kızlar benim bebişim de uyku saati geçerse huysuzlanıyor ağlıyor ama ben alıştırdım artık özellikle akşam yatma saatine çok dikkat ediyorum 2 hafta olacak nerdeyse 9-10 gibi uyuyor sabah 7-8 gibi kalkıyor gece de 2 kere emiyor yine uyumaya devambir de su konusunda doktorum bana suya ihtiyacı yok dedi sadece mama bile yese mamayı doğru ölçülerde hazırladıktan sonra ek besinlere geçene kadar verme dedi çok sıcaklarda bi kaç çay kaşığı verebilirsin istersen dedi
sızan sütü göğüs kalkanından biberona koyup veriyordum kızım memeyi reddetmeye başladı , başladı ne demek almıyor diliyle itiyor böyle olacağını bilseydim verir miydim. Yaklaşık 1,5 aydır meme,biberon ikilisini beraber götürmüştüm. Çok uyaran oldu, kaşıkla önceleri verdiğimde döke saça aldığından yorucu oluyordu hem de tam almıyordu. Herkes uyardığında alıyor ama diyordum. Haklılarmış.Bir daha almıyaca mı göğsümü,
sütüm kesilir sonra ne yapmalıyım, tepiyorum göğsümü ağzına bu seferde ağlıyor, direniyor.
Biberonu çöpe atacam dedi eşim, bunun için tartışıyoruz.
Eski haline döner mi yaaa lütfen yardım...
Canım bazen memeyi almadıkları dönem oluyor diye konuşulmuştu, birkaç gün almadıkları oluyormuş.. Biberondan süt verme bir süre, acıksın? Annem hep anlatır, ise başladığında ben bir öğün mama alıyormusum, meme almamışım sonra. O da akşama kadar mama vermemiş, ben iyice acıkınca almışım meme, 6 ay da emmişim. Sabırlı ol ama, panik yapma
kelin ilacı durumu şu an
canım dün de konuştuk senle ben de aynı durumdayım istemiyor memeyi hiçbir şekilde(bana da biberondan gibi geliyo ama çocuk dr.umuz değildir dedi bilemedim.alan alıyo yine dedi,bizimki ağzına değdirsem kıyameti koparıyo (Allah yardımcımız olsun dönerler inşallah
benimkide tam tersi biberonu almıyor artıkdoymuyor ve sütüm az olduğu için mama veriyodum günde iki kere, artık imkanı yok almıyor salı günü kontrolümüz var, bakalım ne kadar almış, doyup doymadığı o zaman belli olur.. bide benimki sık sık ama az emiyor, bu da beni çok yoruyor 5 dk emiyor yarım saat geçmeden tekrar istiyor, sizin emzirme aralarınız nasıl kızlar?
canım aynısını bizde yaşadaık 2gündür sabah gayet güzel alıyor sonra istemiyor bugün gene aldı emdi gece uyandığındada sabahda bakalım öğlen ne yapıcak... arada gene yapıyordu bizimkide geçicidir inşallah toplu eylememi geçtiler nesızan sütü göğüs kalkanından biberona koyup veriyordum kızım memeyi reddetmeye başladı , başladı ne demek almıyor diliyle itiyor böyle olacağını bilseydim verir miydim. Yaklaşık 1,5 aydır meme,biberon ikilisini beraber götürmüştüm. Çok uyaran oldu, kaşıkla önceleri verdiğimde döke saça aldığından yorucu oluyordu hem de tam almıyordu. Herkes uyardığında alıyor ama diyordum. Haklılarmış.Bir daha almıyaca mı göğsümü,
sütüm kesilir sonra ne yapmalıyım, tepiyorum göğsümü ağzına bu seferde ağlıyor, direniyor.
