2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaaarrr elma dersem çıkın armut dersem çıkmayın...ELMAAAAA beni burda yalnız bırakmayın yaa

saat gece yarısnı geçmiş bugün seçim günü hakkımızda hayırlısı olsun..seçeceğimiz kişi vatanımıza ve bize layık olur inşallah...

kilonuzu toparladığınıza çok sevindim denizcim.
veeee söyle o doktoruna bütün ebeler katı değildir
öyle olsaydı ben kendi bebeğime mama vermezdim

neyse kızlar kimseler yok madem. bende uyuyayım. çoook uykum var. bizim kız sabah erkenci sağolsun. iyi geceler. bol uykulu geceler.

Yazılarıyla bana duygusal anlar yaşatan sizlere, kardeşim gibi görmeme sebep olan bu güzel dostlara can-ı gönülden teşekkür ederim.
İnanın desteğinizi kalbimde , ellerinizi omzumda hissettim. İyi ki sizleri tanımışım. Bak bir de bu yüzden ağladım iyice sulugöz mü oldum nee yaaw anneliktendir diii miiii

Sağol Sultancığım çok düşüncelisin sen de diğer arkadaşlar gibi, evet üslup çok önemli ve kimsenin bir başkasının alanına girmeye o izin vermediği sürece hakkı yok. Başkasının hesap sorma gibi bir zorunluluğu olmadığı gibi benim de böyle hassas konularda cevap vermek gibi bir lüksüm yok,olmamalı diye düşünüyorum. Kimin ne olduğunu Allah bilir. İyi niyetli ve güleryüzlü olmak biraz yorucu, yıpratıcı. Başkası kırılmasın diye uğraşıyorsun olan sana oluyor işte naparsın. Annenin ellerinden öperim tatlı dille söylemiş. Evet o inat bende de oluyor, diyorum yaa böyle konuşunca insanı ister istemez soğutuyorlar.
Çoook geçmiş olsun böbrek rahatsızlığını bilmiyordum, Allah şifa verir, derdi veren Rabbim dermanını da verir canım sen sıkıntı etme dinimiz hoşgörü dini değil mi sağlık sebebin var oruç tutamamışsın ya da başka sebepler de olabilir bu kimi neden ilgilendirir ki ağzı olan konuşuyor değil mi. Sen sağlığına dikkat et canım bakman gereken sana muhtaç, sıcaklığa ihtiyacı olan meleğin Elif Eylül'ün var. Başkalarını umursama. Bak artık bu cümleyi ben de kurmaya başladım yani umursamamayı o da zamanla olacak sayenizde.
O hikayeyi ben de duymuştum, tekrar hatırlattın çoook iyi geldi canım sağol. Eşim artık senin yanındayım ben diyor onu da zaman gösterecek. Sevgiler tatım.

çinko yetersizliği de saç dökülme sebebi, kızkardeşimin saçları dökülünce doktora gitmişti ordan biliyorum. Geçenlerde bir arkadaşım bebek anneyi tanıdıkça annenin saçı dökülürmüş büyükler öyle söyler dedi. Maşşallah bana daha saçım dökülmedi banyo hariç tabii. Eee bu durumda kızım beni tanımıyor mu:26:

Haklısın önemsememeyi öğrenecem zamanla,sizlerden öğreniyorum taktikleri işte:)
Senin eltiler de bir acayiplermiş,eşine gidip söylemeleri ne yanii aranızı açacaklar öyle mi çook akıllılar yaa. Eşinin cevabı güzel olmuş. İşteee benim istediğimde eşimden galiba bu lafı tam zamanında söylemek, inan o zaman gururun okşanır, desteğinle birlikte güvenli duruşun olur. Aşağılık kompleksi oluyor bazı insanlarda bazı insanlarda da ukalalık diz boyu, ya da kıskançlık,hasetlik adını sen koy yani anlayacağın dengesizlik oldukça bu toplum elti-görümce-kaynana polemiklerini hep yaşar.

