2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben boyadım ama biz boyadık tabii tek boya olunca uyurken yaptı uyanmadıda şükür kuaföre sordum uzun sürer dedi bende bekliyorum ama kuaföre gidince mama veriirim ve sütümü sağarım

kızlar selaammmm çok mutluyum bugün kızım fitil olmadan 2 gün aradan sonra kakasını yaptııııı

Darısı biizmmm başımıza çok fena bişi yawff kuzuşum kıpkırmızı oluyor 2 günde 3 günde bir yapıyor..Normal dedi doktor gerekir ise fitil veririz dedi

slm kızlar...kızımı uyuttum geldim uyanmazsa tabi gelmemme gitmem bir oluyo hep ana kucağınıda sallıyom hafiften

bugün ıdırellez ama hava çok soğuk yaa...bi kızımı arabasına koyup ta gezemedik doya doya...

Darısı biizmmm başımıza çok fena bişi yawff kuzuşum kıpkırmızı oluyor 2 günde 3 günde bir yapıyor..Normal dedi doktor gerekir ise fitil veririz dedi

geçmiş olsun cnm gerçekten çok zor nerdeyse kaka duasına çıkacaktım tövbe tövbeee inan kızım kakasını yapamayınca aklımda ondan başka bişe olmuyo ama ben artık gaz damlasından olduğuna kanaat getirdim çünkü bıraktım damlayı kendiliğinden yaptı

hayırlı cumalar kızlar hayırlı hıdrellezler bir de:)
nasılsınız görüşmeyeli şöyle bi göz attım ucundan gecmıse ters bısey yok gibi masallah
resimler cızılmıs dilekler tutulmus özlem bize de ciz anacım bir ev ama istanbulda olsun ben eşimin yanına degl de o benım yanıma transfer olsun böyle b not düşüver bize de zahmet olmazsa:=))

dün asıdan sonra aksama dogr biraz atesı cıkar gibi oldu 37.5 olunca calpol verdim yarım ölcek gece de bi yarım ölcek daha vermdim düşmeyince daha baska vermedim daha iyi gibi zaten huzursuzlugu olmadı sükür gündüz asıdan herhalde uyudu ama gece gene sabahı saba ettik gece uyumuyor bu kuzu ya
ayy bir de agulamaya basladı iki gündür dün kendi de farkna varınca hosuna mı gitti nedir durmadan agu agııı diye diye bi hal oldu cok seker ya bayıldım bu haline konusuyoruz karsılıklı ana kız agular mugular gece uyutmaya calsırken helak oldum o hale aguuu diyordu cin cin bakıp cimcimem benim cok asıgım cok kızıma masallah hepsine

heheh sen mi ben mi HImmm ben gaz damlası vermiyorum canım rezene içiyorum hooop bir çay kaşığı bazen iki oluyor oğluşuma veriyorum emzirdikten 5 dk sonra gazını çıkarıyor hamd olsun..Emzirdikten hemen sonra kaldırınca 10 15 dk sürüyor ama emzirdikten 5 dk sonra kaldırıyorum hemen çıkarıyor =)))

ben de ben de bizimki de son zamanlrda günde tek sefer yapar olmstu ilk kez iki gün yapamadı neyse ki dün cortlattı yavrucum sonunda nasıl sevindirik oldum yarabbim annelk böyle bişey moku bile sevindiriyor sıpaların

bu arada dünden beri ben de kestim gaz ilacını deniyorum bakalım şimdlik öyle büyük bi gaz sıkıstırması yasamdık insallah yasamayız da gerek kalmaz ilaclara bir de dikkatimi cekti tesadüf mi acaba bilmem damlayı verirken agızdan gaz cıkarırdı dünden beri alttan pırtlatıyor ilgisi varmıdır acep

damlacım gecen sizi gördüm rüyamda mert pasaya lazımlık almıssın ama kocaman puset gibi bişey diyorum neden bu kadar büyük daha erken degil mi anca diyorsun sen de bana

oyy benim tatlış kızım uyanıyo yineeee....marş marş emzirmeye...benim memişler hep dışarda yaaa memeci kızım benim

bende damlayı bıraktığımdan beri gaz sorunu yaşamadık sanırım düzeliyor artık doktor bana demişti ki önemli olan alttan değil ağızdan gaz çıkarması çünkü gaz bağırsağa indiği zaman sancı yapıyormuş besledikten 5 dk sonra gazını çıkarmasına yardımcı ol demişti

peki işe yarıyomu hemen?benim kızımda çok zorlanıyo kaka yapamıyo rahat...

evet cnm işe yarıyo fakat tavsiye etmem doktor bana hergün koyabilirsin sorun olmaz dediyse bile alışkanlık yapar diye koyma taraftarı değilim prospektüsünde de yazıyo ztn uzun süre ve sık kullanımda alışkanlık yapar diye bağırsaklar tembelleşiyo ve ıkınmayı unutuyolar ayrıca az önceki yazımda da yazdığım gibi gaz bağırsağa inmezse öyle ıhhh diye sesler çıkarmadan rahat yapabiliyomuş kakasını artık çay haricinde hiçbişe vermicem kızıma biz bile dayanamazken ilaçların yan etkilerine bi sürü yabancı madde girdi kanlarına bence sizlerde vermeyin ben damlayı bıraktıktan sonra gördüm ki bi sorun olmuyo birde bynkutluay dı sanırım doğru mu yazdım bilmiyorum allah razı olsun ondan dereotu sürekli tüketiyordum ztn hemoroidden dolayı 3 gündür kaynatıp suyunu içiyorum gazını gerçektende kendi çıkarıyor yerken iyi de suyu biraz iğrenç valla ööğğğ diyerek içiyorum

Ben tadını maydonoz suyuna benzettim, idrar yolu iltihabı olduğum vakitler bolca içrdim. İki gündür içiyorum, sankim sütüm de arttı. Allah razı olsun bynkutluay, büyüksün:nazar

Götür kuaföre, nasılsa saç kurutma makinsi sesini sviyolar Ben de kahkül kestirmeye gidicem, öyle düşünüyorum.. Gerçi benim işim on dakikalık.. Katlı saça kahkül gider mi kızlar yav? Dümdüz kahkül ama, küt. Çok kestiresim var ama gitmez mi acaba diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…