babamız göreve gitmiş ben çok agladım ogluşuma bakarak aradı telefonu bile cekmiyor....babalar gününü buruk buruk kutladık rabbim onu bize bağışlasın inş.. allah hiç bir
iyi geceler herkeslere
eylülcüm seni görmek ne hos bir ara epeyce kaybolduydun iyisiniz umarım tatlım
Amin Eylülcüm. Siz de azıcık gecikmeli kutlarsiniz, sizinki özel durum. Allah korusun hepsini.
Canım bugünü tatsız hatırlamayin ya, haklısın dediklerinde haklı olmasına da, yine de belki hoş bir şeyler yaparsın, söylersin.. Geçti mi artık?:26:
evet damlacım çok sıkıcıydı...ben de yatak odasındaki gardolabı boşalttım 3yıldan fazla dolapta tuttuğum herşeyi bi poşete doldurdum,iyi olanları seçip bir ihtiyacı olana göndercem... bomboş kaldı dolap ooohh bir de sildim heryerini, çok büyük bir işti benim için..hem de rahatladım stres attım.onun da bissürü şeyini attım..bugünü başka türlü hayal etmiştim ama bizim hep böyle onun dersi biter benim dersim başlar..akademik hayattan nefret etmeye başlıyorum artık, hayatımızı bizden çaldığı için..siz bugün olmadı yarın kutlarsınız yada en yakın tatil gününde..ama ben küstüm bi kere
evet damlacım çok sıkıcıydı...ben de yatak odasındaki gardolabı boşalttım 3yıldan fazla dolapta tuttuğum herşeyi bi poşete doldurdum,iyi olanları seçip bir ihtiyacı olana göndercem... bomboş kaldı dolap ooohh bir de sildim heryerini, çok büyük bir işti benim için..hem de rahatladım stres attım.onun da bissürü şeyini attım..bugünü başka türlü hayal etmiştim ama bizim hep böyle onun dersi biter benim dersim başlar..akademik hayattan nefret etmeye başlıyorum artık, hayatımızı bizden çaldığı için..siz bugün olmadı yarın kutlarsınız yada en yakın tatil gününde..ama ben küstüm bi kere
canım buradayız bazen giriyorum bir yogunluk ugraşıyoruz aralarda girmeye calışıyoruz.....hayat koşuşturmacaa her şeye yetişmeye calışıyorum derken kk giremiyorum abazen gecmişi okuma olayıda sıfır sen girdiginde ben girmiyorum denk gelmiyoruz sanırım tatlım sizler nasılsınız sıkıntı yoktur umarım
maalesef canım ya geçti artık...zaten o da çok stresli yetiştiremeyeceği için ödevlerini, yani ben et o can derdinde olur bu saatten sonra..anneler günüde de limoniydiksanırım bizim özel günlere karşı bir antipatimiz var hep denk geliyor ama o çiiçek alıp kahvaltı hazırlamıştı. ben de o öyle yaptı diye, ders çalışırken çıkıp ona hediye almayı düşündüm ama vazgeçtim..belki yarın dayanamam hem hediye alırım hem güzel bi yemek hazırlarım ..belki de hala kızgın olurum yine biryerleri temizlerim ne yapsam ki, olan oldu artık diye üstüne hiç düşmesemmiki,ama kıyamam da mutlu olsun isterim ama kıyarım da çünkü kendi düşen ağlamaz...üfff benim durumum iyi değil
canım biz 1100 gr - 1700 gr- 900 aldık sırasıyla ama erken doğum olduğu için sanırım 2inci ay arayı kapattık. 900 gram az değil mi dediğim zaman doktorumuz gayet iyi azman mı olsun yani demişti ve 600 gr bizim için yeterlidir demişti , aile hekimimiz de 5inci ayda bebek doğum kilosunun 2 katına ulaşmış olmalı demişti yani senin durumunda mama başlamak için acele etmiş gibi görünüyor doktorunuz. Biberona gelince sanırım nuby doğal dokunuş denesen iyi olur.