"helalleşilmeyen her hak mahşerde hesaplaşılacak ağır bir yük olur" bu cümleyi tekrar tekrar okudum çook güzel made in Özlem mi süpermiş. O zaman kalp kırıklıklarımı telafi etsinler yoksa onları ağıııır bir yük bekliyor uleeeeyn

Ay Özlem şu uyuz insanlara verdiğin cevaplara bayılıyorum. Oh ağzına sağlık
benim saçlarımda felaaket dökülüyor iki haftadır başladı bebek anneyi tanıyınca dökülmeye başlar diyolar her taraf sac toplamaktan bıktım artık kel kalmasam iyi
Evet doğumdan sonra 2. 3. Ayda başlarmış, ondan anneyi tanıyınca diyorlar sanırım. Ben elevit kullanıyorum hâlâ, vitamin işe yararmis güya ama benim de dökülüyor. Çam terebentin yağı filan azaltıyormuş ya dökülmeyi, ona başlayacaktım, kaldı. Başlasak mı kızlar?

çam terebentin karıştırılarak kullanılıyor direk değil diye biliyorum. Bu arada benim de saçlarım feci dökülüyor, tüm tahlillerim ıncık cıncık yapıldı ama gebelik sonrası herkesin yaşadığı birşey demek ki bu, valla kel kalmazsam iyidir.

herkes oy kullanmaya gitmiş sanırım.Ben daha oy kullanmadım yaa kararsızım gideyim mi , bebekle zor olur kimsem de yok. Eşim görevli evde kızıma emmeyi tekra hatırlatma çabaları içindeyim. Allahım beni emmesini bırakmaası için dua ediyorum kızıma da ağlıyarak yalvardım. Çünkü hiç almıyor, sabahtan beri de öylee sessizce ne bir ağlama uykulu gibi mayışmış güzel gözleriyle sessiz sessiz bakıyordu. Aç bırakayım ağlasın dedim ama ana yüreği yaa kıyamıyorum sızan sütlerimi kaşıkla denedim döke saça sonra da çay bardağını diktim ağzına(tabii yavaş yavaş) üstü başı battı. Ne yapayım dayanamadım o haline kan şekeri falan düşer diye korktum.
Şimdi ise bu şeylerle kendini yıpratmayım diye ona olan oldu azcık almaya başladı sanki ama yılmak yok emzirme çalışmalarına devam.
Bence kızım biberon yüzünden alışmış olabilir bir an ama benim üzüntülü hallerim stresim yüzünden beni cezalandırdı, artık hep mutlu görsün bebekler bizi, anlıyorlar çünkü yaa

hava güzelse çık bence kızında temiz hava almış olur,acıktırır uykusu gelir ve en önemliside ana yüreğine taş basıp biberonu verme
acıkınca mutlaka alacaktır canım sonuçta onun iyiliği içinanne sütünün yerini hiç bişi tutmaz.
dip not( ANNE SÜTÜ ALMAYAN BEBEKLERİN DAHA FAZLA ANTİBİOTİK KULLANDIĞI BİLİMSEL OLARAK KANITLANMIŞ)
ben bu durumu bizzat yaşadığımiçin oğlum sadece 8 ay amdi beni ve çok sık hasta olur antibiotik kullanırız.
bende sebzeye meyveye balığa yani anlıcan beslenmesine çookk dikkat ederim ama sanırım bağışıklık sistemi güçsüz

hipperaktif ayşe arkadaşım, inşallah en kısa zamanda tekrar emer kızın.. bende çok dua ettim ilk ayımda hiç emmedi sayılır, bari 4 aylık olana kadar emse diye, şimdi iyi emiyor çok şükür... pes etme, sürekli dene bencede...

benim kızımda iki gündür mızmız... tepinsin diye yatırdığım zaman ağlıyor numarası yapıyor, sürekli eli ağızında, gündüz uykularıda çok kısa ve yine 3 gündür kaka yapmıyor :84::84: aç mı kalıyor diye düşünmeye başladım yine, yada dişlerimi kaşınıyor bilmiyorum :26:

ayy 8 ay azmı arkadaşım??? kızım 8 ay emse öpüp başıma koycam valla...

ayy 8 ay azmı arkadaşım??? kızım 8 ay emse öpüp başıma koycam valla...

canım 6 ay hiç bişi vermedimanne sütü sadece ve son 2 ayıda zorlayarak emzirdim ek gıdalarla birlikte,
az değilmi sence bu kadar emmes iallah izin verirse kızımı 1,5 yaşına kadar emzirmek istiyorum.

ppiişşşttttt kızlar söyleyin bakem hediyenizi kime alacaksınız şiiittt sessiz olun diğerleri duymasın aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…