2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizim uyku düzenimizde aynı... saat 10 gibi uyutuyorum, gece 3de bide 6da emiyor, 7-8 gibi uyanıyor... maşallah bebişlerimize

benimkide tam tersi biberonu almıyor artık doymuyor ve sütüm az olduğu için mama veriyodum günde iki kere, artık imkanı yok almıyor salı günü kontrolümüz var, bakalım ne kadar almış, doyup doymadığı o zaman belli olur.. bide benimki sık sık ama az emiyor, bu da beni çok yoruyor 5 dk emiyor yarım saat geçmeden tekrar istiyor, sizin emzirme aralarınız nasıl kızlar?

kızlaar bebeğim az önce ağızı aşağı yatıyordu, bana bakıyordu, birden sırt üstü döndü tam döndü kızım ay çoook mutluyum maşallah kuzumaa bugün 3 aylık oldu, 3. ay hediyesi oldu bize oyun halısının sütünde geri geri gidiyor, yan dönüyodu zaten, ama bu sefer tam döndü

yazını eşime okudum, İnşallah canım biz de sabah yalnız bıraktık ağlasın bizi istesin diye hani ağlayınca memeyi verince kurtuluş olarak görür belki diye, valla sabredecem vazgeçmemek gerekiyormuş, İnşallah emer.

evet tatlım konuşmuştuk, bugün daha da kötüleşti durum offf, bir de sanki diş çıkaracak bu kadar erken olmaz daha biliyorum 79 günlük , ama sürekli kaşınıyor diş kısımları parmağımı koydum üst tarafına offf nasıl kaşıyor, Sultan'ın kızı diş çıkarıyormuş onunki de küçük ama bilemedim şimdi doktora gitmeme gerek var mı? Aynen sanki canavar görmüş gibi oluyor göğsümde ne varsa offf. Allah yardımcımız olsun aç yatıyor şimdi

Yaa bizim kız da minik kalacak bu gidişle bence de doymuyorlar. Ama gene iyi emiyormuş, burda bir arkadaş bebeğinin 3-4 dklık emmelerle 1.400 gr aldığını söylemişti sen gönlünü ferah tut, yaa biz napalım offf

herkese günaydınlar

kızlar bebeğin meme tutmaması bizde de oluyor arada..değil memeyi vermek o pozisyonda bile tutunca ağlamaya başlıyor .. saç kurutma ya da elektrik süpürgesi işe yarıyor ya da titreşimli bir oyuncak ..bir anda sakinleşip tutuyor memeyi..böyle anlarda ya gazı olduğunu düşünüyorum ya da nazar değdiğini ..çünkü ne zaman dışarı çıksak akşamımız işkence oluyor..

ek gıda konusunda benim dr.umda ayda 700 gr dan az almaya başlarsa 5.ayda başla dedi ama kilo alımı böyle devam ederse(ayda 1kg) 6.ayın bitiminde yoğurtla başla dedi.

canım aynısını bizde yaşadaık 2gündür sabah gayet güzel alıyor sonra istemiyor bugün gene aldı emdi gece uyandığındada sabahda bakalım öğlen ne yapıcak... arada gene yapıyordu bizimkide geçicidir inşallah toplu eylememi geçtiler ne
Balıkesirde deprem olmuş. Çiğdem iyi misiniz, geçmiş olsun!
öylemiiiiii dünyadan haberim yokmuş geçmiş olsun çiğdeme

maşallah canım bizde bugün 3 aylık olduk dmeek bebişlerimiz aynı gün doğmuş

Son düzenleme:

Canım sütünü sağ kaşıkla ver biberonla vermeye dewam etme bu durumun benzerini ben yaşadım oğlum emzik alıssın diye uğraşıyordum biri emziği sütüne değdir öyle ver dedi o şekilde verdim bir kaç defa emzikten tiksindiği için yine almadı emzireyim dedim baktım mememide almıyor suratını büzüp kafasını çeviriyiyor sağdım kaşıkla verdim bir iki gun sonra düzeldi mememi aldı

Maşallah prensese 3 ayLık bir bebek için oLdukça hareketli kızın benim tosun 9 gun sonra 4 ayı bitirecek anca sağa sola dönüyor kıçını kaldıramıyor ağırlığından

kan yapması için damlaya ne zaman başlanıyor kızlar deryaya sağlık ocağı vermişti ama bize vermedi doktorda bişey demedi birde dvitaminini ne zamana kadar kullanıcaz bilen varmı

Dün arkadaşım gelmişti, kızı daha büyük gerçi de memeyi almıyormuş, geniz akıntısı var demiş doktor, midesi bulanıyormuş kızcağızın, sizde de öyle bir durum olabilir mi?:26:

kan yapması için damlaya ne zaman başlanıyor kızlar deryaya sağlık ocağı vermişti ama bize vermedi doktorda bişey demedi birde dvitaminini ne zamana kadar kullanıcaz bilen varmı

Demir şurubunu mu diyorsun? Hemşire önümüzdeki ay dedi. Bir de ben 4. ay aşılaırndan korkuyordum, kötü oluyor demişlerdi, ikinci ayda vurulanların aynısıymış, veren hariç tabii. Onda ateş olmadıysa bunda da olmaz dedi.. Kızlar benim tetanozum bile 2-3 gün ara ara ağrıdı, bu kuzuların narin tenleri tabi acır ya, yavrum benim

