kızlar selam. eşim dükkana eleman aldı. havalar da çok sıcak o yüzden giremiyorum. artık eve de bağlatmayı düşünüyorum. bebekle çok zor eskisi gibi zırt pırt dükkana gidip gelmek artık. 1 haftadır kayserideydik bizde. bebekle bi yerlere gitmek gerçekten çok zormuş. mümkün olduğunca kımıldamayın derim yerinizden. bütün düzenimiz alt üst oldu. yarın kontrol var mama işe yaradı mı bakalım. sizler nasılsınız her şey yolunda mı? herkes iyi mi?
sakın ikisinin arasına karışma valla sen kötü olur çoook üzülürsün sonraayrıca ogluna hışımından yapıyo send ekendini üzxmekten vazgec onun ocucgu illa sevecek hele bi kızgınlıgı ogluna gecsin sen dışarda kal muvzunun kabak başına patlat eylül demişti dersin
bence kaka ile süt yaramasının çok alakası yok.benim kızım günde en az 2 defa kaka yapar maşallah.kilosu da iyisormaaa canım yaa bu hafta bizimki de öyle oldu 2 günde yapan kız artık günde 2 defa yapmaya başladı eee şimdi sevinsem mi üzülsem mi, burdakiler bebek kakasını yapmayınca büyüklerinin sütün yaradığını ondan yapmadıklarını söylediklerini yazmışlardı eee şimdi yaramıyor mu ayyy hiçbir şey anlamadım, zaten kızımın kilosu az ne yapacam ben yaaa, eşime diyorum geceleri bari mama verelim yoook diyor, yarın 3 aylık olacağız Pazartesi tartılmıştı 5.100 kilosu, ee doğum kilosu da 3.590 oluncaaa bu aylarda çook az almış, doktorun biri de mama demişti, eee mama diyince doktoru da değiştirmiş olduk
ayy canım kusura bakma ne sordun ne yazdım laf lafı açtııı
Kızlar selam herkese..
Ayşe ve Damla iyi eğlenceler dilekleriniz için teşekkür ederim. Ayşecim sana da hayırlı olsn ayrıca, tebrik ederim, git gide yaklaşıyormuşsunuz, çocuk küçükken memleketten uzak olmak daha iyi, büyüyüp okula kreşe gideceğinde istediğiniz yerde olursunuz hem.
Benim sinirim bozuk kızlar ya.
Dün düğün güzel geçti, kızım çok şükür huysuzluk yapmadı pek, babası biraz ben biraz tuttuk, ki zaten uyku vakti geçti filan yani azıcık huysuzluğu normaldi. Ama benim eşimle kayınvalidemin arası bozuk. Ne tuhaf di miKaynımın evleneceği kız, yani müstakbel eltim, bize yapmadığını demediğini bırakmadı, yalanlar da söyledi, hakaretler de etti, terbiyesizlik de yaptı, arkamızdan iş de çevirdi. Ben küçüktür, şöyledir böyledir, düşünememiştir diye hep alttan aldım, önce eşim de öyleydi ama artık o dayanamadı, bir sneye yakın zamandır kesinlikle istemiyor onu; evime sokmam diyor. Kayınvalidemi arayıp daha alo demeden azarlamaya başlayan bir kız bu. Kayınvalidem de, kaynım o kızdan ayrılacağında bile kaynıma küstü, niyeyse, şimdi barıştılar bunlar tekrar ama kız da kayınvalidem de benim eşimi düşman belledi. Eve girdiğinden çıkana kadar eşime saydırıyor, ben şimdiyekadar hep uyumlu oldum, bişi demedim, ama oğlunu övüp duran kaynana kadar habire laf sokan kaynana da tuhaf oluyor. Çocuk 3 aylık olana kadar yerli yersiz, birinde bile haber vermeden geldi, bi işin ucundan da tutmadı, çayını içti, pastasını yedi gitti, bişey demedim ben, ne olursa olsun eşimin annesi, görüşmeyelim demem asla. Ama eşim şimdi o kızı gelin alırlarsa ben görüşmem hiçbiriyle diyor. Neyse işte bu gerginlikler olup dururken kayınvalidem de o sinirini bizim kızdan mı çıkarıyordur nedri, çok seviyorum çok seviyorum diyor ama habire laf sokuyor. Önlük var mesela üstünde, pişirdin kızı pişirdin!!!! diye alıveriyor önlüğü. Anne diyorm sürekli salyası akıyor, ondan koyuyorum. Hakikaten bir dakikaya kalmıyor üstü başı ıslanıyor, millet