ya geçmiş olsunn
oyy kıyamam inşalah yükselmez tatlım bebişlere Rabbim şifa versin
slm annecikler....:80:
kontrolden geldik bizde biraz önce...idrar yolları enfeksiyonum için ilaç verip 2 hafta sonra gel tekrar bakalım demişti dr amcamız...ilaçları içtik amaa malesef bir düzelme yok yapıştı kaldı enfeksiyon bu sefer idrar kültürü yaptıralım dedi onun sonucuda hemen çıkmıyormuş salıyı beklicez artık...offf ilaç içmekten bıktım artık enfeksiyon olması erken doğum riski meydana getiriyor ne olacak böyle bilmiyorumyemek borum yanıyor diyede şurup verdi gebelik reflüsüymüş....bu sıkıntı verici olayın ardından duyduğum güzel birşey oğluşum 3000 gr ulaşmış daha şimdiden artık 40 lı haftalarda kaç oluruz bilmiyorum Allah sağlıklı sıhaatle kucağımıza almayı nasip etsin hepimize....
canım face te adın ne bende görmek istiyorum senin bebişinitesekkür ederim canım sarılık oldu kuzum uyuyor hep sarılık uyku yaparmıs zorla kaldırıp emziriyorumcok üzülüyorum kıyamıyorum
maşallah quzuna aplamm
inşalah hayırlısıyla vaktinde gelir quzunn
ne yaptın sordun mu tatlım rezeneyi
maşalahhhyavruna canım
canım ya geçmiş olsunn
oyy kıyamam inşalah yükselmez tatlım bebişlere Rabbim şifa versin
ya kızlar ben korkmaya başladımm
şimdi dr 2cm açılman var dedi
nstye başka hastanede giriyorum 17sinde girmek için gittim ama giremedim öğleye denk geldi dönüşte giriyim dedim yine giremeedim hastanenin kapanmasına denk geldi
bende tık yok arada bi kasılma oluyorr eğer doğru analizse bi sorun yoktur dimi ya
aynı durum 2 gündür bendede var kızlar..doğum sancısı mı,yalancı mı,gaz mı,idrar yolları mı....kafamda üreteceğime doktoru aradım..aslında haftaya gidecektim ama bugün gittik doktora nts girdim,sancı yok,ultrasona girdim doğum kanalında değil,kan ve idrar tahlili yaptırdı hepsi ee ne bubebek kilo aldıkça yapılan baskıdan vede gazdan dedi doktor teyzesi...istirahat verdi,içim rahat şimdi,zaten dayanılmaz bi acı değil ama insan merak ediyor ne bu diye...bu arada oğluşum 3 kg olmuş sanırım doğuma kadar 3,5 yakınlicak..oh yeterde artar bile bize..zayıf olcak diye üzülmüştüm..şimdi göbeğim taşıyamıyor
yanlız sezeryan yerini aynı yerden kesiliyormuş ya...bende korktum,2.sezeryanda ağrı oluyormuş çok dedim..hiçbişey olmicak,kafanı rahat tut sen çiğdemcim diyor..seviyorum bu doktoru ya rahatlatıyor insanı birde kadın olması önemli galiba..daha anlayışlı
şifa olsun inşallah tatlım bu sorunda böle biter inşallahoğluşunun kilosuna
geçmiş olsun cnm.
inşzllzh
temiz çıkar sonucclar
canım face te adın ne bende görmek istiyorum senin bebişini
kıyamam bu arada kuzuya inşallah hemen toplar kendini
sağol cnm sordum
içebilirsin dedi
bende tohum olarak aldım.
yoktur cnm sorun inşallah
ii yapmışsın cnm gitmekle doktora
41kereminişine
geçmiş olsun cnm
sağolun kısslarrr
geçmiş olsn cnm
ayy
azıcık kalmışşş
çok greçmiş olsun cnm
böbrek sancından sonra bu sancılar geldi demek
neyse tatlım çok az kalmış
sağlıcakla gelsin yavrucak
canım sağol
yeni bir uzman dahiliyeciye dr gideyim dedim, sihirli değneyi yok adamın dedi.
acıya devam
ay ayy
hoşgelmiş
geçmiş olsn cnm
sağol cnm
inşallah senin bebişte pıt die gelir
canım bisede heber ver tatlım.
maşallah annesi
ayy az kalmış ardinacığım
sağlıcakla al bebişini kucağına
canım geçmiş olsun
canımmm
dr çıktım hemen eve geldim bi saattirde geçmiş okuyorum ,topik ne ksadar hareketlendi di mi cnm
kızım bu hafta çook kilo almış 2900 olmuış boyu da 50 cm miş
ki yediklerime dikkat ettiğim halde
dr daha da dikkat et dedi
haftaya perşembe ilaçları bırakacakmışım
sonra bol bol gezmelker beni bekliyo olacakmış
sonrada beliz hanım ne zaman gelmek isterse gelecekmiş
yine de gönlüm 37. haftasını doldursun istiyor
sen nasılsın damlacığım
mert bey'in keyfi nasıl?
