- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
kızlar bebişlerinizin sakinleşmesi veya uyuması için favori müziği varmı??
ben ilk doğduğunda heeerşeyi denedim, dinletmediğim ninni, türk sanat müziği, ilahi, kuran, pop müzik kalmadı... kendimde söyledim, ilk haftalarda işe yaradı ama sonradan beğenmedi galibaBeyaz gürültüyü burada duymuştum, bi iki kere işe yaradı ama sonra onuda tınmadı kızım :76:
sonunda sevdiği bir parça buldumErkan Oğur ZEYNEBİm galiba kendisine yazıldığını düşünüyor, bayıla bayıla dinliyor benim zeynebim
huysz olduğu zaman açıyorum, hemen susuyor ve mayışıyorhatta emiyosa hemen uyuyor
siz ne dinletiyosunuz?
iyi akşamlar kızlar...
sizinde aşırı derecede saçlarınız dökülüyormu? :26::26: benimki çok dökülüyor, kestirsem işe yararmı aceba?
kızlar bakın zise nostalji yapam dedimAhhhh ahhh
kk daki ilk sayfalardan aldığım alıntılarBeraber ne günler geçirmişiz
Burda olupta adını alıntı yapamadığım çok arkadaşlarım varHepinizi çoooook seviyorum iyiki sizleri tanımışım
Yüz yüze görüşemesekte sizlerle sanki yıllardır tanıyom gibiHep beraber hamile kaldık 9ay hergün yazıştık beraber doğurduk :87: Inşallah yavrularımızıda hep beraber büyütürüz
amin neslihancımslm kızlar...
sonunda paşamı uyuttum....
saat 1 filandı babasıyla yıkadık....ardından emzirdim rahat bir uyku çeker artık diyordum nerdeeeee...
10-15 dk uykular o saatten beri....tabiki uyku iyice kafaya vurdu...yarım saat önce katılırcasına ağladı yavrum....bende sakinleşmesi için fitil koydum sonunda...emzirdim şimdi ayağımda uyuyor....inşallah uyanmaz minik erkeğim çok yordu kendini ağlamaktan o ağladıkça bende ağladım...
ne zormuş anne olmak Allah hepimizin yardımcısı olsun.....
benim saçlarımda felaaket dökülüyor iki haftadır başladı bebek anneyi tanıyınca dökülmeye başlar diyolar her taraf sac toplamaktan bıktım artık kel kalmasam iyi
canım kestirmek fayda etmiyor
bişey dinlemiyor şuanda canım tınmıyor müzik felan sıpa yaaaaaa
kızlar benim oğluşumun ayak parmağının 2 ve 3 arası yarım yapışık ve 2 ayağıda öledr a sorduk 18 yaşına gelince kendi karar versin dokunmayın dedi ama ilerde daha zor olmazmı şimdi yapılıp iyileşsemi sizce neden böleki parmakları acaba siz olsanız napardınız beklermiydiniz??
kızlar bebişlerinizin sakinleşmesi veya uyuması için favori müziği varmı??
ben ilk doğduğunda heeerşeyi denedim, dinletmediğim ninni, türk sanat müziği, ilahi, kuran, pop müzik kalmadı... kendimde söyledim, ilk haftalarda işe yaradı ama sonradan beğenmedi galibaBeyaz gürültüyü burada duymuştum, bi iki kere işe yaradı ama sonra onuda tınmadı kızım :76:
sonunda sevdiği bir parça buldumErkan Oğur ZEYNEBİm galiba kendisine yazıldığını düşünüyor, bayıla bayıla dinliyor benim zeynebim
huysz olduğu zaman açıyorum, hemen susuyor ve mayışıyorhatta emiyosa hemen uyuyor
siz ne dinletiyosunuz?
kızlar ne kadar cok okuyamadığım sayfa var bilemiyorum
sweetdrop geçen gün sormuştun bugün gittik doktora , 3. ay kontrolümüzü rota aşımızı olduk . 6500 olmuş paşam , boyuda 64 cm olmuş.