diyor önlüğünü takın artık diye. Her yaptığıma yanlışmış gibi davranıyor ve bana sormadan yapıveriyor yapacağını. Adaçyı içirmekten, ağzına elma yağı sürmeye kadar. Neyse..Dün düğünde, girer girmez zart diye aldı kucağına kızı, o da ağlamaya başladı, ya bekle bi gzü alışsın bi oyna sev di mi.. Hort diye alırsan ağlar tabi O da bi hışımla dedi ki "Artık Allahaşkına alıştırın şu kızı insanlara " Alışık ya dedim ben de hani tesadüf olmuş filan gibi, ama sürekli laf sokuyor.. Bugün de düğüne şehirdışından da gelenler olmuştu, yeniden buluşalımkahvaltı edelim demişlerdi, kayınbabam rahatsız olduğundan kayınvalidemler sonradan geldi. Onlar gelene kadr oynadı etti bizimki, tutmasını bilenin kucağında da durdu; bunlar geldi, kaynım ve sevgilisi de geldi; neyse babaannemiz hemen başladı gene onun kucağında durmayınca, insan sevmiyor bu, kime gitse ağlıyor, babasına çekmiş, huysuz , bilmemne.. Sert sert söylüyo bi de, ona hiç kimse yaramıyor, evde tek başına otursun filan diyo. Moralim bozuldu benim de, kızımı da avutamadım bu defa. Eşimin bir kuzeni var, kızı küçük onun da, o avuttu beni, boşver, herkes bir şey söyler, senin kızın daha kucaktan kucağa gidip sevilecek ayda değil diye.. Eşim neyse ki onlara haklı demiyor evet, o konuda şanslıym ama feci arada kalıyorum ya bıktım, laf söyleyemiyorum da. Çünkü sanki iyiniyetliymiş gibi yapıyor. Yüzüme gülen insana bişi diyemiyorum. Üfff. Öyle işte. Kızım da yazık uykusu gelmişti sadece, şimdi gülücükler atıyor.
Başınızı şişirdim özür, ama taştı artık içimden
günaydın hayırlı sabahlar ve pazarlar benim kızım son 3gündür ishal birtürlü geçmedi dr götürsemmi acaba ya sanki çok erken ama dişleri çıkacak nedir anlamadımki bugün 4 ayımız bitti ALLAHIN izniyle ama sürekli ağzına bişeyler almak istiyor varmı aranızda böyle bir durum yaşayan
Arda ağzında pamukçuk çıktı dudak 2 tane iğne nokta dudak arkası biraz büyüğünde ve dil üzerinde beyazlık var çok fazla değil emzirdikten sonra ağzında süt olmaması için su veriyorum hala geçmiş değil ne yapmam lazım doktora götürsem mi yoksa kendimizde tedavi uygulanabilecek var mı karbonat falan nasıl yapabilirim bilenler varsa paylaşır mısın?
Günaydın annişler, umarım herkes iyidir... biz iyiz çok şükür...
dün çarşıya gezmeye gittik... çok bunalmıştım evde, ayakkabı ve kıyafet bakacaktım kendime zaten, çok iyi oldu... hava da çoook güzeldi... bebeğimi her gören sevdi, bir zaman sonra kıskanmaya başladımçantacıya girmiştik, ben çanta bakıyordum, satıcı bayan vardı, ayy tırnakları up uzun ojeli, bende çok huyluyumdur ojeyi hiiiç sevmem... kadın o uzun ojeli tırnaklarla kızının eline yüzüne dokunmaya başladı (özel günlerde, bakımlı bir şekilde yapılırsa güzel oluyor da, günlük hayatta, hele bebek ve mutfakta ojeyi hiiiiç sevmem) ben bunu gördüm, tam yaklaştım, kadına lütfen ellemeyim diyecektim, eşim gülerek bana sus işareti yaptı... ama içim içimi yedi... zaten çalışıyosun, tırnakların uzun, kim bilir ne zaman yıkadın ellerini, neden dokunuyosun bebeğe dimi bebeğimde maşallah herkese gülücük sacıyor, kendini sevdiriyor sıpa eşim çıktıktan sonra bana çok güldü... kadının bebeği ellediğini görünce gözlerin döndü, kadını döveceksin sandım diyo
emzirme de de çok şükür sorun olmadı, iki mağazanın kabininde emzirdim, sadece altını değiştiremedim, arabasında değiştirebilirdim, ama fazla yapmadığın için önemsemedim doğrusu...
bizden bu kadarinşallah sizde güzel güzel geziyosunuzdur...
