2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben 1.70 boyundayım 65cm almıştım sanırım boya göre alınıyor

kızlar merhaba. bugün bebişin çamaşırlarını 30 dakikalık mini programda yıkadım ama o programda ekstra durulamayı kabul etmiyor. dijital olduğu için programın gidişatına müdahele edemiyorum. bende nasılsa 30 dakikalık program diye deterjansız bir kez daha yıkadım aynı programda sizce tamamen arınmış mıdır artık? birde bebişin kasığında pişik gibi kabarıklıklar vardı. kaç gündür hametan sürüyorum. geçmek yerine arttı iyice kabardı çok fena. acaba buda yüzündeki egzama gibi vücuttaki bir egzama olayı mıdır ki? kasıkta pişik olur mu?

evet ben oluyorum o:))
ay canım ya çok sevindimm maşalahh sizeeee
kizlar her 4 veya 5 saat arayla sagdigim süt tas catlasin 100ml gelirdi,,su an bi baktim 140ml gelmis,ilk defa
dere otu mucizesi
MASALLAH diyelim
maşallahh tebarekallah canımmm
maşalah canım çok sevindimm işe yaradığına
geçmiş olsun canım ya çok zor ne kadar esirgersen bişey oluyo muhakaak
kızlar herkesi öpüyorum sabah işe gidecem yatayım gece bebişimizle savaş veriyoruz en iyisi o kalkmadan ben yatayım ii geceler öptüm özledim hepinizi artık geldim yarın görüşürüz
aa hoşgeldin aplam ne var ne yok nasınbakımm

geçmiş olsun caanımm

kizlar her 4 veya 5 saat arayla sagdigim süt tas catlasin 100ml gelirdi,,su an bi baktim 140ml gelmis,ilk defa
dere otu mucizesi
MASALLAH diyelim

cnm ya ne kdr süre sağdığında o kdr geldi 4 5 saat ara ne demek yani anlayamadım..bnmde sütüm çok az ve çok moralim bozuluo buna biraz evvvel 10 dk sağdım 15 20 ml anca geldi cnm sıkıldı bıraktım

Canım kesin çözüm değil ama ilaç alamıyoruz, kolonyayla ıslatılmış pamukları göz kapaklarına kapatınca iyi geliyor.. İnşallah gçer..

ya kızlar önceden oğlum tek memede doyuyodu şimdi 2sinide veriyorum yetmiyo galiba sütüm azalıyo gibi geldi sağdığımdada azalma var. sütmü kesiliyo acaba :18: sürekli su içiyorum tekrrar artarmıki azalmaya başlayınca azalırmı :18:

canım yaa
yaa benim paşaya bugün biterse 5 gün oluyo kaka yapamıyorr ne yaptıysam tık yokkk((

canım geçen gün konuşuluyordu 3 günü geçerse doktor müdehale ile yaptırıyormuş, bebek ıkınmaktan bağırsak düğümlenmesi oluyormıuş...ben bilmiyorum ama burada anlatmıştı bir arkadaş, 5 gün az bir süre değil, bence doktora götür..basit bir işlemle yaptırtıyormuş doktor.

Son düzenleme:

evet canım ya şimdi aradım konuştum yarına kadar yapamazsa getir dedii fitil verecek galibaa
çok saol canım inşalah bi problem olmaz ya anlamadığım benim kakayı yapamıyor ama öle kıpkırmızı olacak şekilde ıkınmıyor bi kaç defa deniyor olmadı bırakıyo

pamukla zeytinyağı sürmeyi denedinmi canım?

prenses anneleri elimd etiny love tekmele oyun halısı vra özelcandan almıştım ama artık kızım oynmadı. örümcek işine geldi. haberiniz olsun

merhaba annecikler nasılsınız?sadece son sayfayı okudum,dün gece de biraz geçmişi okumuştum.hasta olan bebiş ve annelere Allah acil şifalar versin.benimde uykusuzluktan bağışıklık sistemim çöktü herhalde kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum.şu an da dahil olmak üzere kızım hep kucağımda.tek elle yaşamayı öğrendim sayılır.bir elimde duru duruyor, diğer elimlede çamaşır, bulaşık, elektrik süpürgesi... artık ne yapabilirsem.kollarım uzadı iyice ya ben bi şey sorcaktım içimi dökmekten unutuyodum nerdeyse.siz bebişlere su veriyor musunuz?ben ilk 3 hafta veriyodum sarılıktan dolayı ama geçince bıraktım.mama da veriyodum onu da sarılık geçince bıraktım.artık sadece emiyo ama su ihtiyacı da oluyo mudur yine? :26:

cnm benim kızımda 3 gün yapamamıştı dr a gittik fitil vrdi yaptı 2 gün tekrar yapamadı fitil verdim yaptı ama alışır diye korkuyorum doktor a kalsa yapamadıkça verebilirsin sorun olmaz diyor bana başka bi yöntem söyleyin sürekli egzersiz yaptırıyorum karnını da zeytinyağıyla ovuyorum 1 çay kaşığı veriyorum fayda etmiyo şuan neyin sebep olduğunu bulmaya çalışıyorum gaz damlalarını kestim gece çayını kestim sadece papatya nane karıştırıp çay demliyorum ama nafile gazı da varrr

aynen canım ya bende birsürü şey denedim dr götürmek istemedim hemen çünkü ftil verip göndereck ama işte kötü yanı alışkanlık yapması tembelleşir
canım ya bulursan bana da söle lütfen
acaba gerçekten doymadıkları içinmi yapamıyolar kakayıı

geçmiş olsun özlemcim
bizimki beni akip ediyor kafayı döndürüp dönenceyide ama sakın bunlara bakma her bebeğin gellişimi farklıdır
aynen çıkarmıyor bende elde çitiliyorum iyice sonra makinaya atıyorum
geçmiş olsun canım
Evde yapıcam canım topunu bandını sipariş vericem şimdi dvdlerle birlikte yemek yapmam plates yaparım yoksa psikolojim bozulcak bu karınla
bana doktorum 3aydan önce spor yok dedi elifcim 3ayın dolsun öyle başla
geçmiş olsun haticecim sizede

canım benim sütten alırmış su ihtiyacını verme bence

öyle bişey mi varmış doymayınca mı yapmıyomuş:26:

ben süt yararsa kaka yapmaz diye biliyorum.
herkez böyle söyler
süt kalın yani yağlı gelirse yapamaz bebek.
örnek benm bebeğim 3 gün yapamıyor 3 günden snra fitille yaptırıyorum mecburum.
bazende yapıyor değişiyor yani.
21 günde 1100 gr. almıştı.

kaç dakikadır 7-8sayfayı okuyamadım mert sağolsun ayy yürücekleri günleride konusucaz ozaman daha zor diyorlar ama bana sanki daha kolay geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…