2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmişler olsun özlemcim insallah cabucak iyileşir oglusun

arkadaslar aranizda almanyada yasayan var mi????
Ya bu aventin gögüs kalkani varmis burda nerde bulabilirim??? kullananlar memnun mu? gögüs catlaklarini geciriyomu?

canım yaralar konusunda işe yarıyor benm uclar durmadan yara oluyor ama uzun kullanma o a enfeksiyon riskini arttırıyor icinde süt kalınca catlaklarından mikrop kapabiliyorsun bu yüzzden kullanmaya ara vermiştim simdi gene pedlerden hava almayınca yarıldı uclarım tekrar takayım barı ben de netten sipariş verebilirsin canım ama orada da vardır mutlaka aventin de var chicconun da

canım sagım işi zor malum biraz gecikince aman mazallah süt sıtması tutuyor dikkat et canım ben cok cektim o sıtmadan göğüste kist oluyor kırk derece ates antıbıyotıksız gecmiyor ilerlerse amelıyt bıle gerektıreblıyor aman ihmal etme vakitlerini

kaka lekesi zor cıkıyor ben de dalin kullanıyorum kakalanan gıysılerı hemen ılık su beyaz sabunla elde yıkıyorum sonra makınada anca öyle cıkıyor dıger türlü zor leke cıkarıcıya cesaret eemıyorum bebıse zarar verebılır kimyasalı diye

canım endişelenmen cok norml ama dozunu ayarlamak lazım oglsuna faydalı yardımcı bi anne olmak icin önce kendini kontrol etmeye calıs herseyın fazası zarar hem sana hem bebişinee tatlım bişeyi yok kuzunun her cocugun gelisim kendine özel tepkileri kıyaslamak icin erken daha raht ol

atlamısım gene herkese günaydın
bu sabah asılarımızı olduk cok agladı yavrum hiç böyle duymamıştık sesini içli içli ta derinlerden titreyen bi ses tonuyla nasıl acıdı onunla birlikte içim yavrum benim küçücük canıyla dayanmaya calışıyorlar kıyamam inşllh atesimiz cıkmaz calpol aldım ama tam olarak ne zaman vermk gerek acaba atesi yok gibi 36.5 cıkıyo ölçtgümde versem mi acaba suruptan
ası olan annişler siz napmıştınız?

günaydın annecikler...

geçmiş olsun canım...

ateşi çıkarsa akşama doğru çıkar canım,sen iki saatte bir takip et,37,5un üstüne çıkmaya başlarsa verirsin şurubu daha da yükselmesin diye..belki hiç ateşlenmeyecek yükseldiğğini görmeden verme boşu boşuna...

günaydın arkadaşlar bynkutluay ın önerdiği dereotu kürü gerçekten çook işe yaradı oğlum ilk defa kendi gaz çıkardı hep masajla çıkartırdı.
bynkutluay sana da burdan teşekkür ederim bizimle paylaştığın için...

günaydın kızlar benim için çok zor bir geceyi atlattım çok şükür.sirkeli sular falan derken ateşelnmedi çok şükür oğluşum bir daha ve sanki öksürüğü azalmış sadece boğazı ağrıyo yavrumun..öksürmesin de o da geçer..geçmişi okuyamadım ama göğüs çatlakları konuşulmuş sanırım göğüs kalkanı bende aldım hiç kullanmadım çünkü göğüs uçlarım hiç çatlamadı kullandığım krem çok iyi geldi bana.biirde bebeği gözüyle takip etmeyen arkadaşa söylüyorum panik yapma Allah'ın iizniyle yoktur birşey her bebeğin gelişimi bir olmaz şaşılık bile sorun değil bebeklerde çok kolay tedavi ediliyo..tavsiyem dönence tarzı bişey al çünkü dönen nesneleri takip edebiliyorlar

günaydın canım ne güzel gaz sancısından kurtulmana sevindim.bana da anlatsana şu kürü..nasıl yapıyosunuz bende yapayım

