KızLar bu arada ben pLatese başlayacam da pLates topu siparişi verecem daha önc eplates yapmış olanlar topu kaç cm alayım ben karar veremedimmm bu göbiş ve simitcikler başka çekilde gitmeyecek aynalara bakamıyorummm
evet ben oluyorum o:))haaaa kizlar unutmadan,,bana dere otu tavsiye eden arkadasim,,ALLAH razi olsun senden,
marankinin kadin versiyonu gibisin
inan süper geldi,,hem hemoroid mi neyse ona,,hemde sütüm fazlalasti,kizlar deneyin,gercekten süperrr
sipada bi sakin gibi sanki
maşallahh tebarekallah canımmmkizlar her 4 veya 5 saat arayla sagdigim süt tas catlasin 100ml gelirdi,,su an bi baktim 140ml gelmis,ilk defa
dere otu mucizesi
MASALLAH diyelim
maşalah canım çok sevindimm işe yaradığınagünaydın arkadaşlar bynkutluay ın önerdiği dereotu kürü gerçekten çook işe yaradı oğlum ilk defa kendi gaz çıkardı hep masajla çıkartırdı.
bynkutluay sana da burdan teşekkür ederim bizimle paylaştığın için...
geçmiş olsun canım ya çok zor ne kadar esirgersen bişey oluyo muhakaakiyi geceler kızlar nasılsınız ben ve oğlum çok hastayız..4 gündür ateşler içinde yatıyordum tam kendime geldim iyileştim çok şükür oğlana bulaştırmadan derken o hastalandı ateşi aniden yükseldi kıyafetlerini çıkarmak fayda etmedi hemen küvetine ılık su hazırladık tir tir titrerken yavrum o suyun içinde beklettik ateşi düştü çok şükür ama bu seferde öksürük ve boğaz ağrısı başladı öksürüyo ağlıyo,yutkunuyo ağlıyo ,emiyo ağlıyo,ememiyo aç kalıyo ağlıyo yani anlayacağınız hiç durmadan ağladı nihayet uyudu az önce yavrum takkati kesildi ağlamaktan...yarın dra tekrar gidicez bakalım...ya kızlar ne güzel sünnet sıkıntısını atlattık derken bu seferde bu hastalık çıktı..ayrıca sol tarafım hiç tutmuyo kramplar giriyo..sanki çok güzelmişim gibi birde dudaklarımdan uçuk çıktıçok zor zamanlardayım şu anda..havalar da ısınmadı gitti yaa ufff hep hastalıklar bundan.geçmişi okuyamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir..bebişler iyidir..kızlar bu arada sünnet hikayemizi sünnet bölümüne yazdım kızlar sanki hamile olduğum günleri özlüyorum ben ne güzeel göbüşte sağlıklı sağlıklı duruyodu oğlum şimdi :2::2:haydi hepinize tatlı rüyalar
aa hoşgeldin aplam ne var ne yok nasınbakımmkızlar herkesi öpüyorum sabah işe gidecem yatayım gece bebişimizle savaş veriyoruz en iyisi o kalkmadan ben yatayım ii geceler öptüm özledim hepinizi artık geldim yarın görüşürüz
arkadaşlar benim çok ciddi bi sorunum var bacaklarımın her yerinde ve kollarımın üst alt kısmı kırmızı noktalarla kaplı, her bir kıl köküm kırmızı ve benekli gibi oldum çok fena bu nedir doğumla ilgisi var mı çaresi var mı yardım nolur
evet ben oluyorum o:))
ay canım ya çok sevindimm maşalahh sizeeee
maşallahh tebarekallah canımmm
tek kelimeyle süpersin tatlim
evet ben oluyorum o:))
ay canım ya çok sevindimm maşalahh sizeeee
maşallahh tebarekallah canımmm
tek kelimeyle süpersin tatlim
canım yaa
yaa benim paşaya bugün biterse 5 gün oluyo kaka yapamıyorr ne yaptıysam tık yokkk((
kizlar her 4 veya 5 saat arayla sagdigim süt tas catlasin 100ml gelirdi,,su an bi baktim 140ml gelmis,ilk defa
dere otu mucizesi
MASALLAH diyelim
aşı olanlara çok geçmiş olsun darısı bızım basımıza. ya kızlar tam 3 gundur kesıntısız migren agrısı cekıyorum. dişlerime vurdu artık dayanılmaz hal aldı. arada parol içiyorum ama geçirmiyor. görüşüm de bozuluyor arada. gündüzleri kızıma tekbasıma bakıyorum ya o kadar zorlanıyorum ki .... of nasıl gecer bu migren ağrıları
canım yaa
yaa benim paşaya bugün biterse 5 gün oluyo kaka yapamıyorr ne yaptıysam tık yokkk((
canım geçen gün konuşuluyordu 3 günü geçerse doktor müdehale ile yaptırıyormuş, bebek ıkınmaktan bağırsak düğümlenmesi oluyormıuş...ben bilmiyorum ama burada anlatmıştı bir arkadaş, 5 gün az bir süre değil, bence doktora götür..basit bir işlemle yaptırtıyormuş doktor.
