2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim kızın ayakları yere değdiği anda adım atıyo koşuyo sanki bi de nasıl seviniyo

bende çok hareket yaptırıyorum bebeğime dediğin gibi koşacak resmen ..onu ne zannediyorlarr anlamıyorumkiii çok seviniyo helekiii kırmızı ojelerime bayılıyo benim oğlummmmonada süreceğimmmmm:))hihiii

bende çok hareket yaptırıyorum bebeğime dediğin gibi koşacak resmen ..onu ne zannediyorlarr anlamıyorumkiii çok seviniyo helekiii kırmızı ojelerime bayılıyo benim oğlummmmonada süreceğimmmmm:))hihiii

ayyy cnm oje konusunu hiç açma yatak odasına ne zaman girsek ojeleri görünce renkli renkli deliriyo

heyyyyoo fiyonkcukk Övgü'cük.. :))
annene babana sor bakalım bugun 20.30 gibi sahilde yuruyus yapmışlar mııı???
ayyy diyorum bu çift kimin annesi babası diyeee,sonra aklıma geldi senin fotolardan...
cok hoş yaaa biz de eşim ve kızımla yuruyus yapıyoduk,utanmasam aaa siz fiyonkcukun annesi babasımısınız diyecektim

selam arkadaslar birdsey sormak istiyorum simdi sezeryan olupta eski kilosuna donen arkadaslar gobek durumunuz nasil benim gobek kaldi sporda 6 aydan sonra korkuyorum birsey olacak diye ama hic mutlu degilim bu gobekle nasil eritebilirim???

selam arkadaslar birdsey sormak istiyorum simdi sezeryan olupta eski kilosuna donen arkadaslar gobek durumunuz nasil benim gobek kaldi sporda 6 aydan sonra korkuyorum birsey olacak diye ama hic mutlu degilim bu gobekle nasil eritebilirim???

canım benimde var gobek nasıl gidicek bilmiyorum spor yapmak lazım ama kıızımdan fırsat bulamıyorum ki. Acaba adet olduktan sonra gider mi?

Aaa Ne hafıza varmış kız sende! Yaparlar onlar her akşam yürüyüş. Keşke sorsaydın Nuray, ne komik olurdu Hehe pek sevindirik oldum. Bir daha görürsen selam soyle

Aaa Ne hafıza varmış kız sende! Yaparlar onlar her akşam yürüyüş. Keşke sorsaydın Nuray, ne komik olurdu Hehe pek sevindirik oldum. Bir daha görürsen selam soyle

ayy demek dogru görmüşüm:))) keşke sni de görseydim hihi

gelmiyomusun buralara? bak annenlerle aynı yerdymiş yazlığımız.. hatta belki de aynı sitedeyiz
tamam söylerim selam ahahhaha

slm annişler nasılsınız? ben çok hastayım beynim zonkluyo ağrıdan resmen...sinüzit ağrısı migren ağrısı grip hepsi birbirine karıştı..çok halsizim midem bulanıyo tüm kemiklerim sızlıyo:2:Talhamı bile kolumda tutup emziremedim yattığımız yerden emdi...sizden benim için dua etmenizi iistiyorum

merhaba kızlar..
benim kızım 18 mart doğumlu..
sizin bebekleriniz basıyor maşallah son mesajlardan okuduğum kadarı ile..
benim ki hiç basmıyor..doğduğunda bile daha sağlam basıyordu..oyuncak tutamıyor
kilosu da 6 kilo..
sizinkilerin kilosu nasıl?
bu arada emziriyorum günde bir kez mama veriyorum..