kızlar misafir misafir üstüne geliyor günlerdir, çok yorgunum çok , bu arada rota aşısı sizdee yan etki yaptı mı bilmem ama benim oğlan iştahsız bugün .
benimki emzik cokkurtusu dinliyerek uyuyor. Bu arada dönenceyle uyuyanlara hayranım dönence oyuncağı gibi onlara bakıp eğleniyor tamam.
bu arada bende kel kalcam çok dökülüyor, halbuki multivitaminde içiyorum ama birşey eksik demekki vücütta
slm kızlar...
sonunda paşamı uyuttum....
saat 1 filandı babasıyla yıkadık....ardından emzirdim rahat bir uyku çeker artık diyordum nerdeeeee...
10-15 dk uykular o saatten beri....tabiki uyku iyice kafaya vurdu...yarım saat önce katılırcasına ağladı yavrum....bende sakinleşmesi için fitil koydum sonunda...emzirdim şimdi ayağımda uyuyor....inşallah uyanmaz minik erkeğim çok yordu kendini ağlamaktan o ağladıkça bende ağladım...
ne zormuş anne olmak Allah hepimizin yardımcısı olsun.....
Kızlar göbek burşuktu şimdi habire yemekten göbek aldı başına gidiyor.Bu durum beni çok üzüyor.Eşim ye iç süt olsun yeterki diyor göbek olursa olsun diyor ama sanki eşim hep göbegime bakıyormuş hatta dışarı çıktıgımda herkes göbegime bakıyormuş gibi geliyor.Gibi geliyor olmayıp cidden bakıyolarda olabilir mi?:78:Bel titreşim aletimi buldum temizlik yaparken tam yapıcaktım annem ya içteki dikişlerin zarar görürse dedi.Zaten korseyide taktım diye dikişlerim acıdı hep.Artık korsedeyide takmıyorum.Napıcam ben?Bu göbek nasıl gidicek arkadaşlar?????
aynı sorun bendede var ilk doğum yaptığımda eve geldim hamile kaldığımdan hiç farkım yoktu 7 kilo aldım hepsini vermişdim ama şimdi emzirme döneminde hızla kilo almaya başladım çok üzülüyorum 2 kilo aldım ama hepsi göbekte
canım devamlı tatlı çekiyo elimde değil bu göbeği eritmenin bir yolu varsa bende yapım
bende hamıle kaldığım kılodan daha azım şuan ama göbek var ve cıvık cıvıktitreşimli kemerler işe yarar mı acaba mekik çekemiyorum ben off
bence biraz acıksın acıkınca muhakkak alır diye düşünüyorum canım:26:sızan sütü göğüs kalkanından biberona koyup veriyordum kızım memeyi reddetmeye başladı , başladı ne demek almıyor diliyle itiyor böyle olacağını bilseydim verir miydim. Yaklaşık 1,5 aydır meme,biberon ikilisini beraber götürmüştüm. Çok uyaran oldu, kaşıkla önceleri verdiğimde döke saça aldığından yorucu oluyordu hem de tam almıyordu. Herkes uyardığında alıyor ama diyordum. Haklılarmış.Bir daha almıyaca mı göğsümü,
sütüm kesilir sonra ne yapmalıyım, tepiyorum göğsümü ağzına bu seferde ağlıyor, direniyor.
Biberonu çöpe atacam dedi eşim, bunun için tartışıyoruz.
