2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şu kürü üşenmesem ben de deniycem de amann mutfaga girebilsem nerde
bu arada kahkülü tavsiye etmem aman sakın ben dogum fotografları icin gittim kestirdim kahkül simdi cok cekiyorum bebişle kostururken terin suyun icinde kalıyorsun kahküller basa bela oluyor rahatsz edıyor cok beni tel tokalarla tutturmak zaptetmek de zor valla ben de nasıl kurturulumun derdindeyim iyi düşün sıcaklar da geliyor bak

Ya evet biraz da onu düşünüyorum.. Ama şöyle ki ben geçen yaza kadar kahküllüydüm, sonra katlı kestirirken de kısa saçlar kaldı filan, şu anda da sürekli tel toka ile tuttruyorum, sıkıldım hatta. O tutturduklarımın hepsini kahküle feda edip tel tokadan kurtulasım var.

Ben kız kucağımdayken dolaptan bir avuç dereotu yoluyorum, poşettn çıkarmadan Cezveye koyuyorum, kaynayana kadar ocak başında bekliyorum, sonra kısıp evi gezmeye başlıyoruz. On beş dakika sonra da süzgeçten geçiriyorum tek elle. Ve içeri geçiyoruz. İçiyoruzzz

Son düzenleme:

ay bilmiyorum valla canım da ben utanmasam kazıtcam kafamı o kadar rahtsz edyor benı saclarım ki kestirmem öyle kolay kolay yatarken bıle tel tokalarla yatıyorum o derece usandırdılar cocukla sac bas bakımı da olmuyor kezbana dönduk zaten

ben henüz kızla dıger odaları gezemıyorum burada bebişle durdugumuz odada klima acık üstümüz ince oluyor diger odalar henüz serin onun icin o yüzden kucagıma aılıp iş beceremıyorum malesef babası gelene kadar onla klimanın altında kurdeşem döküyorum ben de bizim icin sıcak da ona göre anca daha

ya kızlar siz bebeğinizde gaz sancısı olduğunu nasıl anlıyorsunuz? ben bilemediğimden genelde çoğu kişide de olunca acaba var da ben mi anlamıyorum diye düşünmeye başladım. benim bebiş ağladığında emziriyorum susuyor mesela. yada altını değiştiriyorum susuyor. gazı olduğu zaman pırt pırt kendi yapıyor. emdiği zamanda dik olarak omzuma koyup pıt pıt yapınca ya ağzından geğirme şeklinde yada alttan pırt pırt olarak çıkıyor bazen emse de altı da değişse susmuyor çok nadiren ama. o zamanda müzik dinletince yada konuşunca susuyor. gaz sancısı bunlardan çok farklı bişey mi? nasıl anlarım?

selam kızlar.. kaç gundur canım sıkkın,giremedim de kk.ya... damlcım benş sormussun cnm saol

kalça usg.miz cekildi.sol kalçada gelişme geriliği varmış. cok kötu oldum korktıum ama dr beni rahatlattı.. 1 ay ara bezi kullanacaz,bacakların ayrık durması gerekiomuş.. sonra düzelecekmiş çok şükürr... ben de hepprima kullanıodum ince die.bacakları ayrık durmasın rahat etsin die.hatta burda yazmıştım huggies cok kötu kalın die.ben ne bilim yenidoğanlarda kalın bez kullanmak daha iiymiş....
işte böyle kızlar...

hıııı bi de can sıkıcı bişey daha.kızım az kilo almış. dr sadece gece yatmadan mama wereblrsın dedi... ama kızım biberon almıoo...... dr browns chicco avent aldım üçünü de almadı.. weremedim mama..emzkde almıo napacam ben yaaaa

canım öncelikle maşallah oğluşuna anlattığına göre zaten kendi çıkarıyomuş aman nazar değmesin gazı olduğu zaman gazını çıkarmadan ne yaparsan yap susmaz ve genellikle ayaklarını karnına doğru çeker.minikler bi şekilde anlatıyolar gazı olduğunu.senin oğlunda da olsaydı anlardın mutlaka endişelenme

gaz olunca öylebi ağlıyoki benim kızım hiç bi türlü susturamıyoz...çok fena yaaaa

geçmiş olsun canmm...ben daha kalça usg,çektirmedim:26: bende ince diye prima kullanıyom...

