2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok teşekkür ederim kesinlikle çok doğru söylediklerin.ve tam gaz devam edeceğim . rüyanda ne gördün anlat bakalım

günaydın güzel anneler şekerden tatlı bebişleeer. İnşallah sorunsuz bol uykulu bi gece geçirmişsinizdir. cumamız hayırlı olsun Rabbim evlatlarımızı sağlıkla hayırlısıyla bağımsız ( ) huzurlu bi şekilde büyütmeyi nasip etsin İnşallaaaah. olmayanlarada hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin İnşallaah. hepinizi kocaman öpüyoruz

gecmiş olsun canım normal dogum mu yaptın dikiş varsa o zamanla patlamıştır sorun olmaz ama estetigini bozar

saol eylül aplacım bi tek sen cvp vermişsin Allah razı olsunn
dikişim vardı apla ama bilmiyorum ki bugün aldım randevuyu 2 de gidecem inşalah önemli bişi değildirr

bu tüm herşeye karışan kaynanalara

bu tüm gıcık görümcelere

bu tüm karısının yanında olmayan hala annesinin eteğinin altında duran kocalara

bu da bizim yan komşuya

kendi mesajımı beğenemiyormuşum bende alıntıyla ne kadar beğendiğimi belirtmek istedim yaşasın şaplaklar
ayyyyyyyyy içimin buzları eridi helede kocalara vurulan şaplaklara. sankim biraz azmı olmuş ne

günaaaaydın kızlar,
yav bu benim kız ne zaman ellerini algılayıp oyuncağını çekiştirecek, yarın 3 aylık oluyoruz, ancak oyuncağa bakıyor sanki ondan korkuyor çekine çekine tutsam mı tutmasam mı arasında ( park yataktaki peluşları kasttediyorum onları yakınına sarkıttım da:))

kızlar minikim buara çok tata yapıyor eskiden iki günde üç günde bir yapardı şimdi her sabah 3 defa tata yapıyopr anlamadımki niye böle oldu :44::44::44:

canım benim kızım 14 haizranda 4. ayını doldurdu. daha yeni yeni oyuncaklarını tutmaya başladı. 3 ayda algılayamaması cok cok normal.

canım bugün 4 aylık olduk benim oğlum da hala öyle,korkma bebeklerin hepsi aynı özellikleri göstermeyebiliyor

kızlar minikim buara çok tata yapıyor eskiden iki günde üç günde bir yapardı şimdi her sabah 3 defa tata yapıyopr anlamadımki niye böle oldu :44::44::44:

sormaaa canım yaa bu hafta bizimki de öyle oldu 2 günde yapan kız artık günde 2 defa yapmaya başladı eee şimdi sevinsem mi üzülsem mi, burdakiler bebek kakasını yapmayınca büyüklerinin sütün yaradığını ondan yapmadıklarını söylediklerini yazmışlardı eee şimdi yaramıyor mu ayyy hiçbir şey anlamadım, zaten kızımın kilosu az ne yapacam ben yaaa, eşime diyorum geceleri bari mama verelim yoook diyor, yarın 3 aylık olacağız Pazartesi tartılmıştı 5.100 kilosu, ee doğum kilosu da 3.590 oluncaaa bu aylarda çook az almış, doktorun biri de mama demişti, eee mama diyince doktoru da değiştirmiş olduk
ayy canım kusura bakma ne sordun ne yazdım laf lafı açtııı

valla ben doğduğundan beri mama veriyorum kilosuda az 5800 4 aylık olacak ama 2800 doğdu nebileyim ki herşey sıkıntı yaptı yaapmadı az yaptı çok yaptı bide ben emzirirken hep kakasını yapıyor son bir haftadır falan

merhaba kızlar oğlum bugün 2.ay aşılarını oldu şimdi uyuyo şükür aşıdan gelince 2 çay kaşığı calpol verdim neler yapmam ve yapmamam lazım bana söylermisiniz yanlızım ve kendimi eksik hissediyorum sağlık ocağında yaptırdık ordakilerde sanki ben 15 çocuk doğurmuşum gibi pek aydınlatmadılar sormama rağmen bide ben panikmişim öyle oldum durduk yere çok kzıyorum ben bu duyarsız kişilere sen adam gibi anlat ben panik olmayım değilmi ama

bnm oplum 2.ay aşısında hiç uyumadığı kadar uyumuştu.
bende calpol vermiştim
ateşi çıkmamıştı.
3 gün yıkama sadece bu.

Helloo
Ya sabahtan açtım güya, geçm,işi bile okuyamadım.. Akşam kuzenin düğünü var ve bebeği bırakıp kuaföre gideceğim kimse yok.. Komşudan rica edicem, benle gelsin diye.. Değilse saç kurutma makinesi sesi ile durmasını ümit edicem. Püffff...
Herkes iyidir umarım..

selam kızlar..dün kaynanalar baya çekiştirilmiş özellikle sultancım allah sana sabır versin cnm
bnm sıpa günde 5 6 kez kaka yapardı ama bugun 3. gün halen kakasını yapmadı zırt pırt gaz çıkarıyo kokutuyoda hah diyorum yaptı bakıyorum hiçbişey yok..bişey yapmam gerekirmi ne kdr daha bekleyeyimki..bu kdr uzun süre yapmamasınada alışkın değilimki

Selammmm

Hayırlı Cumalar =))

Nasılsınız kuzular nasıl ben ancak gelebildim evi topla süpür oğluşumu da yıkadımmmm mis gibi oldu paşammm =))

kızlar bana hero baby den kaşık maması kavanoz maması ve bebe bisküvisi geldi.
sizde üye olun. 3.5 aylıktan snra gnderiyolar sanırım.

canım benim kız 3 ayını tam doldurdu, sonraki ilk hafta içinde bilinçli olarak oyuncaklarına ellerini uzatıp vurmaya ve dokunmaya başladı. zamanı gelmeyince yapmıyorlar canım. bazı arkadaşların bebekleri yüzüstü dönmeye başlamış, biz de henüz o tür faaliyetler yok..

seninle gidecek kimseyi bulamazsan bebeğini bebek arabasına koy ikiniz gidin. arabayı yanına çekersin. eğer durmayacak olursa kuaförde çalışanlara rica edersin 2 dakka oyun yapın şuna dersin, hatta demene bile gerek yok hemen ilgilenir yardımcı olurlar bence. iyi eğlenceler sana şimdiden oh ne güzel

Ay bugün işyerinden arkadaşlarım geldiler öğle arasına denkgetirip. şu an gittiler. çok şükür bunu da atlattık. ayy hiç çocuk doğurmuş gibi değilsin çok güzel kilo vermişsin, eski haline dönmüşsün dediler. dünyalar benim oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…