2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar yorugunlıktan oluyorum bugun sadece yemek yaptım, yorgunluğum dunden dun salonun camlarını sılıp perdelerını değiştirmiştim oldum ama akşam oluca sezeryan kesiği o kadar ağrıdı ki uyuyamadım bıle şimdide gözlerim kapanıyo kerem uyuyo 15 20 dk sonra uyanıyo eşim gelsin diye dört gözle beklıyorum. kayınvalıdem de yok bilen bilir üst katımda oturuyo ama sureklı yazlıktalar o burda olunca keremı verıyordum ona ben uyuyordum bır kaç saat , dun o kadar iş yaptım bugun yağmur yağdı camlar yıne aynı, kerem olunca dun sabah erkenden başladım ama taa akşam bıtırmıştım sureklı keremle ılgılenmekten, kerem olmasa 3 ev temızlerdım o kadar saatte...

yaa kızlllaaar benim oğluş resmeen başparmağını emiyo hmde 2sini birden aynı anda sokuyo

bide artık mis kokmuyo ya çok terlemeye başladııı ince giydiriyorum ama hep sırılsıklaaam

yaa kızlllaaar benim oğluş resmeen başparmağını emiyo hmde 2sini birden aynı anda sokuyo

bide artık mis kokmuyo ya çok terlemeye başladııı ince giydiriyorum ama hep sırılsıklaaam

ben artık ellerine yavaş yavaş vuruyorum resmen kahkaha atıyo aslında kızıyorum el sürekli ağzında işaret parmağının tamamını uzunlamasına sokuyo öğürüyo veya yumruk yapıp sokuyo.sadece beni emiyo başka birşey vermiyorum tombik oğluma ama emziriyorum ikisinide artık bırakıo memeyi ama memeden çıkıncada hemen el ağızda doymasa diyorum kilo almaz bilemiyorum nasıl vazgeçecek bu bebişler bu el emmeden...aynen canım yaa eşim diyo biz daha dün banyo yaptırmadıkmı bu niye kokuyo diyo dedim büyüyo artık oğlumuz

benim oğlumda aynı cnm.memeden alyırum eller baççır baççır.deli oluyom memeyi böle tatlı emmiyo.havalar ısındı kısa kollu giydireyim dedim üşüttük çocuğu.çok kötü öksürüyo.şan ağlıyo daha fazla yazamıyommm.

aynen aynen eli memenin üstünde oluyo emzirirken çıkınca direk onu emmeye devam ediyo resmen emziğide almıyo parmaktan sonra off valla hergün 2 kere yıkicaz bu gidişle

bu doğum günüm çokk sakin geçiyo hayret.gerçi kocam ve kızım gece 12 de güzel bi süpriz yaptılar ama arkadaşsızda olmuyoooo...

dün doktoruma sordum parmak emme olayını normaldir çünkü dişler kaşınmaya başladı dedi.

ya kızlar benim doktorumda sorun mu var acaba?? dün kilo alımı sınırda dediğinden bahsetmiştim ya, zaten 3. ayın sonunda 600-900 arası normal olurmuş. Bizim kızın 540 çıktı. Eğer 4.ay sonundada sınır olursa idrar tahlili yaparız dedi. Adam idrar tahliliyle mi bozdu nedir. Ne olsa istiyor onu yaptırmakta kız çocukları için işkence resmen. Ağda gibi poşeti bağla çıkar :))) bide kilo alımını hızlandırmak için sizce ne yapmalıyım ek gıdaya geçmek istemiyorum ( Of ne güzel kilo alıyodu nolduki bu ay anlamadım..Acaba 5-10 dakika emmesinden kaynaklanıyo olabilirmi, yağlı kısım kalıyo dedi doktor, napcam yaaaaa 10 dakkadan fazla emmiyoki, bi akıl verin lütfen yaaaaa

KızLar oğLumun aLtını değiştiriyordum iLk defa eLini pipisine atıp tutup çektiii bir de gülüyo koptum yaaa :))

bu doğum günüm çokk sakin geçiyo hayret.gerçi kocam ve kızım gece 12 de güzel bi süpriz yaptılar ama arkadaşsızda olmuyoooo...
doğum günün kutlu olsun zalacım
allah yardımcın olsun nuraycım inşallah doktorun dediği gibi olmaz bence sen şimdiden bunu düşünme belkide iştahlı şekilde yer nil prenses

doğru demişim yani....tatlım okurken çok üzüldüm içinde birikmiş nasılda allahla kul arasındakine karşmak kimsenin haddi değilki eşinlede aranı bozmaya değmez eltin için...
demek olması gereken o kırmızılıkmış
dvitaminini doktor bir yıl kullanacağımızı söylemişti.

sağol yıldızcım

KızLar oğLumun aLtını değiştiriyordum iLk defa eLini pipisine atıp tutup çektiii bir de gülüyo koptum yaaa :))
keşfetti demekki

peki ağlıyormu aç olsa ağlar ve emerdi sütün nasıl varmı peki

Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen bizim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin.. Dostluğunun, arkadaşlığının verdiği keyfi sana anlatmamız çok zor. Kalbimiz hep seninle. İyi ki varsın.. Birlikte daha nice yaşlara...

çoook güldüm yaaa Allah razı olsun oğlundan e mi beni güldürdü:)

kızlar yeşil fasulye gaz yaparmı.biraz karttı ama düdüklüde haşat ettim:)oğlum dündendir çok sancılı.acaba ondanmı.değişik başka bişey yemedim

kan yapması için damlaya ne zaman başlanıyor kızlar deryaya sağlık ocağı vermişti ama bize vermedi doktorda bişey demedi birde dvitaminini ne zamana kadar kullanıcaz bilen varmı

canm banada vermedi sağlık ocağına gitmiştim 2haftayı geçti...sadece devit3 kullanıyoz bunuda 1yaşına kadar kullancakmışız hemşire dedi...ama kan ilacı vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…