2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy anacım allah sana sabır versin okurken hepsini boğasım geldi neden müdahele ederler anlamam çocuklarının hayatına arık bu işin politik olması falan kalmamış eşinle açıkça konuş rahatsız olduğunu söyle ayrıca her zaman gitmek zorunda değilsin kendini mecbur hissetme emzirme olayı da çok kötüüü izin verme sakın benim kaynanam ve görümcem bu kadar şirret değil ama ben yine de sevmiyorum zamanında bana da çok laf sokuldu hala içimdedir hepsi bak sana bişey anlatayım benim büyük kızım 10 aylıktı ben hamile kaldım eşim askerden izine geldiğinde oldu maalesef sonra eşime söyledim telefonda sevindi ama yanımda olmadığı için çok tedirgin oldu çünkü kayınpederim karşılıyordu masraflarımızı ertesi gün kaynanama söyledim çok bozuldu biz bakamayız bu çocuğa falan dedi doğurmayı mı düşünüyosun dedi evet dedim çekti gitti eşime söyledim telefonda bana böyle yaptı diye o da aramış annesini azarlamış sen niye karışıyosun diye sonra eşimin yengesine demişki kaynanam benim oğlımla aramı açıyo o benim gelinim falan değil bi sıkımlık canı var sıkarım boğazını demiş ben bunu duydum nefret ettim ondan yüzünede söyledim inkar etmedi sonuç olarak bu kadar şeyden sonra aldırmaya karar verdim maalesef günahı boyunlarınakaç gece rüyalarıma girdi hele bir gece küçük bir kız çocuğu kapıdan çıkıp gidiyordu üzülme anne yine gelicem diyordu ve o kız şükürler olsun ki yine benim oldu yıllar sonra bu olaydan sonra ağırlığımı koydum eşime annesini sevmediğimi söyledim hatta nefret ettiğimi bişey diyemedi görüyordu çünkü olanları silerim sizi dedi onlara korkudan kaynanamın bi daha sesi çıkmadı istediğim zaman gitim oturdum kafama göre hareket ettim çıtı çıkmadı eşim hep benim tarafımda oldu ezdirmedi beni hiç ama yaşadığım kırgınlıkları kimse unutturamaz bana en sonunda eşime taşınalım artık ben annenlerle aynı yerde oturmak istemiyorum dedim tamam dedi onlar köye yerleşti şimdi 1300 km var aramızda çok rahatım haftada bir arar konuşuruz ben politiğim tabi eşim iznimde köye gidelim dedi ben gidemem çocuklarla bi yere çok istiyosan kendin git dedim o da ben siz olmadan gitmem dedi çok konuştum yaaa işte sultancım herkes de var bi dert

ayyy iyice delirdim, şu an avalla parmaklarım bile zor yazıuor.bak yanlış harflere basıyorum. Yemin ederim ateşim var eşim ölçtü 38,7 ama içim dha da sıcak. Akşama arkadşa davetliyiz, daha önceden de ertelendği. içn gitmemek olmaz. Eşim kadroya geçme işleriyle uğraştığından valla adamı zorluyorlar haa geçirdiniz süründürme. küsuratlarla kaçırdığı kadoruyu 5 senedir aynı yerde hizmet ederek geçirdi. Hiçbir şey kolay değil yani. Neyse sıkmıyorum umarım afedersiiniz midem de bulanıyor kuzuma geçmez İnşallah minoset içeyim mi ya da kızın ateş düşürücüsünü enerjim bitmiş şekerşer dua edin bana

canım ben aranıza yeni katılıyorum sizler coktan birbirinizle kaynasmıssınız. ben nisanda dogum yapacaktım. martta yapınca aranıza katıldım. yazdıklarını simdi okudum ve o kadar cok üzüldüm ve sinirlerim bozuldu ki sana anlatamam. haddime düşmez belki yazacaklarım ama dayanamadım bende bir seyler yazayım dedim. ben neden erken dogum yaptım biliyormusun? kaynanam ve görümcem yüzünden 2 senedir evliyim hayatımı kararttılar.. esimi aramayan sormayan insanlar evlenince hayatımızın içine girdiler ve cıkmadılar seni o kadar iyi anlıyorum ki ama sana tek bir sey söyliycem sakın kocandan yuvandan vazgecme mücadele et güclü ol. seni yıkmalarına izin verme.. bu cok zor biliyorum ama esinde seni bir gün anlayacak . erkekler bazı seyleri anlayamıyor. onlar annem ablam diyolar.benim kötülüğümü istemez diyorlar ama malesef farkında değillerki onlara iyi olayım derken kendi ailelerini yok ediyorlar bunu bir sekilde ifade etmen lazım bende su an aynı mücadeleyi veriyorum. benimki biraz anllamaya basladı ama yılma diyorum yuvan dağılmasın..bunuda eşine ifade et evladım için alttan alıyorum de bunu anlasın o da evine ailesine sahip cıksın bunu bir sekilde ona anlat...

