iyi geceler kızlar nasılsınız ben ve oğlum çok hastayız..4 gündür ateşler içinde yatıyordum tam kendime geldim iyileştim çok şükür oğlana bulaştırmadan derken o hastalandı ateşi aniden yükseldi kıyafetlerini çıkarmak fayda etmedi hemen küvetine ılık su hazırladık tir tir titrerken yavrum o suyun içinde beklettik ateşi düştü çok şükür ama bu seferde öksürük ve boğaz ağrısı başladı öksürüyo ağlıyo,yutkunuyo ağlıyo ,emiyo ağlıyo,ememiyo aç kalıyo ağlıyo yani anlayacağınız hiç durmadan ağladı nihayet uyudu az önce yavrum takkati kesildi ağlamaktan...yarın dra tekrar gidicez bakalım...ya kızlar ne güzel sünnet sıkıntısını atlattık derken bu seferde bu hastalık çıktı..ayrıca sol tarafım hiç tutmuyo kramplar giriyo..sanki çok güzelmişim gibi birde dudaklarımdan uçuk çıktıçok zor zamanlardayım şu anda..havalar da ısınmadı gitti yaa ufff hep hastalıklar bundan.geçmişi okuyamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir..bebişler iyidir..kızlar bu arada sünnet hikayemizi sünnet bölümüne yazdım kızlar sanki hamile olduğum günleri özlüyorum ben ne güzeel göbüşte sağlıklı sağlıklı duruyodu oğlum şimdi :2::2:haydi hepinize tatlı rüyalar
geçmişler olsun özlemcim insallah cabucak iyileşir oglusun
arkadaslar aranizda almanyada yasayan var mi????
Ya bu aventin gögüs kalkani varmis burda nerde bulabilirim??? kullananlar memnun mu? gögüs catlaklarini geciriyomu?
canım yaralar konusunda işe yarıyor benm uclar durmadan yara oluyor ama uzun kullanma o a enfeksiyon riskini arttırıyor icinde süt kalınca catlaklarından mikrop kapabiliyorsun bu yüzzden kullanmaya ara vermiştim simdi gene pedlerden hava almayınca yarıldı uclarım tekrar takayım barı ben de netten sipariş verebilirsin canım ama orada da vardır mutlaka aventin de var chicconun da
canim yaaa kiyamam gecmis olsun sana ve ogluna,,
bende gecenlerde cok ateslenmistim,,cok sükür oglumda öyle bisey olmadi ,,,
benim ateslenme nedenimde,uykusuzluk asiri yorgunluk,ve sütümü hep gec sagmissim,yani sütte ates yapiyomus,,ilk zamanlar hem oglum bize,bizde onun bakimina alismaya calisiyoduk,,o aralar dikkat etmedim kendime,gece atesten uyuyamadim,,paracetomol aldim,bol bol terledim 2 günde gecti,,simdide cok dikkat ediyom,vaktinde sütümü sagiyom,fazla gec kalmamaya calsiyom,,en gec 5 saatte sagiyom,o da evde olmassam,,evdeysem 4 saatte sagiyom...bu gün bizimkide huysuzdu,disari ciktik,gezdik alisveris falan 3 saat falan disardaydik,,ve her disari cikip eve gelince bizimkisi huysuzlaniyo,,havalar sicak,normalde cok akilli MASALLAH oglum,,ama bu gün eve gelince uyutamadim,,araba koltuguna oturunca susuyo yaramaz,orda biraz oturup sakinlesti sonra attim besige,yavrum cok yorulmus,hemen kapandi gözler
canım sagım işi zor malum biraz gecikince aman mazallah süt sıtması tutuyor dikkat et canım ben cok cektim o sıtmadan göğüste kist oluyor kırk derece ates antıbıyotıksız gecmiyor ilerlerse amelıyt bıle gerektıreblıyor aman ihmal etme vakitlerini
bu arada günaydın herkese gerçi bizim günümüz ayalı saatler oldu :)
eylülcüm gelmiş hoş gelmiş.valla merak ediyodum seni iyi olmanıza çok sevindim.
kızlar bi şey sorucam ben bebek deterjanı olarak dalin sıvı kullanıyorum.ama lekeleri tam çıkarmıyo.mesela kakalı kıyafetleri önde sudan geçirsem bile kalıyo ben de önden iyice yıkıyorum leke çıkarıcıyla çitiliyorum öyle makineye atıyorum.siz nasıl yapıyosunuz??
kaka lekesi zor cıkıyor ben de dalin kullanıyorum kakalanan gıysılerı hemen ılık su beyaz sabunla elde yıkıyorum sonra makınada anca öyle cıkıyor dıger türlü zor leke cıkarıcıya cesaret eemıyorum bebıse zarar verebılır kimyasalı diye
cevaplayan herkese teşekkürler
kızlar ben böyle değildim çocuktan sonra pipirikli , kafayı oğluyla bozmuş birşey oldum . Bende farkındayım ama işte insan korkuyor. Herşeye bir evham yapıp duruyorum. yok yemedi yok bakmadı ne bileyim .
canım endişelenmen cok norml ama dozunu ayarlamak lazım oglsuna faydalı yardımcı bi anne olmak icin önce kendini kontrol etmeye calıs herseyın fazası zarar hem sana hem bebişinee tatlım bişeyi yok kuzunun her cocugun gelisim kendine özel tepkileri kıyaslamak icin erken daha raht ol