canım hiç canını sıkma daha çok küçükler, dediğin gibi erken dönemde bacakların ayrık durması sağlanarak düzeliyomuş kalça.bizimde pazartesi günü çekilecek kısmetse.kalın bez kullanıcam diye memnun olmadığın bi marka kullanmana gerek yok canım primadan iki tane üst üste bağlayabilirsin.burda bi arkadaş öyle yapıyomuş geçmişte okumuştum.mama konusuna gelince biberon almadan yedirmek çok zor ve uzun sürüyo hemde daha fazla gaz yapıyo bebişte.ilk başlarda bende vermiştim mama ve biberon almıyodu kızım ama aç olduğu zaman bir iki zorlandıktan sonra aldı.sende öyle dene istersen.iyice acıkınca belki alır Allah yardımcın olsun canım.

saol cnm... ben de zaten önce prima üstüne huggies baglamayı düşünüyorum ya da sadece prima araya kalın kumas bi bez.dr. öle yap dedi... ewet cnm ben de ısrarla deniyimcnm..çok tesekkur ederım

kızlar bide ne sorcam hani bebiş emerken uyuyor ya. uykunun arasında durup durup emiyo. öyle olunca siz çıkarıyor musunuz kendiniz yoksa o bırakacak yada uyanacak diye mi bekliyorsunuz? ben bikaç dakika bekliyorum. bakıyorum uykusu iyice derinleştiyse çıkarıyorum. yok eğer hemen kıpırdanıyorsa emmeye devam ediyor zaten.

Ay hiç anlamazsın inşallah nasıl bişiolduğunu Emzirirken kıvranarak ağlıyor arada, yine emiyor yine ağlıyor. Bir süre sonra anlıyorsun ki aç değil ama memeyle avunuyor, bacaklarını çeke çeke ağlıyor, gaz çıkaracağında vargücüyle kendini sıkıyor ve daha fazla ağlayıp sinirleniyor.(Ay benim kız çok asabi bu arada ya) Karnına dokunduğunda semsert oluyor, özellikle alt kısmı.

Johnsons baby oil uyutuyor mu ya cevap gelmedi ya? Bir de banyo dışında da yağ sürüyor musunuz a? Çünkü banyo zaten uyutuyor, önemli olan banyosuz günlerde uyuması:76:

saol cnm... ben de zaten önce prima üstüne huggies baglamayı düşünüyorum ya da sadece prima araya kalın kumas bi bez.dr. öle yap dedi... ewet cnm ben de ısrarla deniyimcnm..çok tesekkur ederım

Canım bence iki kat prima yap, alttaki huggiesler boşa gidecek. İki kat prima kullandığında bir dahaki sefere alttaki primayı üste filan alır kullanırsın??

o zaman ben gaz konusunda benim bebişe maşallah diyeyim sizlerede dua edeyim en kısa zamanda geçer inşallah sancılarınız.

annişlerr oğluşum 1 haftadır yeşil kaka yapıyor ama çook yeşil diil sarı yeşil arası burda normal diye okuduğum için götrmemiştim dr a ama 1 hafta oldu ve günde 5 kere filan yapıyo böle bişi olan varmı sizce napmalıyım

kızlar az önce yazmıştım bu yağın uyuttuğunu ama sorulara cevap verememişim kusura bakmayın, benim bebiş sürekli ilgi istiyor da:)
benim alma amacım bebeğimin cildinin çok kuru olmasıydı, bu özelliğine bakmadan yağ diye aldım. Üzerinde de uyumaya yardımcı olduğu klinikçe test edilmiştir yazıyor (eflatun renkli şişesi)
ben banyo dışında kullanıyorum zaten, kıyafetini değiştirdiğimde tüm vücuduna sürüyorum, bir tek yüzüne sürmüyorum, masaj yaparak sürün, boynunun altına da sürüyorum, kaşına da pamukla sürüyorum çok az. 2-3 defa yapmışımdır hep yapmamda da uyudu yaa hatta uyansa da emzirsem aç aç ne yatıyor dedim, bunun içinde ne var da böyle uyuyor yaa dedim. Koku aromalı olduğu için bebeği rahatlatıp, uyumasına yardımcı oluyor. Denemekte yarar var, sonuçta bebe yağı, ben ara ara sürüyorum:)

denemekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…