kıslar bebişleriniz ayaklarını yere basıyormuu
biz 3aylık olduk ama maşallah 2.5aylıkken falan hep basıyordu şimdi daha güçlü basıyo oğluşum benim..birde artık oyuncakla oynuyoooo şaşırıyoruzzz kayu bebeği 2eliyle tutuyoo yiyecek onuuuu
nasılsın canım uzun süre oldu görüşmeyeli bebişin nasıl...
walla benimki dogdugu ilk gunden beri ayaklarinin ustunde duruo masala masala kizima benim
kıslar bebişleriniz ayaklarını yere basıyormuu
canım benim kızın ayakları yere değdiği anda adım atıyo koşuyo sanki bi de nasıl seviniyo
bende çok hareket yaptırıyorum bebeğime dediğin gibi koşacak resmen ..onu ne zannediyorlarr anlamıyorumkiii çok seviniyo helekiii kırmızı ojelerime bayılıyo benim oğlummmmonada süreceğimmmmm:))hihiii
selam arkadaslar birdsey sormak istiyorum simdi sezeryan olupta eski kilosuna donen arkadaslar gobek durumunuz nasil benim gobek kaldi sporda 6 aydan sonra korkuyorum birsey olacak diye ama hic mutlu degilim bu gobekle nasil eritebilirim???
heyyyyoo fiyonkcukk Övgü'cük.. :))
annene babana sor bakalım bugun 20.30 gibi sahilde yuruyus yapmışlar mııı???
ayyy diyorum bu çift kimin annesi babası diyeee,sonra aklıma geldi senin fotolardan...
cok hoş yaaabiz de eşim ve kızımla yuruyus yapıyoduk,utanmasam aaa siz fiyonkcukun annesi babasımısınız diyecektim
AaaNe hafıza varmış kız sende! Yaparlar onlar her akşam yürüyüş. Keşke sorsaydın Nuray, ne komik olurdu Hehe pek sevindirik oldum. Bir daha görürsen selam soyle
merhaba kızlar..
benim kızım 18 mart doğumlu..
sizin bebekleriniz basıyor maşallah son mesajlardan okuduğum kadarı ile..
benim ki hiç basmıyor..doğduğunda bile daha sağlam basıyordu..oyuncak tutamıyor
kilosu da 6 kilo..
sizinkilerin kilosu nasıl?
bu arada emziriyorum günde bir kez mama veriyorum..
ayy demek dogru görmüşüm:))) keşke sni de görseydim hihi
gelmiyomusun buralara? bak annenlerle aynı yerdymiş yazlığımız.. hatta belki de aynı sitedeyiz
tamam söylerim selam ahahhaha
Canım çok geçmiş olsun. Migrenin neden tuttu, adet günün mü geliyor, sebep başka mı?slm annişler nasılsınız? ben çok hastayım beynim zonkluyo ağrıdan resmen...sinüzit ağrısı migren ağrısı grip hepsi birbirine karıştı..çok halsizim midem bulanıyo tüm kemiklerim sızlıyo:2:Talhamı bile kolumda tutup emziremedim yattığımız yerden emdi...sizden benim için dua etmenizi iistiyorum
Maşallah kuzuna, kilosu gayet iyiymiş, bizimki yeni ce oyuncak tutmaya başladı. Sarkan oyuncaklari var mi? Onlarla ilgilenmeye başladıktan sonra tutar oldu yavaş yavaş, kesinlikle faydalıymis. Her bebeğin de zamanlaması farklıdır, meraklanmamerhaba kızlar..
kilosu da 6 kilo..
biz 3aylık olduk ama maşallah 2.5aylıkken falan hep basıyordu şimdi daha güçlü basıyo oğluşum benim..birde artık oyuncakla oynuyoooo şaşırıyoruzzz kayu bebeği 2eliyle tutuyoo yiyecek onuuuu
merhaba canım nasılsınn..basmak ne kelime utanmasa ayaga kalkıp gidecek benimki
canım benim kızın ayakları yere değdiği anda adım atıyo koşuyo sanki bi de nasıl seviniyo
canım ya geçmiş olsunnnn Allah şifa versin inşalahhhslm annişler nasılsınız? ben çok hastayım beynim zonkluyo ağrıdan resmen...sinüzit ağrısı migren ağrısı grip hepsi birbirine karıştı..çok halsizim midem bulanıyo tüm kemiklerim sızlıyo:2:Talhamı bile kolumda tutup emziremedim yattığımız yerden emdi...sizden benim için dua etmenizi iistiyorum
hoşgeldin canım maşalah bebişinee benim quzumda 26 şubatta cee dedi annesinemerhaba kızlar..
kilosu da 6 kilo..
Günaydın annişlerr nasılsınız her gün sabah 6 kalkıyorum hergün arda beni uyandırdı :) siz sabah kaçta kalkıyorsunuz akşam arda uyursa hemen uyuyorum mecburen o uyuduktan 1 yada 2 saat uymazsam bile bile çok uykum oluyor hemen yatmadan önce biraz keyif yapayım tv izlereyim ama olmuyor hemen uykum oluyor neyse size bir önerim var memeyi almayanlar için bir diş sarımsak ağzına alın yut yada çiğne yutabilirse de süt geçince bebiş daha istahlı oluyor ben denedim işe yarıyor 20 dk daha uzun süre emdi maşallahsiz deneyin isterseniz birde salata içinde maydanoz, nane, limon ve sirke koyma çünkü süt azaltıyormuş bende farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?