öylemiiiiii dünyadan haberim yokmuş geçmiş olsun çiğdemeBalıkesirde deprem olmuş. Çiğdem iyi misiniz, geçmiş olsun!
kızlaar bebeğim az önce ağızı aşağı yatıyordu, bana bakıyordu, birden sırt üstü döndütam döndü kızım ay çoook mutluyum maşallah kuzumaa bugün 3 aylık oldu, 3. ay hediyesi oldu bize oyun halısının sütünde geri geri gidiyor, yan dönüyodu zaten, ama bu sefer tam döndü
sızan sütü göğüs kalkanından biberona koyup veriyordum kızım memeyi reddetmeye başladı , başladı ne demek almıyor diliyle itiyor böyle olacağını bilseydim verir miydim. Yaklaşık 1,5 aydır meme,biberon ikilisini beraber götürmüştüm. Çok uyaran oldu, kaşıkla önceleri verdiğimde döke saça aldığından yorucu oluyordu hem de tam almıyordu. Herkes uyardığında alıyor ama diyordum. Haklılarmış.Bir daha almıyaca mı göğsümü,
kızlaar bebeğim az önce ağızı aşağı yatıyordu, bana bakıyordu, birden sırt üstü döndütam döndü kızım ay çoook mutluyum maşallah kuzumaa bugün 3 aylık oldu, 3. ay hediyesi oldu bize oyun halısının sütünde geri geri gidiyor, yan dönüyodu zaten, ama bu sefer tam döndü
kelin ilacı durumu şu an
canım dün de konuştuk senle ben de aynı durumdayım istemiyor memeyi hiçbir şekilde(bana da biberondan gibi geliyo ama çocuk dr.umuz değildir dedi bilemedim.alan alıyo yine dedi,bizimki ağzına değdirsem kıyameti koparıyo (Allah yardımcımız olsun dönerler inşallah
kan yapması için damlaya ne zaman başlanıyor kızlar deryaya sağlık ocağı vermişti ama bize vermedi doktorda bişey demedi birde dvitaminini ne zamana kadar kullanıcaz bilen varmı
Maşallah prensese 3 ayLık bir bebek için oLdukça hareketli kızınbenim tosun 9 gun sonra 4 ayı bitirecek anca sağa sola dönüyor kıçını kaldıramıyor ağırlığından
Dün arkadaşım gelmişti, kızı daha büyük gerçi de memeyi almıyormuş, geniz akıntısı var demiş doktor, midesi bulanıyormuş kızcağızın, sizde de öyle bir durum olabilir mi?:26:
Demir şurubunu mu diyorsun? Hemşire önümüzdeki ay dedi. Bir de ben 4. ay aşılaırndan korkuyordum, kötü oluyor demişlerdi, ikinci ayda vurulanların aynısıymış, veren hariç tabii. Onda ateş olmadıysa bunda da olmaz dedi.. Kızlar benim tetanozum bile 2-3 gün ara ara ağrıdı, bu kuzuların narin tenleri tabi acır ya, yavrum benim
Ya bizimkinde de tık yok. Sadece tepiniyo sürekliAma dönmüyor..
kan yapması için damlaya ne zaman başlanıyor kızlar deryaya sağlık ocağı vermişti ama bize vermedi doktorda bişey demedi birde dvitaminini ne zamana kadar kullanıcaz bilen varmı
Ne Acd ne de Devit-3 ü aLmadı benim oğlum hep kustu ikisinide vermedim günde 20 dk güneşe çıkardım 3. ayını dolduruncada ferrum verdi günde 8 damla onu kullanıyoruz ama onuda 3 gundur veriyorum tadı berbat yazık oğluma yaaa
kıyamam tabii kusunca vermemek en iyisi biz burda güneşi yeni yeni görüyoruz elifcim mecburen verdik sizin oralar sıcak iklim birde lekesi çıkmıyormuş çok dikkatli olmaz lazım verirkende
Evet lekesi çıkmıyor ve Ömer Kuzey ferrumu verir vermez elleriyle suratına kıyafetine yayıyor beni deli ediyor :) Birde ferrum verdikten sonra ilk kakası siyaha yakın bir renk oluyor sakın korkmayın bizde hamileliğimizde kan için hap kullandığımızda burda paylaşmıştık ya simsiyah muhabbeti bebeklerdede oluyor
canım aynısını bizde yaşadaık 2gündür sabah gayet güzel alıyor sonra istemiyor bugün gene aldı emdi gece uyandığındada sabahda bakalım öğlen ne yapıcak... arada gene yapıyordu bizimkide geçicidir inşallah toplu eylememi geçtiler ne
