2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:26::26::26:dilekcim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin demek bebiş kandırdı

ben memurlar için diye okudum sadece o yasayı

amın canm sağol evet ama çok kotu bı sancıydı gebelıkten once benım adetlerımde çok sancılı olurdu ama bu çok çok fena :18:
bende sadece memurlar için diye bılıyorum

çok sağol gökçencim amin darısı sizlerinde başına
amın canm sağol evet ama çok kotu bı sancıydı gebelıkten once benım adetlerımde çok sancılı olurdu ama bu çok çok fena :18:
bende sadece memurlar için diye bılıyorum
ayyy fenamıydı ben pek çekmedim ama doğum sancısını:26::26:

:26::26::26:dilekcim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin demek bebiş kandırdı

ben memurlar için diye okudum sadece o yasayı

evet cnmm sadece memurlar ıcın özel ßektor ıcın deıl sanırım ...bu arada efeden hatırlıyorumda cok heycanlısındır sımdı ben butun gece uyumamıstım ve aglamıstım ..ama sımdı öle bı luksum yok ama herkeze 14 mart gecesı benımle oturucaksınız sabaha kadar dıyorum..

ayyy fenamıydı ben pek çekmedim ama doğum sancısını:26::26:

bende boyle fena olucagını duşunmemiştim ama korkuttu benı gerçekten eşim cok heyecanlandı bıde ılk defa yaşadık gunumde gectığı için hıç yalancı sancı olduğunu duşunmedık hemen kalktım çantamı falan kontrol ettım tabı eşim sureklı napcaz şimdi gıbı bı ton sacma soru soruyodu yarım saatte geçtı uyumuşum sonra

biz geldik kızlaar
haberler iyimi kötü mü bilemedim..kasılmam var düzenli 130lara vuruyo ama bende sancıya dair en ufak bişey yokaçılmada aynı ilerleme yok yani suyum iyi oğluş iyi 3400 gr olmuş boyu 52 cm artık 2 günde 1 görüşelim dedi doktor bide çatı muaynesi yaptı çatın normal ama rahim ağzı çok etli normal doğum için bizim karnına baskı yapıp beline doğru destek verip bebeği itmemiz gerekcek dedi onun için ya epidural ya sezeryan dedi tabi bende normal epidural olmasını tercih ettim

maşallah oğluşuna, kaç kılosun yada gebelığe kaç ıle başladın ne kadar aldın cnm onun etkısı olabılıyomuş kendımle kıyaslamak ıçın soruyorum soylemen mumkunse

anladim canim. cok gecmis olsun..

canim benim sende bulut pasa da hos geldiniz :) genel anesteziden uyanman kolay olmustur insallah. opuyorum.

otursunlar tabiii canım biraz yoruldumda bu gece yorgunluktan uyuyabilirim
mervecim bence gözün aydın diyelim bak kasılma çıkmış yakındır herhalde doğum maşallah oğluşunada

biz actik canim, besigi de, park yatagida. yatmak istedi, yatirdik hatta icine. hevesini aldi sonra gecti. ama dogduktan sonra tutturur mu ben yatacagim diye bilemem.. insallah tum 2 cocuklu annelerin ilk bebekleri kolayca alisir kardeslerine.

kızlar acıl bı sey sorucam.. bu babalık ıznı 10 gune cıktımı torba yasası onaylanmadımı? esımın ısyerınden yok öle bı sey demısler.

ozel sektorde yok diye biliyorum.

hakkinizda hayirlisi olsun canim.

hakkinda hayirlisi olsun canim.

otursunlar tabiii canım biraz yoruldumda bu gece yorgunluktan uyuyabilirim

mervecim bence gözün aydın diyelim bak kasılma çıkmış yakındır herhalde doğum maşallah oğluşunada

sağol canım ama sanırım 11.03.11 olmayacak bizimki tembel çıktı..neyse hayırlısı diyorum artık
ayy ne güzel sen kavuşcan oğluşuna yarın Allah hepimize kolay doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin

çok az kılo almışsın canım demekkı sadece kılo deıl yapısal sebebler olabılıyo. ben 16 kılo aldımda
senindemi rahim ağzı aynı canım anlayamadım ben.. bide benim annemde aynı şekilde doğurmuş beni hatta doğuramamış vakumla almışlar

sağolasın canım benim seninde yarındı dimi doğum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

senindemi rahim ağzı aynı canım anlayamadım ben.. bide benim annemde aynı şekilde doğurmuş beni hatta doğuramamış vakumla almışlar

şuan yok oyle bışey ama dr demıştıkı çok kılo alınırsa o bolgede kılo aldığı için normal doğumu zorlayabılır bende boyle kılo alınca korktum açıkcası

şuan yok oyle bışey ama dr demıştıkı çok kılo alınırsa o bolgede kılo aldığı için normal doğumu zorlayabılır bende boyle kılo alınca korktum açıkcası
anladım canım..ama dediğin gibi benim ki yapısal demek ki ama normal istiyorum inşallah bi terslik olmaz senin haftan neydi canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…