yok canım vakum filan zamanında annem beni öyle doğurmuş..doktor bizim yardımımız gerekcek normal için dedi bakalım son dakkaya kadar durum ne olucak sezeryan istemiyorum ama bebeği riske atmam tabi o an ne derse doktorum o olur..Sen vakkum falan deyince sezaryen düşünmezmisin acaba dahamı kolay olur hakkında.Tabi doktorun dahayi bilir
inş ıstedığın gıbı olur canm benım 40+2 hala beklıyoruz
geçmiş olsun maşalllah kuzunada
gecmis olsun canim ve gozun aydin.
mervedmn umarım güzel, hayırlı haberlerle dönersin arkadaşım,
tiara, hadi geçmiş olsun, çatı muayenesinden geçmişsin, İnşallah doğumda kolay olur. ayyy bizim doktor da ne muayene yaptı ne doğum şekli hakkında konuştu çok relax bir doktor caaanım,
ahuuuuu, nabersin bebiş nasıl, göğüsler ne alemde, ağrı sızı oluyor mu?Uykusuzluk var mı, çok soru sorarken gördüm kendimi,
sweetdrop, burcukutlu, kuzu84 Allah yar ve yardımcınız olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın bebişlerinizi İnşallah.Amiin.
canım o hiç belli olmaz bakarsın gelivermeye karar verirsağol canım ama sanırım 11.03.11 olmayacak bizimki tembel çıktı..neyse hayırlısı diyorum artık
ayy ne güzel sen kavuşcan oğluşuna yarın Allah hepimize kolay doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin
Sweet sana Burcukutlu arkadaşımıza ve yarın doğuracak herkese hayırlı doğumlar dilerim.Darısı biz bekleyenlere inşallahhh
Allah kısmet ederse 19 Mart benim tarihim en son benim galiba bu gidişle
77canım o hiç belli olmaz bakarsın gelivermeye karar verir
çok sağol canım o hiç belli olmaz bakarsın gelir
ya kızlar bişi sorcam benim sigortam yok bi yerdede çalışmıyorum aynı şekilde eşiminde yok yararlanamıyorum sigortadan yani. dün hastanede yeni bi yasa çıktığını artık gebelerin biyerde çalışsın çalışmasın sgortdn yarrlanma hakkı çıkmış 2 3 gn olmuş bi kaç kişi yaptırıp gelmiş hatta. gittikbizde sgk ya sorduk böle bişi yok dediler yada biz derdimizi anlatamadık böle bişi bilen varmı??
slm kızlar...fırsat bulamıyom kk.ya girmeye vakit nasıl geçiyo anlamıyom kızımla oğlumla...çok şükür herşey iyi gidiyo 11günlük oldukdaha kızımın göbeyi düşmedi...bekliyoz nezaman düşçek diye. dün dr.gittik kontrolümüz vardı 10 günlük olunca gelin demişlerdi...muayene oldu bebişim dr.10 günde bebekler kilo almaya bilir hatta kilo kaybeder dedi...ama maaşallah benim kızıma kilo almış dr.bile şaşırdı 3800 doğmuştu,4110gr.olmuş tosun kızım sütüm yaramış dr.emzirmeye devam edin dedi...hiç bişey vermeyin dedi.
çok şükür Allahıma
ben kk.ya girdikçe takip ediyom doğum yapan arkadaşları tebrik ederim...listeye ekledim.
slm herkese
dün doğum yaptım kızlar.
merak etmeyin beni.
kızım acıktı sanırım. :79:
dua ettim sizlere
herkese gunaydın kızlar. Umarım herkes iyidir. Bugun benim dogum gunum bugun gelecek bebis varsa aynı gun olacak dogum gunumuz. Bız ankaradakiler sanırım karların erimesini beklesek iyi olur.
Ben de bebek doğmadan "Newyork Times Bestseller Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler Tracy Hogg&Melinda Blau"'nın kitabını bitirmeye çalışıyorum okuyanlar uygulayanlar çok memnun.
Canım bu siteyi de takip edeceğim çok teşekkürler..