Kızlar hızınıza yetişebilene bravoBugün dr. gittik.İlk defa nts ye bagladılar.Herşey normal çıktı.Dr. seninkinin keyfi yerinde gününü bekliycek dedi.Şubat sonu demişti.Bugün 9 mart dedi anlamadım gitti.Oglum 3300 48 cm olmuş Çatı kontorolü yapar sandım ama 1 marta gün verdi o zaman yapıcam dedi:26:Bu arada bende 2 kilo almışımyani toplamda 16 oldum:84:
ilginç sanki yeniden ameliyat oldum sezeryanımm bir agrıyo inledim yatayım az cok oturdum ondan mı acaba öpüyorum canlarım siziiii
İyi geceler annişler,
2 saat sebepsiz yere içli içli ağlama krizinden ve eşimin yüzüme şaşkın şaşkın bakmalarından sonra gelip size bakayim dedimKafayı yedim artık galiba ben. İnsan yerinden kalkamıyor diye ağlarmı ya hemde saatlerce. Ama küp gibi oldum artık. Karnım patlayacak gibi. Ağzım çok acı hiç su içemiyorum. Kızım aşağıya indi. Midem rahatladı sürekli karnım acıkıyor. Doktorum salı'ya kadar yok. Ay yine ağlayacağım:84: Kızlar birde yeni takıntımı söyleyeyim biraz fikir verin. Doktorum normal doğum diyor. Bende ikna oldum nasipse normal doğum istiyordum taki dün birşey okuyana kadar. Normal doğumda bebeğin kafası uzun oluyormuş ve düzelmesi 3 günü falan buluyormuş o yüzden sezeryanla doğan bebekler daha güzel görünüyormuş:84::84:
offffffffffff offfffffffffffff benim oğlumda dönmüş olsaydıda keşke bende normal doğum yapsaydım hemen ayaklansaydım bebişimi hemen emzirseydim sersem gibi amilyat sancısı çekmeseydim
canım ben sezeryan kesisi gibi bir ameliyat oldum geçen yıl şubat ayında dış gebelik yüzünden.nasıl uyandığımı nasıl bir acı çektiğimi çok iyi hatırlıyorum.kimseyi korkutmak istemem tabiki ama normal doğum nerdeeeee o acı nerdee
kızlar günaydın. 2 gündür geçmişi okumaya çalışıyorum ama baş dönmesi mide bulantısı kafayı tutamıyorum. şu anda da çok kötüyüm zor yazıyorum. adet sancısı gibi ağrılar. ay fenalık geçirecem nerdeyse. öptüm sizi inşallah herkes iyidir.
günaydın fıstıklar1-2 sayfa anca okuyabildim geçmişi herkes iyidir umarımm salı günü kontrolüm var ama ben bugün gidicem çok merak ediyorum bebişimi 9 günüm kaldı çok sabırsızlanıyorum artık
günaydınlar.. arada nefes alırsak yazıyrm size. biz 2 günde bir dr dayız. erken doğum sancıları.. serum yıyıp gelıyrz eve. bir aydır yataktaym, annem geldi memleketten o bakıyor bana sağolsn. sancım çok. dr 37yi görelim dayanmaya çalış dedi.salı dr a gidicez ve buyuk ıhtımalle bu hafta sezeryan olucam. hakkınızı helal edin kızlar ve dua edin bize inşallah.. en son pztesi 2500 kg dı. kilosu az dıye bekletti ama artık bekletmez bizi bebegimde tehlikeye girebilirmiş.. dualarınızı bekliyorz.. bu arada sabah uyandıgımda karnım düşmüştü aşağı, hadi hayırlısı bakalım..
slm kızlar biz az önce kontrolden geldik...tombik yanaklı oğluşumuzu gördükdr amcası 3300 gr dedi ve 41 haftalık bebek boyutundaymış...haftaya tekar gelin doğum şekline karar vericez dedi...ama bebek çoookkk büyük deddi doğum kanalına henüz girmemiş oğluşum ama kafası aşağıda...erken doğum diye bişey söz konusu değil dedi...ben zaten biliyorum 42.haftaya kadar doğmaz dedim gülüştük..oğluşum bize gülümsedi çok tatlıydı
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum bir bebişimiz daha geldi güzin arkadaşımız perşembe günü sarp bebişini dünyaya getirmiş2755g dogmuş şuanda küvezdeymiş solunum desteği almış şükür desteksiz soluyormuş dualarımızı eksik etmeyelim bebişini kucağına en kısa sürede alsın
kızlar 1 saat önce 3 kez 5 er dk arayla 1 dk süren hatta geçen ağrım oldu kaslımayla birlikte
4.yü bekledim doktoru aramak için ama olmadı :26:şu an kasılma yine var ama ağrılar ara ara ve hafif oluyo bunlar şimdi yalancı sancı mı doğum sancısı mı yaaa
Geçmişi henüz okumadan bizde müjdemizi verelim dedim.
İçime de çok sindi.
slm annecikler....:80:
kızlar bu arada doktora gittik nst ye bağladı ağrı yok kasılmalar 80-120 arası gidip geliyo sonra normale dönüyo gelip gidip baktı kağıda ağrın yok mu senin dio bende tık yok ağrı eşiğin yüksek demek dedi neyse sonra açılmaya baktı 15 gün öncesinden farkı yok dedi yani sabah ki ağrım ve devam eden kasılmalarım hazırlık ağrılarıymış:44:bu arada akıntıma da baktı enfeksiyon olmasın istersen kullan fitili yine de dedikilomuzda 2800 olmuş boyumuz 50 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?