- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
bnmde eşim çok seviyor:)
oğlumla yerlr.
sağol canım çoook teşekkür ederim. canım o kaka olayını yazdım bende ama araya kaynadı. ya önceden günde 4 5 kez yapardı şimdi 2 günde bir yapıyor acaba artık besleyemiyormuyum kızımı yaa. canım sıkılıyor. ve bu nerdeyse 10 gündür böyle. ve gaz çıkarmada aynı sanırım kabızlıktan ama kabız olsa sert kaka olması gerekmezmi sulu kaka yapıyor.selam kızlar..dün kaynanalar baya çekiştirilmiş özellikle sultancım allah sana sabır versin cnm
bnm sıpa günde 5 6 kez kaka yapardı ama bugun 3. gün halen kakasını yapmadı zırt pırt gaz çıkarıyo kokutuyoda hah diyorum yaptı bakıyorum hiçbişey yok..bişey yapmam gerekirmi ne kdr daha bekleyeyimki..bu kdr uzun süre yapmamasınada alışkın değilimki
kesinlikle görmeden sevdim arkadaşlarını ne güzelmiş öyle sen bunaldıkça onlara uğraAy bugün işyerinden arkadaşlarım geldiler öğle arasına denkgetirip. şu an gittiler. çok şükür bunu da atlattık. ayy hiç çocuk doğurmuş gibi değilsin çok güzel kilo vermişsin, eski haline dönmüşsün dediler. dünyalar benim oldu ya
Meleğimmm..Puset yanıma koydum salladım söylene söylene uyudu paşam..Annesinin kıymetlisi canım oğlum..
Ne kadar şükür etsem az Rabbime bana bu güzel duyguları hissettirdiği için..Aziz mübarek günlerdeyiz kızlar Ne olur Bebek sahibi olmak isteyenelere çoooooooook dua edelim..Rabbim hayırlısı ile onlara da cennetin kokusunu bebeklerinin kokusunu duymayı nasip etsin..
Çok defa evde başbaşa olduğumuzda oturup ağladım hala öyleyim ya Rabbim bana seni nasip etmeseydi die düşünüyorum ve ağlıyorum..
Rabbim benim bebeğimi de ümmeti Muhammedi de korusun bütün kötülüklerden nazarlarsan Esirgesin Rabbimm..Canımızın en kıymetlilerini bizlere bağışlasın inş.
merhaba kızlar sıcak birgün sıcaklar gelsin gelsin dedik geldi şimdide biraz serinlik gelsin....bende hero baby.e üyeyim ama bişey gelmedi bana...şu kaka konsuuda bizde aynıyız günde 5-6 def yapan oğlum şimdi 2günde bire düşürdü bende alışkın değilim tuhafıma gidyor rahatsız oluyormu diyorum acaba
pufff bende de aynı sorun var 3 4 günü buluyor hep fitil veriyorum 4. gün sonunda hep huzursuz uyuyor uykusunda ıkınıyor kıpkırmızı oluyor
canım aminn amin. nasılda duygusalsın söyle güzel annem. Allahım hepimizin evlatlarını bağışlasın inşallah. ben bide 5 yıl bekleyince sürekli sen gerçekmisin diyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsin İnşallaaaaaaah
acaba sıcaklardan dolayımı böyle oluyor ılık su doldurup poposunu soktuk 2-3 saat sonra yaptı istersen öyle dene birde canım
aaaaaaaa sanmıyorum canım benim ki 1,5 2 aydır böyle kulak temizleme çubuğunu zeytin y. batırıyorum poposunu uyarıyorum öyle yapıyor ama çok az
bir de suyu deneyeyim
aaaaaaaa sanmıyorum canım benim ki 1,5 2 aydır böyle kulak temizleme çubuğunu zeytin y. batırıyorum poposunu uyarıyorum öyle yapıyor ama çok az
bir de suyu deneyeyim
canım öyle yapmaaaa ben de bir iki kere yaptım sonra KK'yı okuyunca ne yapıyorum dedim, çatlak oluşmasına sebep olursun vee alışkanlık yapar yazmışlardı korktum bence sen de alıştırma bşr arkadaşım sen de yağ iç demişti bebek kabız olmaması için, suyu da dene evet.
bende senin yaptığını yapmıştım ama 1 doktora söylemiştim bu şekilde kaka yaptırdığımı çook kızdı. 2 benimki erkek çocuğu olduğu için ilerde sorun olabilir diye uyarılar aldım
fitil çatlak yapıyor sanıyordum pufff öyle de yapmazsam 5 gün bekle 5 gün yapmıyor((
suyu deneyeceğim ne kadar beklememiz gerek ?
hımmm benim ki erkek ne sorunu oluyormuş puf ya pufffff fitil için de aynısını söylediler e zeytin yağı içiyorudum o da işe yaramadı ya ne yapacağımmm((
3-4 dakika beklettik tatlım
slm kızlar ditecektim ki sadece damla varmış:80::80:mrb damla napıyon?
yapa inşallah annesiayy 10 dk da bekletirim yeter ki yapsın paşam kıpkırmızı oluyor yavrum(
bir de şey dedi kayınvalide ; sütün yarar ise çocuk bir kaç günde yaparmış kakasını..Hoş benim ki 5 gün bekle nıck yapmıyor kaç defa sordum doktora bişi olmaz zeytinyağı ver diyor iyi ama yapmıyor ki(( yapamıyor paşam (
slm kızlar ditecektim ki sadece damla varmış:80::80:mrb damla napıyon?
ben ben bende burdayımmm =))
yapa inşallah annesi
napıyım canım oğluşla uğraşıyorum sen napıyorsun
bende aynı tek fark sabahtan öğleye kadar okula gidiyoz seminere..sıcakta mahvoluyo yavrumm..ve çok terlediğinden mi nedir eskisi kadar çok ne çiş yapıyo ne de kaka yapıyo...halbuki çokça emzirmeye çalışıyorum karnı doyuyodur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?