canım aynen senin gibi huysuz uykusuz sürekli ağlayan bi bebeğim var ve ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.dün akşam misafir geldi toplasan yarım saat oturamamışımdır yanlarında mama yemedi uyumadı durmadı kucağımda bile hep ağladı
bizim günümüz de sabah 4 civarı başlıyor genellikle buna nasıl bi çözüm bulabileceğimi hiç bilmiyorum.zaten 4 ten önce de sık sık kalkıyor. sonra gündüz uykusu nerdeyse hiç yok .ben de başta park yatak aldım ama aynen senin dediğin gibi iyi sallanmıyodu bebeğim ayakta sallamakla da durmadı alışamadı bi türlü biz de gidip başka bi beşik aldık bunun sallanması cidden çok güzel ama benim bebeğim yine az uyuyo mesela 1 saat sallıyorum bazen kucağımda evi gezdirerek sallamam gerekiyo beşikte durmuyo sonra beşiğine koyup sallamaya devam ediyorum hah uyudu diyorum ( uyudu derken de sallamaya devam etmek zorundayım yoksa uyanıyor hemen) hooop 10 dk sonra gözler sanki 3 saat uyumuş gibi açılıyor.bi de benim için büyük bi sorun daha var bebeğim nerdeyse 1 ay oldu memeyi reddediyor düne kadar sadece uyurken alıyodu dünden beri uyurken de almıyor hemen gözünü açıp ağlamaya başlıyor gören dayak attım sanır yani.doğduğundan beri meme artı mama veriyodum sütüm az olduğu için şimdi emmiyo iyice azaldı sağıyorum çoook az damla damla geliyo.yani iyice mamaya yöneldik.bunun harcinde gün içinde uykusu az olduğu için hep kucağımda inan sırt ve bel ağrılarım bazen dayanılmaz oluyo,hiçbir şey yapmaya vaktim kalmıyo yemek bile yiyemiyorum.sürekli huysuz bi bebeğim var ve ben onun huysuzuluğundan şikayet ettikçe daha kötüsüyle karşılaşıyorum yani her geçen gün bi önceki günü aratıyo,hiçbir yere gidemiyorum böyle hiç durmadığı için.gitsem hep ağlıyo zaten sürekli sallamadan uyumuyo e her yere de beşiği nasıl taşıyalım
yani ben de çok dertliyim bu konuda Allah yardımcımız olsun ne diyelim ben cidden çok zor büyütüyorum Allahım onlara sağlık versin bize bağışlasın inşallah ama cidden çok zorlanıyorum.ve Allah rızası için bi fikri olan varsa yardım etsin bizee
bu arada son aldığım beşik bu canım,güvenli bi şekilde sallanıyo bu,ben park yatağı toplayıp kaldırdım
Yonca Bambam Bebek Beşik Kod 101 | | Bebefix.com
İkinizi de çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri ben de yaşadım şu an da çok şükür tam dört dörtlük olmasa bile eskisinden çok daha iyiyiz.Peki ben bunun için ne yaptım? Sıralıyayım, ilkin sab simplex ilacını günde 3 defa sekizer saat arayla hiç aksatmadan sekiz damla verdim, bebeğim rahatladığı için çok daha uzun uykulara geçti, ikincisi hergün 100 ml papatya ve rezene veriyorum biberonla 50 ml gündüz 50 ml gece yatmadan önce rahatlatıyor ve uyku yapıyor milupa marka almanızı tavsiye ederim. Mutfakta olduğum zaman ana kucağına yatırıyorum ve onunla hiç durmadan konuşuyorum beni dinliyor ve bir sıkıntısı yoksa ağlamıyor. Uyutma işimizide kucağıma meme emer pozisyonda alıyorum emziğini ağzına veriyorum poposuna pışpışlayarak tüm evi o uyuyana kadar gezip kısık sesle şarkı söylüyorum hiç olmadı yatarken yanıma yatırıp burnunu göğsüme yaklaştırıp poposuna pışpışlayıp kokumla uyumasını sağlıyorum. Gece kesinlikle altını açmıyorum odada çok loş ışık var o ışıkta uyandığında emziriyorum ve katiyyen konuşmuyorum, gülse bile onu uyarmamak için gülümsemiyorum böylece sıkılıp uykuyu tercih ediyor ve gece 22:30 da uyuyan çocuğum ara ara acıkma uyanmalarıyla saat 12:00 kadar uyuyor Bu arada ben yalnızca anne sütü veriyorum. Deneyin bol bol şarkı söyleyin ve onunla konuşun, eline oyuncak verin bakın nasıl oyalanıyor. İnşallah sizlerinde işine yarar bu tavsiyeler.
kız müneccim mi oldun nee.....çalışıyormusun sen minik prensesimiz nasıllarmış bakalımm...
çok üzgünümyaklaşık 1 aydır uyanıkken emmeyen oğlum iki gündür uyurken de emmiyor artık.TAMAMEN BİTTİ EMME İŞİ (((((çok üzülüyorum kızlar.niye böyle oluyo yaa,döner diye ümit ederken hepten bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?