2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok düşüncelisin canım çok sağol:) Allah kabul etsin herkes içn dua ediyorsun değil mi bizi de unutma. ben üşütmüşüm ateşim o yüzdendi ilaçlar ve kocamın yemekleriyle kendime geldim. Eeee o da biliyor iyileşmezsem kim bakıcak kıza, o işin sevme kısmıyla ilgilendiğinden:)
süt sıtması evet tireme, terleme, google'den bakarsan detaylı öğrenirsin canım ben de pek tanımlamasını bilmiyorum. Göğsün taş gibi oluyor ya kanallar tıkalı mı oluyor nedir o zaman çok sızlıyor, ağrıyor, ateşte yapıyor. Sağmak ve göğsü boşaltmak lazım o zaman. Bbebeğe emdiriyorum ki geçsin diye, ama içerse o da. Bir Damla arkadaşımız masajdan bahsetmişti elinle aşağıdan yukarıya bastıra bastıra masaj yapman gerekiyormuş, offf çok acı bir şey ya şu göğüs ağrısı. Aman dikkat et sende, bu arada aramıza hoşgeldin ben Ayşe, Elif Gülce'nin annesi:)

canımbenim sağol çok şükür bugün tekrar yaptırdık iyi dedi dr. emzirmeye devam sık skı

iyi akşamlar arkadaşlar.
geçen hafta gözümden ameliyat oldum. hala da ağrısı var görme düzeyim de düşük yine de geçmişi okumakdan kendimi alamadım. moralim bozuldu midem bulandı.
hepimiz yaklaşık aynı şeylerle karşılaşıyoruz. bilmiyorum siz ne hissediyorsunuz ama ben kendime bunları yakıştıramıyorum. gelin kaynana çekişmelerini yani
eminim hepimiz mücadelesini verdik böyle basit polemiklere girmeyelim diye ama nasip. şahsım adına bu ilişkiyi yoluna koymak istiyorum. kafaya takmamayı öğrenmem lazım. çünküü pazar günü kaynanam bana geliyorrrrrrrrr :113:

geçmiş olsun canım inşallah güzel geçer kayınvalidenle günlerin

Çok geçmiş olsun... ozaman kafayı takmamayı öğrenmek için 2 günün kaldı:))))

Allah'ım inanamıyorum gözlerime nasıl insanlar bunlar benim babaannemde rahmetli abim için neredeyse aynısını demiş.abim hastalanmış ishal olmuş dr götürelim demiş annem babam askerdeymiş babaannem de geberirse gebersin şimdi ona harcayacak paramız yok demiş ve kendileri her gece yatmadan ballı süt içerlermiş abime ise köyden kanlı keçi sütü getirtirlermiş onu annem içirmek zorunda kalmış veee 16 aylıkken ishalden vefat etmiş..haaa noldu yıllar sonra babaannem anneme muhtaç oldu annem herşeyini yapptı..Rabbim görüyo O'na havale etti ama ben abimi görmesemde çok özlüyorum....bununla da kalmamış ben doğunca anneme vermemişller bunuda öldürürsün sen diye sonra annemle babam gece evden kaçmışlar..eskiden kaynanayla oturuyolarmış...Rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmıyo....cennette bizi bekleyen yavrumuz var diyo annem öyle teselli ediyo kendini..Allah kimseye yaşatmasın evlat acısını...
geçmiş olsun canım biraz geç oldu ama ancak nete girebildim:26:
çok şükür canım bebişiin iyi olduğuna sevindim...

