özlemcim benim içinde şöyle iki göğüstende bol bol akan süt ve kusmayan bir bebek çizebilirmisin canım
çok çok sağol özlemcim ne diyeyim inşallahhhhh hepimizin dilekleri kabul olurslm kızlar bakın çizdiklerimi söyleyim emel için 2.katta 3+1 daire ve benim arabanın aynısı
sonnra renkrenk arkadaşım için 2.katta yine 3+1 daire ve biraz büyük araba 2 çocukla ancak sığarlar diye
kendim için çizdiklerim çok komik bakın önce bir ev çizdim önceki mesajımda belirttim zaten sonra bir kadın çizdim böyle göğüsleri kocaman olmuş sütten ve oğluşu çizdim 2 yaşında hala emiyove bu kadının bir başka özelliği daha var fazla hiç bir kilosu yok nadide sultan gibi sadece göğüsler büyük
dur ilknurum aynı resmi birde senin için çizeyim
ilknur kusmayan bebeği nasıl çizeyim ki bilemedim şimdi.acaba dipnot falan mı yazsam ki bu bebek kusmayacaak diye
tamamdır öyleyse..haydi bakalım başka resim çizdirmek isteyen varsa söylesin
canım bende sute dolu gogus ve kızımın emmek icin istekli olmasını isterdim. Nasıl cizilir ki bilmiyorum ama benim icin de bunu niyetlersen cok sevinirim. Allah hepimizin gonlundekini versin insallah.
slm kızlar bakın çizdiklerimi söyleyim emel için 2.katta 3+1 daire ve benim arabanın aynısı
sonnra renkrenk arkadaşım için 2.katta yine 3+1 daire ve biraz büyük araba 2 çocukla ancak sığarlar diye
kendim için çizdiklerim çok komik bakın önce bir ev çizdim önceki mesajımda belirttim zaten sonra bir kadın çizdim böyle göğüsleri kocaman olmuş sütten ve oğluşu çizdim 2 yaşında hala emiyove bu kadının bir başka özelliği daha var fazla hiç bir kilosu yok nadide sultan gibi sadece göğüsler büyük
dur ilknurum aynı resmi birde senin için çizeyim
sana da dipnot yazarım artık bu bebek emmeye çookk istekli diye çünkü nasıl çizileceğine dair hiçbir fikrim yok.yani ağzını kocaman açmış bir bebek çizsem şimdi olmaz çünkü sürekli ağlayan bir bebekte olabilir
işte tam olarak bu durumdayım azizecim tam giriyoırum k.k ya ya uyanıyor ya kusuyor yahyacık benim k.k da öylece açık kalıyordaha yeni uyuttum bebişimi kıpraşıyodaha yeni girdim kk.ya yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
elden birşey gelmiyor kafayı taktıkçada iyice gelmiyor çünkü stres oluyoruz ebrucumDamlacım sanırım aynı durumdayız benimde en cok 20 cc cıkıyor bazen 10 cc. Su gunde 3 litre iciyorum. ama hic ise yaramıyor kafaya cok takıyorum. Zaten kızımda istekli emmiyor sanırım sut gitmedigi icin. Ama elden birsey gelmiyor.
denemiştim ama bakmamışdı tabi küçükdü ozaman gene deniyim bari baakalım kendini keşfedicekmiKızlar bir haftadır filan günlük oda gezmelerimizdeDefne'yi aynanın önünde oyalıyorum, gülücükler atıyor Biraz dinlenmiş oluyorum gezerkn
ben sadece deneme amaçlı sağıyorum yoksa emziriyorum sütüm nasıl diye aradada uyuyor sütüm doluyor akıyor ozaman sağıyorum akan süttende az çıkıyor ozamanda anlıyorumki sütüm aksada azkızlar okuduğuma göre genelde sağım yapan çok...hem emzirip aynı zamanda da sağıyor musunz??ben sadece emziriyorum illaki fazlasını sağmak mı lazım...ben zaten emzirmeye zor dayanıyorum bide sağamıcam çünkü denedim o da acıtıyo..yok mu sadece emziren??
bende marketten alıyorum ama dediğin gibi bitiyor övgücümBu arada siz pamuğu nasıl alıyorsunuz? Ben medikalllerden bir kiloluk alıyorum.. Marketten aldıklarım hemen bitiyor:26:
hergün kullanıyorum doktorlarında sorduğu d vitamini kullanıyormusunuz önemli olmasa sormazlardı kesinbu arada uzun zamandır soracağım hep unutuyorum d vitamini verdiler mi sizede kullanıyor musunuz?
Kızlar bugün hıdırellezmiş. vakit ve gül fidanı bulursanız yazın çizin bişiler :) bizim burda henüz gül yok bahçede yapamıyorum :97:
selam bir banyodan sonra bolca johnson baby sürüyorum (normal olanı), öteki banyoda sürmüyorum, derisi bayağı iyi gözüküyor şimdilik ama yüzü kuru oraya sürmüyorum yağ. Bugün iyice sivilveleri azmış dün ben çok öpmüştüm geçer inşallah
evett humana içiyorum çemen çemen kokuyorum, annemler ondan köylü kadınların sütü bol diyorlardı , humanada çemen olduğunu duyunca
ayyy öyle bir liste olsaa hiç şaşırmaam uyarım düzensiz veya biraz az yiyince sütüm azalıyor, veya gün içinde yorulduysam uykusuzsamda azalıyor, bebeğe mi bakıcam kendime mi anlamadım. Bol yee bebeğe gitsin üşütme bebek daha çok kusar , aman öyle yapma aman böyle yapma işimiz varr. Sitede gül filan yok istanbulda sel gidiyor, hiç bir yere çıkamam, ben çizmeden Allah'tan hepimiz için diliyorum, bizlere sağlık, bebeklerimize sağlık , ailemize sağlık, mutluluk , huzur , bol bol huzur daha fazla faydalı kaliteli süttt, ee birazda fazladan para :)
kızlar bebeği filesiz yıkıyoruz biz aldığım file küvete küçük geldi küveti tahliyeli almıştım standarttan biraz büyük sanırım file olmadı. File rahat oluyor mu , üşenmeyen olursa nasıl yıkıyorsunuz bebeği anlatırmısınız, file ile tek başına yıkanıyor mu ?
selam kızlar
hıdrellezden tek istediğim(Allahtan dileğim) oğlumu doyuracak kadar sütüm olması ve reflüsünün düzelmesi
gül dibi bulamadım bende buraya yazayım dedim:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?