2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım ne güzel gaz sancısından kurtulmana sevindim.bana da anlatsana şu kürü..nasıl yapıyosunuz bende yapayım

size de çook geçmiş olsun canım bu arada tarifte 1 litre suya 1 demet dereotunu kaynat yazıyordu ben büyük boy cezveye 1 avuç kadar dereotu koydum 15 20 dakika kaynatıyorsun inş işe yarar sizde de

Son düzenleme:
KızLar bu arada ben pLatese başlayacam da pLates topu siparişi verecem daha önc eplates yapmış olanlar topu kaç cm alayım ben karar veremedimmm bu göbiş ve simitcikler başka çekilde gitmeyecek aynalara bakamıyorummm

iki saat içinde aynı meme iki saatten sonra değiştirmen lazım diye biliyorum canım eğer iki memeyi birden almışsa az emdiğinden başlat diğer seansta

evet su ihtiyacı da var doğru..ay demekki bizimki yağlı kebap yemiş gibi ondan uyuyp duruyoben de diyom bu çocuk bayıldı...saolun kızlar memeyi değiştireyim bari..

bizim de asımız yarın of ben de endişe ediyorum cok inşallah sorunsuz atlatırız bu arada nergiz muhbbti komikmiş

geçmiş olsun bizde olduk,ben tutamadım babası tuttu,çok ağladı..umarım ateşsiz atlatırız..

başını sıkıca sarıp,karanlık odada sessizlikte yatarak ama bebekle çok zor

canım fırsat bulup yapabilecekmisin peki..bende var ama hiç bilmiyorum boyutunu..ben ebru şallıyla yapıyordum çok faydası olmuştu ..ama sezeryan oldum 2 ay sonra filan yaparım diyorum bende odun gb bel oldu

canmm hoşgeldin inan bize damlada yaramıyo hiç vermicem artık...versemde ağlıyo çünkü
maş oğluşuna
kızlar herkesi öpüyorum sabah işe gidecem yatayım gece bebişimizle savaş veriyoruz en iyisi o kalkmadan ben yatayım ii geceler öptüm özledim hepinizi artık geldim yarın görüşürüz
hayırlı işler canmm. görüşürüz
canmm sıkma canını sabret her bebek farklıdır...kimi geç konuşur kimi erken...kimi erken yürür kimi çok geç...normaldir bunlar.
bende sabah 6yada 7gibi ayaktayım kızımla sonrada taaa öylene kadar uyumaz...benim oğlum sese çok assastı evde çıt çıkarmazdık uyuyunca...komşularla bile bu yüzden tatsızlık oluyodu çok zorluk çektim valla...ama kızım tam tersi müzik açıyom öyle uyuyo bide elektirik süpürge sesini seviyo uyuyo

ben hiç bi faliyet yapmadan eski kiloma dödüm valla evde kızımı kucakta gezdirmek en güzel spor oldu bana...ne göbek kaldı nede simit bütün kotlarım oluyo

2 saat geçmediyse aynı memeyi verebilirsin canım ama 2 saatten sonra diğerine geçmelisin..

al bi benden daha..benimde elime ulaşmak üzere elifcim siparişlerim, araştırmıştım;
1,50 ile 1,60 arası olanlar 55 cm'lik pilates topu
1,60 ile 1,70 arası olanlar 65 cm'lik pilates topu
1,70 ile 1,85 arası olanlar 75 cm'lik pilates topu

alacaklarmış.

bu arada 1 ayda sadece 700 grm almışız çok üzgünüm..rüzgarda mamayla büyüdü sanırım buda öyle olacak salı doktora gidecektim bakalım ne dicek.

bu arada 1 ayda sadece 700 grm almışız çok üzgünüm..rüzgarda mamayla büyüdü sanırım buda öyle olacak salı doktora gidecektim bakalım ne dicek.

olsun canmm sağlıklı olsunda

ben kızımı kucakta zor taşıyom valla böyle kilolu oluncada zor...oğlumda böyleydi...

canım fırsat bulup yapabilecekmisin peki..bende var ama hiç bilmiyorum boyutunu..ben ebru şallıyla yapıyordum çok faydası olmuştu ..ama sezeryan oldum 2 ay sonra filan yaparım diyorum bende odun gb bel oldu

Evde yapıcam canım topunu bandını sipariş vericem şimdi dvdlerle birlikte yemek yapmam plates yaparım yoksa psikolojim bozulcak bu karınla

slm sabah kızımın aşıları yapıldı 1hafda geç olsada 2ay aşısı ateşli oluyormu yaptıran anneler ben paranox fitil verdim ama çok huysuz sürekli ağlayarak uyanıyor uykudan zaten memeyi tutamıyor ağlıyoruz sürekli yarın sabah 11de de kalça usgmiz var 3gündüz ve 3gecedir hiç uyumadım okadar başım ağrıyorki ama kızım yanımdaya hiç uyumasamda olur yeterki edam hep benimle olsun

Çok saol canım hangi siteden verdin siparis ben plates ürünleri sitesindne bakıyorum şuan :)

benim şu an uyuyo plates topum

Maşallah sana canım ya zayıflamışsın ben 57 ile hamile kaldım 67 yim çıldırcamm gitmiyo kilolar göbişim var iğrenç duruyor

hemen hemen aynıyız canım. ben de 58 ile hamile kaldım, şu anda 66 kiloyum. göbeğim var, belim var. kollar omuzlar da genişlemiş anlamadım gitti. pilatos topu gelene kadar evde diğer pilates egzersizlerini yapabilirsin, ben arada sırada karın çalıştırıcı hareketler yapıyorum. hamilelikten önce pilatese gidiyordum, ordan öğrendiğim hareketleri yapıyorum. her gün yapamıyorum ama aklıma geldikçe tv seyrederken 3-5 dakika.. hiç yoktan iyidir..

ben de pilates ürünleri sitesini inceledim, pek işime gelmedi, hepsiburada dan sipariş ettimi pilates topu ,pilates bandı ebru şallı dvd birde pilates ve yoga çemberi...çünkü o dvd de bunlar kullanılıyormuş..
ben de +6 dayım ve 4 aylık hamile göbeği var, korseyle falan sıkıştırıyom dışarda belliolmuyo ama evde aynaya bakmak bile istemiyorum.

çok sıkıntı yapma daha küçük keyfine göre davranıyor bebekler bazen bakıyor bazen bakmıyor rahat ol hem bütün bebekler bir değil ki diğer bebeklerle kıyaslama

ilk akşam yükseldi paranox s fitil verdik sonra bi sorun olmadı ama huzursuzdu tabi

Son düzenleme:
haaaa kizlar unutmadan,,bana dere otu tavsiye eden arkadasim,,ALLAH razi olsun senden,
marankinin kadin versiyonu gibisin
inan süper geldi,,hem hemoroid mi neyse ona,,hemde sütüm fazlalasti,kizlar deneyin,gercekten süperrr
sipada bi sakin gibi sanki

kizlar her 4 veya 5 saat arayla sagdigim süt tas catlasin 100ml gelirdi,,su an bi baktim 140ml gelmis,ilk defa
dere otu mucizesi
MASALLAH diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…