- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
bende aynı tek fark sabahtan öğleye kadar okula gidiyoz seminere..sıcakta mahvoluyo yavrumm..ve çok terlediğinden mi nedir eskisi kadar çok ne çiş yapıyo ne de kaka yapıyo...halbuki çokça emzirmeye çalışıyorum karnı doyuyodur inşallah...
canım benim kız 3 ayını tam doldurdu, sonraki ilk hafta içinde bilinçli olarak oyuncaklarına ellerini uzatıp vurmaya ve dokunmaya başladı. zamanı gelmeyince yapmıyorlar canım. bazı arkadaşların bebekleri yüzüstü dönmeye başlamış, biz de henüz o tür faaliyetler yok..
seninle gidecek kimseyi bulamazsan bebeğini bebek arabasına koy ikiniz gidin. arabayı yanına çekersin. eğer durmayacak olursa kuaförde çalışanlara rica edersin 2 dakka oyun yapın şuna dersin, hatta demene bile gerek yok hemen ilgilenir yardımcı olurlar bence. iyi eğlenceler sana şimdiden oh ne güzel
Komşum geldi neyse ki,sağolsun; onlar gezdiler, ben de saç yaptırdım..Kızı giydirdim, benim kıyafetimle makyajım kaldı.. Şu günü bitirseydik:44:
özür dilerim canım aşağıya bakıp ezbere yazmışım
canım bir çoğumuzda aynı sorun var bende bu kaka işini sıcaklara bağlıyorum
Övgüüüü iyi eğlenceler.... hadi bak senin için de değişiklik oldu şu benim saçlarıma da biri el atsın, açılmıyooor tiftik keçisi gibi oluyorum yıkadıktan sonraaa, kestirecem yoksa rapunzel ya da halka filmindeki kız olma yolundayım miyaaav.:131:Komşum geldi neyse ki,sağolsun; onlar gezdiler, ben de saç yaptırdım..Kızı giydirdim, benim kıyafetimle makyajım kaldı.. Şu günü bitirseydik:44:
=))))
ben çıkıyorum kızlar muhtemel hafta sonu gelemeyeceğim düğün var..
Kızlarrr artık herhangi bir şeyde hemen koşup buraya haber veresim geliyor, tıpkı şimdi söyleyeceğim gibi,
eşim 5 senedir Mardin'n ilçesinde sözleşmeli öğretmen olarak görev yapıyordu, geçenlerde kadro haberiyle mutlu olduk şimdi ise tercihlerimiz arasında yer alan Nizip'e tayinimizin çıkmasıyla sevindirik olduk. Aslında G.Antep merkez istiyorduk, ailemize yakınlık açısından ama buna da şükür hayırlıysa olsun diye kızıma sarılarak dua ettim. İnşallah herşey herkesin hakkına hayırlıysa olsun. Amiiiin.
İl içi atamayla sanırım 3 seneyi bulurmuş bizim merkez bir yere gitmemiz. Eşim 5 senedir burdaydı ben de onla birlikte 4 seneye yakındır burdaydım. Artık biz buraya olan hizmetimizi yaptık darısı batıda olup buraya geleceklere çünkü gidemediğin yer senin değildir...
benim oğlum da hergün yaparken artık bazen 2 bazen 3 günde 1 yapıyor. Eğer 3 günü geçmişse yarım fitil vermemizi önerdi doktorumuz 1 saat içinde yapmazsa diğer yarımı ama sadece 1 kere gerekti bu. Bence normal bu durum, herkesinkinde sorun var o zaman öle değil mi hepsimi kabız bunların?? 3 günü geçmedikçe sorun yok. Doktorumuz böyle dedi. Ama sürekli fitil kullanmayı gerektirecek bi durum olmadığı için doktora sormadım ötesini. Belki o zman başaka şeyler yapılıyordur. Of yarın temizlik var:86:
hayırlı olsun canım çok sevindim elif gülce uğurlu geldi size annesi.Kızlarrr artık herhangi bir şeyde hemen koşup buraya haber veresim geliyor, tıpkı şimdi söyleyeceğim gibi,
eşim 5 senedir Mardin'n ilçesinde sözleşmeli öğretmen olarak görev yapıyordu, geçenlerde kadro haberiyle mutlu olduk şimdi ise tercihlerimiz arasında yer alan Nizip'e tayinimizin çıkmasıyla sevindirik olduk. Aslında G.Antep merkez istiyorduk, ailemize yakınlık açısından ama buna da şükür hayırlıysa olsun diye kızıma sarılarak dua ettim. İnşallah herşey herkesin hakkına hayırlıysa olsun. Amiiiin.
