geçmiş olsun canım..slm annişler nasılsınız? ben çok hastayım beynim zonkluyo ağrıdan resmen...sinüzit ağrısı migren ağrısı grip hepsi birbirine karıştı..çok halsizim midem bulanıyo tüm kemiklerim sızlıyo:2:Talhamı bile kolumda tutup emziremedim yattığımız yerden emdi...sizden benim için dua etmenizi iistiyorum
çok huysuz ağlak bağıra bağıra ağlayan bir bebişim var.perişan oldum özellikle ihtiyaç sırasını karıştırdıysa yıkıyor ortalığı..mesela hem karnı aç hem uykusu hem de kakası varsa hepsini reddeiyor basıyor çığlığı.ayağımda sallıyıp yzüne örtü örtüyorum ellerini tutup yüksek sesle ninni söylüyorum biraz sakinleşiyor o zaman emziriyorum ama çok kötü durumdayım Allah yardımcımız olsun..selam güzel anneler..2 gündür girememiştim özlemişim sizleri..mart annelerinin müdavimi( bölemiydi ayol?) oldum..gene kaynanalar konusulmuş..sultan arkadaşım okurken ruhum falan daraldı.canım hakkınızda hayırlısı olsun..ayrılık üzerinde çook düşünülmesi gereken bi karar.ii düşün cnm.kafaya takma da diorum insan takıo yaa ama şu süt işi olmasa kendimizi hadi üzelim dicem.ama biz üzülünce hem bebişlerimize yansıyo hem sütlerimiz azalıo..
1)kızlar maşallah yaa nası misafir falan ağırlıyosunuz?? bana bi taktik verin..ya şöyle yani benim kızım çoook sık emio..o yüzden ben misafir gelince bişey yapamıyorum ki..servis falan..ha bire ya emme istiyo ya kucak..valla kızım nie böle ağlak ve huzursuz bilmiorum çok üzülüyorum..karnı doyup altı temiz olunca ii yatıo filan ama 15 dk sonra basıyo bağlığı..napcam ben yaa..gaz oldunu da pek sanmıorum artık bırt bırt çıkıo..kızım huysuz galiba artık bunu diyorum ben.hep kucakta olcak onda da pozisyon belli yüzü dışa dönük olcak.gelen misafirin kucağına falan veriorum şöle yatar pozisyonda falan ne mükün basıo çığlığı..yatmıcakmış.doğduğu günden beri ayakta kucak istiyo..ne bilion sen daha 2 aylık bebiş..
2)bide bi sorum daha var kızlar..benim kızım her gün 5 te kalkıo..hni burda yazılmış bugün 5 te kalktık uykusuzum falan diye ben hergün 5 te kalkıom..saat 6 buçuk gibi zorla cebren ve hileyle sallaya sallaya bi yarım saat daha uyrsa ne ala..
3)bide kızlar bebişeri nası uyutuyosunuz??benimki karnı toksa mama vermişsem mama iyi bayılıtıo uyuyo gece de emip uyku arasında uyuyo ama gündüz ve sabah 5 ten sonra çok zor..yatapımız da park yatakk pek ii sallanmıo..sallanıo da hoş değil..acaba şöyle sallanan bi beşik mi alsam?ne dersiniz??ana kucağı var ama artık ondan yakında yuvarlanmaya başlar..