Arkadaşlar salı günü saat 9:22 de Oğlumuz Metehan epidural sezaryenle dünyaya geldi..3310 gr ve 51 cm..Allah'a şükür sağlığımız iyi..Yalnız normal doğum olsa şimdiye kadar ayaklanırdık herhalde..:) Çoookkk güzel bir duygu..Hele ilk emmeye başladığı an anlatılamaz bir mutluluk..Daha sonra ayrıntılı yazarız inşallah.Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun..Yapacak olanların Allah yardımcısı olsun..Kendinize çok iyi bakın kızlar..
kızlar selam tekrar. dr. yanına uğramıştım. gel hemen 2 dak bakalım dedi. suyun iyi ama kireçlenmiş baya dedi. cumartesiye kadar bekle sancı gelmezse sabah 9 da gel suni sancıyla doğurtalım beklemenin bi alemi yok dedi. ay çok heyecanlandım hemde çok korkuyorum. bana dua edin.
Merhaba kızlar,
Ben geldim hastaneden pazartesi gecesi suyum geldi doğuma gittik.. Sabah 7 ye kadar doğum sancısı çektim. 7.25 te genel anestezi ile oğlumu kucağıma aldım..bugünde hastaneden çıktık.. çok şaşkınım hala normalde daha bugün kontrolüm vardı..:))))
biz geldik kızlaar
haberler iyimi kötü mü bilemedim..kasılmam var düzenli 130lara vuruyo ama bende sancıya dair en ufak bişey yokaçılmada aynı ilerleme yok yani suyum iyi oğluş iyi 3400 gr olmuş boyu 52 cm artık 2 günde 1 görüşelim dedi doktor bide çatı muaynesi yaptı çatın normal ama rahim ağzı çok etli normal doğum için bizim karnına baskı yapıp beline doğru destek verip bebeği itmemiz gerekcek dedi onun için ya epidural ya sezeryan dedi tabi bende normal epidural olmasını tercih ettim
şuan yok oyle bışey ama dr demıştıkı çok kılo alınırsa o bolgede kılo aldığı için normal doğumu zorlayabılır bende boyle kılo alınca korktum açıkcası
ya kızlar bişi sorcam benim sigortam yok bi yerdede çalışmıyorum aynı şekilde eşiminde yok yararlanamıyorum sigortadan yani. dün hastanede yeni bi yasa çıktığını artık gebelerin biyerde çalışsın çalışmasın sgortdn yarrlanma hakkı çıkmış 2 3 gn olmuş bi kaç kişi yaptırıp gelmiş hatta. gittikbizde sgk ya sorduk böle bişi yok dediler yada biz derdimizi anlatamadık böle bişi bilen varmı??
2.5 yasinda bi kizim var mart sonu gibi oglusum olacak.35.hafta sonuna kadar calistim simdi evdeyim kizim devamli benimle oynamak istiyor esim ögrenci ve su ara tam sinav vakti.aksama kadar evde yanlizz.disari cikmaya korkyorm kizimda 38 haftada syum gelmist.slmm aramıza hosgeldın cnmm...2. bebegın sanırım hatta 2. kızın gelıyor kızım bıraskmıyor dedıgın ıcın kızın kac yasında peki?
2. oglum oluyor ve son zamanlar baya bı zor gecıyor..
canım o hiç belli olmaz bakarsın gelivermeye karar verir
çok sağol canım o hiç belli olmaz bakarsın gelir
maşallah kızına Azize'cim.
tebrik ederim tatlım. allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun inşallah.
doğum günün kutlu olsun canım :)
ben de aldım o kitabı canım. başladım da okumaya. ama şimdi okumaya bir hız vermem gerek. kızım gelince okuyacak vaktim olmayacak sanırım
tebrik ederim canım. Metehan'ına sizlerle birlikte sağlıklı mutlu bir ömür dilerim. bahtı açık olsun.
ayy senin de günün belli olmuş desene. inşallah her şey yolunda gider ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Öznur'cum gözün aydın. tebrik ederim. sağlıklı, mutlu uzun bir ömrü olsun oğluşunun. bahtı hep açık olsun inşallah. doğum hikayelerini okumayı da bekliyoruz.
hayırlısı olsun canım. benim de 34. haftamda nstye girdiğimde 130lar civarında belki de daha yüksekti ve düzenliydi. ama buna rağmen rahim ağzında açılma yoktu.
normal istediğine göre şimdi sancıları bekleyeceksiniz sanırım?
rahim ağzından bahsediyor canım. kilo alınca vulva kısmından (dış genital bölge) kilo alınabilir ama o da normal doğumu engellemez. çok şişman kadınlar bile normal doğum yapıyor.
rahim ağzı içerde ya, alınan kilonun orasıyla ilgisi yok. sen hiç endişelenme tatlım zaten çok bi kilo da almamışsın. gayet normal aldığın kilo miktarı.
