2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin tatlım artık çekecez bu tatlı belaları ne yapalım seninkide tavşan olmuş minikken bende giydirdim ama artık tosun tavşan yakışmıyor gerci totosu girmiyo artık içinee

Haklısın Eylülcüm, ben de öyle diyorum, abartı işler oluyor, artık burama kadar geliyor, o an sinirleniyorum , artık laf edecem diyorum, ama olmuyor.. Bakalım nereye kadar gidecek böyle

bence kaka ile süt yaramasının çok alakası yok.benim kızım günde en az 2 defa kaka yapar maşallah.kilosu da iyicanını sıkma annesi senin de sütün yarar proteinli besinler tüket kalitesi artsın

sıkma canını herşey olacağına varır.cimcimeni düşün eşin de annesi de aralarında hallederler sen sadece dinle ve rahatlat eşini ben öle yapıyorum böyle durumlarda

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar biz anneannemize geldik bir ay burdayız bakalım nasıl geçecek bu bir ay inş düzenimiz bozulmaz burdanda babaannemize gidicez ordada bir ay kalıcaz

Kızlar emiri şimdi uyuttum sizlere bakayım dedim ama kimse yok.Emirle oynamaktan ev işleri derken nete giremiyorum pek.Kaka yapamayan miniklere kıyamam inş. sıcaktandır ve rahat rahat yaparlar.Emir emerken hep sık aralıklarla yapıyor.Bütün bebeklerin gaz,uyku,emme ve kaka problemleri düzene girsin.Emircik bugün çok akıllıcıktı.Hep güldü oyun oynadık.Babasıyla paylaşamadık çekiştirdik çocugu

Kaka yapmakta zorlanan minişlerin anneleri peki sizin barsak probleminizvar mı?bazen biz de bu sorunu yaşıyoruz dr 1 haftaya kadar normal ama 4.gün bebek huzursuzlanırsa fitil verilebilir demişti.Siz biraz beslenmenşze dikkat edin,kavun,salatalık,kabak,yeillik ve sutüketiminizi arttırın.Allahım şifa versin.Kimsenin yavrusuna ve benim yavruma bir dert vermesin.

günaydın hayırlı sabahlar ve pazarlar benim kızım son 3gündür ishal birtürlü geçmedi dr götürsemmi acaba ya sanki çok erken ama dişleri çıkacak nedir anlamadımki bugün 4 ayımız bitti ALLAHIN izniyle ama sürekli ağzına bişeyler almak istiyor varmı aranızda böyle bir durum yaşayan

Günaydın hayırlı pazarlar canım geçmiş olsun inşallah geçer geçmezse götürebilirsin aman geç kalmasın arda sürekli elleri ağzına hep götürüp duruyor parmaklar hep kemiriyor diş çıkacak mı onu bilmiyorum daha erken gibi ağzında diş eti hafifçe basınca bağırırsa diş çıkarıyor demekmiş öyle bastım hiç bağrımadı bişi yok sanki niye ağzına götürüyor anlmıyorum belki zevkindedir

Arda ağzında pamukçuk çıktı dudak 2 tane iğne nokta dudak arkası biraz büyüğünde ve dil üzerinde beyazlık var çok fazla değil emzirdikten sonra ağzında süt olmaması için su veriyorum hala geçmiş değil ne yapmam lazım doktora götürsem mi yoksa kendimizde tedavi uygulanabilecek var mı karbonat falan nasıl yapabilirim bilenler varsa paylaşır mısın?

Günaydın annişler, umarım herkes iyidir... biz iyiz çok şükür...

dün çarşıya gezmeye gittik... çok bunalmıştım evde, ayakkabı ve kıyafet bakacaktım kendime zaten, çok iyi oldu... hava da çoook güzeldi... bebeğimi her gören sevdi, bir zaman sonra kıskanmaya başladım çantacıya girmiştik, ben çanta bakıyordum, satıcı bayan vardı, ayy tırnakları up uzun ojeli, bende çok huyluyumdur ojeyi hiiiç sevmem... kadın o uzun ojeli tırnaklarla kızının eline yüzüne dokunmaya başladı (özel günlerde, bakımlı bir şekilde yapılırsa güzel oluyor da, günlük hayatta, hele bebek ve mutfakta ojeyi hiiiiç sevmem) ben bunu gördüm, tam yaklaştım, kadına lütfen ellemeyim diyecektim, eşim gülerek bana sus işareti yaptı... ama içim içimi yedi... zaten çalışıyosun, tırnakların uzun, kim bilir ne zaman yıkadın ellerini, neden dokunuyosun bebeğe dimi bebeğimde maşallah herkese gülücük sacıyor, kendini sevdiriyor sıpa eşim çıktıktan sonra bana çok güldü... kadının bebeği ellediğini görünce gözlerin döndü, kadını döveceksin sandım diyo

emzirme de de çok şükür sorun olmadı, iki mağazanın kabininde emzirdim, sadece altını değiştiremedim, arabasında değiştirebilirdim, ama fazla yapmadığın için önemsemedim doğrusu...

