günaydın canım ne güzel gaz sancısından kurtulmana sevindim.bana da anlatsana şu kürü..nasıl yapıyosunuz bende yapayım
Benim oğlan bir göğsümü emip bitiriyor sonra bazen diğerinide istiyor bazen onunla doyuyor :) ama sanırım doğru olan emzirmeye başlarken hep bir öncekinden başlanacak yani yaptığın yanlı değil ama sen 3 defa veriyormuşsun doğrusu 2 defa aynı tarafı verip sonra diğer göğüse geçmek hep yağlı tarafı alırsa susamaz mı çünkü ilk gelen bebeğin su ihtiyacını karşılıyor demişlerdi hep katı yiyecek yediğini düşünsene bence o kadar zorlama :)
iki saat içinde aynı meme iki saatten sonra değiştirmen lazım diye biliyorum canım eğer iki memeyi birden almışsa az emdiğinden başlat diğer seansta
bizim de asımız yarın of ben de endişe ediyorum cok inşallah sorunsuz atlatırız bu arada nergiz muhbbti komikmiş
aşı olanlara çok geçmiş olsun darısı bızım basımıza. ya kızlar tam 3 gundur kesıntısız migren agrısı cekıyorum. dişlerime vurdu artık dayanılmaz hal aldı. arada parol içiyorum ama geçirmiyor. görüşüm de bozuluyor arada. gündüzleri kızıma tekbasıma bakıyorum ya o kadar zorlanıyorum ki .... of nasıl gecer bu migren ağrıları
Günaydın kızLarrr benim için gün 6 da başLadı oğLum sancıLarı az da oLsa dindi şimdi ayağımda mışıl mışıl uyuyoruyanmasın diye dışarda öten kuşların ağzını bağlamak istiyorum ona bile uyanıyor..
KızLar bu arada ben pLatese başlayacam da pLates topu siparişi verecem daha önc eplates yapmış olanlar topu kaç cm alayım ben karar veremedimmm bu göbiş ve simitcikler başka çekilde gitmeyecek aynalara bakamıyorummm
canmm hoşgeldinazizecim öncelikle merhaba canım bak bebegim 6 gün sonra 3 ayını dolduruyo ve inan gaz sancısını kırkı bitene kadar cekti kabızlıkta cektik ben bir şey vermedim ama cok cekti ve vucudu organları bunla başetmeye alıştı sakın gaz ilaçları verme cocuk sıkıntı cekecek ama kısa sürede her şey düzeliyo şimdi maş.çok iyi gecti tüm sıkıntıları........
kızlar herkesi öpüyorum sabah işe gidecem yatayım gece bebişimizle savaş veriyoruz en iyisi o kalkmadan ben yatayım ii geceler öptüm özledim hepinizi artık geldim yarın görüşürüz
canmm sıkma canını sabret her bebek farklıdır...kimi geç konuşur kimi erken...kimi erken yürür kimi çok geç...normaldir bunlar.kızlar moralim çok bozukkk neden benim oğlu mtakip etmiyor gözüyle çıldırıcam gece moral bozukluğumdan sütümde gelmedi dayandım hmanaya şimdi gelmiş biraz. Arkadaşalar 3 gün sonra 2 aylık olacak . bebeği aynı günlerde olan var mı ne olur cevap versin gözüyle oyuncakları filan takip ediyor mu . Ne bileyim yaa OFFFF cumartesi doktora gidicez ne olur ne olur sorun olmasın
Kızlar eskiden kusuyor, gazı var kolik filan diye dert yanardım Onlar hiçbirşeymiş bu korkunun yanında Allah ım sen koru ne olur birşeyi olmasın Ne olur banada dua edin yalvarıyorum çok kötüyüm ne olur sizde cevap verin nasıl sizinki oyuncaklara filan gözünü çeviriyor mu ? Benimkiyle benzer zamanda doğanlar ne yapıyor 8 martta doğdu offfffffff off
bende sabah 6yada 7gibi ayaktayım kızımlaGünaydın kızLarrr benim için gün 6 da başLadı oğLum sancıLarı az da oLsa dindi şimdi ayağımda mışıl mışıl uyuyoruyanmasın diye dışarda öten kuşların ağzını bağlamak istiyorum ona bile uyanıyor..