günaydın canımm benim bebeğimde 16 mart doğumlu pek fark yok aramızda güzelim de daha küçükler bebişler yaa benimkide basıyo koşacak gibi oluyo falan ama sen dert etme annesi onu zamanla herşeyi yapar inşallahbenim oğlumda bilmiyordu oyuncak tutmayı falan şu 3gündür başladı tutup ağıza götürmeler falan anca öğreniyorlar herşeyii sen sıkma o güzel canını.ben daha hiç mama vermedim canım 2buçuk aylıkken 6300dü kilomuz şimdi 20si,nde günümüz var bakalım kaç kilo olmuş da ama normaldir herhalde kilosu bizimki zaten şişman doğmuştuu

ayy demek dogru görmüşüm:))) keşke sni de görseydim hihi

gelmiyomusun buralara? bak annenlerle aynı yerdymiş yazlığımız.. hatta belki de aynı sitedeyiz
tamam söylerim selam ahahhaha
Temmuzda da orada misin? Temmuzda gelcem Allah izin verirse. Görüşürüz, ne güzel olur
Canım çok geçmiş olsun. Migrenin neden tuttu, adet günün mü geliyor, sebep başka mı?
Maşallah kuzuna, kilosu gayet iyiymiş, bizimki yeni ce oyuncak tutmaya başladı. Sarkan oyuncaklari var mi? Onlarla ilgilenmeye başladıktan sonra tutar oldu yavaş yavaş, kesinlikle faydalıymis. Her bebeğin de zamanlaması farklıdır, meraklanma

Günaydın annişlerr nasılsınız her gün sabah 6 kalkıyorum hergün arda beni uyandırdı :) siz sabah kaçta kalkıyorsunuz akşam arda uyursa hemen uyuyorum mecburen o uyuduktan 1 yada 2 saat uymazsam bile bile çok uykum oluyor hemen yatmadan önce biraz keyif yapayım tv izlereyim ama olmuyor hemen uykum oluyor neyse size bir önerim var memeyi almayanlar için bir diş sarımsak ağzına alın yut yada çiğne yutabilirse de süt geçince bebiş daha istahlı oluyor ben denedim işe yarıyor 20 dk daha uzun süre emdi maşallah siz deneyin isterseniz birde salata içinde maydanoz, nane, limon ve sirke koyma çünkü süt azaltıyormuş bende farkettim

Bugün tıpkı anneler gününde olduğu gibi
öksüz çocukların da babalar günü,
babası şehit olmuş çocukların da
evladını kaybetmiş babaların da babalar günü, o yüzden böyle günler anlamlı ,sevinçli bir o kadar üzüntülü, her zamanki söz bir güne değil 365 güne sığmayacak derin sevgi. Bunu da yaşamak ve yaşatmak için Allah herkese evladıyla yaşlanmayı, sağlıklı ve hayırlı ömür sürmeyi nasip etsin. Yeni doğan bir çocuğa Allah analı babalı büyütsün sözü gerçekten çok anlamlı.
bir bebek doğuyor aynı zamanda bir anne doğuyor bir baba doğuyor.Bizi yavrularımızın anne babası olarak seçtiği için şükürler olsun Rabbimize. Yavrularımız da bizi seçtiği için.
Canım eşimin, babamın ve eşlerinizin, değerli babalarınızın babalar günü kutlu olsun. Sevgiler..

Sultancığım, Allah şifa versin babana, İnşallah sağlığına hemencecik kavuşur.

biz 3aylık olduk ama maşallah 2.5aylıkken falan hep basıyordu şimdi daha güçlü basıyo oğluşum benim..birde artık oyuncakla oynuyoooo şaşırıyoruzzz kayu bebeği 2eliyle tutuyoo yiyecek onuuuu

merhaba canım nasılsınn..basmak ne kelime utanmasa ayaga kalkıp gidecek benimki

canım benim kızın ayakları yere değdiği anda adım atıyo koşuyo sanki bi de nasıl seviniyo

ohhh maşalahh bebişlereeeee çok şükür benim paşamda basıyor utnamasa koşacakk quuzm benim maşalahhh
canım ya geçmiş olsunnnn Allah şifa versin inşalahhh
hoşgeldin canım maşalah bebişinee benim quzumda 26 şubatta cee dedi annesine
canım kilosu maşalah gayet güsel üzülme lütfenn
daha öğrenecek annesiii yavaş yavaşş

bizde 23-00.00 gibi yatıyoruz sabah 7-8 gibi kalkar emziririrmm tekrar uyuruz 9-10 gibi de beraber kalkıyoruz paşamla maşalahh oğluma beni hiç üzmüyoo kalktıktan 1.5 -2 saat sonra tekrar uyur yavrum benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…