benimki gibi huysuz yavrusu olanlar bebişi ağlayanlar napıosunuz???yardımmmm
selam kızlar. ben salı gunu regl oldum 2.gun asırı kan gedlı sezeryandan sonra boyle oluyor sanırım. bir gunde 10 kere ped değiştirdim. sonra normale dondu. bugun 6. gun bıtmek uzere. ama sandıgımız gıbı göbekte bir kuculme olmadı. bua rada bız hepsi burada dan dynamic marka koşu bandı aldık. ındırımde su an 750 tl cıvarı. 1 gunde yolladılar. eşim 10 dk da kuruverdi. dun saatte 3.5 km hızla hızlı tempo yuruyuse başladım. dun yarım kılometre yurudum. bugun 1 km yurudum. iyice terleyıp sonra da dus aldım. hergun 500 metre arttırarak en son gunde 5 km de sabıtlıycem. zevkli oluyor. tavsiye ederim. bebişi yanınıza koyup boyle yuruyus yapabilirsiniz siz de her gun. bakalım kilo verip forma gırebilicemmi. hala 7 kg fazlam var. yarın okula başlıyorum2 hafta semıner var. gıcık bır arkadas var okulda. o şimdi salaks alak espri yapar kesin sen dogurmadınmı karnın duruyor falan dıye. kendi de kilolu üstelik . şimdi senın de var gobek desem ben 2 tane dogurdum der. ne desem acaba kendısıne ufff gerızekalı daha kendısıyle karsılasmadan uyuz oldum dırekt. heryerde boyle bır tane dengesız bulunur zaten. keşke kılo verip okula başlayabilseydim. ayrıcva eski pantolonlarım olmuyor daha hamile pantolonlarını gıyıyorum mecburen onlar da yuksek bel ve lastıklı bel oldugu ıcın gobegı 2 kat buyuk gosterıyor. inat ettim su ankı bedenımde pantolon almıyorum eskı pantolonlarıma sıgıcam dıyorum ama3 ay oldu hala sıgamıyorum(((((((
yok cnm naptıysam emziği aldıramadım reçele batırdım şekerli suyla verdim zorladım almadı bi alsa beni artık emzik yapmaktan vazgeçcek inan daha göğüs yaralarım geçmedi.çok emzirmekten..artık mamayı biberonla veriom kaşıkla uğraşmıom hem ona ii gelio hem bana..değilse yarım saatte emme istio..inşallah emmeyi bırakmaz tek isteim..Canım arda hep huysuz oluyor kucağımda başka veriyorum bi ona veriyor bazen gaz, uyku ve aç olduğuna emin olup geçmezse biraz dolaş balkonda havayı alsın geçer belki biz dün güne ilk kez bebiş götürdük orada uyutmayı biraz zorladım zaten evdeyken hep sallanınca uyuyabiliyordu sallanmadan nasıl uyutacağımı şaşırdım ve aklıma bi emzik geldi bi deneyim dedim emziği soktum pış pış yapıp hemen dalıyor uykuya sonra oda girip çıkıyorum misafirlerle ağırlıyoruz tabii emzirmeyi biraz uzun oldu bize 1 ay önce ağırladığın misafirimiz oldu kaynanamla yardım ediyor ardayı odayı geçip emziriyorum uyuyutuyorum kaynanam olmadan misafire bi rica edip bebiş veriyorum oynuyor zaten hiç bir problem yok ama şimdide yabancı verirsem şaşkın şaşkın baktı korktu çığlık bastı yavrum nasıl anlıyor walla
emziği alıyor mu? misafirlere bir rica edin verin ağlayınca biraz sakinleşmeye çalış bişey olmaz alışsın çevreyi
ben uyandırmıom cnm..kendisi de en fazla 4 saat yatıo zaten ..bi kaç kere 6 saat olmuştu noluyo demiştim o zaman da..uyandırmıorum zaten çok uyuyan bi bebek değil uykunun vitaminine de ihtiyacı var..kızlar gece o kadr saat emdirmeden uytuyormsnz bebişleri ? dr bana kaldr emdr dedi benmnkde uuzn uyyrdu...jojob canım benmkde kaçta yatarsa yatsın 5 te ayakta sonra emyor 1 1 bucuk saat yatarsa yatyr o kadr
