2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

19 Mart sezaryen yapıcaz Allah kısmet ederse canım son zamanlar geçmiyor malesef

Haklısın canım normalde yemek sevmeyen biri olarak 20 kilo aldım

Ben de 22 kilo aldım yemeklerden midem bulanarak ve hiç doğru dürüst zevkle yiyemeyerek!!! bu son hafta iştahım açıldı o da bebek kanala girmiş mideme olan baskı azaldı diye yemeklerden tat alııyorum ve canım sürekli bişeyler çekiyor aşermeye başladım :)) Battı balık yan gider oturup iki hafta boyunca yiyecem:)))

Ben şimdi anladım midem niye eskisi gibi ağrımıyor doğum kanalına girdi diyedir o zaman zaten mide kısmım çok indi.

19 Mart sezaryen yapıcaz Allah kısmet ederse canım son zamanlar geçmiyor malesef

canım sana da çok az kalmış maşallah hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah.. 1 haftacık var bişey değil.. ben de 18 Martta doğmasını çok istiyorum aslında.. 18 Mart Şehitler günü çok mutlu olurdum.. Şehit torunu olacak ya kızım.. İnşallah kendi isteğiyle 18 MART'ta gelir teyzeleri..

Normal doğum mu düşünüyorsun canım.Allah gönlüne göre versin inşallah.Bu arada annem 18 Mart doğumlu:)

Ben şimdi anladım midem niye eskisi gibi ağrımıyor doğum kanalına girdi diyedir o zaman zaten mide kısmım çok indi.

karnın bayağı aşağı inmiştir geçen hafta doktor elleriyle mide kısmımı ve alt kısmı hafif bastırarak ölçtü ve inmiş bebek dedi ben de ordan biliyorum ve daha rahat nefes alıyorum dediğim gibi iştahım da arttı..

Normal doğum mu düşünüyorsun canım.Allah gönlüne göre versin inşallah.Bu arada annem 18 Mart doğumlu:)

evet canım benim doktor başından beri bir aksilik olmazsa normal doğum diyor normal doğum şansın çok yüksek diyor bakalım ama inşallah yine de benim için hangisi hayırlı olacaksa o olsun..

çok güzel annenin şimdiden doğum gününü kutlar ellerinden öperim inşallah kızım dinler beni de 18inde gelir ve gönlüme göre olur..

gelmez canım gelmez benım oğlum gerçi Allah buyuk ama bnce salıyıda geçiririm ben

Olumsuz düşünme ama olsun salıya kadar bekleme salı gününden sonra tarih belirlenecek diye kendini hazırla hayal kırıklığı olmaz erken gelirse de sürpriz olur.. Benim bebek 4 hafta önden geldiği halde ben son gününe kadar bekliyorum erken gelmesini hiç düşünmek istemiyorum yoksa zaman geçmez stres olurum hayal kırıklığı olur.. en iyisi 1 nisana kadar gelebilir diye kendimi hazırlamak artık:)

canım ben alıştım artık zaten salıya kadar beklemek sorun değil şurda 4 gun kaldı tarıhın bellı olmasına dıye sevınıyorum en azından tarıh bellı olucak...

günaydın kızlar pazartesi günü oğluşumun kalp atışları yavaşlayınca acilen sezaryene alındım..çoookkk tatlı bir oğluşum var 18:10 da oğluşum dünyaya gözlerini açtı.3950gr ve 52 cmkendime yeni yeni gelebiliyorum..çoookkk ağrım sancım var yakında tekrar yazarım size

arkadaşlar günaydın hepinize...
bugün doğum yapacak arkadaşlarımız inşallah hayırlısı ile doğum yaparlar.
benim 25 mart diye görünüyor ama normal doğum istediğimden belli olmaz.
bebeğim 1 hafta önden gidiyor ama kilosu iyi olduğundan 25 marta kadar 4 kg mı geçmez inşallah
diye dua ediyorum.
benimde ara ara adet ağrısı gibi sancılarım oluyor.
doktorum normal diye söylüyor. vücudun hazırlık yapıyor diyor ama her sancı girince biraz heycanlanıyorum. normal doğum sancılarım başladımı diye... ayrıca benimde karnım aşağıya indi. mideme dokununca yumuşacık...
umuyorum rahatlıkla, kolaylıkla doğururuz bebişlerimizi...

güle güle büyüsün canım...hayırlı olsun...sende kısa sürede toparlanırsın inşallh

benim ilk hamileligim eylül son dogm haziran basiydi ve cok idealdi diye düsünüyorm..planli degildi ama..temmuz sicaginda lohsalik zor diyo yapanlar..bende yrtdisindayim..sen nerdesin??

dikkat ettimde sezeryan cogunlkta istege baglimi zorunlu mu?bendede ayni durum söz konusu canim usg de öndeyiz ve arada sancilaniyorum..kizimi 10 gün evvel dogrmstum..ama onda böyle seyler yasamadim kizim daha yukardaydi nefes almakta zorluk cekerdim oglum asagida ve baski ve sanci cok oluyo..belki dogum kolay olur kizimda cok zor olmustu..

gozun aydın canım analı babuyusun. Umarım sancılarında biran önce gecer.
Bu arada herkese gunaydın.

canım ben alıştım artık zaten salıya kadar beklemek sorun değil şurda 4 gun kaldı tarıhın bellı olmasına dıye sevınıyorum en azından tarıh bellı olucak...

Evet canım ne güzel salı günü belli olacak hayırlı olsun şimdiden..

Canım çoook çoook tebrik ederim bebişinin maşallahı var..
Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin annesi babasıyla birlikte..
Sana da çok geçmiş olsun.. umarım bir an önce geçer ağrıların..

Canım aynı gün doğum yapabiliriz satlar aynıymış:) en sona senle ben kalırız gibi geliyor.. Benim hiç bir belirti bile yok sancı falan hiç birşey((
Amin canım inşallah önemli olan bebeklerin ve bizlerin sağlığı aceleye gerek yok..

tavsiye isteyen arkadaşın yazısını bulamadım o yüzden alıntı yapamadım. Ben evlendikten sonra hemen hamile kaldım. Ama keşke bilseydim en az altı ay önceden folik asit kalsiyum falan depolardım daha iyi olurdu. dişlerimde çürükler oluştu bi tane bile çürüğüm dolgum yoktu şimdi bir sürü minik minik çürük onlar bana ilerde sorun yaratacak(

Canım haziranda evleneceksen hemen bebeği yap bence bizim dönemimiz kışa geldi ve rahattık bebişlerde baharda doğuyor çok rahat olacak inşallah .Kışın günler kısa, çok sıcaklar rahatsız etmiyor daha çok et ürünleri baklagiller falan pişiriliyor yeniliyor ki bu bebek için çok faydalı..

Tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün.Canım nasıl anladın kalp atışlarının yavaşladığını

maşallah sanada bebişinede. inşallah bir an önce sancıların geçer ve rahat edersin. Allah bebişini anneli babalı büyütsün...

günaydın arkadaslar nasılsınız gecmişi takip etmek cok zor oluyor artık kızımla ilgilenmekten vakit bulamıyorum pek bu aralar herkes doguruyor sanırım Allahım dogum yapacak herkse kolaylık versin yardımcısı olsun saglıkla bebeklerinizi kucagınıza almayı nasip etsin.

oy oy oy maşallah bebişine de sana da Allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun inş umarım bi an önce toplarsın kendini bebişini keyfine daha rht warırsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…