ben en iyisi arym şu doktoru bi belki çağırır ağrım yok ama kasılma devam ediyo
hoşgeldin canım evet seninki erken gelcem dedi şimdide niyeti yok sanırsammm
tatlım dogum sancısı degil ama o sancı geldiginde derin nefes al allah koe-rusun bebwege cok tehlikeli iştee benim serum almam hast.yatmamnın tek sebebi anlattıgın olay ve bebegşimin bu yüzden yükselen kalp atışları oldu gecmiş olsun dr ara bi git derim
Günaydın güzel annelerrrr biz bugün itibariyle 38.haftamıza girmiş bulunmaktayız
Ya gelsin artık şu sancılar da kızıma kavuşayım, ne zaman doğururum acaba??? Haftaya gelirmi kızlar
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum bir bebişimiz daha geldi güzin arkadaşımız perşembe günü sarp bebişini dünyaya getirmiş2755g dogmuş şuanda küvezdeymiş solunum desteği almış şükür desteksiz soluyormuş dualarımızı eksik etmeyelim bebişini kucağına en kısa sürede alsın
canım stres olma ben hamileyken 9 ay agladım biliyorsun eşim yoktuu ve bebegim halaa hani uzun uzun agladıktan sonra iç çekerler yaa cocuk ölee olmuşş öyle yaptıgında içim yandı neden agladımm
slm kızlar biz az önce kontrolden geldik...tombik yanaklı oğluşumuzu gördükdr amcası 3300 gr dedi ve 41 haftalık bebek boyutundaymış...haftaya tekar gelin doğum şekline karar vericez dedi...ama bebek çoookkk büyük deddi doğum kanalına henüz girmemiş oğluşum ama kafası aşağıda...erken doğum diye bişey söz konusu değil dedi...ben zaten biliyorum 42.haftaya kadar doğmaz dedim gülüştük..oğluşum bize gülümsedi çok tatlıydı
günaydınlar.. arada nefes alırsak yazıyrm size. biz 2 günde bir dr dayız. erken doğum sancıları.. serum yıyıp gelıyrz eve. bir aydır yataktaym, annem geldi memleketten o bakıyor bana sağolsn. sancım çok. dr 37yi görelim dayanmaya çalış dedi.salı dr a gidicez ve buyuk ıhtımalle bu hafta sezeryan olucam. hakkınızı helal edin kızlar ve dua edin bize inşallah.. en son pztesi 2500 kg dı. kilosu az dıye bekletti ama artık bekletmez bizi bebegimde tehlikeye girebilirmiş.. dualarınızı bekliyorz.. bu arada sabah uyandıgımda karnım düşmüştü aşağı, hadi hayırlısı bakalım..
çok güzelmişKızlar merhaba umarım hepimiz guzel bir gun geciririz. Sabah kardesim bana bir paragraf gondermis okurken duygulandım. Sizlerlede paylasmak istedim.
''Anneciğim,senin kalbinin seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atışlarını da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile tanıyabiliyorum. Sesin ne kadar tatlı, Hiç duymadığım bir şey bu, Güzel ve sağlıklı bir kız olacağım. Kollarında uyuyacağım, yüzüne bakacağım, o tatlı sesini dinleyeceğim. Benim için ninni de söyleyecek misin anneciğim? Sen de beni özlüyorsundur mutlaka, Beni koklayacaksın.. Çok seveceksin, değil mi? '':
ayy ne bieyim doğumdan sonra veririsin artık dedi..bakalım...inşallah tekrar fit halime dönerim
benimdee ikili taramada 1 hafta geç ddöllenme çıktı. şuan 34+5 deyim sata göre. aslında bende hem özele hem devlet hastanesinin dr özeline gidiyorum.enson bebek haftasını yakalamış normal tarihinde alabiliriz dedi. 18 marta gün verdi sezaryan için. özel hastanedeki de 21 marta gün verdi. sata göre 28 mart. off kızlr kafam iyice karıştı şimdi
herkese iyi haftasonları diliyorum
arkadaşlar hastane konusunda kafam karıştı
ankarada zekai tahir doğumevi nasıl biliyor musunuz?
