- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
merhaba kızlaarrr...yaaaa benim paşa televizyonlu gürültülü patırtılı odada mışıııııııııl mışılllll uyuyor ama gidip yatağına yatırıyorummm fırtt diye gözünü açıveriyorrr sesi çok seviyor galiba anlamadım :44: bazende aman tek uyusunda diyorum yeterr
bu arada emziren anneler den saçını boyatan oldumu nasıl boyattınız bende boyatacağım kuaförümle konuştum 2-2.5 saat sürer dedi oğluşumu babasına bırakıp gideceğim acaba acıkırmıki ben gelene kadar 2 saatte bir emiyor...:44:
kızlar selaammmm çok mutluyum bugün kızım fitil olmadan 2 gün aradan sonra kakasını yaptııııı
kızlar selaammmm çok mutluyum bugün kızım fitil olmadan 2 gün aradan sonra kakasını yaptııııı
Darısı biizmmm başımıza çok fena bişi yawff kuzuşum kıpkırmızı oluyor 2 günde 3 günde bir yapıyor..Normal dedi doktor gerekir ise fitil veririz dedi
geçmiş olsun cnm gerçekten çok zor nerdeyse kaka duasına çıkacaktımtövbe tövbeee inan kızım kakasını yapamayınca aklımda ondan başka bişe olmuyo ama ben artık gaz damlasından olduğuna kanaat getirdim çünkü bıraktım damlayı kendiliğinden yaptı
gözün aydın
ne kullanıyon canmm fitil?
bugün ıdırellez ama hava çok soğuk yaa...bi kızımı arabasına koyup ta gezemedik doya doya...
geçmiş olsun cnm gerçekten çok zor nerdeyse kaka duasına çıkacaktımtövbe tövbeee inan kızım kakasını yapamayınca aklımda ondan başka bişe olmuyo ama ben artık gaz damlasından olduğuna kanaat getirdim çünkü bıraktım damlayı kendiliğinden yaptı
saol azizecimsup.gliserin kansuk diye bi fitil verdi doktor yarısını koymuştum 5 dk içinde
damlacım gecen sizi gördüm rüyamda mert pasaya lazımlık almıssın ama kocaman puset gibi bişey diyorum neden bu kadar büyük daha erken degil mi anca diyorsun sen de bana
bende öyle olmak istiyorummmmmmmmoyy benim tatlış kızım uyanıyo yineeee....marş marş emzirmeye...benim memişler hep dışarda yaaamemeci kızım benim
ben de ben debizimki de son zamanlrda günde tek sefer yapar olmstu ilk kez iki gün yapamadı neyse ki dün cortlattı yavrucum sonunda nasıl sevindirik oldum yarabbim annelk böyle bişey moku bile sevindiriyor sıpaların
bu arada dünden beri ben de kestim gaz ilacını deniyorum bakalım şimdlik öyle büyük bi gaz sıkıstırması yasamdık insallah yasamayız da gerek kalmaz ilaclara bir de dikkatimi cekti tesadüf mi acaba bilmem damlayı verirken agızdan gaz cıkarırdı dünden beri alttan pırtlatıyor ilgisi varmıdır acep
peki işe yarıyomu hemen?benim kızımda çok zorlanıyo kaka yapamıyo rahat...
evet cnm işe yarıyo fakat tavsiye etmem doktor bana hergün koyabilirsin sorun olmaz dediyse bile alışkanlık yapar diye koyma taraftarı değilim prospektüsünde de yazıyo ztn uzun süre ve sık kullanımda alışkanlık yapar diye bağırsaklar tembelleşiyo ve ıkınmayı unutuyolar ayrıca az önceki yazımda da yazdığım gibi gaz bağırsağa inmezse öyle ıhhh diye sesler çıkarmadan rahat yapabiliyomuş kakasını artık çay haricinde hiçbişe vermicem kızıma biz bile dayanamazken ilaçların yan etkilerine bi sürü yabancı madde girdi kanlarına bence sizlerde vermeyin ben damlayı bıraktıktan sonra gördüm ki bi sorun olmuyo birde bynkutluay dı sanırım doğru mu yazdım bilmiyorum allah razı olsun ondan dereotu sürekli tüketiyordum ztn hemoroidden dolayı 3 gündür kaynatıp suyunu içiyorum gazını gerçektende kendi çıkarıyor yerken iyi de suyu biraz iğrençvalla ööğğğ diyerek içiyorum
merhaba kızlaarrr...yaaaa benim paşa televizyonlu gürültülü patırtılı odada mışıııııııııl mışılllll uyuyor ama gidip yatağına yatırıyorummm fırtt diye gözünü açıveriyorrr sesi çok seviyor galiba anlamadım :44: bazende aman tek uyusunda diyorum yeterr
bu arada emziren anneler den saçını boyatan oldumu nasıl boyattınız bende boyatacağım kuaförümle konuştum 2-2.5 saat sürer dedi oğluşumu babasına bırakıp gideceğim acaba acıkırmıki ben gelene kadar 2 saatte bir emiyor...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?