bizden bu kadar inşallah sizde güzel güzel geziyosunuzdur...

canım yarım çay bardağı suya çay kaşığının yarısı kadar karbonat attıp karıştır ve temiz bir tülbentle ağzının içini sil,günde 3 kere yapabilirsin.geçmiş olsun

ben de yıkanmayan ellerle dokunulduğunda sinirleniyorum..bebekten önce bile eve girer girmez yıkardım ellerimi şimdide çok hassasım, eşim de öyle...ama insanlar nasıl düşünmezler dokunurken, yabancılara dokundurtmam zaten bebeğimi ama bazen aileden de dikkat etmeyenler oluyor kırmadan yıkadınızmı elleir diyorum..sakınınca da görmemiişin bebeği olmuş gibi bakıyorlar..hele benim de geçen bi tanıdığın kızı var 5 yaşında falan deli etti bindi çocuumun tepesine,mıncıklıyor yüzüne değiyor, kimsenin sesi çıkmıyor..bişey de diyemedim annesinin kucağında benim oğlan tepesinde o kız...onlar gitti babamla eşim yüzünün halini görmeliydin diyorlar atlamamak için zor duruyordunbelli ediyorz yüzümüzden ama anlayana...haaa en son kız anne kucağıma ver diye yalvarıyyordu allahtan annesine verelim dedi bebeği, vermeye kalksa uçacaktım oturduğum yerden

eczaneden mikostatin al cnm anında geçiriyor.

1 çay kaşığı karbonatı 1 çaybardağı kaynamış suda karıştır. Steril gazlı bezi bu suya batırıp dilini ve ağzının içini sil canım. birkaç güne geçer.

iyi de arkadaşlar bronşitlisinden veremlisine her tür hasta insanın girdiği ve aynı havayı sürekli sirküle eden alışveriş merkezlerine bebişleri nasıl sokuyorsunuz, bence kirli elden daha fazla tehlikeli o ortam. Doktorumuz katiyen izin vermiyor bize. Gerçi ben her konuda olduğum gibi bu konuda da rahatım, temizim ama hijyen konusunda aşırı hassas değilim çünkü alerji, astım vs en çok steril ailelerde görülüyormuş, fakir çocuklarında gecekondularda oturanlarda yok denecek kadar azmış. Emziği düşünce yıkamadan geri veriyormuş arkadaşımın doktoru kendi çocuğuna. Emeklediği yerleri de zırt pırt silmiyormuş. Bi de elbezleri ve mutfak tezgahlarında bulaşık süngerlerinde WC dekinden daha fazla bkteri varmış.

bencede canım, ne çok titiz olmak lazım nede çok rahat... yeri geldiğinde belediye otobüsünede biniyoruz, AVMlerinede gidiyoruz, parkta da geziyoruz... çok sakınmak istemiyorum bebeğimi, hem normal hayata alışsın hemde bağışıklığı gelişsin istiyorum... ama tabi bebeğime dokunmadan önce ellerimi yıkarım, ve evime gelen misafirlerimede ilk önce ellerini yıkatırım (samimi olanlara emzi vaki yapabiliyorum )

Son düzenleme:

avmlere sokuyoruz diye kirli ellere dokundurtalım ozaman çocukları, nasıl olsa oraya hasta bissürü insan giriyor olmuşken tam olsun.alışveriş merkezine mümkün olduğunca götürmem , ama götürmemek için de kenimi parçalamam.ben de aşırı hassas değilim hergün kaynatmam bile emziğini okadar yani, ama heryere o mutfak tezgahına yada o bulaşık süngerine değen elimi de her daim yıkarım...emziğii yıkamadan vermek de rahatlık değil tembellik bence o da rahatlığın abartısı...herşey kararında olacak,ne fazla ne eksik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…