2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bir çoğumuzda aynı sorun var bende bu kaka işini sıcaklara bağlıyorum

Komşum geldi neyse ki,sağolsun; onlar gezdiler, ben de saç yaptırdım.. Kızı giydirdim, benim kıyafetimle makyajım kaldı.. Şu günü bitirseydik:44:

canım bir çoğumuzda aynı sorun var bende bu kaka işini sıcaklara bağlıyorum

ayyy bizim kız da 35 günlükten taaaa bu zamana 84-85 günlüğe kadar 2 günde bir yaptı. Bu bir kaç gündür (5 gündür falan günlük yapmaya başladı) bu sıcaklar bizim kızı da bu şekilde etkiledi galiba. Yaa yapmayınca süt yarıyormuş deniyor yaa inanın ilk doğdu zamandan 35 günlük oluncaya kadar günde kaç defa yapardı o zaman daha çok kilo almıştı, ben değil terazi öyle söylüyor:):126:

Komşum geldi neyse ki,sağolsun; onlar gezdiler, ben de saç yaptırdım.. Kızı giydirdim, benim kıyafetimle makyajım kaldı.. Şu günü bitirseydik:44:
Övgüüüü iyi eğlenceler.... hadi bak senin için de değişiklik oldu şu benim saçlarıma da biri el atsın, açılmıyooor tiftik keçisi gibi oluyorum yıkadıktan sonraaa, kestirecem yoksa rapunzel ya da halka filmindeki kız olma yolundayım miyaaav.:131:

=))))

ben çıkıyorum kızlar muhtemel hafta sonu gelemeyeceğim düğün var..

düğünümüz var dostlar haaa iyice eğlen kurtlarını dök kayınvalidene ver ayyy ne diyorum ben yaaa yaşasın kurt kardeşliği, şaka bir yana üstündeki stresi at canım aramıza dinlenöiş ve eğlenmiş olarak dön tamam mı muck:):123:

Şaka maka bebeklerimiz doğdular da büyüdüler bile. 3,5 - 4 aylık oldu bebişler. ele avuca gelir, gülücükler saçar oldular

Kızlarrr artık herhangi bir şeyde hemen koşup buraya haber veresim geliyor, tıpkı şimdi söyleyeceğim gibi,
eşim 5 senedir Mardin'n ilçesinde sözleşmeli öğretmen olarak görev yapıyordu, geçenlerde kadro haberiyle mutlu olduk şimdi ise tercihlerimiz arasında yer alan Nizip'e tayinimizin çıkmasıyla sevindirik olduk. Aslında G.Antep merkez istiyorduk, ailemize yakınlık açısından ama buna da şükür hayırlıysa olsun diye kızıma sarılarak dua ettim. İnşallah herşey herkesin hakkına hayırlıysa olsun. Amiiiin.
İl içi atamayla sanırım 3 seneyi bulurmuş bizim merkez bir yere gitmemiz. Eşim 5 senedir burdaydı ben de onla birlikte 4 seneye yakındır burdaydım. Artık biz buraya olan hizmetimizi yaptık darısı batıda olup buraya geleceklere çünkü gidemediğin yer senin değildir...

gözünüz aydın cnm benim görümcemde 3 yıldır hakkaride sözleşmeli olarak çalışıyodu yarı yıl tatilinde ankaranın bi köyüne tayini çıktı şimdi ise kadrolu oldu evi de ankara da ama 130 km sanırım şimdilik idare edicek o da

benim oğlum da hergün yaparken artık bazen 2 bazen 3 günde 1 yapıyor. Eğer 3 günü geçmişse yarım fitil vermemizi önerdi doktorumuz 1 saat içinde yapmazsa diğer yarımı ama sadece 1 kere gerekti bu. Bence normal bu durum, herkesinkinde sorun var o zaman öle değil mi hepsimi kabız bunların?? 3 günü geçmedikçe sorun yok. Doktorumuz böyle dedi. Ama sürekli fitil kullanmayı gerektirecek bi durum olmadığı için doktora sormadım ötesini. Belki o zman başaka şeyler yapılıyordur. Of yarın temizlik var:86:

ay denizciğim temizlik deme, evler ayakta beliz sürekli kucakta haliyle hiç bişeye dokunamıyorum. Yardıma gelen kadının kızı kalça kemiğini kırmış o da gelmedi bu hafta. Başka kadın buldum kadın kapının önüne kadar geldi sonra telini açmadı, gaiplere karıştı.

hayırlı olsun canım çok sevindim elif gülce uğurlu geldi size annesi.

bende bi kere fitil kullandım. yarında kaka yapmazsa yarında kullanmam gerekecek sanırım 3. gün oluyor. doktorumuz banada demişti aynını

gözünüz aydın canım yaa bebiş uğurlu gelmiş hep öyle olsun

toplu kabız eylemine geçmiş mart bebişleri

oncelikle gecmis olsun canim ayni sorun bende de var ben de haftaya gitmeyi dusunuyorum doktora sonraki bir mesajinda doktora gidecegini soylemissin ben de merak ediyor neyden kaynaklaniyormus ogrenebildin mi cevaplarsan sevinirim tekrar gecmis olsun

aaa emirin annesi yazmış galba... aman bi başından bi sonundan bakarsam olacağı bu bi halt anlamadım yine( Allah mesut etsin gençleri efendim ne diyem...

oohhh çok şükür çok sevindim vallahi..derler ya bebek kısmetiyle bereketiyle gelir işte bu söz gerçekten çok doğru dimihayatları boyunca inşallah hep kısmetli vegüzel kaderli insan olsunlar inşallah...öpmeye kıyamadığımız bebişlerimizi hayat üstesinden gelemeyecekleri yüklerle bunaltmasın...
sıcaktandır inşallah....belkide vücut kütlelleri arttıkça daha az çiş yapıp daha çok yapıtaşı için kullanıyorlardır mamalarını sütlerini :26:ayyy kendimi pek bir biyolojik gördüm
canım bir kere benim başıma da aynı olay gelmişti annem eee kadın neyle karşılaşacağını hissetti parasıda onların olsun kirleride ben bu evi temizlyemem dediştir dediydi
feriha ne yazmış kızlar mektupta???
kapıcı kızı olduğunu yazdı nihayet...nefret ediyorum o diziden ama eşim pek bir ilgiyle takip ediyo...aşkı memnudan ve yaprak dökümünden sonra çok basit insanı yormayan bir dizi diyo
aaa emirin annesi yazmış galba... aman bi başından bi sonundan bakarsam olacağı bu bi halt anlamadım yine( Allah mesut etsin gençleri efendim ne diyem...

emirin annesi ferihaya hasta olduğunu belki de iyileşemeyeceğini ve emiri ferihaya emanet ettiğini söyledi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…