- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
canım bu kötülük değil ki aksine iyilik bak nasıl anlatayım: mesela kızın geldi annee sırtım kaşınıyo kaşırmısın dedi sen kaşımaz mısın o durumda..sizinkilerde sultaaaannnn geliniiiiiimmmm nolur bize nasıl hakediyorsak öyle davran diyo sende yok anne ben size birer pırlantaymışsınız gibii davranıcam mı diyeceksin..bak dediğim gibi ezdirme kendini 3 yıl sonra süper gelin olursun dünyada senden daha iyi gelin olmaz onlara göre...bende kaynanam gelemiyorum hastayım falan deyince olsun anne siz sağlıklı olunda gelirsiniz derdim şimdi hastayım deyince dra gitmiyon mu anne daima hastasın acaba hastalık hastası mısın dedim..napıyım beni çileden çıkardı kadın hastayım hastayım diyo heryeri geziyo ama torununa bakmaya gelmiyo yok öyle yağma....
evet bende yatayım artık...inşallah rüyamda sultann kaynanasıyla sokak kavgası ettiğimi görüürüm..eski türk filmlerinde olur ya çeşme başı kavgaları sular bidonlar dökülüyo işte o cinsten bir kavga
gecmiş olsun canım normal dogum mu yaptın dikiş varsa o zamanla patlamıştır sorun olmaz ama estetigini bozar
bu tüm herşeye karışan kaynanalara
bu tüm gıcık görümcelere
bu tüm karısının yanında olmayan hala annesinin eteğinin altında duran kocalara
bu da bizim yan komşuya
ayyyyyyyyy içimin buzları eridi helede kocalara vurulan şaplaklara. sankim biraz azmı olmuş nekendi mesajımı beğenemiyormuşum bende alıntıyla ne kadar beğendiğimi belirtmek istedim yaşasın şaplaklar
günaaaaydın kızlar,
yav bu benim kız ne zaman ellerini algılayıp oyuncağını çekiştirecek, yarın 3 aylık oluyoruz, ancak oyuncağa bakıyor sanki ondan korkuyor çekine çekine tutsam mı tutmasam mı arasında ( park yataktaki peluşları kasttediyorum onları yakınına sarkıttım da:))
günaaaaydın kızlar,
yav bu benim kız ne zaman ellerini algılayıp oyuncağını çekiştirecek, yarın 3 aylık oluyoruz, ancak oyuncağa bakıyor sanki ondan korkuyor çekine çekine tutsam mı tutmasam mı arasında ( park yataktaki peluşları kasttediyorum onları yakınına sarkıttım da:))
kızlar minikim buara çok tata yapıyor eskiden iki günde üç günde bir yapardı şimdi her sabah 3 defa tata yapıyopr anlamadımki niye böle oldu :44::44::44:
sormaaa canım yaa bu hafta bizimki de öyle oldu 2 günde yapan kız artık günde 2 defa yapmaya başladı eee şimdi sevinsem mi üzülsem mi, burdakiler bebek kakasını yapmayınca büyüklerinin sütün yaradığını ondan yapmadıklarını söylediklerini yazmışlardı eee şimdi yaramıyor mu ayyy hiçbir şey anlamadım, zaten kızımın kilosu az ne yapacam ben yaaa, eşime diyorum geceleri bari mama verelim yoook diyor, yarın 3 aylık olacağız pazartesi tartılmıştı 5.100 kilosu, ee doğum kilosu da 3.590 oluncaaa bu aylarda çook az almış, doktorun biri de mama demişti, eee mama diyince doktoru da değiştirmiş olduk
ayy canım kusura bakma ne sordun ne yazdım laf lafı açtııı
merhaba kızlar oğlum bugün 2.ay aşılarını oldu şimdi uyuyo şükür aşıdan gelince 2 çay kaşığı calpol verdim neler yapmam ve yapmamam lazım bana söylermisiniz yanlızım ve kendimi eksik hissediyorum sağlık ocağında yaptırdık ordakilerde sanki ben 15 çocuk doğurmuşum gibi pek aydınlatmadılar sormama rağmen bide ben panikmişim öyle oldum durduk yereçok kzıyorum ben bu duyarsız kişilere sen adam gibi anlat ben panik olmayım değilmi ama
kızlar bana hero baby den kaşık maması kavanoz maması ve bebe bisküvisi geldi.
sizde üye olun. 3.5 aylıktan snra gnderiyolar sanırım.
günaaaaydın kızlar,
Helloo
Ya sabahtan açtım güya, geçm,işi bile okuyamadım.. Akşam kuzenin düğünü var ve bebeği bırakıp kuaföre gideceğim kimse yok.. Komşudan rica edicem, benle gelsin diye.. Değilse saç kurutma makinesi sesi ile durmasını ümit edicem. Püffff...
Herkes iyidir umarım..
bebe bisküvisine ben bayılıyorum hehehoğlumla birlikte yeriz artık
Teşekkürler =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?