- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
Geçmişi henüz okumadan bizde müjdemizi verelim dedim.
Bugün dr kontrolüm vardı,kızım 3050 gr olmuş.Çatı muayenemiz yapıldı,çok istersen normal doğum yapmanda sakınca yok dedi drumuz.Bugün Nst ye de bağlandım.
30 dk lık sohbetten sonra iyice düşünüp epidural sezeryan olmak istediğime karar verdim.
Hastanenin doğum odalarını gezdikten sonra 28 Şubat a oda rezervasyonumuz yapıldı.
Kısmetse kızımı 28 Şubatta kollarıma alıcam.Sabah 9 da operasyona giricem.
Uzun zamandır doğuma karar verme konusunda çok stresliydim.Bugün bütün streslerimden sıyrıldım.
Günümde belli olduğu için annemde haftaya yanıma gelecek.
Doğum odalarının hepsi dolu olduğu için benim drumun epidural sezeryanla doğumunu gerçekleştirdiği hastadan izin alarak dışarıdan şöyle bir odamı inceledim.
İçime de çok sindi.
Doğum yapan kızın annesi ile sohbet ettik,drumdan ve hizmetlerinden çok memnun kaldıkarını söyleyince stresim daha da azaldı.
Şimdi heyecanlı bir 9 gün beni bekliyor.
Bugün dr kontrolüm vardı,kızım 3050 gr olmuş.Çatı muayenemiz yapıldı,çok istersen normal doğum yapmanda sakınca yok dedi drumuz.Bugün Nst ye de bağlandım.
30 dk lık sohbetten sonra iyice düşünüp epidural sezeryan olmak istediğime karar verdim.
Hastanenin doğum odalarını gezdikten sonra 28 Şubat a oda rezervasyonumuz yapıldı.
Uzun zamandır doğuma karar verme konusunda çok stresliydim.Bugün bütün streslerimden sıyrıldım.
Doğum odalarının hepsi dolu olduğu için benim drumun epidural sezeryanla doğumunu gerçekleştirdiği hastadan izin alarak dışarıdan şöyle bir odamı inceledim.
İçime de çok sindi.
Doğum yapan kızın annesi ile sohbet ettik,drumdan ve hizmetlerinden çok memnun kaldıkarını söyleyince stresim daha da azaldı.
tatlım ziyaretçi saatinde kimseyi almıyorlar eğer özel odada kalıcaksan bir refakatçi kalıyor eğer özel oda değilde koğus tarzında kalıcaksan refakatçide kalamıyordu yanii kuzen için kaldığımda yazık kadınlara ben yardım ettim yenidoğum yapmışlara özel odalarda biraz tuzluydu süit odaların özellikleeşim, yakınlarım yanıma alırlar değil mi? bazı hastanelerde özellikle erkekleri almıyorlar. bir arkadaşımın eşi hangi hastaneydi hatırlamıyorum çok zor gördü bebeği. ziyaret saati geçti demişler.
geçmiş olsunKızlar dün gece karnıma feci bir agrı girdi.Evin içinde turladım durdum.Eşim panik oldu hemen ama ben onu sakinleştirdim.Çünkü dün dr.kanala girmemiş daha var zamnı demişti.Acaba gaz sancısımıydı yalancı sancımıydı anlamadımGeçmiş oku oku bitmiyor.Kaldıgım yerden okumaya devam edeyim
canım yaaa çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini maşallah kuzunada
tatlım ziyaretçi saatinde kimseyi almıyorlar eğer özel odada kalıcaksan bir refakatçi kalıyor eğer özel oda değilde koğus tarzında kalıcaksan refakatçide kalamıyordu yanii kuzen için kaldığımda yazık kadınlara ben yardım ettim yenidoğum yapmışlara özel odalarda biraz tuzluydu süit odaların özellikle
geçmiş olsun
kuzenin doktoru erkekti canım ama bir arkadaşımınki bayandı hiç memnun kalmadı kadından okadar özel muaynesine gitmiştiözel oda olur sanıyorum ama bu doğum işi. oda her zaman olur mu olmaz mı nasıl ayarlanır ki. bi de orda doktor bilmiyorum bildiğin iyi bir doktor var mı bayan? ne zor şimdi karar vermek.
