2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sweet çiğim güzel haberlerle dön.

Canım dün gece hep aklımdaydın hep dua ettim sabah kalkar kalkmaz da aynı şekilde.. ben de çok heyecanlıyım.. Allah herşeyi güzel kalbine göre versin çok kolay bir doğum dilerim sağlıkla bebeğini kucağına al ve sağlıkla büyüt oğlunu inşallah..

Dualarımız seninle inşallah toparlar bir an önce canım.Allah kolaylık versin sana.

(geçmişi okudumda) ayy çok heyecanlı inşallah herşey güzel ve yolunda ilerler...doğum yapıcak arkadaşlara kolay gelsın....çok mutlulardır emınım....darısı benım gıbı bekleyenlerın başına

Günaydın arkadaşlar,
Dün damlanın böreği ve kurabiyesini çok konuşmuşsunuz zaten 2 gündür sıcak ev yapımı börek canım çekiyordu şimdi de inanılmaz canım çekti (
Bu tarifler elinde olan varsa bana da faceden ya da burdan atarsa çok sevinirim :)
Teşekkürler

günaydın aynı şeyi düşünüyodum bende ama tarif yok bende istiyorum lutfen biri bizi duysun

Amin canım önce hayırlısıyla sen inşşallah.. sen iyi bekledin canım geç olsun da güç olmasın. Ama hatırlıyorum senin doktor 41-42 haftada doğabilir demişti di mi? Çok da sürpriz olmadı bebişin gününün geçmesi sanırım

günaydın aynı şeyi düşünüyodum bende ama tarif yok bende istiyorum lutfen biri bizi duysun

Hamile olmak böyle bişey demek ki duyduğun gördüğün şeyi yemek istiyorsun o yüzden annem yemekteyiz programını izleme diyor:) o da korkuyor canım çeker de şimdi sonra yapıp yemem diye:))

Bi de bence tarifler elinde olan burdan yayınlasa özel mesaj değil de isteyen yapsa hayra geçer bu kadar hamileye:)

Bi de bence tarifler elinde olan burdan yayınlasa özel mesaj değil de isteyen yapsa hayra geçer bu kadar hamileye:)

Canım ben tariflerimi hep internetten buluyorum aklıma en yatanını yapıyorum.Özellikle Oktay Ustanın sitesi çok başarılı.Tarihin bellimi canım?

Hamile olmak böyle bişey demek ki duyduğun gördüğün şeyi yemek istiyorsun o yüzden annem yemekteyiz programını izleme diyor:) o da korkuyor canım çeker de şimdi sonra yapıp yemem diye:))

Haklısın canım normalde yemek sevmeyen biri olarak 20 kilo aldım

39. haftadan sonra heran doğabılır dedi ama bekleyebılırız de dedı. yınede beklemek çok zor çok hele gecen haftayı çok zor geçirdım 2 gun once ılk defa bı kere sancım geldı resmen psıkolojım duzeldi şimdide salıyı beklıyoruz eger o gune kadar gelmezse gun belırlıcez.

Günaydın canım.Tarihin belli mi?

yok canım normal olcağı için belli bi tarh yok ama salı gnü gidicem açlma olblr o zamna kadar dedi doktor eğer öle olursada yatışını yaparız dedi bakalım salı belli olcak tabi önce davranmasa oğluşum
senin bellimi?

Canım ben tariflerimi hep internetten buluyorum aklıma en yatanını yapıyorum.Özellikle Oktay Ustanın sitesi çok başarılı.Tarihin bellimi canım?

sağol canım Oktay usta ya ben de bakayım ama şimdi aynı olmaz ki damlanın böreğini ve kurabiyesini yemem lazım:)

İnşallah biri tarifleri gönderir.

Benim normal doğum canım tarih belli değil 2 haftam var daha Mart 25.de bitiyor aslında ben de kendimi 25 Mart diye ayarladım erken de gelirse ne ala:) ama acelem yok geç olsun güç olmasın diyorum hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin..

Benim doktor çatı muayenesi de yapmadı umarım bir sıkııntı yoktur yarın randevum var belki de yarın bakar kaçıncı haftada çatı muayenesi yapılıyor bilginiz var mı?

benımkı 39. haftada yapmıştı canım

tamam canım ben başkasıyla karıştım çünkü o arkadaşımıza 41-42. hafta demişti öyle hatırlıyorum. Hayırlısı olsun sonuçta gelecekler inşallah orda kalmayacaklar... senin de bugün yarın gelir o zaman..

gelmez canım gelmez benım oğlum gerçi Allah buyuk ama bnce salıyıda geçiririm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…