2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel tarihininz belli olmuş.Hadi gözünaydın canım.Hayrılısıyla kucagına alırsın inş. yavrunu

canım yaaa çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini maşallah kuzunada
tatlım ziyaretçi saatinde kimseyi almıyorlar eğer özel odada kalıcaksan bir refakatçi kalıyor eğer özel oda değilde koğus tarzında kalıcaksan refakatçide kalamıyordu yanii kuzen için kaldığımda yazık kadınlara ben yardım ettim yenidoğum yapmışlara özel odalarda biraz tuzluydu süit odaların özellikle
geçmiş olsun

özel oda olur sanıyorum ama bu doğum işi. oda her zaman olur mu olmaz mı nasıl ayarlanır ki. bi de orda doktor bilmiyorum bildiğin iyi bir doktor var mı bayan? ne zor şimdi karar vermek.

özel oda olur sanıyorum ama bu doğum işi. oda her zaman olur mu olmaz mı nasıl ayarlanır ki. bi de orda doktor bilmiyorum bildiğin iyi bir doktor var mı bayan? ne zor şimdi karar vermek.
kuzenin doktoru erkekti canım ama bir arkadaşımınki bayandı hiç memnun kalmadı kadından okadar özel muaynesine gitmişti

hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

slm güzel anneler nasılsınız ben pek uğrayamıyorum malum,bi soru sorup cıkıcam derin mızıldanıyo =) tecrübeli anneler emzirdikten sonra baş dönmesi yaşıyorum bu normal mi sizlerde de oldu mu merak ediyorum bilgisi olanlar cevaplarsa cok makbule gecer

Ne güzel tarihininz belli olmuş.Hadi gözünaydın canım.Hayrılısıyla kucagına alırsın inş. yavrunu

Sağolun kızlar

2500 kg 44 cm di 3 gün önce haftaya nst için çağırdı bakalım

yıldızada bende bu hastanede dogum yapmak istiyorum ilk oglumu burada yaptım.özel odada kaldım çokta memnundum.özel oda fiyatı 200 milyondu hemende bulunuyordu.fakat 1 ay falan oldu özel oda olayı kalktı.fiyatı 10 milyona düşmüş günlük.fakat onlarıda herkes istedigi için fiyatı ucuz cünkü.çok dolu oluyormuş.sıraya alıyorlarmış.eger boş ise alıyorlar degilse malesef normal odada yatıyosun.pek kimse bilmiyor bu olayı.çünkü özel doktora giden bir sürü insan özel oda kalkmış ama nasılsa özel doktor bişey yapar diye düşünüyor ama onlarda bişey yapamıyor.yani özel muayene gidip okadar parada versen özel odada kalamayabilrsin.bende şimdi düşünceliyim.inşallah sansımız denk giderde boş özel oda olur.benimde 27 günüm kaldı.

Son düzenleme:

kansızlık canım bendede var korkma gececek dedi dr benim bebişin sarı olması hala devam seninki atlattımı sarılıgını kacıncı günde canım

midem çok kötü sanırım çıkarıcam Allah ım geri mi geliyo yoksa bulantılar
geçmiş olsun cnm
güzel haberlerle gelirsin inş canım

günaydın canım
güzel haberler getir bize

sağolun kısslarrr

geçmiş olsn cnm
Herkese günaydın!!!!!!!

Güzel haberlerle gel canım

ayy
azıcık kalmışşş

çok greçmiş olsun cnm
böbrek sancından sonra bu sancılar geldi demek
neyse tatlım çok az kalmış
sağlıcakla gelsin yavrucak

hayırlı haberle gel inş ahucum bu gaz olayını muhakkak hallet dogumda cok sıkıntı cekersinn tatlım dr özellikle sorr unutma
canım sağol
yeni bir uzman dahiliyeciye dr gideyim dedim, sihirli değneyi yok adamın dedi.
acıya devam

ay ayy
hoşgelmiş
geçmiş olsn cnm
sağol cnm
inşallah senin bebişte pıt die gelir

ben en iyisi arym şu doktoru bi belki çağırır ağrım yok ama kasılma devam ediyo

canım bisede heber ver tatlım.