İçime de çok sindi.
Ne güzel tarihininz belli olmuş.Hadi gözünaydın canım.Hayrılısıyla kucagına alırsın inş. yavrunu
canım yaaa çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini maşallah kuzunada
tatlım ziyaretçi saatinde kimseyi almıyorlar eğer özel odada kalıcaksan bir refakatçi kalıyor eğer özel oda değilde koğus tarzında kalıcaksan refakatçide kalamıyordu yanii kuzen için kaldığımda yazık kadınlara ben yardım ettim yenidoğum yapmışlara özel odalarda biraz tuzluydu süit odaların özellikle
geçmiş olsun
ya neden degiştirdin nick buna alışana kadar diger nick arıyom haa
canım karştırma kafanı daha fazla bi bildikleri vardır elbet o kadar doktorun.:82::82::82::82:.ben de 34+4 üm şimdi sata göre 36+4 bebek te sata göre çıkıyo genelde ama o biraz iri olduğu için.benim sata göre 15 mart doğum tarihi normalde 29 mart henüz doğum şekliyle ilgili konuşmadık.senin bebğiniin kilosu ne kadar?
özel oda olur sanıyorum ama bu doğum işi. oda her zaman olur mu olmaz mı nasıl ayarlanır ki. bi de orda doktor bilmiyorum bildiğin iyi bir doktor var mı bayan? ne zor şimdi karar vermek.
slm güzel anneler nasılsınız ben pek uğrayamıyorum malum,bi soru sorup cıkıcam derin mızıldanıyo =) tecrübeli anneler emzirdikten sonra baş dönmesi yaşıyorum bu normal mi sizlerde de oldu mu merak ediyorum bilgisi olanlar cevaplarsa cok makbule gecer
geçmiş olsun cnmmidem çok kötü sanırım çıkarıcam Allah ım geri mi geliyo yoksa bulantılar
güzel haberlerle gelirsin inş canım
günaydın canım
güzel haberler getir bize
korkma canim, allah gucunu verir insallah.
Amin canim.
kiyamam. hayirli haberler al insallah.
evet bizde hediye olayi dusunuyoruz. bakalim artik.
canim benim bildigim ayni yerden kesecekleri.
masallah canim kuzuna
gecmis olsun canim.
masallah canim kuzuna
gecmis olsun canim.
gecmis olsun canim.
geçmiş olsn cnmkızlar günaydın. 2 gündür geçmişi okumaya çalışıyorum ama baş dönmesi mide bulantısı kafayı tutamıyorum. şu anda da çok kötüyüm zor yazıyorum. adet sancısı gibi ağrılar. ay fenalık geçirecem nerdeyse. öptüm sizi inşallah herkes iyidir.
Herkese günaydın!!!!!!!
Güzel haberlerle gel canım
günaydın fıstıklar1-2 sayfa anca okuyabildim geçmişi herkes iyidir umarımm salı günü kontrolüm var ama ben bugün gidicem çok merak ediyorum bebişimi 9 günüm kaldı çok sabırsızlanıyorum artık
çok greçmiş olsun cnmgünaydınlar.. arada nefes alırsak yazıyrm size. biz 2 günde bir dr dayız. erken doğum sancıları.. serum yıyıp gelıyrz eve. bir aydır yataktaym, annem geldi memleketten o bakıyor bana sağolsn. sancım çok. dr 37yi görelim dayanmaya çalış dedi.salı dr a gidicez ve buyuk ıhtımalle bu hafta sezeryan olucam. hakkınızı helal edin kızlar ve dua edin bize inşallah.. en son pztesi 2500 kg dı. kilosu az dıye bekletti ama artık bekletmez bizi bebegimde tehlikeye girebilirmiş.. dualarınızı bekliyorz.. bu arada sabah uyandıgımda karnım düşmüştü aşağı, hadi hayırlısı bakalım..
