:26::26::26:dilekcim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin demek bebiş kandırdı
ben memurlar için diye okudum sadece o yasayı
çok sağol gökçencim amin darısı sizlerinde başınaDamlacım yarın anne olacaksın.. ne mutlu ne heyecanlı bir an..
Görüşemezsek canım seni şimdiden tebrik ederim oğlunla eşinle ailen ve sevdiklerinle çok mutlu sağlıklı güzel bir hayat dilerim sana..
Iyi şanslar canım.. umarım çok kolay bir doğum yaşarsın..
ayyy fenamıydı ben pek çekmedim ama doğum sancısını:26::26:amın canm sağol evet ama çok kotu bı sancıydı gebelıkten once benım adetlerımde çok sancılı olurdu ama bu çok çok fena :18:
bende sadece memurlar için diye bılıyorum
:26::26::26:dilekcim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin demek bebiş kandırdı
ben memurlar için diye okudum sadece o yasayı
ayyy fenamıydı ben pek çekmedim ama doğum sancısını:26::26:
biz geldik kızlaar
haberler iyimi kötü mü bilemedim..kasılmam var düzenli 130lara vuruyo ama bende sancıya dair en ufak bişey yokaçılmada aynı ilerleme yok yani suyum iyi oğluş iyi 3400 gr olmuş boyu 52 cm artık 2 günde 1 görüşelim dedi doktor bide çatı muaynesi yaptı çatın normal ama rahim ağzı çok etli normal doğum için bizim karnına baskı yapıp beline doğru destek verip bebeği itmemiz gerekcek dedi onun için ya epidural ya sezeryan dedi tabi bende normal epidural olmasını tercih ettim
bende grip gibi bişey oldum öksürüyorum die içeyim dedim sıcak sıcak iyi gelir die ne hikmet ise iyi geldi kabızlığı da bende paylaşmak istedim canım..
Geçen hafta sonu çok kötü oldum doktor antibyotik verdi..İnş. pazartesi ye kadar geçer yoksa doğumu erteler doktor :18::18::18:
Merhaba kızlar,
Ben geldim hastaneden pazartesi gecesi suyum geldi doğuma gittik.. Sabah 7 ye kadar doğum sancısı çektim. 7.25 te genel anestezi ile oğlumu kucağıma aldım..bugünde hastaneden çıktık.. çok şaşkınım hala normalde daha bugün kontrolüm vardı..:))))
evet cnmm sadece memurlar ıcın özel ßektor ıcın deıl sanırım ...bu arada efeden hatırlıyorumda cok heycanlısındır sımdı ben butun gece uyumamıstım ve aglamıstım ..ama sımdı öle bı luksum yok ama herkeze 14 mart gecesı benımle oturucaksınız sabaha kadar dıyorum..
mervecim bence gözün aydın diyelim bak kasılma çıkmış yakındır herhalde doğum maşallah oğluşunadabiz geldik kızlaar
haberler iyimi kötü mü bilemedim..kasılmam var düzenli 130lara vuruyo ama bende sancıya dair en ufak bişey yokaçılmada aynı ilerleme yok yani suyum iyi oğluş iyi 3400 gr olmuş boyu 52 cm artık 2 günde 1 görüşelim dedi doktor bide çatı muaynesi yaptı çatın normal ama rahim ağzı çok etli normal doğum için bizim karnına baskı yapıp beline doğru destek verip bebeği itmemiz gerekcek dedi onun için ya epidural ya sezeryan dedi tabi bende normal epidural olmasını tercih ettim
maşallah oğluşuna, kaç kılosun yada gebelığe kaç ıle başladın ne kadar aldın cnm onun etkısı olabılıyomuş kendımle kıyaslamak ıçın soruyorum soylemen mumkunse
burcu aynı durum bızdede var heycanlıyız ama hıc bellı etmıyoruz cnmm bıde son gunlerde kardesım dogmasın demeye basladı offf cok korkuyorum oglum etkılenıcek dıye ınan o kadar dıkkatlıyız nerdeyse konusu acılmıyor daha besımıgımızı kuramadık ben burda yatcam der dıye fln onu bıle kurmaya korkuyoruz malum sızınkıler yıne buyuk ama benım efem daha 27 aylık benım ve oglum ıcın dua edın nolur kızlar etkılenmesın uzulmesın dıye..
kızlar acıl bı sey sorucam.. bu babalık ıznı 10 gune cıktımı torba yasası onaylanmadımı? esımın ısyerınden yok öle bı sey demısler.
slm kızlar dun gece 2 de bı sancım geldı kesın doğuruyorum dedım çok canım yandı, ama uzun surmedi kandırdı oğlum bızı. bugunde dr kontrolum vardı herşey normal dedı, nstye grmedım bu sefer gerek yok dedı doktorum eğer oğluşum salıya kadar gelmezse salı gunu gıdıp gun kesınleştiricez
biz geldik kızlaar
canım ben 64 le hamile kaldım 60 kiloya düştüm şu an 69 um
otursunlar tabiii canım biraz yoruldumda bu gece yorgunluktan uyuyabilirim
mervecim bence gözün aydın diyelim bak kasılma çıkmış yakındır herhalde doğum maşallah oğluşunada
senindemi rahim ağzı aynı canım anlayamadım ben.. bide benim annemde aynı şekilde doğurmuş beni hatta doğuramamış vakumla almışlarçok az kılo almışsın canım demekkı sadece kılo deıl yapısal sebebler olabılıyo. ben 16 kılo aldımda
çok sağol gökçencim amin darısı sizlerinde başına
ayyy fenamıydı ben pek çekmedim ama doğum sancısını:26::26:
biz actik canim, besigi de, park yatagida. yatmak istedi, yatirdik hatta icine. hevesini aldi sonra gecti. ama dogduktan sonra tutturur mu ben yatacagim diye bilemem.. insallah tum 2 cocuklu annelerin ilk bebekleri kolayca alisir kardeslerine.
ozel sektorde yok diye biliyorum.
hakkinizda hayirlisi olsun canim.
hakkinda hayirlisi olsun canim.
senindemi rahim ağzı aynı canım anlayamadım ben.. bide benim annemde aynı şekilde doğurmuş beni hatta doğuramamış vakumla almışlar
sağolasın canım benim seninde yarındı dimi doğum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
anladım canım..ama dediğin gibi benim ki yapısal demek ki ama normal istiyorum inşallah bi terslik olmaz senin haftan neydi canım..şuan yok oyle bışey ama dr demıştıkı çok kılo alınırsa o bolgede kılo aldığı için normal doğumu zorlayabılır bende boyle kılo alınca korktum açıkcası
anladım canım..ama dediğin gibi benim ki yapısal demek ki ama normal istiyorum inşallah bi terslik olmaz senin haftan neydi canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?