maşallah annesi
ayy az kalmış ardinacığım
sağlıcakla al bebişini kucağına

canım geçmiş olsun
ahuuuuuuuuuuu naptın doktor ne dedi

canımmm
dr çıktım hemen eve geldim bi saattirde geçmiş okuyorum ,topik ne ksadar hareketlendi di mi cnm
kızım bu hafta çook kilo almış 2900 olmuış boyu da 50 cm miş
ki yediklerime dikkat ettiğim halde
dr daha da dikkat et dedi
haftaya perşembe ilaçları bırakacakmışım
sonra bol bol gezmelker beni bekliyo olacakmış
sonrada beliz hanım ne zaman gelmek isterse gelecekmiş
yine de gönlüm 37. haftasını doldursun istiyor
sen nasılsın damlacığım
mert bey'in keyfi nasıl?

kansızlık canım bendede var korkma gececek dedi dr benim bebişin sarı olması hala devam seninki atlattımı sarılıgını kacıncı günde canım

sizdedemi sarılık cıktı biz bugun ölçtürdük 14 cıktı 17 olursa hastaneye alırım dedi.sizin kac?cok korkuyorum sürekli emzir dedi 2 saate bir emzirmeye calısıyorum ama uyanmıyor bazen napıcam ben.?

kızlar geçmişi atlaya zıplaya okudum, atladığım şeyler olduysa kusura bakmayın.
inşallah herkes mutlu ve rahattır bebişleriyle

slm annecikler....:80:

kontrolden geldik bizde biraz önce...idrar yolları enfeksiyonum için ilaç verip 2 hafta sonra gel tekrar bakalım demişti dr amcamız...ilaçları içtik amaa malesef bir düzelme yok yapıştı kaldı enfeksiyon bu sefer idrar kültürü yaptıralım dedi onun sonucuda hemen çıkmıyormuş salıyı beklicez artık...offf ilaç içmekten bıktım artık enfeksiyon olması erken doğum riski meydana getiriyor ne olacak böyle bilmiyorumyemek borum yanıyor diyede şurup verdi gebelik reflüsüymüş....bu sıkıntı verici olayın ardından duyduğum güzel birşey oğluşum 3000 gr ulaşmış daha şimdidenartık 40 lı haftalarda kaç oluruz bilmiyorum Allah sağlıklı sıhaatle kucağımıza almayı nasip etsin hepimize....

sizlerde nevar neyok kızlar bebişler nasıl?

arzucum minik kızın nasıl? fotoğrafına bakıp bakıp maşallah diyorum.allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah.ama çok tatlııı.bayılıryorum.

geçmiş olsun canım.bebişine de maşallah.bu reflü olayı galiba bende de var.heleki yemeği biraz fazla kaçırdım mı?çok kötü oluyorum,olduğu gibi ağzıma geliyor yediklerim,sonra geri gidiyor.özellikle de süt içtiğimde ve yoğurt yediğimde.

arzucum minik kızın nasıl? fotoğrafına bakıp bakıp maşallah diyorum.allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah.ama çok tatlııı.bayılıryorum.

tesekkür ederim canım sarılık oldu kuzum uyuyor hep sarılık uyku yaparmıs zorla kaldırıp emziriyorum cok üzülüyorum kıyamıyorum

tesekkür ederim canım sarılık oldu kuzum uyuyor hep sarılık uyku yaparmıs zorla kaldırıp emziriyorum cok üzülüyorum kıyamıyorum

canım kıyamam ben ona.ya bu her doğan bebeğin başına geliyor galiba.tıpta bir çaresini bulamadılar mı hala ya.geri kalmışlık gibi.ne biliyim bir ilacı yada hızlı bir tedavisi olması gerekli bence.yazık o minicik bebişlere.:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…