kızlar yarın da benim rutin kontrolüm ve artı çatı kontrolüm var. bakalım ne diyecek doktor. erken doğum tehdidi nedeniyle hastanede yattığımda, çıkarken dr.'a çatı kontrolü yapılacak mı 38. haftada diye sormuştum. dr. da 38. haftayı göreceğimizi pek sanmıyorum, doğum zamanı karar veririz şekline demişti. ama 38. haftanın içindeyim işte!!!! kasılmalar devam ediyor tabii. ama bakalım yarın ne diyecek dr.'um.
canım bende senin gibiydim 34.haftada erken doğum die hastaneye yattık açılmamda olmuştu ilaçlarla filan 36.ya geldiğimizde doktor her an gelebilir diyodu bak ben kaçıncı haftamdayım:90:hala gelmeye niyeti yok kullandığım nidilat vardı doktor rahmi toparlamış baya bi dedi şimdi tekrar açılma oldu çok şükür ama sancıları bekliyoruz biz
iyi akşamlar arkadaşlar...
ben evlendikten 5ay sonra gittim ama rutin kontrol için hamile kalmadan 6ay önce gitmen gerekiyor diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim birde folikasite veriyorlar hamile kalmadan 3ay önce başlamak lazımmışMerhaba bayanlar ben henuz yenı evlıyım am adugunum hazıran sonu ben hamıle kalmak ıstıyorum ekım kasım gıbı yapmam gereken seyler varmı onceden yada jınekologumu gorup vıtamın ıcmem yeterlımı ben yurtdısında oldugum ıcın bılemıyorum guvenemıyorum nedense doktorlara .. Bıde planlamak ıstıyorum hos tabıkı allhımın takdırı ama ben yaz bebegı olsun hazıran temmuzda dogsun ıstıyorum ıı bı secımmı> bebek ve anne dah amı rahat edıoo?? Tavsıyelerınızı beklıyorum
önceden sabırsız çıkan bebişler şimdi bekliyorlar canımkızlar yarın da benim rutin kontrolüm ve artı çatı kontrolüm var. bakalım ne diyecek doktor. erken doğum tehdidi nedeniyle hastanede yattığımda, çıkarken dr.'a çatı kontrolü yapılacak mı 38. haftada diye sormuştum. dr. da 38. haftayı göreceğimizi pek sanmıyorum, doğum zamanı karar veririz şekline demişti. ama 38. haftanın içindeyim işte!!!! kasılmalar devam ediyor tabii. ama bakalım yarın ne diyecek dr.'um.
iyi akşamlar arkadaşlar...
Canim meme uclarim berbat ama emzirmeye devammervedmn umarım güzel, hayırlı haberlerle dönersin arkadaşım,
tiara, hadi geçmiş olsun, çatı muayenesinden geçmişsin, İnşallah doğumda kolay olur. ayyy bizim doktor da ne muayene yaptı ne doğum şekli hakkında konuştu çok relax bir doktor caaanım,
ahuuuuu, nabersin bebiş nasıl, göğüsler ne alemde, ağrı sızı oluyor mu?Uykusuzluk var mı, çok soru sorarken gördüm kendimi,
sweetdrop, burcukutlu, kuzu84 Allah yar ve yardımcınız olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın bebişlerinizi İnşallah.Amiin.
biz geldik kızlaar
haberler iyimi kötü mü bilemedim..kasılmam var düzenli 130lara vuruyo ama bende sancıya dair en ufak bişey yokaçılmada aynı ilerleme yok yani suyum iyi oğluş iyi 3400 gr olmuş boyu 52 cm artık 2 günde 1 görüşelim dedi doktor bide çatı muaynesi yaptı çatın normal ama rahim ağzı çok etli normal doğum için bizim karnına baskı yapıp beline doğru destek verip bebeği itmemiz gerekcek dedi onun için ya epidural ya sezeryan dedi tabi bende normal epidural olmasını tercih ettim
kızlar yarın da benim rutin kontrolüm ve artı çatı kontrolüm var. bakalım ne diyecek doktor. erken doğum tehdidi nedeniyle hastanede yattığımda, çıkarken dr.'a çatı kontrolü yapılacak mı 38. haftada diye sormuştum. dr. da 38. haftayı göreceğimizi pek sanmıyorum, doğum zamanı karar veririz şekline demişti. ama 38. haftanın içindeyim işte!!!! kasılmalar devam ediyor tabii. ama bakalım yarın ne diyecek dr.'um.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?