evet canım benim maleseff yapıyorrrrr
dün doktoruma sordum parmak emme olayını normaldir çünkü dişler kaşınmaya başladı dedi.
bu doğum günüm çokk sakin geçiyo hayret.gerçi kocam ve kızım gece 12 de güzel bi süpriz yaptılar ama arkadaşsızda olmuyoooo...
canım ya geçmiş olsun aklında bulunsun canım fasülye pişirirken içine bi tanede patates doğrarsan gazını alırrannem kayınvalidem yok cnm ne gazı.fasulye yapmaz dediler bende onlara inanmıştımmm.ama bebeğimden gördüm.çocuk kıvım kıvım kıvranıyo....yavrumm yaa çook tşklrbynkutluay
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNN....bu doğum günüm çokk sakin geçiyo hayret.gerçi kocam ve kızım gece 12 de güzel bi süpriz yaptılar ama arkadaşsızda olmuyoooo...
ya kızlar benim doktorumda sorun mu var acaba?? dün kilo alımı sınırda dediğinden bahsetmiştim ya, zaten 3. ayın sonunda 600-900 arası normal olurmuş. Bizim kızın 540 çıktı. Eğer 4.ay sonundada sınır olursa idrar tahlili yaparız dedi. Adam idrar tahliliyle mi bozdu nedir. Ne olsa istiyor onu yaptırmakta kız çocukları için işkence resmen. Ağda gibi poşeti bağla çıkar :))) bide kilo alımını hızlandırmak için sizce ne yapmalıyım ek gıdaya geçmek istemiyorum( Of ne güzel kilo alıyodu nolduki bu ay anlamadım..Acaba 5-10 dakika emmesinden kaynaklanıyo olabilirmi, yağlı kısım kalıyo dedi doktor, napcam yaaaaa 10 dakkadan fazla emmiyoki, bi akıl verin lütfen yaaaaa
canm banada vermedi sağlık ocağına gitmiştim 2haftayı geçti...sadece devit3 kullanıyoz bunuda 1yaşına kadar kullancakmışız hemşire dedi...ama kan ilacı vermedi.
canım ya geçmiş olsun aklında bulunsun canım fasülye pişirirken içine bi tanede patates doğrarsan gazını alırr
keşfetti demekki
peki ağlıyormu aç olsa ağlar ve emerdi sütün nasıl varmı peki
kızlar benimde sat 17 haziran kilom 54
listeden de gitmişiz iyi mi oraya giricez diye az ugraş vermedik be:)
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz :lepi:
slm kızlar...kaydirigubbakcemile2
akşam rüyamda altın küpe takmıştım kocaman omuzlarıma kadar ve altın kolye...allah hayır etsin :saruboceq:
hayır olsun azizecim
altın iyi diye biliyorum ama
azize yarın doktordayız nasipse heyecan var mı sende de :)
merhaba kızlar,
bende nasipse 21 matta anne olacağım bilgilerimi azizeye gönderdim.tüp bebek transferiyle hamile kaldım.haftaya pazarteside kese görmeye gideceğiz.inşallah görebiliriz.öyle çok korkuyorum ki...
Ilk transferimde keseyi görmeye gideceğimiz gün lekelenmem olmuştu ve sonra dış gebelik olduğunu öğrendik ameliyatla hem bebeğim hemde tüpümün biri alınmıştı.şimdi de aynı şeyleri yaşarım diye çokkk korkuyorum.gerçi herşey allahtan hakkımda hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor elden ama yinede çokkkkk korkuyorummm
kızlar merhaba bende mart annesi olacam inşallaaaaaaaah. Sat 16 hazirandı normalde 14 temmuzda adet olmam gerekti(çok şükür olmadıııııı) 20 temmuzda bebeğimizi ultrasonda gördük dünde sağlık ocağına gittim kan tahlillerimi yaptılar bugün sonuçları aldım çok iyi dedi doktor. Hcg dün 4002 çıktı. 5 yıldır bekledim inşallah sağlıkla doğar bebeğim. Ve inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla ve hayırlısıyla gelir kızlarr
geldim allaha şükür herşey yolunda kızlar bebişin kalp atışını duyduk :ddeşimide çağırdı doktor çok güzeldi ilaçlar devam ayrıca iğne olucam 3günde 1 ilişki yasak iş yapmak yasak ama günlük aktiviteni yap dedi 15gün sonra gene çağırdı birşey olursa mutlaka gel dedi
azize bende progestanı günde 3 kere kullanıyorum canım ama bende herhangi bir yan etkisi olmadı, bence de doktoruna danış çünkü ilk 3 ay kullanılması gerekli diye biliyorum..