canım sağolhayırlı haberle gel inş ahucum bu gaz olayını muhakkak hallet dogumda cok sıkıntı cekersinn tatlım dr özellikle sorr unutma
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum bir bebişimiz daha geldi güzin arkadaşımız perşembe günü sarp bebişini dünyaya getirmiş2755g dogmuş şuanda küvezdeymiş solunum desteği almış şükür desteksiz soluyormuş dualarımızı eksik etmeyelim bebişini kucağına en kısa sürede alsın
geçmiş olsn cnmKızlar ya bende tuhaf bir durum var birkaç gündür.. Böbreklerimin az üstü sanki böğrüme yumruk yemişim gibi ağrıyor, ya da damar damar üstüne binmiş filan gibi.. Yatarken özellikle çok acı çekiyorum, zaten yatabildiğim iki pozisyon var, sağa doğru ve sola doğru şeklindeOnda da kıvranıyorum, kasılmış duruyorum acı yüzünden.. Sizce normal bir şey mi bu? Bebişin bulunduğu yerle ilgisi yok ama neyden olabilir bilemedim. İçerden yumruk atıp çürütmüş olabilir mi kızım?
sağol cnmay aplam o gün bi gelseydi artık ya 39. haftamıza geldik tık yokk
maşalahh canım sizzee
hayırlı haberlerle gel inşalahh
geçmiş olsun canım ya bende de var bulantı 2 haftadır falann
maşallahhcanım yaa
maşalahh canım dualrımız bebeişlee
canım geçmiş olsun şi,mdi iyisin inşalahh
geçmiş olsun canım ya hiç bi bilgim yok malesef
çok güsel ya
veirriz canım ya bebeişler gelsinde
ben en iyisi arym şu doktoru bi belki çağırır ağrım yok ama kasılma devam ediyo
İçime de çok sindi.
canım ben başından buyana enbüyük sorunumdu mide bulantısı vardı ama son 2 aydır baya azalmıştı hafdata 1 veya 2 defaydı ama bu son 4 gündür yine başladı ALLAHIM ya öylede kötükü anlatamam
canım geçmiş olsunKızlar dün gece karnıma feci bir agrı girdi.Evin içinde turladım durdum.Eşim panik oldu hemen ama ben onu sakinleştirdim.Çünkü dün dr.kanala girmemiş daha var zamnı demişti.Acaba gaz sancısımıydı yalancı sancımıydı anlamadımGeçmiş oku oku bitmiyor.Kaldıgım yerden okumaya devam edeyim
ahuuuuuuuuuuu naptın doktor ne dedi
kansızlık canım bendede var korkma gececek dedi dr benim bebişin sarı olması hala devam seninki atlattımı sarılıgını kacıncı günde canım
slm annecikler....:80:
kontrolden geldik bizde biraz önce...idrar yolları enfeksiyonum için ilaç verip 2 hafta sonra gel tekrar bakalım demişti dr amcamız...ilaçları içtik amaa malesef bir düzelme yok yapıştı kaldı enfeksiyon bu sefer idrar kültürü yaptıralım dedi onun sonucuda hemen çıkmıyormuş salıyı beklicez artık...offf ilaç içmekten bıktım artık enfeksiyon olması erken doğum riski meydana getiriyor ne olacak böyle bilmiyorumyemek borum yanıyor diyede şurup verdi gebelik reflüsüymüş....bu sıkıntı verici olayın ardından duyduğum güzel birşey oğluşum 3000 gr ulaşmış daha şimdiden artık 40 lı haftalarda kaç oluruz bilmiyorum Allah sağlıklı sıhaatle kucağımıza almayı nasip etsin hepimize....
sizlerde nevar neyok kızlar bebişler nasıl?
arzucum minik kızın nasıl? fotoğrafına bakıp bakıp maşallah diyorum.allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah.ama çok tatlııı.bayılıryorum.
tesekkür ederim canım sarılık oldu kuzum uyuyor hep sarılık uyku yaparmıs zorla kaldırıp emziriyorumcok üzülüyorum kıyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?