Arda ağzında pamukçuk çıktı dudak 2 tane iğne nokta dudak arkası biraz büyüğünde ve dil üzerinde beyazlık var çok fazla değil emzirdikten sonra ağzında süt olmaması için su veriyorum hala geçmiş değil ne yapmam lazım doktora götürsem mi yoksa kendimizde tedavi uygulanabilecek var mı karbonat falan nasıl yapabilirim bilenler varsa paylaşır mısın?
iyi de arkadaşlar bronşitlisinden veremlisine her tür hasta insanın girdiği ve aynı havayı sürekli sirküle eden alışveriş merkezlerine bebişleri nasıl sokuyorsunuz, bence kirli elden daha fazla tehlikeli o ortam. Doktorumuz katiyen izin vermiyor bize. Gerçi ben her konuda olduğum gibi bu konuda da rahatım, temizim ama hijyen konusunda aşırı hassas değilim çünkü alerji, astım vs en çok steril ailelerde görülüyormuş, fakir çocuklarında gecekondularda oturanlarda yok denecek kadar azmış. Emziği düşünce yıkamadan geri veriyormuş arkadaşımın doktoru kendi çocuğuna. Emeklediği yerleri de zırt pırt silmiyormuş. Bi de elbezleri ve mutfak tezgahlarında bulaşık süngerlerinde WC dekinden daha fazla bkteri varmış.
kızlar bebeğinizi destekli oturtuyormusunuz?? :26::26:[/QUS
SELAM kızlar nasılsınız...biz gezmeden geliyorum 212 'e gittik orada lwc outlet'i var kendime muhteşemmmm...ciciler aldım sevindirik oldumm yaa....sonra bagcılara gittik akşam muhteşem yagmura yakalanıp 12 de kalktım tabi oglan sabah dikildi ama annem baktı ben uyudumm sağolsun annelerimiz her gecen gün daha daha degerini anlıyorum insan 60 yaşına bile gelse annesini arıyor yaa bol bol oglum ınne diyor dedikce ben tavan tabi babamızda duydu telden dedi ay anne diyorr kıskandık tabisi...ne sandın dedimmm çocukk gördügü annesi mercimek tanesiyken onu 3 bucuk kilo yaptım sonrasında 8 bucuk emeklerimlee ne sandın baba diyeceginimi dedim gülüştük...dönüşünde bir güzel sandalet aLDIM KENDİME ŞÖYLEE ASORTİK BİR ŞEY....uzun süredir asortik giyinemiyorum eeee artık 3 kg fazlam kaldı hamilelik öncesi kiloma şükürr göbekte gitttii....
bu arada tatlım benimki pek aktiff...oturtuyorum ama kısa kısa ona kalsa oturunca boylu boyunca bakıyorum komando gibi sürünüyoo yerlerde fazla bırakma meilim'i varsa az oturt ama kısa omiriligi yerleşmemiştir henüz gerci benimki tam 4 bucuk aylık oldu 5 dolduruyoruz şükür güzel hafta sonu eglendim sizler nasılsınız canlarım
iyi de arkadaşlar bronşitlisinden veremlisine her tür hasta insanın girdiği ve aynı havayı sürekli sirküle eden alışveriş merkezlerine bebişleri nasıl sokuyorsunuz, bence kirli elden daha fazla tehlikeli o ortam. Doktorumuz katiyen izin vermiyor bize. Gerçi ben her konuda olduğum gibi bu konuda da rahatım, temizim ama hijyen konusunda aşırı hassas değilim çünkü alerji, astım vs en çok steril ailelerde görülüyormuş, fakir çocuklarında gecekondularda oturanlarda yok denecek kadar azmış. Emziği düşünce yıkamadan geri veriyormuş arkadaşımın doktoru kendi çocuğuna. Emeklediği yerleri de zırt pırt silmiyormuş. Bi de elbezleri ve mutfak tezgahlarında bulaşık süngerlerinde WC dekinden daha fazla bkteri varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?