2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım..
çok huysuz ağlak bağıra bağıra ağlayan bir bebişim var.perişan oldum özellikle ihtiyaç sırasını karıştırdıysa yıkıyor ortalığı..mesela hem karnı aç hem uykusu hem de kakası varsa hepsini reddeiyor basıyor çığlığı.ayağımda sallıyıp yzüne örtü örtüyorum ellerini tutup yüksek sesle ninni söylüyorum biraz sakinleşiyor o zaman emziriyorum ama çok kötü durumdayım Allah yardımcımız olsun..

ne güzel işe başlıyorsun.ben rapor aldım beni kızçe hiç durmuyor başkasında.boşver nasılsa vericez kiloları heryerde var o densizlerden:)

yok cnm naptıysam emziği aldıramadım reçele batırdım şekerli suyla verdim zorladım almadı bi alsa beni artık emzik yapmaktan vazgeçcek inan daha göğüs yaralarım geçmedi.çok emzirmekten..artık mamayı biberonla veriom kaşıkla uğraşmıom hem ona ii gelio hem bana..değilse yarım saatte emme istio..inşallah emmeyi bırakmaz tek isteim..
kızlar gece o kadr saat emdirmeden uytuyormsnz bebişleri ? dr bana kaldr emdr dedi benmnkde uuzn uyyrdu...jojob canım benmkde kaçta yatarsa yatsın 5 te ayakta sonra emyor 1 1 bucuk saat yatarsa yatyr o kadr
ben uyandırmıom cnm..kendisi de en fazla 4 saat yatıo zaten ..bi kaç kere 6 saat olmuştu noluyo demiştim o zaman da..uyandırmıorum zaten çok uyuyan bi bebek değil uykunun vitaminine de ihtiyacı var..
zaten ben hiç ışık açmam cnm..ama sbh 5 te aydınlanıo..gece de gece lambası bile kullanmıorum karanlıkta uykusunu bölmeden emzirip koyuyorum.acaba o uyanmadan ben uyandırıp emzirsem ii uyur mu?gerçi bi kere bi denedim tutmadısaati ii ayarlamak lazım..
ben nuk marka kullandım.aldı.sonra emmeyi bırakmasın diye anne memesi gibi olanlar var markasını bilmiorum eşim eczaneden almıştı.onla veriorum onu zor alıo çünkü az akıo.ama gene de onla veriorum ben cnm çok zor biberon almaması allah kolaylık versin.ha bide önce emzir emmeyi sevioosa sonra hafif dalar gibi oluyolar ya emerken hemen memenden çek biberon ver bakalım alacak mı..sinirliyken verme daha çok sinir oluyo benimki de almıo.memeden sonra dayıyorum ağzına.
ne gıcık insanlar..ya yürüyüş bandında yürücek ne gücüm ne zamanım var aslında çok istiorum.ama kızım kucağımdan inmio o uyuyunca da ben de yatmak istiorum.ha kk ya nası vakit buluorum buluorum işteama yürümekle kalsa bide duş alcam falan filan öyle zor gelio ki...ben de kilo vermek istiorummmm

cnm sen de baya vahim durumdasın.ya benim kızım uykuya zor dalıo saatlerce uğraşıorum 5 dk sonra gözler boncuk gibi sanki demin fosur fosur uyuyan bendimama sonra dalınca ii uyuyo..ama evde birileri varsa yada dışardaysak mümkün deil..onu da uyumuo..hep kucakta.hiç yatmak nedir bilmio.herkes halime acıo.asosyal olcam hiç bu yüzdden evden çıkasım gelmio.hamileliğimde düşük tehlikem falan çok oldu stresliydim ondan mı bu çocuk böle diyorum.nası yatı kendi kendine yatan çocuklar..demin arkadaş yanınıza alın yürüyün demiş ya ne mümkün..düzelir inşallah allah yardımcımız olsun

İyi pazarlar cnmm nasılsın ?? Ben Cok yorgunun valla herkeze Cok zinde ve güzel pazzarlar diliyorum...

iyiyim canm sağol...tabi yorgunluk hep var.
bebekle uğraşmak hiç kolay deyil hele benim mızmız kızımla:S uyumak nedir bilmiyo...
hep kucakta gezsin istiyo offffff of....

selam tatlım valla başında ne yaprsan o şekilde gider ayrıca senin bebek mama bebegi anne sütü alan emerken sabki narkoz almış gibi bayılıo sende dene bi kac kere yataga koy aglasada memesini vererek sallamadan biraz uyumaya bırak bakalım benimki saat akşam 21.30'da yatargece iki kere aglar hemen meme veririm uykusu bölünmez gözler acılmaz bile sabah 8'de kalkar(çalıştıgım için ben 8'de kalkarım benden alışmış)..giderimm işe uyur 9 da öglen kalkar artık öglen akşama kadar az uyurr çok uyanık akşamı ederiz işte bizim günlük profilimiz sallama olmazzz süt alınca bayılır mübaret uyumazsada sütünü emer yataga koyarız orada ellerini yer yumrugunu yerrr uyuya kalır

Kızlar dün rüyamda bir sürü küçük bebek gördüm. vee buradan emilyyy06 ile burcu kutluyu gördüm o zaman diğer bebekler sizin bebeklerinizdi. rüyamda da gördüm ya, artık ben olmuşum, tamamdır

Kızlar dün rüyamda bir sürü küçük bebek gördüm. vee buradan emilyyy06 ile burcu kutluyu gördüm o zaman diğer bebekler sizin bebeklerinizdi. rüyamda da gördüm ya, artık ben olmuşum, tamamdır

biz varmıydıkk bak resimimizde oğluşumu gördün mü?

