2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

horon ve yine horon

slm kızlar...
sonunda paşamı uyuttum....
saat 1 filandı babasıyla yıkadık....ardından emzirdim rahat bir uyku çeker artık diyordum nerdeeeee...
10-15 dk uykular o saatten beri....tabiki uyku iyice kafaya vurdu...yarım saat önce katılırcasına ağladı yavrum....bende sakinleşmesi için fitil koydum sonunda...emzirdim şimdi ayağımda uyuyor....inşallah uyanmaz minik erkeğim çok yordu kendini ağlamaktan o ağladıkça bende ağladım...
ne zormuş anne olmak Allah hepimizin yardımcısı olsun.....

iyi akşamlar kızlar...

sizinde aşırı derecede saçlarınız dökülüyormu? :26::26: benimki çok dökülüyor, kestirsem işe yararmı aceba?

benim saçlarımda felaaket dökülüyor iki haftadır başladı bebek anneyi tanıyınca dökülmeye başlar diyolar her taraf sac toplamaktan bıktım artık kel kalmasam iyi

canımsınnnn nasılda duygulandım yaaa. bende iyiki mart annesi olmuşum iyiki burayı bulmuşum iyiki sizleri tanımışım. hepinizi çoook seviyorum. dualarınada amin canım aminnn.

amin neslihancım

ayşeciğim yaşadıklarına çok üzüldüm inan. kimse kimseye karışamaz ama. karışma değilde öyle söyleyene kadar. canım dua et bizede et Rabbim kabul etsin demek var. yada namaz kılı başka şekilde söyleyebilir seni düşünüyorsa. sende ister başlarsın ister başlamazsın. ha şuda var sen zaten biliyorsun onun demesiyle öğrenmeyeceksinki. o hoca kadında delimidir nedir. sanki cenneti garantilemiş. Allah bilir ama o o sözleri söyleyip senin kalbini kırarak zaten bişeyleri kaybetmiş farkında değil. kimse kimsenin giyimine karışamaz. hayatınada. çocukta senin çocuğun sen nasıl istersen öyle yetiştirirsin. üstelik eltin demiş ya hafız olacak ahiretlik. benim bi tanıdığım imamhatipi bitirdi hoca olacaktı yıllar önce. sonra kumarbaz oldu çıktı. kızına senden başka kimse karışamaz. kimin ne olacağınıda Allah bilir. bak canım ben önceden namaz kılıyordum. çalışırken kılamayınca bırakmıştım. geçenlerde annem kızım sen eskiden böyle değildin dedi. bak yapma böyle falan dedi ama güzel güzel. ben tekrar başladım. annem sadece yardımcı oldu çünkü. kızarak söylese yapmazdım belkide. çünkü bende bi inat var. ters gelirse inat eder yapmam. bence herkeste öyledir. bende böbrek rahatsızlığı var oruç tutmam yasak. her yıl aynı sözleri duymaktan bıktım. neymiş Allah yardım edermiş. ben bir kaç gün az su içsem hastanelik oluyorum. dahamı iyi yani. neden karışıyor insanlar birbirine.
bak bi hikaye okumuştum çok hoşuma gider. bi adamla oğlu namazdan dönüyorlarmış. oturan adamlar görmüşler. oğlu babasına bak bana görüyormusun biz namaz kıldık geliyoruz adamlara bak oturuyorlar demiş. babada oğluna dönüp keşke sende kılmasaydın oğlum demiş.Allah yardımcın olsun eşin senin tarafında değilse çok zor oluyor canım.

kızlar ne kadar cok okuyamadığım sayfa var bilemiyorum
sweetdrop geçen gün sormuştun bugün gittik doktora , 3. ay kontrolümüzü rota aşımızı olduk . 6500 olmuş paşam , boyuda 64 cm olmuş.
kızlar misafir misafir üstüne geliyor günlerdir, çok yorgunum çok , bu arada rota aşısı sizdee yan etki yaptı mı bilmem ama benim oğlan iştahsız bugün .

benim oğlumunda baş parmağının yanındaki iki parmak dibinden çok az yapışık eşimin ailesinde genetik üniversteye giden yiyeni var kız ,onun kople yapışık ve bir zararı olmadığını söylüyo

benimki emzik cokkurtusu dinliyerek uyuyor. Bu arada dönenceyle uyuyanlara hayranım dönence oyuncağı gibi onlara bakıp eğleniyor tamam.

bu arada bende kel kalcam çok dökülüyor, halbuki multivitaminde içiyorum ama birşey eksik demekki vücütta

canım maşallah paşanaboyuda uzunmuş emziren annelerde dökülürmüş canım normal yani ama insanın siniri bozuluyor

Kızlar göbek burşuktu şimdi habire yemekten göbek aldı başına gidiyor.Bu durum beni çok üzüyor.Eşim ye iç süt olsun yeterki diyor göbek olursa olsun diyor ama sanki eşim hep göbegime bakıyormuş hatta dışarı çıktıgımda herkes göbegime bakıyormuş gibi geliyor.Gibi geliyor olmayıp cidden bakıyolarda olabilir mi?:78: Bel titreşim aletimi buldum temizlik yaparken tam yapıcaktım annem ya içteki dikişlerin zarar görürse dedi.Zaten korseyide taktım diye dikişlerim acıdı hep.Artık korsedeyide takmıyorum.Napıcam ben?Bu göbek nasıl gidicek arkadaşlar?????