zaten ben hiç ışık açmam cnm..ama sbh 5 te aydınlanıo..gece de gece lambası bile kullanmıorum karanlıkta uykusunu bölmeden emzirip koyuyorum.acaba o uyanmadan ben uyandırıp emzirsem ii uyur mu?gerçi bi kere bi denedim tutmadıcanım çok zor biliyorum 2 aylıkken öyleydi her gece 4 yada 5 kalktığını oldu 3 aya 4 ten 6 a kadar uzattı gece 5 kaltığın zaman hemen ışık açmadan çok hafif ışık açın mesela öbür oda ışık açın bebiş biraz emzir gaz varsa çıkart öylece bırak yatakta koyunca dalır uykuya 2 aylıkken arda 4 te kalkıp emzirirken anda çok tuvaletim vardıhemen bebiş besiğe koydum mecburen ağlar diye düşündüm çıkıp gelince uyku dalmış dediğim gibi ışıksız işe yarıyor hala gece olduğunu anlıyor ama şimdide 6 ta kalktığımda farklı çünkü ertafında güneş ışık saçıyor o anlıyor sabah olmuş diye bacaklar kıpır kıpır oynuyor haydi uyu yavrum uyu uyuyamadı saat 8 te uyuttum gündüz çok kısa kısa uyuyor
ben nuk marka kullandım.aldı.sonra emmeyi bırakmasın diye anne memesi gibi olanlar var markasını bilmiorum eşim eczaneden almıştı.onla veriorum onu zor alıo çünkü az akıo.ama gene de onla veriorum ben cnm çok zor biberon almaması allah kolaylık versin.ha bide önce emzir emmeyi sevioosa sonra hafif dalar gibi oluyolar ya emerken hemen memenden çek biberon ver bakalım alacak mı..sinirliyken verme daha çok sinir oluyo benimki de almıo.memeden sonra dayıyorum ağzına.merhaba arkadaşlar,ben aslında nisan annesiyim.arasıra tecrübelerinizden faydalanmak için topiğinize girip okuyorum.yine bu nedenle size bir sorum olacak,belki benimle aynı sorunu yaşamış bir arkadaş vardır aranızda ve bana yardımcı olabilir.
kızım,62 günlük için aşıları ve genel kontrolü için dr umuza gittik geçen ay bir kilonun üzerinde almışken bu ay 600 gr kadar almış dr günde 4 defa 60cc mama vereceksin dedi.büyük bir hayal kırıklığıyla mamamızı alıp eve geldik.ben mama vericem diye üzülürken şimdi mamayı almıyor diye üzülüyorum.artık depresyona girmek üzereyim.ev bütün biberon markalarıyla doldu. o olmadı bu mu olur acaba diye denemediğimiz biberon kalmadı ama hiç birini almıyor.kaşıkla vereyim diyorum onuda reddediyor çocuk artık biberonu yaklaştırdığım anda basıyor çığlığı.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım acaba biberona alıştırmanın bir tekniği varmıdır nolur benimle fikirlerinizi paylaşın.
selam kızlar. ben salı gunu regl oldum 2.gun asırı kan gedlı sezeryandan sonra boyle oluyor sanırım. bir gunde 10 kere ped değiştirdim. sonra normale dondu. bugun 6. gun bıtmek uzere. ama sandıgımız gıbı göbekte bir kuculme olmadı. bua rada bız hepsi burada dan dynamic marka koşu bandı aldık. ındırımde su an 750 tl cıvarı. 1 gunde yolladılar. eşim 10 dk da kuruverdi. dun saatte 3.5 km hızla hızlı tempo yuruyuse başladım. dun yarım kılometre yurudum. bugun 1 km yurudum. iyice terleyıp sonra da dus aldım. hergun 500 metre arttırarak en son gunde 5 km de sabıtlıycem. zevkli oluyor. tavsiye ederim. bebişi yanınıza koyup boyle yuruyus yapabilirsiniz siz de her gun. bakalım kilo verip forma gırebilicemmi. hala 7 kg fazlam var. yarın okula başlıyorum2 hafta semıner var. gıcık bır arkadas var okulda. o şimdi salaks alak espri yapar kesin sen dogurmadınmı karnın duruyor falan dıye. kendi de kilolu üstelik . şimdi senın de var gobek desem