2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi haftasonları güzel annişler,

Eylül'cüm o sancılardan bende de çok oluyor. Hatta akşam ölüyorum zannettim. Peki o yalancı sancı sırasında sancıların değeri kaç çıkıyordu hatırlıyormusun canım? Salıya kadar doktorum yok nst'ye giremiyeceğim. Kasılmam sırasında bebeğimin sağlından endişe duyuyorum.

Günaydın güzel annelerrrr biz bugün itibariyle 38.haftamıza girmiş bulunmaktayız
Ya gelsin artık şu sancılar da kızıma kavuşayım, ne zaman doğururum acaba??? Haftaya gelirmi kızlar

haftaya benim kızımda gelsin artık. Çok mutlu ve heyecanlıyım

İnşallah biran önce küvezden çıkar miniğimiz. Maşallah onlara

canım stres olma ben hamileyken 9 ay agladım biliyorsun eşim yoktuu ve bebegim halaa hani uzun uzun agladıktan sonra iç çekerler yaa cocuk ölee olmuşş öyle yaptıgında içim yandı neden agladımm

ah canım bunu söyleyen ikinci kişisin. Sanırım doğru. Ben son iki ay çok ağlamadım ama ondan önce işteki sıkıntılarım yüzünden sabahlara kadar ağlıyordum. Kızımda huzursuz olacak öyle içli içli ağlayacak diye ödüm kopuyor. Bende senin gibi çok pişman olurum.

Maşallah oğluna canım. Benim kızda hala göbişimde kayak yapacak yer buluyor. Sağ sol durmuyor valla.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. 36'dan sonra tehlike yok demişti benim doktorum. Dualarımız seninle...

çok güzelmiş

canım karştırma kafanı daha fazla bi bildikleri vardır elbet o kadar doktorun.:82::82::82::82:.ben de 34+4 üm şimdi sata göre 36+4 bebek te sata göre çıkıyo genelde ama o biraz iri olduğu için.benim sata göre 15 mart doğum tarihi normalde 29 mart henüz doğum şekliyle ilgili konuşmadık.senin bebğiniin kilosu ne kadar?

herkese iyi haftasonları diliyorum
arkadaşlar hastane konusunda kafam karıştı
ankarada zekai tahir doğumevi nasıl biliyor musunuz?

canımm ben iyi die duydum çok güsel ilgileniyorlarmış ama kötü şeylerde duydum tabi yani kimin ne dediği belli değil ben etlik zübeydede yapıcam doğumu

Canım bebegine benimde daha kanala girmemiş.Dr gününü bekliycek dedi.Sabırlı uslu minik bunlar

ya kızlar yetişemedim hızınıza geçmişi okuyamadım neler oldu acaba 2 gündür giremedim kız kardeşim geldi antalyadan onunda bebisi 4 aylık çok tatlı 2 gündür ben ilgileniyorum alıştırma yapıyoruz ay birde 4 gündür yine sabahları özellikle kusuyorum ne bu şimdi 1 hafta kaldı doğuma varmı aranızda mide bulantısı yaşayan

bennnnnnnn
canım 2 haftadır falan var bulantıı bende arada kusuyorum
şuna bak ya hamileliğiminbaşında bulantım bile olmadı şimdi başladıı

herkese iyi haftasonları diliyorum
arkadaşlar hastane konusunda kafam karıştı
ankarada zekai tahir doğumevi nasıl biliyor musunuz?

güzel canım tavsiye ederim özel odaları hele daha güzel şu 2 odalı olanlar hem tertemiz hemde kimseyi sokmuyorlar acaip sıkı biyer

Geçmişi henüz okumadan bizde müjdemizi verelim dedim.
Bugün dr kontrolüm vardı,kızım 3050 gr olmuş.Çatı muayenemiz yapıldı,çok istersen normal doğum yapmanda sakınca yok dedi drumuz.Bugün Nst ye de bağlandım.
30 dk lık sohbetten sonra iyice düşünüp epidural sezeryan olmak istediğime karar verdim.
Hastanenin doğum odalarını gezdikten sonra 28 Şubat a oda rezervasyonumuz yapıldı.
Kısmetse kızımı 28 Şubatta kollarıma alıcam.Sabah 9 da operasyona giricem.
Uzun zamandır doğuma karar verme konusunda çok stresliydim.Bugün bütün streslerimden sıyrıldım.
Günümde belli olduğu için annemde haftaya yanıma gelecek.
Doğum odalarının hepsi dolu olduğu için benim drumun epidural sezeryanla doğumunu gerçekleştirdiği hastadan izin alarak dışarıdan şöyle bir odamı inceledim.
İçime de çok sindi.
Doğum yapan kızın annesi ile sohbet ettik,drumdan ve hizmetlerinden çok memnun kaldıkarını söyleyince stresim daha da azaldı.
Şimdi heyecanlı bir 9 gün beni bekliyor.

güzel canım tavsiye ederim özel odaları hele daha güzel şu 2 odalı olanlar hem tertemiz hemde kimseyi sokmuyorlar acaip sıkı biyer

eşim, yakınlarım yanıma alırlar değil mi? bazı hastanelerde özellikle erkekleri almıyorlar. bir arkadaşımın eşi hangi hastaneydi hatırlamıyorum çok zor gördü bebeği. ziyaret saati geçti demişler.

bennnnnnnn
canım 2 haftadır falan var bulantıı bende arada kusuyorum
şuna bak ya hamileliğiminbaşında bulantım bile olmadı şimdi başladıı

canım ben başından buyana enbüyük sorunumdu mide bulantısı vardı ama son 2 aydır baya azalmıştı hafdata 1 veya 2 defaydı ama bu son 4 gündür yine başladı ALLAHIM ya öylede kötükü anlatamam

Kızlar dün gece karnıma feci bir agrı girdi.Evin içinde turladım durdum.Eşim panik oldu hemen ama ben onu sakinleştirdim.Çünkü dün dr.kanala girmemiş daha var zamnı demişti.Acaba gaz sancısımıydı yalancı sancımıydı anlamadımGeçmiş oku oku bitmiyor.Kaldıgım yerden okumaya devam edeyim

oh canım gözünüz aydın hadi hayırlısı bakalımm
maşlalahh yavrunada canım

canım ya geçmiş olsun inşalah geçerr

tatlım benim nst sancım 80 90 100 kadar cıkıyordu bebeginkide 170 180 202 gördük sonunda iyice duramaz hala geldi cocuk bir ara kalbi durdu 99 oldu gözlerimde yıldızlar uçuştu cıglık attım dr koştu dedim bebegim ölüyo durdu kalbi ben duymayım die korkudan nst sesini kıstılar tabi 99 olmasını gördüler kagıttan yatırdılar işte dogumuma 2 gün vardı ya buy yüzden yattım hast.

geçmiş olsun canım yaa

panterim kalktı gelecem kızlrrrr öptüm acıkmış pantarimm ememlerimi kucaklıyo yakaladıgınndaaa
kacacak memeler sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…