2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sizdedemi sarılık cıktı biz bugun ölçtürdük 14 cıktı 17 olursa hastaneye alırım dedi.sizin kac?cok korkuyorum sürekli emzir dedi 2 saate bir emzirmeye calısıyorum ama uyanmıyor bazen napıcam ben.?

baktırmadım burnunun üstü sarı ama gözlerde yok ondan korkmuyorum durmadan emziriyorumm altını accc uyanır burnunu sık muahakkak kaldır onu

tesekkür ederim canım sarılık oldu kuzum uyuyor hep sarılık uyku yaparmıs zorla kaldırıp emziriyorum cok üzülüyorum kıyamıyorum

sarılık uyku yapıo sakın yatmasın kaldır burnunu sık benimki günde 1 saat uyanık kalıo oynaşıoz sonra uyuyo gene ama asla 2 saati gecmio emzirmem durmadan emziriom tek iklacı anne sütüüü

genelde yenidogan cocuklarda olur diyorlar iyileşmesi uzun sürüyormus tek tedavi fototerapiymiş.inşallah yükselmez daha fazlada almazlar kuzumu hastaneye:84::84:

genelde yenidogan cocuklarda olur diyorlar iyileşmesi uzun sürüyormus tek tedavi fototerapiymiş.inşallah yükselmez daha fazlada almazlar kuzumu hastaneye:84::84:

aman oglum olmuştuu rabbim korusun evlatlarımızı delik deşik oldu 4 kg dogdu 3600 düştü ama dogdugundan 4 günü yatırdılar benimki atlattı sanki seninkinin gözünün beyaz yeri sarı oldumu

maşallah quzuna aplamm
inşalah hayırlısıyla vaktinde gelir quzunn
ne yaptın sordun mu tatlım rezeneyi
maşalahhh yavruna canım
canım ya geçmiş olsunn

oyy kıyamam inşalah yükselmez tatlım bebişlere Rabbim şifa versin

ya kızlar ben korkmaya başladımm
şimdi dr 2cm açılman var dedi
nstye başka hastanede giriyorum 17sinde girmek için gittim ama giremedim öğleye denk geldi dönüşte giriyim dedim yine giremeedim hastanenin kapanmasına denk geldi
bende tık yok arada bi kasılma oluyorr eğer doğru analizse bi sorun yoktur dimi ya

acile git sancım var dee iki dakikada nst sokarlar

kızlar bugün aktardan lohusa şerbeti için bir karışım aldım.taş gibi bir şey.felaket kokuyor
mevlüt okutmayı düşünüyor musunuz? bu arada doğumdan ne kadar sonra mevlüt okutulur ki? :44::44:

aynı durum 2 gündür bendede var kızlar..doğum sancısı mı,yalancı mı,gaz mı,idrar yolları mı....kafamda üreteceğime doktoru aradım..aslında haftaya gidecektim ama bugün gittik doktora nts girdim,sancı yok,ultrasona girdim doğum kanalında değil,kan ve idrar tahlili yaptırdı hepsi ee ne bubebek kilo aldıkça yapılan baskıdan vede gazdan dedi doktor teyzesi...istirahat verdi,içim rahat şimdi,zaten dayanılmaz bi acı değil ama insan merak ediyor ne bu diye...bu arada oğluşum 3 kg olmuşsanırım doğuma kadar 3,5 yakınlicak..oh yeterde artar bile bize..zayıf olcak diye üzülmüştüm..şimdi göbeğim taşıyamıyor
yanlız sezeryan yerini aynı yerden kesiliyormuş ya...bende korktum,2.sezeryanda ağrı oluyormuş çok dedim..hiçbişey olmicak,kafanı rahat tut sen çiğdemcim diyor..seviyorum bu doktoru ya rahatlatıyor insanı birde kadın olması önemli galiba..daha anlayışlı

kızlar bugün aktardan lohusa şerbeti için bir karışım aldım.taş gibi bir şey.felaket kokuyor
mevlüt okutmayı düşünüyor musunuz? bu arada doğumdan ne kadar sonra mevlüt okutulur ki? :44::44:

aa ben çok severim lohusa şerbetini...rüzgarda okutmuştum..31 martta doğdu 1 ay sonra yapmıştık..hem ben iyileştim hem havalar düzelmişti..kısmetse bundada nisan ortası gb düşünüyorum