ben 2 tane dogurdum der. ne desem acaba kendısıne ufff gerızekalı daha kendısıyle karsılasmadan uyuz oldum dırekt. heryerde boyle bır tane dengesız bulunur zaten. keşke kılo verip okula başlayabilseydim. ayrıcva eski pantolonlarım olmuyor daha hamile pantolonlarını gıyıyorum mecburen onlar da yuksek bel ve lastıklı bel oldugu ıcın gobegı 2 kat buyuk gosterıyor. inat ettim su ankı bedenımde pantolon almıyorum eskı pantolonlarıma sıgıcam dıyorum ama3 ay oldu hala sıgamıyorum(((((((
canım aynen senin gibi huysuz uykusuz sürekli ağlayan bi bebeğim var ve ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.dün akşam misafir geldi toplasan yarım saat oturamamışımdır yanlarında mama yemedi uyumadı durmadı kucağımda bile hep ağladı
bizim günümüz de sabah 4 civarı başlıyor genellikle buna nasıl bi çözüm bulabileceğimi hiç bilmiyorum.zaten 4 ten önce de sık sık kalkıyor. sonra gündüz uykusu nerdeyse hiç yok .ben de başta park yatak aldım ama aynen senin dediğin gibi iyi sallanmıyodu bebeğim ayakta sallamakla da durmadı alışamadı bi türlü biz de gidip başka bi beşik aldık bunun sallanması cidden çok güzel ama benim bebeğim yine az uyuyo mesela 1 saat sallıyorum bazen kucağımda evi gezdirerek sallamam gerekiyo beşikte durmuyo sonra beşiğine koyup sallamaya devam ediyorum hah uyudu diyorum ( uyudu derken de sallamaya devam etmek zorundayım yoksa uyanıyor hemen) hooop 10 dk sonra gözler sanki 3 saat uyumuş gibi açılıyor.bi de benim için büyük bi sorun daha var bebeğim nerdeyse 1 ay oldu memeyi reddediyor düne kadar sadece uyurken alıyodu dünden beri uyurken de almıyor hemen gözünü açıp ağlamaya başlıyor gören dayak attım sanır yani.doğduğundan beri meme artı mama veriyodum sütüm az olduğu için şimdi emmiyo iyice azaldı sağıyorum çoook az damla damla geliyo.yani iyice mamaya yöneldik.bunun harcinde gün içinde uykusu az olduğu için hep kucağımda inan sırt ve bel ağrılarım bazen dayanılmaz oluyo,hiçbir şey yapmaya vaktim kalmıyo yemek bile yiyemiyorum.sürekli huysuz bi bebeğim var ve ben onun huysuzuluğundan şikayet ettikçe daha kötüsüyle karşılaşıyorum yani her geçen gün bi önceki günü aratıyo,hiçbir yere gidemiyorum böyle hiç durmadığı için.gitsem hep ağlıyo zaten sürekli sallamadan uyumuyo e her yere de beşiği nasıl taşıyalım
yani ben de çok dertliyim bu konuda Allah yardımcımız olsun ne diyelim ben cidden çok zor büyütüyorum Allahım onlara sağlık versin bize bağışlasın inşallah ama cidden çok zorlanıyorum.ve Allah rızası için bi fikri olan varsa yardım etsin bizee
bu arada son aldığım beşik bu canım,güvenli bi şekilde sallanıyo bu,ben park yatağı toplayıp kaldırdım
Yonca Bambam Bebek Beşik Kod 101 | | Bebefix.com
İyi pazarlar cnmm nasılsın ?? Ben Cok yorgunun valla herkeze Cok zinde ve güzel pazzarlar diliyorum...
selam güzel anneler..2 gündür girememiştim özlemişim sizleri..mart annelerinin müdavimi( bölemiydi ayol?) oldum..gene kaynanalar konusulmuş..sultan arkadaşım okurken ruhum falan daraldı.canım hakkınızda hayırlısı olsun..ayrılık üzerinde çook düşünülmesi gereken bi karar.ii düşün cnm.kafaya takma da diorum insan takıo yaa ama şu süt işi olmasa kendimizi hadi üzelim dicem.ama biz üzülünce hem bebişlerimize yansıyo hem sütlerimiz azalıo..