İl içi atamayla sanırım 3 seneyi bulurmuş bizim merkez bir yere gitmemiz. Eşim 5 senedir burdaydı ben de onla birlikte 4 seneye yakındır burdaydım. Artık biz buraya olan hizmetimizi yaptık darısı batıda olup buraya geleceklere çünkü gidemediğin yer senin değildir...
benim oğlum da hergün yaparken artık bazen 2 bazen 3 günde 1 yapıyor. Eğer 3 günü geçmişse yarım fitil vermemizi önerdi doktorumuz 1 saat içinde yapmazsa diğer yarımı ama sadece 1 kere gerekti bu. Bence normal bu durum, herkesinkinde sorun var o zaman öle değil mi hepsimi kabız bunların?? 3 günü geçmedikçe sorun yok. Doktorumuz böyle dedi. Ama sürekli fitil kullanmayı gerektirecek bi durum olmadığı için doktora sormadım ötesini. Belki o zman başaka şeyler yapılıyordur. Of yarın temizlik var:86:
gözünüz aydın canım yaa bebiş uğurlu gelmiş hep öyle olsunKızlarrr artık herhangi bir şeyde hemen koşup buraya haber veresim geliyor, tıpkı şimdi söyleyeceğim gibi,
iyi akşamlar kızlarr nasılsınız ben çok kötüyüm ya rahmimin girişinde içerden et parçası geliyoo resmen et yaa yarın bi sorun çıkmazsa dr gidecem o çatala alacak kesinn nefret ediyorum çataldannnnnnnnnn
oohhh çok şükür çok sevindim vallahi..derler ya bebek kısmetiyle bereketiyle gelir işte bu söz gerçekten çok doğru dimiKızlarrr artık herhangi bir şeyde hemen koşup buraya haber veresim geliyor, tıpkı şimdi söyleyeceğim gibi,
sıcaktandır inşallah....belkide vücut kütlelleri arttıkça daha az çiş yapıp daha çok yapıtaşı için kullanıyorlardır mamalarını sütlerini :26:ayyy kendimi pek bir biyolojik gördümbenim oğlum da hergün yaparken artık bazen 2 bazen 3 günde 1 yapıyor. Eğer 3 günü geçmişse yarım fitil vermemizi önerdi doktorumuz 1 saat içinde yapmazsa diğer yarımı ama sadece 1 kere gerekti bu. Bence normal bu durum, herkesinkinde sorun var o zaman öle değil mi hepsimi kabız bunların?? 3 günü geçmedikçe sorun yok. Doktorumuz böyle dedi. Ama sürekli fitil kullanmayı gerektirecek bi durum olmadığı için doktora sormadım ötesini. Belki o zman başaka şeyler yapılıyordur. Of yarın temizlik var:86:
ay denizciğim temizlik deme, evler ayakta beliz sürekli kucaktahaliyle hiç bişeye dokunamıyorum. Yardıma gelen kadının kızı kalça kemiğini kırmış o da gelmedi bu hafta. Başka kadın buldum kadın kapının önüne kadar geldi sonra telini açmadı, gaiplere karıştı.
kapıcı kızı olduğunu yazdı nihayet...nefret ediyorum o diziden ama eşim pek bir ilgiyle takip ediyo...aşkı memnudan ve yaprak dökümünden sonra çok basit insanı yormayan bir dizi diyoferiha ne yazmış kızlar mektupta???
aaa emirin annesi yazmış galba... aman bi başından bi sonundan bakarsam olacağı bu bi halt anlamadım yine( Allah mesut etsin gençleri efendim ne diyem...
bende uyumuyorumm ıyı akşamlar şey pardon ıyı geceler
sanada iyi gecelerrrr:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?