Eski haline döner mi yaaa lütfen yardım...
maşallah kızına..eskiden biri bana bebeğim döndü dese hiçbişey hissetmezdim şimdi ağzım kulaklarıma varıyo öyle çok seviniyorum ki güzel haberler alıncakızlaar bebeğim az önce ağızı aşağı yatıyordu, bana bakıyordu, birden sırt üstü döndütam döndü kızım ay çoook mutluyum maşallah kuzumaa bugün 3 aylık oldu, 3. ay hediyesi oldu bize oyun halısının sütünde geri geri gidiyor, yan dönüyodu zaten, ama bu sefer tam döndü
biz geçen hafta kontrole gittik ama kan damlası falan demedi sadece bana vitamin yazxdı çok renksiz gördü beni sanırım ama vitaamin de acayip iştahımı açıyokan yapması için damlaya ne zaman başlanıyor kızlar deryaya sağlık ocağı vermişti ama bize vermedi doktorda bişey demedi birde dvitaminini ne zamana kadar kullanıcaz bilen varmı
haydi baakalım bizim yerimize de eğlen biz yarın ancak markete giderizSlm kızlar emiri uyuttum yerleri siliyorum sizlerede arada bir bakayım dedim.Eşim iş piknigine gitti.Hava kötü diye emiri götürmek istemedim.Ama yarın telafi edicez.Eşim bizi çatalcaya antik köye götürcek.Hayvanat bahçeside varmış.Hem de köy kahvaltısı yapıcaz.Ohhh mis gibi temiz hava alıcaz.O kadar bunaldımki evde yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
ayy evet bende 2 gündür farkettim ama iğne yaparken demişti dr 1 ay sonra bie şişip kızarabilir hatta kabuklu yara olabilir demişti gerçektende bize 1 ay oldu verem aşıısına:26:Kolundaki di mi? Bizim belli belirsizdi, şimdi kıpkırmızı nokta oldu. Kısa kollulara geçince mi oldu, yoksa zaten mi olacaktı bilmem.
Hemşire monovit verdi, sağlık ocakları ücretsiz dağıtıyomş. ACD3 vardı bizde, bitti sayılır, buna geçicem, kullandınız mı siz?
ayy çok kolay görsellerden hayvan resimlerini indir ya da boyama kitaplarından al kes A4 kağıda yapıştır altına da karton tamam oldumu sana monozebra kartı..hatta resimlerin üzerinden cdlerin üstünü yazdığımız kalemler varya onlarla 1 kez geç mükemmel kartlar olur..bende hatta konu konu var..hayvanlar eşyalar meyveler sebzeler araçlar..sanırım karnı ağrıyormuş yüzüstü yatırıp sırtını sıvazlarken uyudu.
özlemcim eşim de monozebra kartlarını bizde yapabiliriz demişti. sen de bi anlatsana canım. biz üniversitede böyle bir çalışma yapmamıştık.
canım üzülme sağlıklı olsunlar da kilo çok mühhim değil alır daha..acaba balkonda falan mı yedirsen gündüzleri tebdili mekanda ferahlık vardır derler yaselam annecikler! :82:
hep girip okuyorum geçmişi ama yazamıyorum oyy oyy... hamilelikte döktürürdüm ne güzel
bnm kız fırsat vermiyor,hep ilgi istiyor,onunla konuşmamı istiyor... eşim zaten kafayı sıyırdı iyicehiçbir iş yapmaisadece bebege bak,bu kız ıhhh bile demeyecek diyor.. ıhhh dese kucaga almaya alıştı malesef cok zorlanıyorum ben de...
bebeğim hala cok emmiyor,biberon emzik savaşı vermekten dermanım kalmadı zaten. kesinlikle almıyor,hatta deneyince kusuyor artık! kaşıkla da tükürüyo,ben de kafayı sıyırcam..
dün dr.a gittik. 15 gunde 300 gr almış! ne kdr az!! cok üzülüyorum..
dr.a sordum ek gıdaya erken mi gececez,5.ay gibi falan diye. şimdilik yok dedi. ama mamayı reddedenler ek gıdayı da reddedebiliyor,iştahlı olmuyor dedi,daha da moralim bozuldu...
bana tavsiyesi olan var mı kızlar?????? biberon ve mamayı nasıl verebilirim? ???
