2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bakın çizdiklerimi söyleyim emel için 2.katta 3+1 daire ve benim arabanın aynısı

sonnra renkrenk arkadaşım için 2.katta yine 3+1 daire ve biraz büyük araba 2 çocukla ancak sığarlar diye

kendim için çizdiklerim çok komik bakın önce bir ev çizdim önceki mesajımda belirttim zaten sonra bir kadın çizdim böyle göğüsleri kocaman olmuş sütten ve oğluşu çizdim 2 yaşında hala emiyo ve bu kadının bir başka özelliği daha var fazla hiç bir kilosu yok nadide sultan gibi sadece göğüsler büyük

dur ilknurum aynı resmi birde senin için çizeyim

çok çok sağol özlemcim ne diyeyim inşallahhhhh hepimizin dilekleri kabul olur

slm arkadaşlar...

ilknurcum nasılsın tatlım? bayadır gözükmüyon...oğluşun nasıl?

herkez iyidir inşallah...

tamamdır öyleyse..haydi bakalım başka resim çizdirmek isteyen varsa söylesin

canım bende sute dolu gogus ve kızımın emmek icin istekli olmasını isterdim. Nasıl cizilir ki bilmiyorum ama benim icin de bunu niyetlersen cok sevinirim. Allah hepimizin gonlundekini versin insallah.

kızlar oğluş uyudu ben bir saatte şu evi bir temizleyeyim balkonlar flan toz içinde sonra tekrar görüşürüz inşallah.bu arada fırsatı olanlar cuma günü olması münasebetiyle birer Yasin okuyabilirlermi...bebişlerimiz ve kendimiz için de dua edelim lütfen.haydi herkese hayırlı cumalar

canım bende sute dolu gogus ve kızımın emmek icin istekli olmasını isterdim. Nasıl cizilir ki bilmiyorum ama benim icin de bunu niyetlersen cok sevinirim. Allah hepimizin gonlundekini versin insallah.

sana da dipnot yazarım artık bu bebek emmeye çookk istekli diye çünkü nasıl çizileceğine dair hiçbir fikrim yok.yani ağzını kocaman açmış bir bebek çizsem şimdi olmaz çünkü sürekli ağlayan bir bebekte olabilir

ah hah hah ha ressamım benim. 2. katta 3+1 daire harbiden de tam istediğim gibi olmuş içimi okumussunçok teşekkür ederiiiim

tesekkur ederim canım.
dipnot iyi fikir heralde:))

daha yeni uyuttum bebişimi kıpraşıyo daha yeni girdim kk.ya yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hayırlı cumalar kızlar. istekleriniz birbirinden güzel. ben şu an için sadece yanağındaki kırmızılıklar olmayan pürüzsüz teni olan bi bebek isterdim. gerçi şimdilik fena değil ama heran tekrar çıkabilir korkusuyla yaşıyorum

elden birşey gelmiyor kafayı taktıkçada iyice gelmiyor çünkü stres oluyoruz ebrucum
Kızlar bir haftadır filan günlük oda gezmelerimizde Defne'yi aynanın önünde oyalıyorum, gülücükler atıyor Biraz dinlenmiş oluyorum gezerkn
denemiştim ama bakmamışdı tabi küçükdü ozaman gene deniyim bari baakalım kendini keşfedicekmi
ben sadece deneme amaçlı sağıyorum yoksa emziriyorum sütüm nasıl diye aradada uyuyor sütüm doluyor akıyor ozaman sağıyorum akan süttende az çıkıyor ozamanda anlıyorumki sütüm aksada az
Bu arada siz pamuğu nasıl alıyorsunuz? Ben medikalllerden bir kiloluk alıyorum.. Marketten aldıklarım hemen bitiyor:26:
bende marketten alıyorum ama dediğin gibi bitiyor övgücüm
bu arada uzun zamandır soracağım hep unutuyorum d vitamini verdiler mi sizede kullanıyor musunuz?
hergün kullanıyorum doktorlarında sorduğu d vitamini kullanıyormusunuz önemli olmasa sormazlardı kesin
Kızlar bugün hıdırellezmiş. vakit ve gül fidanı bulursanız yazın çizin bişiler :) bizim burda henüz gül yok bahçede yapamıyorum :97:

hava güzel olucaktı çıkıcaktık ne güzel arkadaşlarda olcaktu tabiii ateş yakıp üstünden atılıcaktık

Bizim file dümdüz file değil de, içinde strafor gibi bir malzeme var, hafif minderimsi.. Çok eli yatkın olanlar tek başına yıkar da ben daha mümkün değil yıkaymam.. Tek başına yıkayacaksam banyoya beraber girmek daha iyi gibi ama o zaman da kim önce giyinecek.. Benimki banyodan sonra emmeye alıştı, sen bekle ben giyiniyim demem lazım

selam kızlar
hıdrellezden tek istediğim(Allahtan dileğim) oğlumu doyuracak kadar sütüm olması ve reflüsünün düzelmesi
gül dibi bulamadım bende buraya yazayım dedim:126:

Amin canım Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..

