yok canım normal olcağı için belli bi tarh yok ama salı gnü gidicem açlma olblr o zamna kadar dedi doktor eğer öle olursada yatışını yaparız dedi bakalım salı belli olcak tabi önce davranmasa oğluşum
senin bellimi?
Haklısın canım normalde yemek sevmeyen biri olarak 20 kilo aldım
Ben de 22 kilo aldım yemeklerden midem bulanarak ve hiç doğru dürüst zevkle yiyemeyerek!!! bu son hafta iştahım açıldı o da bebek kanala girmiş mideme olan baskı azaldı diye yemeklerden tat alııyorum ve canım sürekli bişeyler çekiyor aşermeye başladım :)) Battı balık yan gider oturup iki hafta boyunca yiyecem:)))
19 Mart sezaryen yapıcaz Allah kısmet ederse canım son zamanlar geçmiyor malesef
canım sana da çok az kalmış maşallah hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah.. 1 haftacık var bişey değil.. ben de 18 Martta doğmasını çok istiyorum aslında.. 18 Mart Şehitler günü çok mutlu olurdum.. Şehit torunu olacak ya kızım.. İnşallah kendi isteğiyle 18 MART'ta gelir teyzeleri..
Ben şimdi anladım midem niye eskisi gibi ağrımıyor doğum kanalına girdi diyedir o zaman zaten mide kısmım çok indi.
Normal doğum mu düşünüyorsun canım.Allah gönlüne göre versin inşallah.Bu arada annem 18 Mart doğumlu:)
gelmez canım gelmez benım oğlum gerçi Allah buyuk ama bnce salıyıda geçiririm ben
Olumsuz düşünme ama olsun salıya kadar bekleme salı gününden sonra tarih belirlenecek diye kendini hazırla hayal kırıklığı olmaz erken gelirse de sürpriz olur.. Benim bebek 4 hafta önden geldiği halde ben son gününe kadar bekliyorum erken gelmesini hiç düşünmek istemiyorum yoksa zaman geçmez stres olurum hayal kırıklığı olur.. en iyisi 1 nisana kadar gelebilir diye kendimi hazırlamak artık:)
günaydın kızlar pazartesi günü oğluşumun kalp atışları yavaşlayınca acilen sezaryene alındım..çoookkk tatlı bir oğluşum var 18:10 da oğluşum dünyaya gözlerini açtı.3950gr ve 52 cm kendime yeni yeni gelebiliyorum..çoookkk ağrım sancım var yakında tekrar yazarım size
Merhaba bayanlar ben henuz yenı evlıyım am adugunum hazıran sonu ben hamıle kalmak ıstıyorum ekım kasım gıbı yapmam gereken seyler varmı onceden yada jınekologumu gorup vıtamın ıcmem yeterlımı ben yurtdısında oldugum ıcın bılemıyorum guvenemıyorum nedense doktorlara .. Bıde planlamak ıstıyorum hos tabıkı allhımın takdırı ama ben yaz bebegı olsun hazıran temmuzda dogsun ıstıyorum ıı bı secımmı> bebek ve anne dah amı rahat edıoo?? Tavsıyelerınızı beklıyorum
dikkat ettimde sezeryan cogunlkta istege baglimi zorunlu mu?bendede ayni durum söz konusu canim usg de öndeyiz ve arada sancilaniyorum..kizimi 10 gün evvel dogrmstum..ama onda böyle seyler yasamadim kizim daha yukardaydi nefes almakta zorluk cekerdim oglum asagida ve baski ve sanci cok oluyo..belki dogum kolay olur kizimda cok zor olmustu..arkadaşlar günaydın hepinize...
bugün doğum yapacak arkadaşlarımız inşallah hayırlısı ile doğum yaparlar.
benim 25 mart diye görünüyor ama normal doğum istediğimden belli olmaz.
bebeğim 1 hafta önden gidiyor ama kilosu iyi olduğundan 25 marta kadar 4 kg mı geçmez inşallah
diye dua ediyorum.
benimde ara ara adet ağrısı gibi sancılarım oluyor.
doktorum normal diye söylüyor. vücudun hazırlık yapıyor diyor ama her sancı girince biraz heycanlanıyorum. normal doğum sancılarım başladımı diye... ayrıca benimde karnım aşağıya indi. mideme dokununca yumuşacık...
umuyorum rahatlıkla, kolaylıkla doğururuz bebişlerimizi...
günaydın kızlar pazartesi günü oğluşumun kalp atışları yavaşlayınca acilen sezaryene alındım..çoookkk tatlı bir oğluşum var 18:10 da oğluşum dünyaya gözlerini açtı.3950gr ve 52 cm kendime yeni yeni gelebiliyorum..çoookkk ağrım sancım var yakında tekrar yazarım size
canım ben alıştım artık zaten salıya kadar beklemek sorun değil şurda 4 gun kaldı tarıhın bellı olmasına dıye sevınıyorum en azından tarıh bellı olucak...
arkadaşlar günaydın hepinize...
bugün doğum yapacak arkadaşlarımız inşallah hayırlısı ile doğum yaparlar.
benim 25 mart diye görünüyor ama normal doğum istediğimden belli olmaz.
bebeğim 1 hafta önden gidiyor ama kilosu iyi olduğundan 25 marta kadar 4 kg mı geçmez inşallah
diye dua ediyorum.
benimde ara ara adet ağrısı gibi sancılarım oluyor.
doktorum normal diye söylüyor. vücudun hazırlık yapıyor diyor ama her sancı girince biraz heycanlanıyorum. normal doğum sancılarım başladımı diye... ayrıca benimde karnım aşağıya indi. mideme dokununca yumuşacık...
umuyorum rahatlıkla, kolaylıkla doğururuz bebişlerimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?