2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dün doktoruma sordum parmak emme olayını normaldir çünkü dişler kaşınmaya başladı dedi.

o diş kaşıyıcılarından alsak işe yararmı acaba?? daha ilerki yaşlardamı kullanılıyo onlar? :26:

bu doğum günüm çokk sakin geçiyo hayret.gerçi kocam ve kızım gece 12 de güzel bi süpriz yaptılar ama arkadaşsızda olmuyoooo...

doğum günü kutlu olsunnn nice mutlu ailenle güzel yıllaraaaa

annem kayınvalidem yok cnm ne gazı.fasulye yapmaz dediler bende onlara inanmıştımmm.ama bebeğimden gördüm.çocuk kıvım kıvım kıvranıyo....yavrumm yaa çook tşklrbynkutluay
canım ya geçmiş olsun aklında bulunsun canım fasülye pişirirken içine bi tanede patates doğrarsan gazını alırr

bu doğum günüm çokk sakin geçiyo hayret.gerçi kocam ve kızım gece 12 de güzel bi süpriz yaptılar ama arkadaşsızda olmuyoooo...
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNN....

valla benim nacizane fikrim emdikten sonra sağ, yağlı kısmını bir dahaki emmesinden önce ver, her akşamda mama ver.

kızlar benimde sat 17 haziran kilom 54

listeden de gitmişiz iyi mi oraya giricez diye az ugraş vermedik be:)

yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz :lepi:

slm kızlar...kaydirigubbakcemile2

akşam rüyamda altın küpe takmıştım kocaman omuzlarıma kadar ve altın kolye...allah hayır etsin :saruboceq:

hayır olsun azizecim
altın iyi diye biliyorum ama

azize yarın doktordayız nasipse heyecan var mı sende de :)

azize bende progestanı günde 3 kere kullanıyorum canım ama bende herhangi bir yan etkisi olmadı, bence de doktoruna danış çünkü ilk 3 ay kullanılması gerekli diye biliyorum..

kızlar bakın zise nostalji yapam dedim Ahhhh ahhh
kk daki ilk sayfalardan aldığım alıntılar Beraber ne günler geçirmişiz
Burda olupta adını alıntı yapamadığım çok arkadaşlarım var Hepinizi çoooook seviyorum iyiki sizleri tanımışım
Yüz yüze görüşemesekte sizlerle sanki yıllardır tanıyom gibi Hep beraber hamile kaldık 9ay hergün yazıştık beraber doğurduk :87: Inşallah yavrularımızıda hep beraber büyütürüz

yavrularımız bize cok özel dostluklar kazandırdı gercekten zaman nasıl gecıyor daha dün müjdeleriyle birbirimizi tanımaya calısırken burada sımdı yavrularımızdaki degişimlerin heyecanını paylasıyoruz..
insan düşününce inanası gelmiyor dün mm hesabıyla büyüttüğümüz fasulyelerimiz bugün kocaman ablalar abiler oldular..facede resimlere baktıkca duygulanıyorum gün gün hepsinde baska bi degişim..masallah ki ufak tefek seylerı saymazsak öyle büyük sorunlar da yasamadı kuzucuklarımız Allaha sükür..insallah büyümelerine de bu güzel dostlukla birlikte şahit oluruz..türkiyenin baska baska yerlerinde hatta dünyanın baska uclarında hepimizin kuzucuklarının bi dolu teyzosu var ne güzel ay..

cok degil bikac gün sonra 2012 mart annelerinin müjdesi gelmeye baslayacak bizim gecen yıl bu sıralar yeni yeni yürümeye basladıgımız hayattaki en güzel en özel yol onlar icin de hayırlı ve sorunsuz olur insallah

Allah herkese bu özel duyguyu nasip etsin

hepicinize kuzumla sonsu tesekkurler teyzoslar ve tatlı yegenler seviyoruz ulennnnn

Sütüm var emiyo doyuyo ağlamıyorda, aç olsa ağlar. Belkide yapısal bişeydir illa her çocuk kilolu olcak değil dimi ama. Kaldıki kilolu istemem asla..
evet canım üzülme sağlıklı olsunlar yeter

azizecim canım ayyy duygulandım yazılanları okuyunca şaka gibi 1sene geçiyor birlikte yürüdük bu yolu bebişlerimizin büyümelerini izliyoruz şaka gibi mercimeklerken şimdi 3ayı devirdik daha nice uzun güzel yıllar geçirirz hep beraber

iyi akşamlar kızlar...

sizinde aşırı derecede saçlarınız dökülüyormu? :26::26: benimki çok dökülüyor, kestirsem işe yararmı aceba?

Ben yoktum o günlerde O zamnalar başka bir siteye üye olmuştum.Tam kaynaşmıştık site kapandıAma sonra sizleri buldumGeçte olsa sizleri tanıdıgım için çok mutluyum.Seviyorum ya sizlriBirde face olsada görsem:84:Yada şöyle yapalım bir günlügüne resimnlerini koyunda meragım geçsin olmaz mı:98:

Devit 3 kullanımı konuşulmuş.Dr. geçende az kaldı diye saglık ocagıda verdi.1yaşına kadar devam dedi

iyi akşamlar kızlar...

sizinde aşırı derecede saçlarınız dökülüyormu? :26::26: benimki çok dökülüyor, kestirsem işe yararmı aceba?
kestirdim canım geçen hafta ama dökülüyor sinirim bozuluyor yerlerdede saç topluyorum

cnm 4. aydan itibaren veriliyo
öylemi bilmiyodum sağol canmm

AMİİİİİİN damlam

merhaba kızlaaar. herkesler iyidir İnşallah. bizde bugün geldik annemlerden. benimde saçlarım çok dökülüyor ve kestirmem lazım yaaa

kızlar bebişlerinizin sakinleşmesi veya uyuması için favori müziği varmı??

ben ilk doğduğunda heeerşeyi denedim, dinletmediğim ninni, türk sanat müziği, ilahi, kuran, pop müzik kalmadı... kendimde söyledim, ilk haftalarda işe yaradı ama sonradan beğenmedi galiba Beyaz gürültüyü burada duymuştum, bi iki kere işe yaradı ama sonra onuda tınmadı kızım :76:

sonunda sevdiği bir parça buldum Erkan Oğur ZEYNEBİm galiba kendisine yazıldığını düşünüyor, bayıla bayıla dinliyor benim zeynebim

huysz olduğu zaman açıyorum, hemen susuyor ve mayışıyor hatta emiyosa hemen uyuyor

siz ne dinletiyosunuz?

Son düzenleme:

Beyaz gürültü ve Limon Çiçekleri Limon Çiçekleri'ni çok severim, hamileyken de çok dinlemiştim ama artık bıktım:26::26: Aman kuzucum uyusun da.. Bir de ben orda bir köy var uzaktayı söyleyince de dinliyor..

merhaba kızlaaar. herkesler iyidir İnşallah. bizde bugün geldik annemlerden. benimde saçlarım çok dökülüyor ve kestirmem lazım yaaa
canım kestirmek fayda etmiyor

bişey dinlemiyor şuanda canım tınmıyor müzik felan sıpa yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…