1)kızlar maşallah yaa nası misafir falan ağırlıyosunuz?? bana bi taktik verin..ya şöyle yani benim kızım çoook sık emio..o yüzden ben misafir gelince bişey yapamıyorum ki..servis falan..ha bire ya emme istiyo ya kucak..valla kızım nie böle ağlak ve huzursuz bilmiorum çok üzülüyorum..karnı doyup altı temiz olunca ii yatıo filan ama 15 dk sonra basıyo bağlığı..napcam ben yaa..gaz oldunu da pek sanmıorum artık bırt bırt çıkıo..kızım huysuz galiba artık bunu diyorum ben.hep kucakta olcak onda da pozisyon belli yüzü dışa dönük olcak.gelen misafirin kucağına falan veriorum şöle yatar pozisyonda falan ne mükün basıo çığlığı..yatmıcakmış.doğduğu günden beri ayakta kucak istiyo..ne bilion sen daha 2 aylık bebiş..
2)bide bi sorum daha var kızlar..benim kızım her gün 5 te kalkıo..hni burda yazılmış bugün 5 te kalktık uykusuzum falan diye ben hergün 5 te kalkıom..saat 6 buçuk gibi zorla cebren ve hileyle sallaya sallaya bi yarım saat daha uyrsa ne ala..
3)bide kızlar bebişeri nası uyutuyosunuz??benimki karnı toksa mama vermişsem mama iyi bayılıtıo uyuyo gece de emip uyku arasında uyuyo ama gündüz ve sabah 5 ten sonra çok zor..yatapımız da park yatakk pek ii sallanmıo..sallanıo da hoş değil..acaba şöyle sallanan bi beşik mi alsam?ne dersiniz??ana kucağı var ama artık ondan yakında yuvarlanmaya başlar..
benimki gibi huysuz yavrusu olanlar bebişi ağlayanlar napıosunuz???yardımmmm
Kızlar dün rüyamda bir sürü küçük bebek gördüm. vee buradan emilyyy06 ile burcu kutluyu gördümo zaman diğer bebekler sizin bebeklerinizdi. rüyamda da gördüm ya, artık ben olmuşum, tamamdır
Kızlar dün rüyamda bir sürü küçük bebek gördüm. vee buradan emilyyy06 ile burcu kutluyu gördümo zaman diğer bebekler sizin bebeklerinizdi. rüyamda da gördüm ya, artık ben olmuşum, tamamdır
canımm sende katılmışmıydın hediye olayınaa
biz varmıydıkk bak resimimizde oğluşumu gördün mü?
merhaba süper annişler nasılsınız??biz bugün babamızla çok güzel bir gün geçirdik
sabah erkenden kalktık, kızımla birlikte babamıza pudingli yaş pasta yaptık (tabi en basitinden) yaparken kızım sürekli kucağımdaydı, inadı tuttu uyumadı pastayı süsleme kısmına gelince, üstüne Canım babam yazmak istedim, ama pek beceremedim, bir elle zor oluyomuş yazmak olmayınca, aklıma süper bir fikir geldi, kızımın el izini yapayım dedim kızımın elini hazırladım, pastaya yaklaştırdım, tam üstünde koydum ama benim akıllı kızım naptı dersiniz?? evet pastayı resmen mıncıkladı pastamızın ortasında kızımın mincıklamasıyla delik oluştu :26: neyse hatıra olsun dedim öyle bıraktım, babamızla daha sonra gülerek yedik (tabi suç bende, kızım hiç elini düz tutarmı? )
süpriz olarak eşime, kızımla olan resimlerinden slide-show hazırladım... fon müziği olarak da 'baba bir masal anlat baba' vardı... eşim çook duygulandı, ikimizde izlerden ağladık, gerçi ben hazırlarkende hep duygulanıp ağladımdaha sonra babamızla parka çıktık gezdik, çok güzel vakit geçirdik... inşallah sizde ilk babalar gününüz güzel geçmiştir
ben sonradan eklendim canım olaya.. İlknurcuğum sağolsun söylemedi kurbanımın kim olduğunu :2: ben hala kurbanımın kim olduğunuz bilmediğim için bizzat kendim kurban durumuna düşmüş haldeyim