Zor olmasa cennetin anaların ayagının altında olurmuydu hiç.Hem annelerimizin kıymetini daha iyi anladık dimi.

aynı sorun bendede var ilk doğum yaptığımda eve geldim hamile kaldığımdan hiç farkım yoktu 7 kilo aldım hepsini vermişdim ama şimdi emzirme döneminde hızla kilo almaya başladım çok üzülüyorum 2 kilo aldım ama hepsi göbekte
canım devamlı tatlı çekiyo elimde değil bu göbeği eritmenin bir yolu varsa bende yapım

bende hamıle kaldığım kılodan daha azım şuan ama göbek var ve cıvık cıvık titreşimli kemerler işe yarar mı acaba mekik çekemiyorum ben off

benımde saçlarım çok dökülüyor neyle alakalı ben mevsimsel diye düşünüyordum ama konuşulmuş çoğumuzda var, bende kestirecek saçta yok ki hamilelikte sıkıntıdan gidip kestirmiştim

bence biraz acıksın acıkınca muhakkak alır diye düşünüyorum canım:26:
maşallah kızına..eskiden biri bana bebeğim döndü dese hiçbişey hissetmezdim şimdi ağzım kulaklarıma varıyo öyle çok seviniyorum ki güzel haberler alınca
kan yapması için damlaya ne zaman başlanıyor kızlar deryaya sağlık ocağı vermişti ama bize vermedi doktorda bişey demedi birde dvitaminini ne zamana kadar kullanıcaz bilen varmı
biz geçen hafta kontrole gittik ama kan damlası falan demedi sadece bana vitamin yazxdı çok renksiz gördü beni sanırım ama vitaamin de acayip iştahımı açıyo
haydi baakalım bizim yerimize de eğlen biz yarın ancak markete gideriz
ayy evet bende 2 gündür farkettim ama iğne yaparken demişti dr 1 ay sonra bie şişip kızarabilir hatta kabuklu yara olabilir demişti gerçektende bize 1 ay oldu verem aşıısına:26:
ayy çok kolay görsellerden hayvan resimlerini indir ya da boyama kitaplarından al kes A4 kağıda yapıştır altına da karton tamam oldumu sana monozebra kartı..hatta resimlerin üzerinden cdlerin üstünü yazdığımız kalemler varya onlarla 1 kez geç mükemmel kartlar olur..bende hatta konu konu var..hayvanlar eşyalar meyveler sebzeler araçlar..
canım üzülme sağlıklı olsunlar da kilo çok mühhim değil alır daha..acaba balkonda falan mı yedirsen gündüzleri tebdili mekanda ferahlık vardır derler ya
ayyy böyle şeyleri bir ben yaşıyorum sanırdım..bizde de aynı..ama roller farklı ben kapalı eltim ve görümceler açık..beni öyle çok dışlıyorlar ki gerçi ben senin gibi önemsemiyorum hatta bak geçen yaz antalyada akşam kafeye gidelim dendi ben hazırlanıyorum o zaman dedim içeri gittim arkamdan aaaa sen kafe ne bilir misin dedi eltim görümceler de güldü bende fatma yenge sen evde oturduğun halde biliyosun bense üniversite okudum alasını bilirim dedim bozuldu.sonra giittiğimiz yerde lise öğretmenimle karşılaştık tesadüfen masamıza geldi benim eski günlerimi anlattı bu kız varya lisede tam parti kızıydı yurtta her türlü organizasyonu yapardı dedisonra benim üniversite okurken başkanı olduğum grupları falan sordu ne kadar ektif birisin valla insan senle yaşlanmaz dedi üçüde kızardı..eve geldik beni eşime anlattılar yok şöyleymiş böyleymiş diye kızacağını mı düşündüler ne eşimde biliyorum mükemmel biri dimi işte onu bu yüzden canımdan çok seviyorum dedi.sonra yatsı namazımı kıldım içeri girince isterseniz diskoya yadatürkü cafeye gidelim dedim türkü cafe de ne demez mi eltim bende biraz kafeye benzer amacanlı müzik vardır deyince yaa dedi sonra ben güldüm içeri gittim yattım bence ezdirmeyecek insan..ben çok dışlandım kapalı olduğum için eşimin ailesi tarfından ama kendi arkadaşlarımdan aşırı derece de açık olan muhafazakar açık olan yani her türlü giyineni var.haa namaz konusuna gelince arkadaşlarım çantalarında hep namaz kıyafeti taşırlr abdest alıp namazımızı kılarız camiden çıkarken tekrar başlarını açarlar..başı açık ya da kapalı diye insanların yargılanması çok anlamsız...sonuçta o Rabbimle kul arasında Rabbim inşallah günahlarımızı affeder diye dua ediyoruz ancak kul hakkı denilen şey kulla kul arasında..bağışlanmayan günah..helallemek gerk ve helalleşilmeyen her hak mahşerde hesaplaşılacak ağır bir yük olur..takma kafana onların dediklerini..kızına sen mükemmel bir örnek olacaksın...namaz kılmak gerçekten tarifi imkansız bişey ama sadece Allah rızası için başkası göörsün diye değil..Rabbim hepimizi kendisine layık kullar etsin...
bu doğum günüm çokk sakin geçiyo hayret.gerçi kocam ve kızım gece 12 de güzel bi süpriz yaptılar ama arkadaşsızda olmuyoooo...
mutlu yıllar canım...
KızLar oğLumun aLtını değiştiriyordum iLk defa eLini pipisine atıp tutup çektiii bir de gülüyo koptum yaaa :))
maşallah bizde onu ilk kez sünnetin ikinci günü yaşamıştık yüreğim ağzıma geldiydi dikişe bişey olacak diye çok korkmuştum:18:
fazla söze gerek yok katılıyorum tüm dediklerine uleeennn
maşallah canım tombik paşana

bende terleme eşofmanı aldım acayip terliyorum zayıflattı da biraz birde internetten takip ettiğim workout lar var onları yapıyorum ama evde ki tartı bozulmuş şimdi nasılım bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…