KızLar bu arada ben pLatese başlayacam da pLates topu siparişi verecem daha önc eplates yapmış olanlar topu kaç cm alayım ben karar veremedimmm bu göbiş ve simitcikler başka çekilde gitmeyecek aynalara bakamıyorummm
kızlar günaydın...emzirmeyi nasıl yapıyorsunuz??mesela ben sabahtan beri yaklaşık 3 saattir hep sağ göğsümü veriyorum çünkü kızım 10 15 dk emip uyuyo..bende memeden çıktıktan sonra sıkıp bakıyorum az damla damla da olsa süt geliyo..en kıymetli yağlı kısım sonda dediler..o yüzden diğer emzirmeye gene o göğsümden başlıyorum 3. kere falan olcak fışkırmıyo çok az damla geliyı ama bende yağlı kısım diye kıyamıyorum gene onu veriyorum...diğer göğsüme daha geçemedim.doğru mu yanlış mı
bu arada 1 ayda sadece 700 grm almışız çok üzgünüm..rüzgarda mamayla büyüdü sanırım buda öyle olacak salı doktora gidecektim bakalım ne dicek.
canım fırsat bulup yapabilecekmisin peki..bende var ama hiç bilmiyorum boyutunu..ben ebru şallıyla yapıyordum çok faydası olmuştu ..ama sezeryan oldum 2 ay sonra filan yaparım diyorum bende odun gb bel oldu
2 saat geçmediyse aynı memeyi verebilirsin canım ama 2 saatten sonra diğerine geçmelisin..
al bi benden daha..benimde elime ulaşmak üzere elifcim siparişlerim, araştırmıştım;
1,50 ile 1,60 arası olanlar 55 cm'lik pilates topu
1,60 ile 1,70 arası olanlar 65 cm'lik pilates topu
1,70 ile 1,85 arası olanlar 75 cm'lik pilates topu
alacaklarmış.
benim şu an uyuyo plates topum
Çok saol canım hangi siteden verdin siparis ben plates ürünleri sitesindne bakıyorum şuan :)
Maşallah sana canım ya zayıflamışsın ben 57 ile hamile kaldım 67 yim çıldırcamm gitmiyo kilolar göbişim var iğrenç duruyor
Çok saol canım hangi siteden verdin siparis ben plates ürünleri sitesindne bakıyorum şuan :)
Maşallah sana canım ya zayıflamışsın ben 57 ile hamile kaldım 67 yim çıldırcamm gitmiyo kilolar göbişim var iğrenç duruyor
üff bir sürü kişi var sizde cevap yazsanıza kızlar sizinki de size dönüp bakıyor mu yaaa benimki neden yapmıyorrrrrbazen bakıyor bazen ben konusurken başka yerlere bakarak gülüyo üff yaa .yani gözüyle beni takip etmeyi bilemiyo 4 gün sonra 2 aylık olacak birde kaç aylık kaç günlük olduğunu gösteren çizelge nasıl oluyor bende yapıcam
slm sabah kızımın aşıları yapıldı 1hafda geç olsada 2ay aşısı ateşli oluyormu yaptıran anneler ben paranox fitil verdim ama çok huysuz sürekli ağlayarak uyanıyor uykudan zaten memeyi tutamıyor ağlıyoruz sürekli yarın sabah 11de de kalça usgmiz var 3gündüz ve 3gecedir hiç uyumadım okadar başım ağrıyorki ama kızım yanımdaya hiç uyumasamda olur yeterki edam hep benimle olsun
canım yaralar konusunda işe yarıyor benm uclar durmadan yara oluyor ama uzun kullanma o a enfeksiyon riskini arttırıyor icinde süt kalınca catlaklarından mikrop kapabiliyorsun bu yüzzden kullanmaya ara vermiştim simdi gene pedlerden hava almayınca yarıldı uclarım tekrar takayım barı ben de netten sipariş verebilirsin canım ama orada da vardır mutlaka aventin de var chicconun da
canım sagım işi zor malum biraz gecikince aman mazallah süt sıtması tutuyor dikkat et canım ben cok cektim o sıtmadan göğüste kist oluyor kırk derece ates antıbıyotıksız gecmiyor ilerlerse amelıyt bıle gerektıreblıyor aman ihmal etme vakitlerini
saol canim,dün ebem verdi bi tane kalkan,ama avent degil,,ya nette baktim bulamadim,yada ben yanlis yere bakiyom,anlamadim VALLA...neyse ebemin verdigini bi kullanim,,bebegimi emdirmeyi cok istiyom ama inan vermeye korkuyom,yine pompa acitmiyo o kadar,,,belki gecer kalkan kullaninca,,denemedigim krem kalmadi,ama gecmiyo
pompa vaktimi gecirmemek istiyom ama misafir gelince mecbur kaliyosun bazen,
yaaa sanki 40miz dolunca gelse su mkisafirler olmuyo sanki ,hem onlarla ugras hem bebekle hem pompa,,insan ne yapacani sasiriyo,,diyemiyosunda 40dan sonra gelin diye,,hic degilse birden bire neye ugragini sasirmassin,ilk zamanlar zor oluyo,,
mesela simdi gelseler o kadar zorlanmam,hic degilse vakitlerimi biliyom,,
hem oglanda alisti biraz disari hayatina...nedense sipa hic sevmiyo kalabaligi,anasina cekmis
helede yaramaz cocuklari varsa gelenlerin,,gelde kafayi yeme
ödüm patliyo sipamin bi yerine bisey yapcaklar diye,,bi de tutturuyolarya kucama ver diye,, o zaman bi tane patlatmak geliyo icimden
benim kiz kardesim var 5 yasinda,ona bile vermiyom kücük diye,ki teyzesi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?