“ Sevdiğim kim varsa, kendim de dahil, sevebileceğim herkes de dahil... :)))

Sağlığı iyi olsun.

Kalbi ritmini çalsın. Yanakları kiraz pembesi, dudakları bal olsun. Teni sıcak kalsın, enerjisi dışına taşsın. Ciğerlerinden nefes, midesinden gurultu, bacaklarından güç eksik olmasın.

Kanı bol olsun, damarlarında dönüp dönüp dolaşsın.

Sevdikleriyle birarada olsun.

Kolu kollarına değsin, gözü gözlerinin içine baksın. Lafları birbiriyle başlasın. Nesi varsa, bölüşücek biri olsun; nesi yoksa, bulup getiricek biri olsun. Bu birileri az ama öz olsun. Bazıları dünyada tek olsun. Sevgisinin tamamını harcasın. Harcasın ki, ona büyük bir miras kalsın. Sevmekten bıkıp usanmayacağı biri olsun. Onun yeri ayrı olsun. Onu soysun, başucuna koysun ama yalan uydurmasın. O herşeyine, her haline tek tanık olsun. Bir hareketiyle güldüren, bir hareketiyle ağlatan olsun. Duyguların hepsi onda olsun. Kalbi buna teslim olsun. Bütün şarkılar onu anlatsın. Aşık olsun, sırılsıklam olsun. Kurumasın.

Yapmaktan bıkıp usanmayacağı bir işi olsun. Başarının gerçek adının bu olduğunu unutmasın. İbadet eder gibi, bu keşfini hergün yeniden kutlar gibi, onu yapıp dursun. Yaptıkça daha iyi yaptığını görsün. Daha iyi yaptıkça bunu başkaları da görsün. O başkalarının bunu gördüğünü, dış gözüyle görsün, iç gözüyle işine baksın.

Neşesi bol olsun.

Kendini mutlu etsin, durduk yere neşelenmek nedir bilsin. İçinde birşey durup durup zıplasın. Duydukları, gördükleri onu gıdıklasın, kahkaha attırsın. Gürültü çıkarsın. Saçma şeyler söylesin. Çocuklukta en şımardığı ana, sık sık gidip gelsin. Nereye gidip geldiği bilinmesin.

Değiştirmek istedikleri değişsin.

İçte ve dışta, iyi günde ve kötü günde tadilat yapsın. Eskilerini atsın, ruhunu havalandırsın. Kapıda hep kamyonu dursun. Dilediği yere taşınsın. Kendinden taşınmak isterse, içindeki güç, dışındaki sevgi ona yardımcı olsun. Bileği, bütün alışkanlıklarıyla, bağımlılıklarıyla güreşsin.

Birşey ona sürpriz olsun. Günlerinden birgünü, bir pakete sarılı olsun. Açılınca, içinden hiç beklemediği güzel bir haber çıksın. Bu gün üçyüzaltmışbeş'ten herhangi biri olsun. Öylesine bir pazartesi, arkaya kavuşturduğu ellerinde, unutulmaz bir salı saklasın. Öyle tahmini mümkün olmayan birşey olsun ki bu, hayatın zekasını anlatsın.

Bir hayali gerçek olsun. Bir hayale gözünü yumsun. Peşinden koşup, onu sobelesin. Hayalini kendinden saklamasın. Bir çizgi filmde olduğunu, herşeyin mümkün olduğunu unutmasın.

Bu duayı okusun. Kendi sesiyle duysun. Duası gerçek olsun.

Her kelimesine şükretsin. Tek satırına nazar değmesin. Amin. ” :)))

merhaba kızlaarrr... yaaaa benim paşa televizyonlu gürültülü patırtılı odada mışıııııııııl mışılllll uyuyor ama gidip yatağına yatırıyorummm fırtt diye gözünü açıveriyorrr sesi çok seviyor galiba anlamadım :44: bazende aman tek uyusunda diyorum yeterr

bu arada emziren anneler den saçını boyatan oldumu nasıl boyattınız bende boyatacağım kuaförümle konuştum 2-2.5 saat sürer dedi oğluşumu babasına bırakıp gideceğim acaba acıkırmıki ben gelene kadar 2 saatte bir emiyor...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…