2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

burcucum heyecan nasıl

anaaamm tabi biz de o heyecan birz torpulenmek zorunda, malum abimiz kiskanmasin

Burcucum yarın sende kavusuyorsun bebebgine umarım cok saglıklı ve huzurlu gelir bebisin. Allah sanada kolaylık versin canım.

Amin canim benim cumlemiz icin insallah.

Amin canim sagolasin. unutmam insallah ederim canim hepinize.

hakkinda hayirlisi olsun canim.

gecmis olsun canim ve gozun aydin.

bende yeni katıldım buraya.bende hamile olabilirim bu ay ama bilmiorum tam olarak.kesin 20sinde belli olacakkk.
hoşgeldin ervacım bizlerin bir çoğu kucağına aldı bazılarımızda almayı bekliyoruz sanırım sen 2011 kasım annelerine gidiceksin inş bebişin göbişine konmuştur
doğru canım haklısın kıskanmaması çok önemli nasıl peki şuanda heyecanlımı

Amin canim, insallah. hepimiz hayirlisiyla saglikla huzurla kucaklarimiza alalim insallah..

vallahi bogazim icin iciyordum ama bende oyle bir etkisi yok..

bende yeni katıldım buraya.bende hamile olabilirim bu ay ama bilmiorum tam olarak.kesin 20sinde belli olacakkk.

Allah gonlune gore versin canim.

Can i soruyorsan aksine konuyu kapatmaya calisiyor kerata :) insallah bebegi gordukten sonra cabuk alisir. bizde merak ve heyecan hat safhada tabi :) Hayirlisiyla saglikla huzurla alalim kucaklarimiza da rahatlayalim insallah.

Can i soruyorsan aksine konuyu kapatmaya calisiyor kerata :) insallah bebegi gordukten sonra cabuk alisir. bizde merak ve heyecan hat safhada tabi :) Hayirlisiyla saglikla huzurla alalim kucaklarimiza da rahatlayalim insallah.

canı sordum canım kıyamammm inşallah biran önce alışır sizde zorluk çekmezsiniz...ayy bu saatlerde oğluşlar allahında izniyle kucağımızda olcak sağlıkla

slm kizlar ne güzel herkes teker teker bebisini kucagina aliyor,araniza pekkatilamadim ama temmuzdan beri ara ara takip ediyorm..simdi dogumiznindeyim bu seferde kizimbiramiyoki katilayim..

slmm aramıza hosgeldın cnmm...2. bebegın sanırım hatta 2. kızın gelıyor kızım bıraskmıyor dedıgın ıcın kızın kac yasında peki?

2. oglum oluyor ve son zamanlar baya bı zor gecıyor..

kızlar selam tekrar. dr. yanına uğramıştım. gel hemen 2 dak bakalım dedi. suyun iyi ama kireçlenmiş baya dedi. cumartesiye kadar bekle sancı gelmezse sabah 9 da gel suni sancıyla doğurtalım beklemenin bi alemi yok dedi. ay çok heyecanlandım hemde çok korkuyorum. bana dua edin.

burcu aynı durum bızdede var heycanlıyız ama hıc bellı etmıyoruz cnmm bıde son gunlerde kardesım dogmasın demeye basladı offf cok korkuyorum oglum etkılenıcek dıye ınan o kadar dıkkatlıyız nerdeyse konusu acılmıyor daha besımıgımızı kuramadık ben burda yatcam der dıye fln onu bıle kurmaya korkuyoruz malum sızınkıler yıne buyuk ama benım efem daha 27 aylık benım ve oglum ıcın dua edın nolur kızlar etkılenmesın uzulmesın dıye..

vallahi bogazim icin iciyordum ama bende oyle bir etkisi yok..

bende grip gibi bişey oldum öksürüyorum die içeyim dedim sıcak sıcak iyi gelir die ne hikmet ise iyi geldi kabızlığı da bende paylaşmak istedim canım..

Geçen hafta sonu çok kötü oldum doktor antibyotik verdi..İnş. pazartesi ye kadar geçer yoksa doğumu erteler doktor :18::18::18:

Merhaba kızlar,

Ben geldim hastaneden pazartesi gecesi suyum geldi doğuma gittik.. Sabah 7 ye kadar doğum sancısı çektim. 7.25 te genel anestezi ile oğlumu kucağıma aldım..bugünde hastaneden çıktık.. çok şaşkınım hala normalde daha bugün kontrolüm vardı..:))))

canı sordum canım kıyamammm inşallah biran önce alışır sizde zorluk çekmezsiniz...ayy bu saatlerde oğluşlar allahında izniyle kucağımızda olcak sağlıkla

her ikisine de amin canim :)

ay haydi hakkinda hayirlisi canim. Saglikla alirsin kucagina kuzunu insallah.

Ayyy Maşallah maşallah Rabbim bebeğin ile kavuşturmuş hamd olsun..Canım Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeni nasip etsin analı babalı huzurla büyüsün kuzuşun inş.

hayırlısı olsun canım sizin için sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah

gözün aydın öznurcum sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah

kızlar acıl bı sey sorucam.. bu babalık ıznı 10 gune cıktımı torba yasası onaylanmadımı? esımın ısyerınden yok öle bı sey demısler.

slm kızlar dun gece 2 de bı sancım geldı kesın doğuruyorum dedım çok canım yandı, ama uzun surmedi kandırdı oğlum bızı. bugunde dr kontrolum vardı herşey normal dedı, nstye grmedım bu sefer gerek yok dedı doktorum eğer oğluşum salıya kadar gelmezse salı gunu gıdıp gun kesınleştiricez

:26::26::26:dilekcim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin demek bebiş kandırdı
kızlar acıl bı sey sorucam.. bu babalık ıznı 10 gune cıktımı torba yasası onaylanmadımı? esımın ısyerınden yok öle bı sey demısler.

ben memurlar için diye okudum sadece o yasayı

Damlacım yarın anne olacaksın.. ne mutlu ne heyecanlı bir an..
Görüşemezsek canım seni şimdiden tebrik ederim oğlunla eşinle ailen ve sevdiklerinle çok mutlu sağlıklı güzel bir hayat dilerim sana..
Iyi şanslar canım.. umarım çok kolay bir doğum yaşarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…