o kadar çok çocuk vardıki. takriben 20 tane vardı, kendi çocuğumu bile net görmedim canım
merhaba süper annişler nasılsınız??biz bugün babamızla çok güzel bir gün geçirdik
sabah erkenden kalktık, kızımla birlikte babamıza pudingli yaş pasta yaptık (tabi en basitinden) yaparken kızım sürekli kucağımdaydı, inadı tuttu uyumadı pastayı süsleme kısmına gelince, üstüne Canım babam yazmak istedim, ama pek beceremedim, bir elle zor oluyomuş yazmak olmayınca, aklıma süper bir fikir geldi, kızımın el izini yapayım dedim kızımın elini hazırladım, pastaya yaklaştırdım, tam üstünde koydum ama benim akıllı kızım naptı dersiniz?? evet pastayı resmen mıncıkladı pastamızın ortasında kızımın mincıklamasıyla delik oluştu :26: neyse hatıra olsun dedim öyle bıraktım, babamızla daha sonra gülerek yedik (tabi suç bende, kızım hiç elini düz tutarmı? )
süpriz olarak eşime, kızımla olan resimlerinden slide-show hazırladım... fon müziği olarak da 'baba bir masal anlat baba' vardı... eşim çook duygulandı, ikimizde izlerden ağladık, gerçi ben hazırlarkende hep duygulanıp ağladımdaha sonra babamızla parka çıktık gezdik, çok güzel vakit geçirdik... inşallah sizde ilk babalar gününüz güzel geçmiştir
ellerine sağlık canım babaya güzel bir gün geçirtmişsiniz...bizim aramız limoniydi, bugün için çok güzel planlarım vardı onun için, ama onun doktora ödevleri olduğu için kendini bilgisayara ve kitaplara gömdü...ben de hiçbişey yapmadım...sabah kahvaltıda bir tane zeytin uzatım babalar günün kutlu olsun dedim okadarşuanda da ona çok kızgınım şimdiye kadar tembellik yapıp ilk babalar gününde ders çalışmak zorunda olduğu ve bugünü böyle ot gibi geçirdiği için
merhaba arkadaşlar,ben aslında nisan annesiyim.arasıra tecrübelerinizden faydalanmak için topiğinize girip okuyorum.yine bu nedenle size bir sorum olacak,belki benimle aynı sorunu yaşamış bir arkadaş vardır aranızda ve bana yardımcı olabilir.
kızım,62 günlük için aşıları ve genel kontrolü için dr umuza gittik geçen ay bir kilonun üzerinde almışken bu ay 600 gr kadar almış dr günde 4 defa 60cc mama vereceksin dedi.büyük bir hayal kırıklığıyla mamamızı alıp eve geldik.ben mama vericem diye üzülürken şimdi mamayı almıyor diye üzülüyorum.artık depresyona girmek üzereyim.ev bütün biberon markalarıyla doldu. o olmadı bu mu olur acaba diye denemediğimiz biberon kalmadı ama hiç birini almıyor.kaşıkla vereyim diyorum onuda reddediyor çocuk artık biberonu yaklaştırdığım anda basıyor çığlığı.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım acaba biberona alıştırmanın bir tekniği varmıdır nolur benimle fikirlerinizi paylaşın.
:44::44:üzüldüm canım sizinde demek bizim gibi sıkıcı birgün olarak geçmiş
ellerine sağlık canım babaya güzel bir gün geçirtmişsiniz...bizim aramız limoniydi, bugün için çok güzel planlarım vardı onun için, ama onun doktora ödevleri olduğu için kendini bilgisayara ve kitaplara gömdü...ben de hiçbişey yapmadım...sabah kahvaltıda bir tane zeytin uzatım babalar günün kutlu olsun dedim okadarşuanda da ona çok kızgınım şimdiye kadar tembellik yapıp ilk babalar gününde ders çalışmak zorunda olduğu ve bugünü böyle ot gibi geçirdiği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?