benim annemler yapacaklar şerbetimi ne kokyacaklar bilmiyorum içine:))
canım okutacam kısmetse doğumdan bi kaç ay sonra okuturum herhalde

maşallah kuzucuklara
son ay 96 cıktım biliyor musun şu an 85 olmuşumbir haftadaşaşırdımmmm
maşallahsana eylülcüm
hakkınızda hayırlısı olsun canım
maşallah canım oğluşuna
Allah analı babalı büyütsün inş...
gözünaydın canım gününüz belli olmuş hakkınızda hayırlısı olsun inş.

sağolun kızlar

ben düşünüyorum ama enazından 1 aylık filan olduğunda Allah kısmet ederse

oğluşunun kilosuna
geçmiş olsun cnm.
inşzllzh
temiz çıkar sonucclar

tesekkür ederim canım sarılık oldu kuzum uyuyor hep sarılık uyku yaparmıs zorla kaldırıp emziriyorum cok üzülüyorum kıyamıyorum
canım face te adın ne bende görmek istiyorum senin bebişini
kıyamam bu arada kuzuya inşallah hemen toplar kendini

sağol cnm sordum
içebilirsin dedi
bende tohum olarak aldım.
yoktur cnm sorun inşallah

ii yapmışsın cnm gitmekle doktora
41kere minişine

şifa olsun inşallah tatlım bu sorunda böle biter inşallah

maşallah canım Beliz hanımaiyi bakmışsın

masallah kuzuna gününü de almısın hadi hayırlısı olsun

ilginç sanki yeniden ameliyat oldum sezeryanımm bir agrıyo inledim yatayım az cok oturdum ondan mı acaba öpüyorum canlarım siziiii

gecmis olsun tatlım ya iyileşemedin mi daha

oyy oyy duygusala mı bagladın kuzum ay son zamanlarda ne duyarsak takar olduk kafaya boser okuma valla dert aranıyoruz kendımıze

offffffffffff offfffffffffffff benim oğlumda dönmüş olsaydıda keşke bende normal doğum yapsaydım hemen ayaklansaydım bebişimi hemen emzirseydim sersem gibi amilyat sancısı çekmeseydim

ah ah sweetım sorma kendimi bildim bileli normal dogurcam derdim millete korkmuyom aksıne yasamak istiyorum o anı diyordum ama nasip işte dönmedi gitti sıpalar hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim senin hala şansın var gibi döner belki annesi

deme ilknurum ya oyy oyy

gecmis olsun canım ya Allah güç kuvvet versin

ay ne güzel azcık kalmıs annesi

canım benim hakkında hayırlısı olsun insallah durdugu kadar durur bebişin hayırlısıyla dünyay gelicek annesi korkma sen hic dualarımız sizinle

oy masallah tosuna annesi ne güzel bakmıs RAbbim nazarlardan korusun saglıkla zamanında dogsun ınsallah

ne güzel bir anne daha kavustu melegine cok sükür iyiymiş melegimiz de sagsalim anneciginin kucagına gelsin insallah

tetikte ol canım devam ederse acile git ihmal etmeden

hadi gözün aydın senin de netleşmiş günün belli olmus hakkında hayırlısı olsun canım saglıcakla kavusun insallah

gecmis olsun canım ya ilacları aksatma gecer insallah reflü bende de var cok fena ya ilac da kar etmiyo artık geceleri berbat özellikle kuzucuna da masallah annesi

herhalde ayı dolunca yaparız mevlüdü sonra evimize gidicez zaten babamızın yanına

kızlar bu arada doktora gittik nst ye bağladı ağrı yok kasılmalar 80-120 arası gidip geliyo sonra normale dönüyo gelip gidip baktı kağıda ağrın yok mu senin dio bende tık yok ağrı eşiğin yüksek demek dedi neyse sonra açılmaya baktı 15 gün öncesinden farkı yok dedi yani sabah ki ağrım ve devam eden kasılmalarım hazırlık ağrılarıymış:44:bu arada akıntıma da baktı enfeksiyon olmasın istersen kullan fitili yine de dedi kilomuzda 2800 olmuş boyumuz 50 cm

canım ya geçmiş olsun
maşallah quzuyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…