iyi geceler canım kendine çok iyi bak benimde dualrım sizinle olucak
damlacım kurabiye ve börek tarflerını bana da yollarmısın
kızlar 10 dak bir msj takıldımnuraycım faceden atıyorum msj olarak sana böreğin tarifini
damla bu arada senin kurabie ve börek bayyaa bi meshur oldu yarın yerken sana bol bol dua ederiz cnm...
tamam cnm cooook sağol...
Ben de yavas yavas cıkıyorum cnm,Dualarım kalbim seninle....
damla bu arada senin kurabie ve börek bayyaa bi meshur oldu yarın yerken sana bol bol dua ederiz cnm...
ama tadı çok güzel canım sanada 10 dak dolunca yolluyorum hemen
sağol cnm teşekkür ederim. bence bu gece biraz erken yat uyumaya çalış çünkü yarın bu saatlerde ağrılarınla ve bebişini emzirmekle uğraşıyor olacaksın.... hoş heyecandan da uyku tutmaz ama en azından uzan ayakların filan dinlensin.. benimde son 3 gün kaldı allahın izniyle sen hastaneden çıktığın günün ertesi günü ben doğuma gideceğim... allah yardımcımız olsun....
canım yarın ıcın bol sanslar guzel haberlerini bekliyoruz. Sana ulasmak isterim ama haber verebilecekmısın kımseye birisi senden bıze haber verse numaran kımsede yoksa ozelden verırısen bende haber verebilirim foruma.çıkıcam canım zaten 12den sonra başladı yememe içmeme yasağı
çıkıcam canım zaten 12den sonra başladı yememe içmeme yasağı
canım attım özeldencanım yarın ıcın bol sanslar guzel haberlerini bekliyoruz. Sana ulasmak isterim ama haber verebilecekmısın kımseye birisi senden bıze haber verse numaran kımsede yoksa ozelden verırısen bende haber verebilirim foruma.
yanlız fırsat bulur bulmaz iyi haberlerini bekliyoruz. doğuma gidenlerin haberlerini nası heyecanla beklediğimizi ii bliyorsun o yüzden bizi bekletme olurmu ??? dualarımız sizinle.....
kuzum uyansın diye beklerken biraz göz atayım dedim gecmişe okuyabilene askolsun
ne cok birikmiş bir haftada nasıl merak ediyorum herkesi herseyi
kimler dogum yaptı kimler kavustu meleklerine nasıl bebişler
dogum yapacakların duyguları ne alemde
vallahi hayat öyle bir hızlı akıp gidiyor ki tutabilene askolsun
tüm günüm kızımı besleme ugraslarıyla geciyor
artık biberona geçtik mecburen kuzucum ac kalmasın diye
sürekli sütümü sagıyorum kollarım koptu kendimi sagmalık inek gibi hissediyorum
biberonla sütümü içiyor cok sükür üzerine mama takviye ediyoruz
gecen arkadasın biri sormus sütün var neden mama veriyorsun diye
kuzucugumun gelişimi biraz geriden geliyor henüz doğum kilosunu bile yakalayamadı
kilo olarak iyi dogmustu esasında ama minyatür ufacık bir nazenin kızım cıtı pıtı
ilk günler ac kalınca epey sarılık falan üstüne büyüyemedi
doktor emzirmeyi ögretme cabamın onu yordugunu o yüzden sürekli uydugunu söyledi
simdilik emme calısmalarını askıya aldık mecburen tek derdimiz sıkı bir beslenme programı ile kilo almasını saglayabilmek cok üzülüyorum ona yetmedigimi düşünüyorum
tüm günüm bir gayret caba geciyor işte
yine de cok sükür en azından kendi aglayarak acıktıgını belli etmese de
ben uyandırınca biberondan emiyor sayılı dakikalar da olsa uyanık kalmaya basladı ya ona da sükrediyorum artık su ilk günlerin sıkınısını atlatırsak ben de pskoljkman rahatlayacagım
oldukca zor oldu kuzumla yeni hayata baslangıcımız dilerim sonu güzel gider
ona baktıkca sankı hic büyümeyecek hep böyle minicik kalacakmıs gibi geliyor
korkuyorum endişeleniyorum üzülüyorum sonra onu saatlerce seyretmek yetiyor tekrar umut etmek icin
Rabbim hepimizin evladını bagıslasın bizlere saglıkla huzurla hayırlar ile insallah
annelik cok baska bişeymiş hayat sadece ondan ibaret simdi bana
Allahım hayırlısıyla büyüdügünü göstersin insallah
sanırım yarın yani bugün damlacım kuzum doguma girecek son sayfalardan aklımda kaldıgı kadarıyla
Allahım saglıkla kurtarsın kolaycacık olsun dogumlrınız insallah sagsalim kavusun yavrularınıza
dogum yapanları tebrik ediyorum vuslata gün sayanlara da kolaylık ve hayırlı vuslatlar dılıyorum
gecmisten bihaber olarak kacıyorum simdilik meraktan catlasam da okumak ne mümkün
Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun duanızda unutmayın minik kelebegimi de olur mu teyzoslar
damlacığım kuzum burcum Allahım yardımcınız olsunnn. bu gece karnınızda kuzularınızla son geceniz. yarın kollarınızda koynunuzda olacak kuzularınız. Allahım İnşallah sağlıklı uzun ömür nasip etsinnn. dualarımız sizinleee. darısı bize inşallah.
çok teşekkürler kızlarrrrrrrAyyy nasıl heyecanlandım okuyunca yaa, yarın kucaklarına alıcaklar meleklerini ne güzelll...
Allah kolaylık verir de sağlıkla alın kucağınıza bebişlerinizi..
Biz de kocamla zor bekliyoruz artıkk.. Bi an önce sağlıkla kucağıma alsam yavrumu başka bişey istemiyorum yaa.. :26:
göbişimle hamileyken yazmadan olmazdı kızlarrr 9ayı birlikte geçirdik ilk öğrendiğim anda hamile olduğumu bu topiğe geldim sizlerle çok ama çok güzel paylaşımlarımız oldu artık bebişlerimizle ilgili paylaşımlarımız olucakgece yarım yamalak uyku sabahda erkenden kalma şuan rahatım sadece heyecan var amilyata ilişkin korku 0 sadece bebişim sağlıklımı endişesi var...:26::26::26:
gecede bizim sıpa pek hareketliydi anladımı neesıcacık yerinden çıkarıp şuanda kar yağan soğuk bir dünyaya merhaba diyicek sizleri kocaman öpüyoruz bu göbişli halimizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?