Maşallah prensese 3 ayLık bir bebek için oLdukça hareketli kızın benim tosun 9 gun sonra 4 ayı bitirecek anca sağa sola dönüyor kıçını kaldıramıyor ağırlığından

Ya bizimkinde de tık yok. Sadece tepiniyo sürekli Ama dönmüyor..

demir şurubu canım kan damlasınıda nasıl uydurmuşumofff aynı şeyi bende dedim kolum ağrıdı morardı kuzukların nasıl ağrımıştır iğne izi belli mertin sizlerinde bellimi kızlar

Ne Acd ne de Devit-3 ü aLmadı benim oğlum hep kustu ikisinide vermedim günde 20 dk güneşe çıkardım 3. ayını dolduruncada ferrum verdi günde 8 damla onu kullanıyoruz ama onuda 3 gundur veriyorum tadı berbat yazık oğluma yaaa

kıyamam tabii kusunca vermemek en iyisi biz burda güneşi yeni yeni görüyoruz elifcim mecburen verdik sizin oralar sıcak iklim birde lekesi çıkmıyormuş çok dikkatli olmaz lazım verirkende

kıyamam tabii kusunca vermemek en iyisi biz burda güneşi yeni yeni görüyoruz elifcim mecburen verdik sizin oralar sıcak iklim birde lekesi çıkmıyormuş çok dikkatli olmaz lazım verirkende

Evet lekesi çıkmıyor ve Ömer Kuzey ferrumu verir vermez elleriyle suratına kıyafetine yayıyor beni deli ediyor :) Birde ferrum verdikten sonra ilk kakası siyaha yakın bir renk oluyor sakın korkmayın bizde hamileliğimizde kan için hap kullandığımızda burda paylaşmıştık ya simsiyah muhabbeti bebeklerdede oluyor

sağol canım söyledğin iyi oldu gördüğümüzde korkmayalım o eller uykularındanda uyandırıyor bebişleri:78::78:

2011 Mart bebişleri olarak haklısın toplu eyleme geçmişler bunlar kendi partilerini kuracaklar yakında

İnşallah canım çok sağol umarım alır yoksa ağlayacaaaam

eşimin arkadaşının hanımıı benden 2 hafta önce falan doğum yapmıştı. O yüzden dediğinize göre 3 ayı geçiyor bebeği ve bu ilaçlar o zaman kullanılır demekki. Çünkü biz daha 3 aylık olmadık. Geçenlerde kendi doktorlarının verdiği ilaçları kağıda yazıp eşime vermiş. Kağıtta aynen şöyle yazıyor
-Ferrum (kan damlası)
-Zinvital(demir eksikliği)

yaniii Damlacığım doğru bilmişsin kan damlasıymış:)

Söylediğin iyi oldu sağol canım yoksa bir de bunun için dellenirdim. Benim işim belli olmaz da

Slm kızlar emiri uyuttum yerleri siliyorum sizlerede arada bir bakayım dedim.Eşim iş piknigine gitti.Hava kötü diye emiri götürmek istemedim.Ama yarın telafi edicez.Eşim bizi çatalcaya antik köye götürcek.Hayvanat bahçeside varmış.Hem de köy kahvaltısı yapıcaz.Ohhh mis gibi temiz hava alıcaz.O kadar bunaldımki evde yarını sabırsızlıkla bekliyorum.

bu arada kızlar ben halaaaaa avatarıma kızımın resmini koyamadım. Biliyorsunuz buraya çok resim koydum, internetten aldıklarımı,
ama kendi bilgisayarımdan resim ekleyemiyorum. Sağolsun yardımcı olanlar oldu ama gene olmuyor yapamıyorum. Yaa bu konuda niye cahil kaldım anlamıyorum. Eşimden yardım istemiyorum çünküüüü koyarsam kızabilir

bazen gıcıklığı tutuyor da:)

canım güneşlendirirken kafasını gözlerini koruyor musun?. nasıl güneşlendiriyorsun?
canım geçen ay bebişim az kilo aldığı için emzirme sonrası kalan sütü(5 dak filan emiyor kızcağızım) sağıp biberonla verdim. benim bebişde aynı göğsü görmeyi bırak emme pozisyonuna geleceğini anlayınca bas bas bağırıyor. 3 saatte 1 , 5 dak emiyor. o da zorla. ben de çok üzüldüm keşke hiç biberon vermeseydim. uyutup veriyorum memeyi ben. alıyor o zaman.bugün çok huzursuzdu 1 saat kucağımda uyudu yatırdım ağladı. şimdi uyuyor her an uyanıp tekrar yaygarayı koparabilir. ki uyandı kalan msajlara cevap yazamıyorum
5-10 dakkadan fazla emmiyo ondan mı acaba. Bu ayda az alırsa ek gıdaya başlıcakmışız. Belkide sütüm mü yaramıyo artık ( ilk aylar ne güzel almıştı

demir şurubu canım kan damlasınıda nasıl uydurmuşumofff aynı şeyi bende dedim kolum ağrıdı morardı kuzukların nasıl ağrımıştır iğne izi belli mertin sizlerinde bellimi kızlar

Kolundaki di mi? Bizim belli belirsizdi, şimdi kıpkırmızı nokta oldu. Kısa kollulara geçince mi oldu, yoksa zaten mi olacaktı bilmem.

Hemşire monovit verdi, sağlık ocakları ücretsiz dağıtıyomş. ACD3 vardı bizde, bitti sayılır, buna geçicem, kullandınız mı siz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…