geçmiş olsun canım bende gözümden lazer olmak istiyordum ama olamıyormuşum kerotokonus muydu neydi öyle bişey varmış...inşallah kaynanan cadı değil anne şefkatine sahip biridir ..sana da gerçekten yardımcı olur.iyi düşün ki evren de sana iyilikler göndersiin..bu lafı da bugün öğrendim havalı bişey sankibundan sonra sıksık duyarsınız benden

herkese iyi geceler kızlar bugün temizlik günümdü dünki misafirlerden sonra epey dağılmıştı ortalık...zaten gece de uykusuz kaldım bugünde yoruldum dizlerim titriyo yorgunluktan..dün gece tam uykuya dalacaktım birden bire biri yüksek sesle müziği açmaz mıanında Talha uyandı basbas bağırıyoo yavrum korktu tabi duvarlar sallanıyo nerdeyse bass tan..neyse eşimde uyandı zaten nerden geliyo diye bir bakalım dedik yan dairede türkücü var çok meşhur değil bikaç kaseti var ama yolda görseniz tanımazsınız yani o derece ünsüzilham gelmiş kadına meğer ben hemen yöneticiyi aradım..yöneticimiz olan kadın aaa evet siz ilk arayan değilsiniz bikaç kişi daha aradı ama o falanca kişi demez mibak dedim her kimse kim benim bebeğimin uykusunu kimse bölemez dedim hemen arayın kıssın müziğin sesini yoksa hem polisi hemde tv yi ararım dedim..kadın anında tamam tamam söyleyim dedi 5 dk sonra müzik kapandı.

kızlar birde size ne sorucam benim oğlan 2 haftadır falan çıngırağını elinde tutuyo ve sallarken kafasına vuruyo dra sormak aklıma gelmedi ..ağlamıyoda canı acısa ağlar dimi?

memnun oldum şekerim ben de merve, zehranın annesi.doğumdan beri görümcem yanımdaydı yazamıyordum ama gitti sonunda ve inşallah bundan sonra sizleyim Evet dua ediyorum burdaki herkes için, Rabbim hepimizin evine sağlık afiyet huzur versin sütümüzü ne azaltsın ne de süt sıtması olalım inşallah... aminnn...

bizim günümüz 45 dk. önce aydı:)
akşama da misafirlerimiz var,gözümden uyku akar artık bütün akşam

Ayy Handan ne kadar erken aymis gününüz, günaydın
Kaç gündür giremiyorum, internet hâlâ yok, dandik telekom. Telefondan girince de geçmişi okumadan yazıyorum. Dün rapor almak için tıp fakültesine gittik, götürecek kimse yoktu, ve bizim evden hemen hemen bir saat uzaklık. Kızımı kanguruya koydum, ama sabah 9buçukta çıktık evden, döndüğümüzde saat 3tu. Öldüm bittim yorgunluktan. Defne de çok sıkıldı haklı olarak, dönüş yolunda hiç durmadı. Şu anda kollarım ağrıyor fena. Otobüste otururken sussun diye kucakta zıplatmaktan üstelik on gün sonra aynı şey yine. Bu defa öğle tatiline denk gelmez inşallah yine, bir sürü aksilık oldu dün çünkü. Ve kahvaltıyı öğlen 3buçukta ettim. Süt azalmistir herhalde, kız dönünce de hiç durmadı. Ayy çok yorucu bir gündü. Canım kanguru, iyi ki varmış
Sultancım durumda değişiklik var mi? Umarım yoluna girer, tabii senin de tavır değişikliğinle.

canım çok çok geçmiş olsun. Haklısın kaynana-gelin-elti-görümce unlar hayatın gerçekleri yok sayamayız, ama çözümler bulabiliriz, ben de taktik arayışları içindeyim elti gıcıklarına karşı:) Senin için geliyor belki de bilmiyorum da ameliyat olmuşsun yaa, ayyy o zaman büyük güne az kalmış yarın dııın dııııın dıııııın, şaka şaka gözünü korkutmaaaa, iyi yanlarını düşün, bir kaç idare et, oda anne, sen de diii miii yaaa:) bu arada şu sembolüne bayıldım, kaynana giremez gibi olmuş:)