Canım sütünü sağ kaşıkla ver biberonla vermeye dewam etme bu durumun benzerini ben yaşadım oğlum emzik alıssın diye uğraşıyordum biri emziği sütüne değdir öyle ver dedi o şekilde verdim bir kaç defa emzikten tiksindiği için yine almadı emzireyim dedim baktım mememide almıyor suratını büzüp kafasını çeviriyiyor sağdım kaşıkla verdim bir iki gun sonra düzeldi mememi aldı
Evet lekesi çıkmıyor ve Ömer Kuzey ferrumu verir vermez elleriyle suratına kıyafetine yayıyor beni deli ediyor :) Birde ferrum verdikten sonra ilk kakası siyaha yakın bir renk oluyor sakın korkmayın bizde hamileliğimizde kan için hap kullandığımızda burda paylaşmıştık ya simsiyah muhabbeti bebeklerdede oluyor
canım güneşlendirirken kafasını gözlerini koruyor musun?. nasıl güneşlendiriyorsun?Ne Acd ne de Devit-3 ü aLmadı benim oğlum hep kustu ikisinide vermedim günde 20 dk güneşe çıkardım 3. ayını dolduruncada ferrum verdi günde 8 damla onu kullanıyoruz ama onuda 3 gundur veriyorum tadı berbat yazık oğluma yaaa
canım geçen ay bebişim az kilo aldığı için emzirme sonrası kalan sütü(5 dak filan emiyor kızcağızım) sağıp biberonla verdim. benim bebişde aynı göğsü görmeyi bırak emme pozisyonuna geleceğini anlayınca bas bas bağırıyor. 3 saatte 1 , 5 dak emiyor. o da zorla. ben de çok üzüldüm keşke hiç biberon vermeseydim. uyutup veriyorum memeyi ben. alıyor o zaman.bugün çok huzursuzdu 1 saat kucağımda uyudu yatırdım ağladı. şimdi uyuyor her an uyanıp tekrar yaygarayı koparabilir. ki uyandı kalan msajlara cevap yazamıyorumsızan sütü göğüs kalkanından biberona koyup veriyordum kızım memeyi reddetmeye başladı , başladı ne demek almıyor diliyle itiyor böyle olacağını bilseydim verir miydim. Yaklaşık 1,5 aydır meme,biberon ikilisini beraber götürmüştüm. Çok uyaran oldu, kaşıkla önceleri verdiğimde döke saça aldığından yorucu oluyordu hem de tam almıyordu. Herkes uyardığında alıyor ama diyordum. Haklılarmış.Bir daha almıyaca mı göğsümü,
5-10 dakkadan fazla emmiyo ondan mı acaba. Bu ayda az alırsa ek gıdaya başlıcakmışız. Belkide sütüm mü yaramıyo artık( ilk aylar ne güzel almıştı
slm kızlar bir türlü alıntı yapamadım yazıyorum ama gönderemiyordum neyse genel bir mesaj yazayım dedim..öncelikle size bir müjdem var bakıcı buldukaynı binada oturuyoruz kadn öğretmen emeklisi sonra bebişlerde ki irkilme olayı bizde de başladı bunun nedenini derhal tlf la dra sordum sinir siistemi ve duyuları gelişiyo tabi dedi artık tam görüp tam duyuyorlarmış 10 gündür Talham çıngırağıyla kafasına vuruyodu dra sordum bişey olmaz dedi.sonra monozebra kartlarını almayın bence kızlar gerek yok çok kolay yapılışı var biz onlardan deste deste yapmıştık üniversitede materyal hazırlama dersinde isteyen olursa anlatırım ne o 5 karta birsürü para mı verilirmiş oğluşumun boynu isilik oldu teyzeleri kızardı günde 4 defa yıkıyorum yarında deniz tuzu alacak eşim son suyuna ondan da katıcaz bakalım.inşallah başlangıç evresindeyken geçer.
bizimde bugün kontrolümüz vardı Irmak sınırda kilo almış( yarım kilo..Neden öle oldu acaba ?? gece az emzirmekten olabilir dedi doktor. Ne yapabilirim sizce?? ayına göre normal kilosu dedi ama bu ay için az almış dedi.
demir şurubu canım kan damlasınıda nasıl uydurmuşumofff aynı şeyi bende dedim kolum ağrıdı morardı kuzukların nasıl ağrımıştır iğne izi belli mertin sizlerinde bellimi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?