evet canım üzülme sağlıklı olsunlar yeterSütüm var emiyo doyuyo ağlamıyorda, aç olsa ağlar. Belkide yapısal bişeydir illa her çocuk kilolu olcak değil dimi ama. Kaldıki kilolu istemem asla..
kızlar bakın zise nostalji yapam dedimAhhhh ahhh
kk daki ilk sayfalardan aldığım alıntılarBeraber ne günler geçirmişiz
Burda olupta adını alıntı yapamadığım çok arkadaşlarım varHepinizi çoooook seviyorum iyiki sizleri tanımışım
Yüz yüze görüşemesekte sizlerle sanki yıllardır tanıyom gibiHep beraber hamile kaldık 9ay hergün yazıştık beraber doğurduk :87: Inşallah yavrularımızıda hep beraber büyütürüz
kızlar bakın zise nostalji yapam dedimAhhhh ahhh
kk daki ilk sayfalardan aldığım alıntılarBeraber ne günler geçirmişiz
Burda olupta adını alıntı yapamadığım çok arkadaşlarım varHepinizi çoooook seviyorum iyiki sizleri tanımışım
Yüz yüze görüşemesekte sizlerle sanki yıllardır tanıyom gibiHep beraber hamile kaldık 9ay hergün yazıştık beraber doğurduk :87: Inşallah yavrularımızıda hep beraber büyütürüz
iyi akşamlar kızlar...
sizinde aşırı derecede saçlarınız dökülüyormu? :26::26: benimki çok dökülüyor, kestirsem işe yararmı aceba?
kestirdim canım geçen hafta ama dökülüyor sinirim bozuluyor yerlerdede saç topluyorumiyi akşamlar kızlar...
sizinde aşırı derecede saçlarınız dökülüyormu? :26::26: benimki çok dökülüyor, kestirsem işe yararmı aceba?
Ben yoktum o günlerdeO zamnalar başka bir siteye üye olmuştum.Tam kaynaşmıştık site kapandı Ama sonra sizleri buldum Geçte olsa sizleri tanıdıgım için çok mutluyum.Seviyorum ya sizlri Birde face olsada görsem:84: Yada şöyle yapalım bir günlügüne resimnlerini koyunda meragım geçsin olmaz mı:98:
öylemi bilmiyodum sağol canmmcnm 4. aydan itibaren veriliyo
evet canım üzülme sağlıklı olsunlar yeter
azizecim canım ayyy duygulandım yazılanları okuyunca şaka gibi 1sene geçiyor birlikte yürüdük bu yolu bebişlerimizin büyümelerini izliyoruz şaka gibi mercimeklerken şimdi 3ayı devirdik daha nice uzun güzel yıllar geçirirz hep beraber
kızlar bebişlerinizin sakinleşmesi veya uyuması için favori müziği varmı??
ben ilk doğduğunda heeerşeyi denedim, dinletmediğim ninni, türk sanat müziği, ilahi, kuran, pop müzik kalmadı... kendimde söyledim, ilk haftalarda işe yaradı ama sonradan beğenmedi galibaBeyaz gürültüyü burada duymuştum, bi iki kere işe yaradı ama sonra onuda tınmadı kızım :76:
sonunda sevdiği bir parça buldumErkan Oğur ZEYNEBİm galiba kendisine yazıldığını düşünüyor, bayıla bayıla dinliyor benim zeynebim
huysz olduğu zaman açıyorum, hemen susuyor ve mayışıyorhatta emiyosa hemen uyuyor
siz ne dinletiyosunuz?
canım kestirmek fayda etmiyormerhaba kızlaaar. herkesler iyidir İnşallah. bizde bugün geldik annemlerden. benimde saçlarım çok dökülüyor ve kestirmem lazım yaaa
kızlar bebişlerinizin sakinleşmesi veya uyuması için favori müziği varmı??
ben ilk doğduğunda heeerşeyi denedim, dinletmediğim ninni, türk sanat müziği, ilahi, kuran, pop müzik kalmadı... kendimde söyledim, ilk haftalarda işe yaradı ama sonradan beğenmedi galibaBeyaz gürültüyü burada duymuştum, bi iki kere işe yaradı ama sonra onuda tınmadı kızım :76:
sonunda sevdiği bir parça buldumErkan Oğur ZEYNEBİm galiba kendisine yazıldığını düşünüyor, bayıla bayıla dinliyor benim zeynebim
huysz olduğu zaman açıyorum, hemen susuyor ve mayışıyorhatta emiyosa hemen uyuyor
siz ne dinletiyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?