canımm sende katılmışmıydın hediye olayınaa

ben sonradan eklendim canım olaya.. İlknurcuğum sağolsun söylemedi kurbanımın kim olduğunu :2: ben hala kurbanımın kim olduğunuz bilmediğim için bizzat kendim kurban durumuna düşmüş haldeyim

biz varmıydıkk bak resimimizde oğluşumu gördün mü?

o kadar çok çocuk vardıki. takriben 20 tane vardı, kendi çocuğumu bile net görmedim canım

merhaba süper annişler nasılsınız?? biz bugün babamızla çok güzel bir gün geçirdik

sabah erkenden kalktık, kızımla birlikte babamıza pudingli yaş pasta yaptık (tabi en basitinden ) yaparken kızım sürekli kucağımdaydı, inadı tuttu uyumadı pastayı süsleme kısmına gelince, üstüne Canım babam yazmak istedim, ama pek beceremedim, bir elle zor oluyomuş yazmak olmayınca, aklıma süper bir fikir geldi, kızımın el izini yapayım dedim kızımın elini hazırladım, pastaya yaklaştırdım, tam üstünde koydum ama benim akıllı kızım naptı dersiniz?? evet pastayı resmen mıncıkladı pastamızın ortasında kızımın mincıklamasıyla delik oluştu :26: neyse hatıra olsun dedim öyle bıraktım, babamızla daha sonra gülerek yedik (tabi suç bende, kızım hiç elini düz tutarmı? )

süpriz olarak eşime, kızımla olan resimlerinden slide-show hazırladım... fon müziği olarak da 'baba bir masal anlat baba' vardı... eşim çook duygulandı, ikimizde izlerden ağladık, gerçi ben hazırlarkende hep duygulanıp ağladım daha sonra babamızla parka çıktık gezdik, çok güzel vakit geçirdik... inşallah sizde ilk babalar gününüz güzel geçmiştir

ne güzel şeyler yapmışsın canım benim eşim çalıştığı için şuanda bişey yapamadık

kız müneccim mi oldun nee.....çalışıyormusun sen minik prensesimiz nasıllarmış bakalımm...

ellerine sağlık canım babaya güzel bir gün geçirtmişsiniz...bizim aramız limoniydi, bugün için çok güzel planlarım vardı onun için, ama onun doktora ödevleri olduğu için kendini bilgisayara ve kitaplara gömdü...ben de hiçbişey yapmadım...sabah kahvaltıda bir tane zeytin uzatım babalar günün kutlu olsun dedim okadarşuanda da ona çok kızgınım şimdiye kadar tembellik yapıp ilk babalar gününde ders çalışmak zorunda olduğu ve bugünü böyle ot gibi geçirdiği için

iyi geceler herkeslere
eylülcüm seni görmek ne hos bir ara epeyce kaybolduydun iyisiniz umarım tatlım

:44::44:üzüldüm canım sizinde demek bizim gibi sıkıcı birgün olarak geçmiş

Heyoo. Biz de bugün sabahtan kutladık babamızın gününü. Sabah kahvaltıda arkadaşlar vardı. Her zamanki gibi servis kisminda bilfiil vardım ama yeme kisminda çekildim ve emzirdim ama güzeldi, dolu kahvaltı masalarını ve kahvaltı misafirlerini severim. Sonra kayinvalidelere gittik, dedemizin babalar gününü de kutladık. kızım bütün gün babasıyla gününü gün etti valla, babasını özlüyor mu nedir, babası gelir de kendini kucağına almazsa agliyor Artık baya dillendi, habire bir şeyler anlatıyor. Ama hâlâ sağdan sola dönemiyor, yattığı gibi kalıyor, laf çok, icraat yok

canım biz 1100 gr - 1700 gr- 900 aldık sırasıyla ama erken doğum olduğu için sanırım 2inci ay arayı kapattık. 900 gram az değil mi dediğim zaman doktorumuz gayet iyi azman mı olsun yani demişti ve 600 gr bizim için yeterlidir demişti , aile hekimimiz de 5inci ayda bebek doğum kilosunun 2 katına ulaşmış olmalı demişti yani senin durumunda mama başlamak için acele etmiş gibi görünüyor doktorunuz. Biberona gelince sanırım nuby doğal dokunuş denesen iyi olur.

Son düzenleme:
:44::44:üzüldüm canım sizinde demek bizim gibi sıkıcı birgün olarak geçmiş

evet damlacım çok sıkıcıydı...ben de yatak odasındaki gardolabı boşalttım 3yıldan fazla dolapta tuttuğum herşeyi bi poşete doldurdum,iyi olanları seçip bir ihtiyacı olana göndercem... bomboş kaldı dolap ooohh bir de sildim heryerini, çok büyük bir işti benim için..hem de rahatladım stres attım.onun da bissürü şeyini attım..bugünü başka türlü hayal etmiştim ama bizim hep böyle onun dersi biter benim dersim başlar..akademik hayattan nefret etmeye başlıyorum artık, hayatımızı bizden çaldığı için..siz bugün olmadı yarın kutlarsınız yada en yakın tatil gününde..ama ben küstüm bi kere

babamız göreve gitmiş ben çok agladım ogluşuma bakarak aradı telefonu bile cekmiyor....babalar gününü buruk buruk kutladık rabbim onu bize bağışlasın inş.. allah hiç bir

Canım bugünü tatsız hatırlamayin ya, haklısın dediklerinde haklı olmasına da, yine de belki hoş bir şeyler yaparsın, söylersin.. Geçti mi artık?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…