2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

babamız göreve gitmiş ben çok agladım ogluşuma bakarak aradı telefonu bile cekmiyor....babalar gününü buruk buruk kutladık rabbim onu bize bağışlasın inş.. allah hiç bir

Amin Eylülcüm. Siz de azıcık gecikmeli kutlarsiniz, sizinki özel durum. Allah korusun hepsini.

iyi geceler herkeslere
eylülcüm seni görmek ne hos bir ara epeyce kaybolduydun iyisiniz umarım tatlım

canım buradayız bazen giriyorum bir yogunluk ugraşıyoruz aralarda girmeye calışıyoruz.....hayat koşuşturmacaa her şeye yetişmeye calışıyorum derken kk giremiyorum abazen gecmişi okuma olayıda sıfır sen girdiginde ben girmiyorum denk gelmiyoruz sanırım tatlım sizler nasılsınız sıkıntı yoktur umarım

Canım bugünü tatsız hatırlamayin ya, haklısın dediklerinde haklı olmasına da, yine de belki hoş bir şeyler yaparsın, söylersin.. Geçti mi artık?:26:

maalesef canım ya geçti artık...zaten o da çok stresli yetiştiremeyeceği için ödevlerini, yani ben et o can derdinde olur bu saatten sonra..anneler günüde de limoniydik sanırım bizim özel günlere karşı bir antipatimiz var hep denk geliyorama o çiiçek alıp kahvaltı hazırlamıştı. ben de o öyle yaptı diye, ders çalışırken çıkıp ona hediye almayı düşündüm ama vazgeçtim..belki yarın dayanamam hem hediye alırım hem güzel bi yemek hazırlarım..belki de hala kızgın olurum yine biryerleri temizlerim ne yapsam ki, olan oldu artık diye üstüne hiç düşmesemmiki,ama kıyamam da mutlu olsun isterim ama kıyarım da çünkü kendi düşen ağlamaz...üfff benim durumum iyi değil

barışırsınız canım ama iyi stres atmışsındır

Cnmm böle yapma Bizimde efem yine gezmelerde Bursa'ya dedesine gitti benim yere o kutlucsk dedesinin babalar gunünü ama sabahtan aradı babasını Cok ağladım aslında batudan sonra biraz bunaldigi icin teyzesi onu gezdiriyor ama üzülüyorum onsuz ama batu kutladı bizde baya bi gezdik hediyemizi verdik aksam yemeğimizi yedik geldik bende yer ayiristim pastada kestik oğlumdan babasına gelsin dedim Bizimde böleydi..

dogrudur canm denk gelemıyoruz evet kosturmaca hep nolsun benm cadı bıraz fazla nazlı ve ınatcı ugrstrıyor anasını
yememe problemi baska versıyonlarda devam edıyor ben de onunla kafayı yıyorum ıste gene de sukur halımıze ne dıyelm

üzülme canm herkeste oluyor bu durumlar aman özel mözel aldırma kafan iyiyse o gün hergün özel

bız de bugün piknik yapalım dedik ufak caplı ama babal gününe özel degil valla benm kafa dagılsın dıye
tabi benm hatunla evden cıkmam dördu buldu o saatten sonra da oturcak yer bulamadım döndük dolastık esımın ıs yerının bahcesıne :)
pek bişey anlamadm ben de valla dısarı cıkmak bile eziyet artık bana

iyi geceler kızlar malumunuz sabah mesai koşuşturmaca yarın pazartesii.....of pazartesi sendromu var bende yaa bunu muhammedimede bulaştırdım çok huysuz oluyo anasından ayrıldıgından mı cumaya tam alışıyo gene benlee derken gene pazartesi bölece yuvarlanıp gidiyoruz allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın hayırlı evlat olurlar inş..çocuklarımız geleceklerimiz her şey onlar için..tüm arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar gelecekler dileklerimle ...

ek gıdaya baslayan ya da yakında baslayacak olan annişler
buna özel bir konu açsak da deneyimlerimizi paylaşsak
nelerle basladık ne kadar verdik neler gözlemledik yasadık
listeler tarifler falan

biz yeme problemimiz nedeniyle erken baslayabilirz
kkda eski konuları taradım da oldukca kapsamlı bişey bu ek gıda işi
fikirleri paylasmakta yarar var sanırım
biri halay bası olsun da biz de katılalım devamına:)

ha bir de oyuncaklarımıza dair bir paylasım acabılır resim ekleyebilirz
nelerle oynamaktan mutlular nelere tepkı verıyorlar neler bizde degısık sagladı gibi
bu da faydalı olabilir

son olarak kkda ilgimi ceken bir konuyu tavsıye edecegim
montessori egitimi baslıgında aratıp bir okuyun
cocuk gelişimine degişik dogal güzel bir yaklasm sunmus
biraz özen istiyor ama anne icin de zevkli bir sürec

aşagısı kalabalık ama yazan yok benım kuzu tepişmeye basladı gene ben de kacayım bari
iyi geceler herkese

nuby doğal dokunuşunu aldım ama onuda diğerleri gibi almadı.bu hafat başka bir dr daha götürücem bakalım o ne diyecek.teşekkür ederi ilgine