ayyy böyle şeyleri bir ben yaşıyorum sanırdım..bizde de aynı..ama roller farklı ben kapalı eltim ve görümceler açık..beni öyle çok dışlıyorlar ki gerçi ben senin gibi önemsemiyorum hatta bak geçen yaz antalyada akşam kafeye gidelim dendi ben hazırlanıyorum o zaman dedim içeri gittim arkamdan aaaa sen kafe ne bilir misin dedi eltim görümceler de güldü bende fatma yenge sen evde oturduğun halde biliyosun bense üniversite okudum alasını bilirim dedimbütün eltiler gıcıkkuma gemisi yürür elti gemisi yürümez diye boşuna mı demişler. Benim de kaderimde elti çekmek varmış. Amaaa işte kalp kırmayacam diye kalbi kırılan ben olunca onarması kaç senemi alıyor, şimdi bu kandil gecesi kalp kırıklığımı onarmak için eşimle tartıştım ağladımm eee n'oldu baş ağrısı, ben adam olmam.Eşin tavrı çok önemli bu konuda Maşşallah canım eşine
Gidip kızımı öpecem böyle insanlar yüzünden kızımı koklayamıyorum çünkü aklım takık oluyor.
mutlu yıllar canım...bu doğum günüm çokk sakin geçiyo hayret.gerçi kocam ve kızım gece 12 de güzel bi süpriz yaptılar ama arkadaşsızda olmuyoooo...
KızLar oğLumun aLtını değiştiriyordum iLk defa eLini pipisine atıp tutup çektiii bir de gülüyo koptum yaaa :))
fazla söze gerek yok katılıyorum tüm dediklerine uleeennnyavrularımız bize cok özel dostluklar kazandırdı gercekten zaman nasıl gecıyor daha dün müjdeleriyle birbirimizi tanımaya calısırken burada sımdı yavrularımızdaki degişimlerin heyecanını paylasıyoruz..
insan düşününce inanası gelmiyor dün mm hesabıyla büyüttüğümüz fasulyelerimiz bugün kocaman ablalar abiler oldular..facede resimlere baktıkca duygulanıyorum gün gün hepsinde baska bi degişim..masallah ki ufak tefek seylerı saymazsak öyle büyük sorunlar da yasamadı kuzucuklarımız Allaha sükür..insallah büyümelerine de bu güzel dostlukla birlikte şahit oluruz..türkiyenin baska baska yerlerinde hatta dünyanın baska uclarında hepimizin kuzucuklarının bi dolu teyzosu var ne güzel ay..
cok degil bikac gün sonra 2012 mart annelerinin müjdesi gelmeye baslayacak bizim gecen yıl bu sıralar yeni yeni yürümeye basladıgımız hayattaki en güzel en özel yol onlar icin de hayırlı ve sorunsuz olur insallah
Allah herkese bu özel duyguyu nasip etsin
hepicinize kuzumla sonsu tesekkurler teyzoslar ve tatlı yegenler seviyoruz ulennnnn
kızlar ne kadar cok okuyamadığım sayfa var bilemiyorum
sweetdrop geçen gün sormuştun bugün gittik doktora , 3. ay kontrolümüzü rota aşımızı olduk . 6500 olmuş paşam , boyuda 64 cm olmuş.
kızlar misafir misafir üstüne geliyor günlerdir, çok yorgunum çok , bu arada rota aşısı sizdee yan etki yaptı mı bilmem ama benim oğlan iştahsız bugün .
Kızlar göbek burşuktu şimdi habire yemekten göbek aldı başına gidiyor.Bu durum beni çok üzüyor.Eşim ye iç süt olsun yeterki diyor göbek olursa olsun diyor ama sanki eşim hep göbegime bakıyormuş hatta dışarı çıktıgımda herkes göbegime bakıyormuş gibi geliyor.Gibi geliyor olmayıp cidden bakıyolarda olabilir mi?:78:Bel titreşim aletimi buldum temizlik yaparken tam yapıcaktım annem ya içteki dikişlerin zarar görürse dedi.Zaten korseyide taktım diye dikişlerim acıdı hep.Artık korsedeyide takmıyorum.Napıcam ben?Bu göbek nasıl gidicek arkadaşlar?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?