Merhabalar
Benim bebegim de birkac gundur hic emmek istemiyor. Mama da vermiyorum sadece anne sutu ama her emzirmemiz cok zorlu oluyor. Bagriyor agliyor kafasini ceviriyor. Onceleri uykuluyken yada uyurken emiyordu dun gece uyurken de emmedi agladi mecburen onceden sagdiklarimdan verdim biberonla aliyor cunku..
Bir de sorum var
Sizin bebekleriniz ne sıklıkta kaka yapiyor??
Benim bebegim cok seyrek yapiyor ve huzursuzlaniyor.
Mesela bugun 6. Gun fitille yaptirmak zorunda kaldim..
Kabi degil cunku kivami yumusak kati degil ama iste dedigim gibi anca 6. Gumde fitille yapabildi. Yaklasik 1 aydir bu sekilde..
aynı problemler herkeste var sanırım..ben işe başlayınca annem günde 2 kez biberonla verdi sağdığım sütü..şimdi biberona mı alıştı acaba bebeğim..2 gündür,yalnızca uykuluyken emiyor onun dışında emzirmeye çalışınca ağlıyor..hiç böyle yapmazdı..gözüm için damla kullanıyorum o mu sütü etkiledi acaba?öyle olsa gecede emmez gerçi...
ne yapayım ben bi akıl verin nolur?
selam kızlar memeyi almayan bebekler inş en kısa zamanda tekrar alırlar..
biz şimdi sağlık ocağından geliyoruz oğluşum en son 25 mayısta 6400dü şimdi 7 kilo geldi 25 günde 600gr almış normal diilmi kızlar..ebe normal dedi ama ne bileyim işte..
:))yok cnm biz değiliz..,biz sıkmacıda oturuyoduk,sizinkiler yuruyodu:))Nuraaaayyy, anneme sordum, bebek arabasında dantelli beyaz örtü olan bir çift vardı, içindeki bebek de Defne kadardı dedi. Onlar siz miydiniz?
iyi haftalar eylülcüm Allah kolaylık versin
Prensesin keyfi yerinde çok şükür, prenses olduğu için ona layık davranmaya çalışıyoruz
müneccimlik mi? olabilir valla. 2 çocuk annesi olunca hisler 2 kat mı kuvvetleniyor ne
çalışıyorum ama şu an izinlerimi kullanıyorum. bir süre de ücretsiz izin alıcam.hayırlısıyla büyütebiliriz inşallah yavrularımızı.
sen çalışmaya başladın sanırım canım? Hangi şehirdesin? bebekle aranız nasıl, tepki koyuyor mu işe gidiyorsun diye, sonuçta daha küçükler ama akılları kocaman zamane çocuklarının
maş..allah bozmasın canım ne işle meşgulsun ?..benim iznim bitti biz artık 5'ci ay'ı mızı dolduruyoruz..istanbuldayım geçici olarak ama ank olacak yakında ..inş.eşimin tayini oraya çıkıyor..çok sıkıntı yaşadım ama benden yana allah yardımcı oluyo büyütüyorum işte anne sütü veriyorum sadece şükür iş yerim yakın günde 4 kere evdeyim sen kaçıncı katta oturuyorsun
Yoksa buraya mı taşınıyorsunuz, katı filan sorunca
işin evine yakınsa çok şanslısın. bebeğin yokluğunu hissetmez ne güzel. ben mühendisim, devlette çalışıyorum. sen özel sektörde mi çalışıyorsun canım? özelde olunca izinler daha çok problem oluyor sanırım. maşallah bebeğin çok şirin görünüyor fotoğrafından
iyi geceler kızlarrr
slm kızlar nasılsınız bakim?ben iyileştim çok şükür...bugünde oğluşla seminere gittik sınıfta altını değiştirdim emzirdim çok değişik bir gündü benim için...okulda herkes aaaa ne kadar güzelleşmişsin annelik yaramış ve sanki hiç fazlalığın yok gibi dediler biliyorum kilo konusunda biraz abarttılar ama çok seviyorum ben bizim kızları yaaa moralimi düzeltmek için söylediler biliyorum:79:sonra eve geldik temizlik ütü derken bu vakit oldu
ne güzel sevindim özlemcim..bu arada gecmiş olsun neyin vardı gecmişi hiç okuyamıyorum ben
slm canım ayy benim oğlum mızmız zaten:2::2::2:mart bebişleri toplu olarak ilgi ve alaka meraklılarıiyi geceler canım nasılsınız bakalım senin oglan pek huysuzdu gecende düzeldimi canım
ne güzel canım moralini yükseltmişler iyi gelmiştirslm kızlar nasılsınız bakim?ben iyileştim çok şükür...bugünde oğluşla seminere gittik sınıfta altını değiştirdim emzirdim çok değişik bir gündü benim için...okulda herkes aaaa ne kadar güzelleşmişsin annelik yaramış ve sanki hiç fazlalığın yok gibi dediler biliyorum kilo konusunda biraz abarttılar ama çok seviyorum ben bizim kızları yaaa moralimi düzeltmek için söylediler biliyorum:79:sonra eve geldik temizlik ütü derken bu vakit oldu
iyi geceler annişler...
bugün kızım çok ağladıdayanamadım eşimi işten çağırdım dr.götürdük...
muayene etti herşey iyi dedi sadece anne sütü içtiğinden gaz olabilir dedi dr. bitkisel bi krem verdi karnına sür masaj yap dedi rahatlar.
zaten anlıyom gaz sancısı olduğunu hep ıkınıyo yavrum kakada yapamıyo doğru düzgündr.sen yediklerine çok dikkat et dedi gaz yapıcı gıdaları yeme dedi. offf ne yicemide şaşırdım yaaa
çok şükür karnına msaj yaptım 1 saat sonra kakasını yaptı rahatladı kızçem:) şimdi uyuyo aşkım.
bende çok yorgunum çoook....
iyi geceler annişler...
muayene etti herşey iyi dedi sadece anne sütü içtiğinden gaz olabilir dedi dr. bitkisel bi krem verdi karnına sür masaj yap dedi rahatlar.
zaten anlıyom gaz sancısı olduğunu hep ıkınıyo yavrum kakada yapamıyo doğru düzgündr.sen yediklerine çok dikkat et dedi gaz yapıcı gıdaları yeme dedi. offf ne yicemide şaşırdım yaaa
çok şükür karnına msaj yaptım 1 saat sonra kakasını yaptı rahatladı kızçem:) şimdi uyuyo aşkım.
başım ağrımıştı birde kırgınlık vardı üzerimde canım ama şimdi iyiyim...sen nasılsın?
iyi geceler annişler...
iyi geceler canım...çok geçmiş olsun bu aylar böyle artık 6 aylık olunca düzelecekler inş..allah başka sıkıntı vermesin
slm canım ayy benim oğlum mızmız zaten:2::2::2:mart bebişleri toplu olarak ilgi ve alaka meraklıları
ne güzel canım moralini yükseltmişler iyi gelmiştir
ohh rahatlamıştır meryem ceren hep rahat rahat yapsın kakasını
geçmiş olsun azize..off ne zaman bitecek bu gaz sancıları ya bebişlerimizi mahvetti....kremin işe yaramasına sevindim...rezene iç bence ama attardan al kendin demle ben çok faydasını görüyorum hala hergün 3 kupa içiyorum..hazır olanlar bir işe yaramıyo bece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?