İkinizi de çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri ben de yaşadım şu an da çok şükür tam dört dörtlük olmasa bile eskisinden çok daha iyiyiz. Peki ben bunun için ne yaptım? Sıralıyayım, ilkin sab simplex ilacını günde 3 defa sekizer saat arayla hiç aksatmadan sekiz damla verdim, bebeğim rahatladığı için çok daha uzun uykulara geçti, ikincisi hergün 100 ml papatya ve rezene veriyorum biberonla 50 ml gündüz 50 ml gece yatmadan önce rahatlatıyor ve uyku yapıyor milupa marka almanızı tavsiye ederim. Mutfakta olduğum zaman ana kucağına yatırıyorum ve onunla hiç durmadan konuşuyorum beni dinliyor ve bir sıkıntısı yoksa ağlamıyor. Uyutma işimizide kucağıma meme emer pozisyonda alıyorum emziğini ağzına veriyorum poposuna pışpışlayarak tüm evi o uyuyana kadar gezip kısık sesle şarkı söylüyorum hiç olmadı yatarken yanıma yatırıp burnunu göğsüme yaklaştırıp poposuna pışpışlayıp kokumla uyumasını sağlıyorum. Gece kesinlikle altını açmıyorum odada çok loş ışık var o ışıkta uyandığında emziriyorum ve katiyyen konuşmuyorum, gülse bile onu uyarmamak için gülümsemiyorum böylece sıkılıp uykuyu tercih ediyor ve gece 22:30 da uyuyan çocuğum ara ara acıkma uyanmalarıyla saat 12:00 kadar uyuyor Bu arada ben yalnızca anne sütü veriyorum. Deneyin bol bol şarkı söyleyin ve onunla konuşun, eline oyuncak verin bakın nasıl oyalanıyor. İnşallah sizlerinde işine yarar bu tavsiyeler.

günaydın kızlaaar, bugün kızımda bişey dikkatimi çekti... kızım çıngırağını sol eliyle tutuyor, oyun halısındaki oyuncaklarınıda daha çok sol eliyle vuruyor :26::26: aceba solakmı olacak? yada bunu şimdiden söylemek için erken mi? siz bebeklerinizde dikkat ettinizmi?

bide kızım bu aralar konuşurken bana cevap vermeye çalışıyor ama çok sık hıçkırık tutuyor neden oluyor anlamadım, tükürüğünümü toplayamıyor aceba? konuşma hevesi kalmıyor hıçkırıktan sonra tabi

çok teşekkür ederim canım.papatya rezene çayını deneyebilirm

çok üzgünüm yaklaşık 1 aydır uyanıkken emmeyen oğlum iki gündür uyurken de emmiyor artık.TAMAMEN BİTTİ EMME İŞİ (((((çok üzülüyorum kızlar.niye böyle oluyo yaa,döner diye ümit ederken hepten bıraktı

selam kızlar nihayet dün evimize döndük 10 gün kayınvalidemlerdeydim orada daha rahat ederim görümcem filanda var bekar onlarda bakar ben pek yorulmam diyordum ama bizim sıpa orada tamamen huy değiştirdi..kalabalığı sevmed sanrım habire ağladı durdu gündüz uykusu yok gibi bişeydi savaş gibiydi resmen..ama bnm için 3 gündür güzel bir gelişme oluyor.gecede 2 saatte 1 saatte uyanan oğluşum ilk gün 3 saat ondan sonraki gün 4 saat veeee dünde aralıksız olarak 5 saat uyudu sonrada 3 saat uyudu şaştım kaldım..maşallah maşallah inş hep böyle uzun uyur geceleri..mama düzenimizde aynen devam günde 60 yada 90 cc vermek durumunda kalıyorum..ama süt yapan bişey daha keşfettim yani görümcem söyledi un kurabiyesi gerçekten yediğim gün sütüm aktı şaştım kaldım..inş herkesin bebişleri mutlu huzurlu ve sağlıklıdır.geçmiş çok birikmiş okuyamadım

kız müneccim mi oldun nee.....çalışıyormusun sen minik prensesimiz nasıllarmış bakalımm...

Prensesin keyfi yerinde çok şükür, prenses olduğu için ona layık davranmaya çalışıyoruz
müneccimlik mi? olabilir valla. 2 çocuk annesi olunca hisler 2 kat mı kuvvetleniyor ne
çalışıyorum ama şu an izinlerimi kullanıyorum. bir süre de ücretsiz izin alıcam.hayırlısıyla büyütebiliriz inşallah yavrularımızı.
sen çalışmaya başladın sanırım canım? Hangi şehirdesin? bebekle aranız nasıl, tepki koyuyor mu işe gidiyorsun diye, sonuçta daha küçükler ama akılları kocaman zamane çocuklarının

cnm inş tekrar emmeye başlar.bnmkide kaynanamlarda biara ısrarla emmedi ağladı durdu biberon veriyorum nasıl saldırıyor cuk cuk memeyi veriyorum basıyor çığlığı..ıslak mendilini hışırdata hışırdata ilgisini memeye çekmeye çalıştım çok şükür geri aldı..inş seninkide geri alır cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…