evet canım ya şimdi aradım konuştum yarına kadar yapamazsa getir dedii fitil verecek galibaa
çok saol canım inşalah bi problem olmaz ya anlamadığım benim kakayı yapamıyor ama öle kıpkırmızı olacak şekilde ıkınmıyor bi kaç defa deniyor olmadı bırakıyo
pamukla zeytinyağı sürmeyi denedinmi canım?
evet canım ya şimdi aradım konuştum yarına kadar yapamazsa getir dedii fitil verecek galibaa
çok saol canım inşalah bi problem olmaz ya anlamadığım benim kakayı yapamıyor ama öle kıpkırmızı olacak şekilde ıkınmıyor bi kaç defa deniyor olmadı bırakıyo
cnm benim kızımda 3 gün yapamamıştı dr a gittik fitil vrdi yaptı 2 gün tekrar yapamadı fitil verdim yaptı ama alışır diye korkuyorum doktor a kalsa yapamadıkça verebilirsin sorun olmaz diyor bana başka bi yöntem söyleyin sürekli egzersiz yaptırıyorum karnını da zeytinyağıyla ovuyorum 1 çay kaşığı veriyorum fayda etmiyo şuan neyin sebep olduğunu bulmaya çalışıyorum gaz damlalarını kestim gece çayını kestim sadece papatya nane karıştırıp çay demliyorum ama nafile gazı da varrr
geçmiş olsun özlemcimiyi geceler kızlar nasılsınız ben ve oğlum çok hastayız..4 gündür ateşler içinde yatıyordum tam kendime geldim iyileştim çok şükür oğlana bulaştırmadan derken o hastalandı ateşi aniden yükseldi kıyafetlerini çıkarmak fayda etmedi hemen küvetine ılık su hazırladık tir tir titrerken yavrum o suyun içinde beklettik ateşi düştü çok şükür ama bu seferde öksürük ve boğaz ağrısı başladı öksürüyo ağlıyo,yutkunuyo ağlıyo ,emiyo ağlıyo,ememiyo aç kalıyo ağlıyo yani anlayacağınız hiç durmadan ağladı nihayet uyudu az önce yavrum takkati kesildi ağlamaktan...yarın dra tekrar gidicez bakalım...ya kızlar ne güzel sünnet sıkıntısını atlattık derken bu seferde bu hastalık çıktı..ayrıca sol tarafım hiç tutmuyo kramplar giriyo..sanki çok güzelmişim gibi birde dudaklarımdan uçuk çıktıçok zor zamanlardayım şu anda..havalar da ısınmadı gitti yaa ufff hep hastalıklar bundan.geçmişi okuyamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir..bebişler iyidir..kızlar bu arada sünnet hikayemizi sünnet bölümüne yazdım kızlar sanki hamile olduğum günleri özlüyorum ben ne güzeel göbüşte sağlıklı sağlıklı duruyodu oğlum şimdi :2::2:haydi hepinize tatlı rüyalar
bizimki beni akip ediyor kafayı döndürüp dönenceyide ama sakın bunlara bakma her bebeğin gellişimi farklıdırkızlar moralim çok bozukkk neden benim oğlu mtakip etmiyor gözüyle çıldırıcam gece moral bozukluğumdan sütümde gelmedi dayandım hmanaya şimdi gelmiş biraz. Arkadaşalar 3 gün sonra 2 aylık olacak . bebeği aynı günlerde olan var mı ne olur cevap versin gözüyle oyuncakları filan takip ediyor mu . Ne bileyim yaa OFFFF cumartesi doktora gidicez ne olur ne olur sorun olmasın
Kızlar eskiden kusuyor, gazı var kolik filan diye dert yanardım Onlar hiçbirşeymiş bu korkunun yanında Allah ım sen koru ne olur birşeyi olmasın Ne olur banada dua edin yalvarıyorum çok kötüyüm ne olur sizde cevap verin nasıl sizinki oyuncaklara filan gözünü çeviriyor mu ? Benimkiyle benzer zamanda doğanlar ne yapıyor 8 martta doğdu offfffffff off
aynen çıkarmıyor bende elde çitiliyorum iyice sonra makinaya atıyorumbu arada günaydın herkese gerçi bizim günümüz ayalı saatler oldu :)
eylülcüm gelmiş hoş gelmiş.valla merak ediyodum seni iyi olmanıza çok sevindim.