slm kızlar biz az önce kontrolden geldik...tombik yanaklı oğluşumuzu gördükdr amcası 3300 gr dedi ve 41 haftalık bebek boyutundaymış...haftaya tekar gelin doğum şekline karar vericez dedi...ama bebek çoookkk büyük deddi doğum kanalına henüz girmemiş oğluşum ama kafası aşağıda...erken doğum diye bişey söz konusu değil dedi...ben zaten biliyorum 42.haftaya kadar doğmaz dedim gülüştük..oğluşum bize gülümsedi çok tatlıydı
ya kızlar yetişemedim hızınıza geçmişi okuyamadım neler oldu acaba 2 gündür giremedim kız kardeşim geldi antalyadan onunda bebisi 4 aylık çok tatlı 2 gündür ben ilgileniyorum alıştırma yapıyoruz ay birde 4 gündür yine sabahları özellikle kusuyorum ne bu şimdi 1 hafta kaldı doğuma varmı aranızda mide bulantısı yaşayan
herkese iyi haftasonları diliyorum
arkadaşlar hastane konusunda kafam karıştı
ankarada zekai tahir doğumevi nasıl biliyor musunuz?
güzel canım tavsiye ederim özel odaları hele daha güzel şu 2 odalı olanlar hem tertemiz hemde kimseyi sokmuyorlar acaip sıkı biyer
bennnnnnnn
canım 2 haftadır falan var bulantıı bende arada kusuyorum
şuna bak ya hamileliğiminbaşında bulantım bile olmadı şimdi başladıı
oh canım gözünüz aydın hadi hayırlısı bakalımmGeçmişi henüz okumadan bizde müjdemizi verelim dedim.
Bugün dr kontrolüm vardı,kızım 3050 gr olmuş.Çatı muayenemiz yapıldı,çok istersen normal doğum yapmanda sakınca yok dedi drumuz.Bugün Nst ye de bağlandım.
30 dk lık sohbetten sonra iyice düşünüp epidural sezeryan olmak istediğime karar verdim.
Hastanenin doğum odalarını gezdikten sonra 28 Şubat a oda rezervasyonumuz yapıldı.
Kısmetse kızımı 28 Şubatta kollarıma alıcam.Sabah 9 da operasyona giricem.
Uzun zamandır doğuma karar verme konusunda çok stresliydim.Bugün bütün streslerimden sıyrıldım.
Günümde belli olduğu için annemde haftaya yanıma gelecek.
Doğum odalarının hepsi dolu olduğu için benim drumun epidural sezeryanla doğumunu gerçekleştirdiği hastadan izin alarak dışarıdan şöyle bir odamı inceledim.
İçime de çok sindi.
Doğum yapan kızın annesi ile sohbet ettik,drumdan ve hizmetlerinden çok memnun kaldıkarını söyleyince stresim daha da azaldı.
Şimdi heyecanlı bir 9 gün beni bekliyor.
canım ben başından buyana enbüyük sorunumdu mide bulantısı vardı ama son 2 aydır baya azalmıştı hafdata 1 veya 2 defaydı ama bu son 4 gündür yine başladı ALLAHIM ya öylede kötükü anlatamam
İyi haftasonları güzel annişler,
Eylül'cüm o sancılardan bende de çok oluyor. Hatta akşam ölüyorum zannettim. Peki o yalancı sancı sırasında sancıların değeri kaç çıkıyordu hatırlıyormusun canım? Salıya kadar doktorum yok nst'ye giremiyeceğim. Kasılmam sırasında bebeğimin sağlından endişe duyuyorum.
haftaya benim kızımda gelsin artık. Çok mutlu ve heyecanlıyım
İnşallah biran önce küvezden çıkar miniğimiz. Maşallah onlara
ah canım bunu söyleyen ikinci kişisin. Sanırım doğru. Ben son iki ay çok ağlamadım ama ondan önce işteki sıkıntılarım yüzünden sabahlara kadar ağlıyordum. Kızımda huzursuz olacak öyle içli içli ağlayacak diye ödüm kopuyor. Bende senin gibi çok pişman olurum.
Maşallah oğluna canım. Benim kızda hala göbişimde kayak yapacak yer buluyor. Sağ sol durmuyor valla.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. 36'dan sonra tehlike yok demişti benim doktorum. Dualarımız seninle...
çok güzelmiş
Kızlar dün gece karnıma feci bir agrı girdi.Evin içinde turladım durdum.Eşim panik oldu hemen ama ben onu sakinleştirdim.Çünkü dün dr.kanala girmemiş daha var zamnı demişti.Acaba gaz sancısımıydı yalancı sancımıydı anlamadımGeçmiş oku oku bitmiyor.Kaldıgım yerden okumaya devam edeyim
oh canım gözünüz aydın hadi hayırlısı bakalımm
maşlalahh yavrunada canım
canım ya geçmiş olsun inşalah geçerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?