saolasın canım vermıyım o zaman inşllah cıkmaz ates falan

canım öncelikle geçmiş olsun bizimki de aynen öyle ağlamıştı
ben aşıya gitmeden önce verdim(gerçi kimse önermiyo ama)bana da hemşire söylemişti ben de ne olur ne olmaz verdim 6 saatte bir ver demişlerdi ben de vermem artık bi daha diyodum ama aşıdan 4-5 sat sonra çoook huzursuzdu acı çeker gibi ağlıyodu bi daha verdim mecburen
sen de ateşini arada kontrol et çıkmazsa verme bence

biz ptesi günü aşı olucaz ama sakın verme ateşi çıkmadan.bak bizim infrared termometremiz var her zaman ölçüyoz bazen gaz çıkartmak için uğraşırken kendini sıkıyo ya o zaman ateşi 38e varıyo ama hemen düzeliyo.bence gayet iyi sıcaklığı gerçi nerden ölçtüğüne de bağlı..en güvenilir ateş kulaktan ölçülüyomuş bana öyle demişlerdi..hem illa ateşi çıkacak diye bişey yok..takipte kal bence

tekrar gecmış olsun özlemcım iileşiyor demek ki kuzun masallah

inşallah canım sanırım evet iyileşiyor..zaten ne kadar ağlasada emzirmeye çalıştım tüm gece 1 damla yutsada boğazını yumuşatır dedim çok şükür kolay atlatacak inşallah..

37yi geçmeden verme canım
sirkeli su çok ama çok zaralı diye biliyorum hatta eminim doktoruna danış istersen Ateşi 39′a çıkmış bir çocuk, ateş düşürücü ilaç verilmeden, yani iç ısısı düşmeden soğuk tatbikiyle dış ısısı düşürülürse kalp ve solunum yavaşlatılırsa havale geçirebilir.

tesekkurler herkese kulaktan ölçüyorum ben de braunun atesölceri var dijital vermıycem bakalım ınsallah hıc gerek kalmaz da

nasılsınız hanımlar
hiç gelemiyorum foruma
günler o kadar yoğun geçiyor ki
ne zaman akşam oluyor anlamıyorum.
akşamları da kızımın gazı oluyor kusuyor kusunca ağlıyor kusamayınca ağlıyor.
biliyorum istifra ne zor şey. o minik haliyle ne kadar zor geliyordur ona.

aşı olanlara çok geçmiş olsun darısı bızım basımıza. ya kızlar tam 3 gundur kesıntısız migren agrısı cekıyorum. dişlerime vurdu artık dayanılmaz hal aldı. arada parol içiyorum ama geçirmiyor. görüşüm de bozuluyor arada. gündüzleri kızıma tekbasıma bakıyorum ya o kadar zorlanıyorum ki .... of nasıl gecer bu migren ağrıları

Günaydın kızLarrr benim için gün 6 da başLadı oğLum sancıLarı az da oLsa dindi şimdi ayağımda mışıl mışıl uyuyoruyanmasın diye dışarda öten kuşların ağzını bağlamak istiyorum ona bile uyanıyor..

kızlar günaydın...emzirmeyi nasıl yapıyorsunuz??mesela ben sabahtan beri yaklaşık 3 saattir hep sağ göğsümü veriyorum çünkü kızım 10 15 dk emip uyuyo..bende memeden çıktıktan sonra sıkıp bakıyorum az damla damla da olsa süt geliyo..en kıymetli yağlı kısım sonda dediler..o yüzden diğer emzirmeye gene o göğsümden başlıyorum 3. kere falan olcak fışkırmıyo çok az damla geliyı ama bende yağlı kısım diye kıyamıyorum gene onu veriyorum...diğer göğsüme daha geçemedim.doğru mu yanlış mı

Benim oğlan bir göğsümü emip bitiriyor sonra bazen diğerinide istiyor bazen onunla doyuyor :) ama sanırım doğru olan emzirmeye başlarken hep bir öncekinden başlanacak yani yaptığın yanlı değil ama sen 3 defa veriyormuşsun doğrusu 2 defa aynı tarafı verip sonra diğer göğüse geçmek hep yağlı tarafı alırsa susamaz mı çünkü ilk gelen bebeğin su ihtiyacını karşılıyor demişlerdi hep katı yiyecek yediğini düşünsene bence o kadar zorlama :)

iki saat içinde aynı meme iki saatten sonra değiştirmen lazım diye biliyorum canım eğer iki memeyi birden almışsa az emdiğinden başlat diğer seansta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…