ayyyy hangi türkücüymüş merak ettim, tv'yi niye arayacaktın onu anlamadım, gürültücü türkücü diye haberi çıksın diye mi eee o zaman kendi elinle meşhur ederdin.İşine gelirdi onun da.
Canı sıkılıyor bu bebeklerin artık koşup oynamak, hayatın tadını çıkarmak istiyorlar olmayınca da ilk tepkileri de kendi oyuncaklarını başlarına vurmaları oluyor. Engellenme=saldırganlık ayyy çok bilimsel gördüm kendimi yok canım alakası yok tabii dediklerimin, oyun oynuyordur kendince, canı acısa ağlar dimi, merak etmeee

şu gitti sonunda derken bir görümce vakası daha gördüm sanki Merve öyle mi bıktırmış mı seni diiii mii yani misafirlik de bir yere kadar, yabancıya bir sözüm yok da erkek tarafının misafirliği 2 güncük olsa.
Dua'n da çok güzeldi canım. Amiiin.

bizim günümüz 45 dk. önce aydı:)
akşama da misafirlerimiz var,gözümden uyku akar artık bütün akşam

Handancığım günaydın , kaç dakika yazdığın cümleyi anlamaya çalıştım, kafam ağrıdı . 45 dk.önce aydı. İlahiiii bazen beynim çalışmıyor onu anladım. Yaaniii güne erken başlamışsın offf gün içinde bebek uyursa uyu yoksa esneyip durursun hadi kalkın gidin anlamasınlar sonra, şaka şaka

Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııınnn diyorum ve kaçıyorum kahvaltı hazırlıyorum heheh =))))))

Keyiflli hafta sonları diliyorum düğün dernek çok gelemeyeceğimmmm

merhaba kızlaaar. yazdıklarınız için hepinize çok teşekkür ederim. inanın ne yapacağımı bilmiyorum ama Rabbime sığındım bekliyorum. Allah çok büyük sadece onu diyorum. Allahım kızımıda benide korusun ne diyeyimki. ama inanın çok zor. takmamak demişsiniz ya inanın elimde olsa 1 dakika düşünmezdim. ama 1 düşünme 2 düşünme ama bitmyorki. annemler vardı sabahtan kusura bakmayın canlarım bişeyde yazamadım. bişeyler almışlar bensiz boğazlarından geçmemiş getirdiler burda yaptık yedik gittiler. anne gibisi yokmuş bi kere daha gördüm. Allahım başımdan eksik etmesin. kimsenin başından ailesini eksik etmesin İnşallah.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bir MArt annesi olarak:)
hoşgeldin canım bebeğini sağlıkla büyüt inşş

amin canımm aminn inşalahhh
hakkınızda hayırlısı olsun inşalahh
keşke elde olsa ama işte insan takmadan edemiyo ama quzunu düşün sana sütüne ihtiyacı varr Allah korusun gereksizlei takıpta yavrunu sütünden etme lütfen bebeğinle ilgilen eminim bir gülüşüyle sana herşeyi unutturuyoo

aahhh ahhh insanın kendi ailesi gibisi varmı, onlardan daha fazla bizi düşünen de yok...ben bilmezdim anne baba derdim evlenince anladım onların ne demek olduğunu,heleki bebekten sonra..inşallah hayırlısı olacak senin için sultancım,bak burda kaç anne gönülden dua ediyor..

bu arada allahıma bin şükür regl oldum...çok korkuyordum bir iki yıl olmazsam diye..belliydi zaten dün tanıdık bir duygusallık geldi bir alınganlık lohusayken bile olmamıştı...ahaaa dedim ben bu hissi biliyorum...çok rahatladım darısı olmayanların başına

Son düzenleme:
Sultancım,haklısın dediğinde, Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi, iyi ki anne olduk, onların değerlerini daha iyi anladık. Allahım sabır versin sana ve vicdan, tüm kaynanalara
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bir MArt annesi olarak:)

Hoşgeldin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…