nekadar yazık ya insanlar bir yuva kurmak için emek veriyorlar coluk cocuk sahibi oluyorlar ama kıskanclık yüzünden senin yuvanı bile dağıtmaya kalkısıyorlar sabırlı ol lütfen mücadele et...koca kafalı kocalarımız bir gün hatalarını anlayacaklar:)

kızlar allaha şükür kızımın tahlili bugün daha güzel çıktı ve sık sık emzirmeye devam dedi dr
o kadar mutluyum ki sadece 1 2 lokosit varmış okadar.
dualar okuyarak gittim hastaneye,allahım dedim çocuk sevindiricem(dondurmamı alsam ,paramı dağıtsam çocuklara bilemedim)
dedim.
antibiotik kullanmak istemiyorum yavruma
zaten aşıdan sonra ateş düşürücü verince bile zorla yuttu
elimde kızardı morardı çocuk genzine kaçtı ve allah korusun kızıma bişi oldu sandım
anti daha koyu kıvamlı onun için çoookk kaorkuyordum şükür allah korktuğuma uğratmadı.

SULTANCIM allah büyük canım sen onları allaha havale et,rabbim vicdan versin başka bşi demiyorum
hiperaktive sonuna kadar katılıyorum sende ısır eriği ve o kadını ağzına sokkk.yaa ne tuhaf insanlar var yaaa
benimde kaynanam kızım 1 aylıkken şapur şupur öpüyordu ve ben asla öpme diyemiyordum sağolsun görümcem anne öpme daha küçük diyordu tabii anlamıyordu ve hatta ben öpmüyorumki boynundan öpüyorum sadaca diyordu, benim kendi annemle babamda
görünce şok oldular çünki onlar koklamaya bile kıyamıyorlardı.

Evet canım arada dedikodu da gerekiyor heheh bizim ki alt kat olmasına rağmen soruyorlar ise sana sormaları gayet normal çatlatır bunlar adamı yaa

yuhhh yavaş desene ya 3 aylık bebeğe verilir mi şimdiden deli ederler bunlar adamı deliiiiiiiiiiiii söyle be güzelim verme die öyle şey mi olur ya getirtmesin beni orayaaaaa

benim ki de söylüyor şunu ver bunu ver die ama sadece söylüyor yapmaz öyle bişey yapamaz die düşünüyorum hoş ben yokken veriyor ise veriyordur arada bırakmak durumda kalıyorum şimdiye kadar 3 /4 defa bıraktım..

ayyy bi şeyler yazacam RTÜk den korkuyırum, Allaha havale et üfff ateşim fırladı okurken yemin ederim. oyyy

ahhh bu kayınvalider ahhhh hiç laftan sözden anlamazlar mı insanlık bilmezler mi karşısındakini üzerek kırarak ellerine ne geçiyor anlamıyorum ki çözemiyorum ben bu insanları ya..

Hiç ama hiç sıkmayın canınızı sütünüz kesilir ise olan size bebeğinize olur..Ne gerek var onlar için sütümüz kesilsin de bebeklerimize mama verelim..Valla bu saatten sonra kimse benim bebeğimden bir damla bile olsa daha kıymetli değil..Benim canıma da yazık..Şuan aramız iyi bir kaç haftadır..O laf söyleyince bende söylüyorum artık ve inanın aramız iyi ben söylemez iken nefret ediyordum ondan ama şimdi bende lafımı söylüyorum hem çok karışmıyor artık hemde herşeye atılıp laf sokmuyor..Az dillenmek gerekiyormuş..