kızlar bi şey sorucam ben bebek deterjanı olarak dalin sıvı kullanıyorum.ama lekeleri tam çıkarmıyo.mesela kakalı kıyafetleri önde sudan geçirsem bile kalıyo ben de önden iyice yıkıyorum leke çıkarıcıyla çitiliyorum öyle makineye atıyorum.siz nasıl yapıyosunuz??
geçmiş olsun canımatlamısım gene herkese günaydın
bu sabah asılarımızı olduk cok agladı yavrum hiç böyle duymamıştık sesini içli içli ta derinlerden titreyen bi ses tonuyla nasıl acıdı onunla birlikte içim yavrum benim küçücük canıyla dayanmaya calışıyorlar kıyamam inşllh atesimiz cıkmaz calpol aldım ama tam olarak ne zaman vermk gerek acaba atesi yok gibi 36.5 cıkıyo ölçtgümde versem mi acaba suruptan
ası olan annişler siz napmıştınız?
bana doktorum 3aydan önce spor yok dedi elifcim 3ayın dolsun öyle başlaEvde yapıcam canım topunu bandını sipariş vericem şimdi dvdlerle birlikte yemek yapmam plates yaparım yoksa psikolojim bozulcak bu karınla
geçmiş olsun haticecim sizedeslm sabah kızımın aşıları yapıldı 1hafda geç olsada 2ay aşısı ateşli oluyormu yaptıran anneler ben paranox fitil verdim ama çok huysuz sürekli ağlayarak uyanıyor uykudan zaten memeyi tutamıyor ağlıyoruz sürekli yarın sabah 11de de kalça usgmiz var 3gündüz ve 3gecedir hiç uyumadım okadar başım ağrıyorki ama kızım yanımdaya hiç uyumasamda olur yeterki edam hep benimle olsun
merhaba annecikler nasılsınız?sadece son sayfayı okudum,dün gece de biraz geçmişi okumuştum.hasta olan bebiş ve annelere Allah acil şifalar versin.benimde uykusuzluktan bağışıklık sistemim çöktü herhalde kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum.şu an da dahil olmak üzere kızım hep kucağımda.tek elle yaşamayı öğrendim sayılır.bir elimde duru duruyor, diğer elimlede çamaşır, bulaşık, elektrik süpürgesi... artık ne yapabilirsem.kollarım uzadı iyiceya ben bi şey sorcaktım içimi dökmekten unutuyodum nerdeyse.siz bebişlere su veriyor musunuz?ben ilk 3 hafta veriyodum sarılıktan dolayı ama geçince bıraktım.mama da veriyodum onu da sarılık geçince bıraktım.artık sadece emiyo ama su ihtiyacı da oluyo mudur yine? :26:
aynen canım ya bende birsürü şey denedim dr götürmek istemedim hemen çünkü ftil verip göndereck ama işte kötü yanı alışkanlık yapması tembelleşir
canım ya bulursan bana da söle lütfen
acaba gerçekten doymadıkları içinmi yapamıyolar kakayıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?