2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım belki de bebeğini çok sık emzirmeye çalışıyorsundur benim kızım artık 3-4 saatte bir emiyor, bazen ağladığında acıkmış zannedip meme veriyorum almıyor yatağına yatırıyorum 5 dakikada uyuyor meğerse uykusu gelmişmiş. kabızlık konusuna gelince ayşe arkadaşımın da dediği gibi kaka sıklığı bebekten bebeğe değişir birkaç haftada bir yapan sağlıklı bebekler de olabiliyomuş. doktorum bana kabız olursan o da kabız olur, sen ishal gez dedi ben de kayısı hoşafı yapıyorum o bitince kayısı kurusu veya taze kayısı yiyorum kabız olmamaya çalışıyorum kızım günde 1 defa yapıyo.

yeşilliklerin süte iyi geldiğini hep söylerler sağlık ocağındaki ebemiz oraya gelen yeni annelerin dereotunun sütü artırdığını ve hoş kokuttuğunu çok memnun olduklarını söylemişler bi dene derim

maşallah oğluna canım. doktorumuz günde 20-40 gram almalarının normal olduğunu söyledi

maş..allah bozmasın canım ne işle meşgulsun ?..benim iznim bitti biz artık 5'ci ay'ı mızı dolduruyoruz..istanbuldayım geçici olarak ama ank olacak yakında ..inş.eşimin tayini oraya çıkıyor..çok sıkıntı yaşadım ama benden yana allah yardımcı oluyo büyütüyorum işte anne sütü veriyorum sadece şükür iş yerim yakın günde 4 kere evdeyim sen kaçıncı katta oturuyorsun

Yoksa buraya mı taşınıyorsunuz, katı filan sorunca

işin evine yakınsa çok şanslısın. bebeğin yokluğunu hissetmez ne güzel. ben mühendisim, devlette çalışıyorum. sen özel sektörde mi çalışıyorsun canım? özelde olunca izinler daha çok problem oluyor sanırım. maşallah bebeğin çok şirin görünüyor fotoğrafından

maş...8 bucuğu gördük teyzesi ben 5 katta oturuyorumda aklım hep evde balkon sıkıntılı bebegim emeklediginde sıkıntı olur diye korkuyorum....evet özel sektör benim izin sıkıntısı olmadı şükür canım istediğinde çıkarım süt veririm sadece alman misafirler ve japonlar geldiğinde sıkıntımız oluyor tşş..ederiz teyzesii prensim benim biraz huzursuz aşı yapalı bir hafta oldu hala o zamandan berri toparlanamadık yaa

slm kızlar nasılsınız bakim?ben iyileştim çok şükür...bugünde oğluşla seminere gittik sınıfta altını değiştirdim emzirdim çok değişik bir gündü benim için...okulda herkes aaaa ne kadar güzelleşmişsin annelik yaramış ve sanki hiç fazlalığın yok gibi dedilerbiliyorum kilo konusunda biraz abarttılar ama çok seviyorum ben bizim kızları yaaamoralimi düzeltmek için söylediler biliyorum:79:sonra eve geldik temizlik ütü derken bu vakit oldu

ne güzel sevindim özlemcim..bu arada gecmiş olsun neyin vardı gecmişi hiç okuyamıyorum ben

iyi geceler annişler...
bugün kızım çok ağladı dayanamadım eşimi işten çağırdım dr.götürdük...
muayene etti herşey iyi dedi sadece anne sütü içtiğinden gaz olabilir dedi dr. bitkisel bi krem verdi karnına sür masaj yap dedi rahatlar.
zaten anlıyom gaz sancısı olduğunu hep ıkınıyo yavrum kakada yapamıyo doğru düzgün dr.sen yediklerine çok dikkat et dedi gaz yapıcı gıdaları yeme dedi. offf ne yicemide şaşırdım yaaa
çok şükür karnına msaj yaptım 1 saat sonra kakasını yaptı rahatladı kızçem:) şimdi uyuyo aşkım.
bende çok yorgunum çoook....

iyi geceler canım nasılsınız bakalım senin oglan pek huysuzdu gecende düzeldimi canım
slm canım ayy benim oğlum mızmız zaten:2::2::2:mart bebişleri toplu olarak ilgi ve alaka meraklıları
ne güzel canım moralini yükseltmişler iyi gelmiştir

ohh rahatlamıştır meryem ceren hep rahat rahat yapsın kakasını

iyi geceler canım...çok geçmiş olsun bu aylar böyle artık 6 aylık olunca düzelecekler inş..allah başka sıkıntı vermesin

geçmiş olsun azize..off ne zaman bitecek bu gaz sancıları ya bebişlerimizi mahvetti....kremin işe yaramasına sevindim...rezene iç bence ama attardan al kendin demle ben çok faydasını görüyorum hala hergün 3 kupa içiyorum..hazır olanlar bir işe yaramıyo bece

iyi geceler canım...çok geçmiş olsun bu aylar böyle artık 6 aylık olunca düzelecekler inş..allah başka sıkıntı vermesin

sağol tatlım...sizdede varmı hala gaz?
sanırım bizim 6aylık olana kadar devam
evet canmm bunada şükür yeterki gaz olsun Allah beterinden korusun.

ah oğlum benim agzı var dili yok zaten benimki bir sıkıntısı olmasın durmadan yatıo ben işten geliyorum hasret kaldım kalksında emsin oynasın ama nerdeee.....ama artık emzirmeye geldigimde kucagıma atlıyor kuşum anlıyor yere koyuyorum adım atıyo yürüyecek yakında bu çocuk alt dişimiz şişmiş çok kaşınıo biraz erken gibi geldi bana demek çok calsium almışım

sağol canmm...ben valla bu aralar içmiyom rezene hergün içerdim ama.
yarın kısmetse ilk iş razene almak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…