gözün aydın canım

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa topic boş kaldı ayoooooo nedesiniz kk nın en güzel ve de çıtırr anneleri

kızlaaaar ateşim düştü, size sormuştum yanıt gelmedi ben de minoseti içtim megadyn dan da bir tane devitten de 9 damla kendime geldim resmen titriyordum yaaa, ateşim 38,7ydi, herşey akşam söz verdiğimzi yere gitmek için iyleşmemi hızlandırmak için, ayıp olurdu yoksa. Maşşallah kendime geldim ya, ama göğüslerde de şu süt sıtması mıdır ne onlardan da oldum bak o geçmedi. Hani belkim beni merak etmişsinizdir diye söylüyorum. Huuuu ama nerde küserim haaaa, haydi bana eyvallah sonra gene görüşürüz bacılar.

ahhh canım benim geçmiş olsun,keşke parol içseydin,iyi olmana sevindim
hadi sana iyi gezmeler

hadi gözün aydın canım düşmüş ateşin.geçmiş olsun.iyi gezmeler :80:

geçmiş olsun canım kaçırmışım

gamze ağlattın beni, bunun vebalini nasıl ödeyecekler bilmiyorum bakamayız demek ne demek

sultancım ikidir yazacam çıkmak zorunda kalıyorum..emzirmek ne demek ya deli etmesinler adamı, sen de iyi niyetinden sakın kabul etme hayatım öyle bişey ömrümde duymadım, bu özel duyguyu sakın paylaşma ..ay dilime çok kelime geliyoda yazamıyorum, bak gözünü seveyim sakın buraya emzirdi falan diye yazma günün birinde..o senin çocuğun senin istemediğin hiçbirşeyi yapamazlar dik dur,kocana belli etme,onla hzurunu sakın bozma...
ya düğünde ya doğumda kayınvalideler kaynanalıklarından görümceler de görümceliklerinden vazgeçmiyorlar sanırım...aranızda görümce olan varsa affola, ben görümce olmadığım için bana hava hoşama bigün en iyisinden bir kaynana olurum allahın izniyle...gerçi bizim veletler büyüyünce evlilik falan bilmezler byük ihtimalle devir değişiyior hızla...

ahhh canım benim geçmiş olsun,keşke parol içseydin,iyi olmana sevindim
hadi sana iyi gezmeler

teşekkürler tatlım evet zıpkın gibiyimders çalışmak için olsa hala yatıyor olurdumkonu gezme olunca başka gözlerim açıldı valla

hadi gözün aydın canım düşmüş ateşin.geçmiş olsun.iyi gezmeler :80:

çok sağol canım ayyy ne düşünceli arkadaşlarsınız yaa. bak ateşimin çıkası geldi gene(şaka şaka)

geçmiş olsun canım kaçırmışım

evet ben de diyorum Damlacığım nerdee, böyle şeyleri atlamaz, şurda hassas olmuşum, ateşim çıkmış nazlanıyorum azcık, Damla'm yok, bir daha olmasın ama tamam mı( şaka bir yana çok sağol canım)

Allah hepinizi kem gözlerden ko-ru-sun. Amiiiin.

canım mert sağolsun bazen yarım yamalak okuyorum

canım geç oldu ama benden de geçmiş olsun hoş zaten geçmiş ben de komşumda cuma okumasındaydım kızımla ilk ev oturmamızdı o yüzden yazamadım. süt sıtması göğüste nasıl oluyor ben terleme ve sırtın üşümesi şeklinde biliyordum. göğüste sızı oluyor o mu

maşallah canım bugün kıpır kıpırsın kk kızlarının yüzü hep gülsün bebişlerininde allah kötülere fırsat vermesin inşallah eşinde doğru yolu bulur kızının ve senin kıymetini bilir sabırlı ol canım

sultancım Rabim yardımcın olsun canım benimm Rabbim bölelerini ıslah etsinn
ske canım bebişin nasıl tahliller nasıll

slm kızlar nasılsınız bakalımm
ya anne olmak ne zormuş bugün paşamı uyuttum babsına bıraktım komşumla çarşıya gittik ama aklımö hep evde kaldı gezmeyi seven benn eve hemen gelmek için elimden geleni yaptımmm quuzumu çok özledim yaff ben kimseye bırakamıyorum oğlumu babasına bilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…