göbişimle hamileyken yazmadan olmazdı kızlarrr 9ayı birlikte geçirdik ilk öğrendiğim anda hamile olduğumu bu topiğe geldim sizlerle çok ama çok güzel paylaşımlarımız oldu artık bebişlerimizle ilgili paylaşımlarımız olucakgece yarım yamalak uyku sabahda erkenden kalma şuan rahatım sadece heyecan var amilyata ilişkin korku 0 sadece bebişim sağlıklımı endişesi var...:26::26::26:
gecede bizim sıpa pek hareketliydi anladımı neesıcacık yerinden çıkarıp şuanda kar yağan soğuk bir dünyaya merhaba diyicek sizleri kocaman öpüyoruz bu göbişli halimizle
göbişimle hamileyken yazmadan olmazdı kızlarrr 9ayı birlikte geçirdik ilk öğrendiğim anda hamile olduğumu bu topiğe geldim sizlerle çok ama çok güzel paylaşımlarımız oldu artık bebişlerimizle ilgili paylaşımlarımız olucakgece yarım yamalak uyku sabahda erkenden kalma şuan rahatım sadece heyecan var amilyata ilişkin korku 0 sadece bebişim sağlıklımı endişesi var...:26::26::26:
gecede bizim sıpa pek hareketliydi anladımı neesıcacık yerinden çıkarıp şuanda kar yağan soğuk bir dünyaya merhaba diyicek sizleri kocaman öpüyoruz bu göbişli halimizle
kuzum uyansın diye beklerken biraz göz atayım dedim gecmişe okuyabilene askolsun
ne cok birikmiş bir haftada nasıl merak ediyorum herkesi herseyi
kimler dogum yaptı kimler kavustu meleklerine nasıl bebişler
dogum yapacakların duyguları ne alemde
vallahi hayat öyle bir hızlı akıp gidiyor ki tutabilene askolsun
tüm günüm kızımı besleme ugraslarıyla geciyor
artık biberona geçtik mecburen kuzucum ac kalmasın diye
sürekli sütümü sagıyorum kollarım koptu kendimi sagmalık inek gibi hissediyorum
biberonla sütümü içiyor cok sükür üzerine mama takviye ediyoruz
gecen arkadasın biri sormus sütün var neden mama veriyorsun diye
kuzucugumun gelişimi biraz geriden geliyor henüz doğum kilosunu bile yakalayamadı
kilo olarak iyi dogmustu esasında ama minyatür ufacık bir nazenin kızım cıtı pıtı
ilk günler ac kalınca epey sarılık falan üstüne büyüyemedi
doktor emzirmeyi ögretme cabamın onu yordugunu o yüzden sürekli uydugunu söyledi
simdilik emme calısmalarını askıya aldık mecburen tek derdimiz sıkı bir beslenme programı ile kilo almasını saglayabilmek cok üzülüyorum ona yetmedigimi düşünüyorum
tüm günüm bir gayret caba geciyor işte
yine de cok sükür en azından kendi aglayarak acıktıgını belli etmese de
ben uyandırınca biberondan emiyor sayılı dakikalar da olsa uyanık kalmaya basladı ya ona da sükrediyorum artık su ilk günlerin sıkınısını atlatırsak ben de pskoljkman rahatlayacagım
oldukca zor oldu kuzumla yeni hayata baslangıcımız dilerim sonu güzel gider
ona baktıkca sankı hic büyümeyecek hep böyle minicik kalacakmıs gibi geliyor
korkuyorum endişeleniyorum üzülüyorum sonra onu saatlerce seyretmek yetiyor tekrar umut etmek icin
Rabbim hepimizin evladını bagıslasın bizlere saglıkla huzurla hayırlar ile insallah
annelik cok baska bişeymiş hayat sadece ondan ibaret simdi bana
Allahım hayırlısıyla büyüdügünü göstersin insallah
sanırım yarın yani bugün damlacım kuzum doguma girecek son sayfalardan aklımda kaldıgı kadarıyla
Allahım saglıkla kurtarsın kolaycacık olsun dogumlrınız insallah sagsalim kavusun yavrularınıza
dogum yapanları tebrik ediyorum vuslata gün sayanlara da kolaylık ve hayırlı vuslatlar dılıyorum
gecmisten bihaber olarak kacıyorum simdilik meraktan catlasam da okumak ne mümkün
Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun duanızda unutmayın minik kelebegimi de olur mu teyzoslar
Bu arada bütün annişlere günayyydııııııııııın
Günaydın arkadaşlar,
Dün damlanın böreği ve kurabiyesini çok konuşmuşsunuz zaten 2 gündür sıcak ev yapımı börek canım çekiyordu şimdi de inanılmaz canım çekti(
Bu tarifler elinde olan varsa bana da faceden ya da burdan atarsa çok sevinirim :)
Teşekkürler
(geçmişi okudumda) ayy çok heyecanlı inşallah herşey güzel ve yolunda ilerler...doğum yapıcak arkadaşlara kolay gelsın....çok mutlulardır emınım....darısı benım gıbı bekleyenlerın başına
günaydın aynı şeyi düşünüyodum bende ama tarif yokbende istiyorum lutfen biri bizi duysun
Bi de bence tarifler elinde olan burdan yayınlasa özel mesaj değil de isteyen yapsa hayra geçer bu kadar hamileye:)
Hamile olmak böyle bişey demek ki duyduğun gördüğün şeyi yemek istiyorsun o yüzden annem yemekteyiz programını izleme diyor:) o da korkuyor canım çeker de şimdi sonra yapıp yemem diye:))
Amin canım önce hayırlısıyla sen inşşallah.. sen iyi bekledin canım geç olsun da güç olmasın. Ama hatırlıyorum senin doktor 41-42 haftada doğabilir demişti di mi? Çok da sürpriz olmadı bebişin gününün geçmesi sanırım
Günaydın canım.Tarihin belli mi?
Canım ben tariflerimi hep internetten buluyorum aklıma en yatanını yapıyorum.Özellikle Oktay Ustanın sitesi çok başarılı.Tarihin bellimi canım?
sağol canım Oktay usta ya ben de bakayım ama şimdi aynı olmaz ki damlanın böreğini ve kurabiyesini yemem lazım:)
İnşallah biri tarifleri gönderir.
Benim normal doğum canım tarih belli değil 2 haftam var daha Mart 25.de bitiyor aslında ben de kendimi 25 Mart diye ayarladım erken de gelirse ne ala:) ama acelem yok geç olsun güç olmasın diyorum hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin..
Benim doktor çatı muayenesi de yapmadı umarım bir sıkııntı yoktur yarın randevum var belki de yarın bakar kaçıncı haftada çatı muayenesi yapılıyor bilginiz var mı?
39. haftadan sonra heran doğabılır dedi ama bekleyebılırız de dedı. yınede beklemek çok zor çok hele gecen haftayı çok zor geçirdım 2 gun once ılk defa bı kere sancım geldı resmen psıkolojım duzeldişimdide salıyı beklıyoruz eger o gune kadar gelmezse gun belırlıcez.
benımkı 39. haftada yapmıştı canım
tamam canım ben başkasıyla karıştım çünkü o arkadaşımıza 41-42. hafta demişti öyle hatırlıyorum. Hayırlısı olsun sonuçta gelecekler inşallah orda kalmayacaklar... senin de bugün yarın gelir o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?