2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sanırım herkescikler tatile gidiyor yada hava güzelse dışarılara çıkıyor
geçmiş olsun tatlım

övgücüm bencede arada kalmışın kayınvalidende bir hoşmuş minicik bebek insan sevmemeyi ne anlasın ancak ortamdan sıkılır kalabalıksa allah yardımcın olsun

kızlaaaarr naberr???
aysecim hyrlı olsun tay,ininiz cıkmış çok sevindim. darısı bize:)))
biz bgn istanbula gidiyoruz annecikler... uçak bebişş nasıl olacak merak ediyorum.. 10gun kalacaz,umarım bebişle gezmek güzel olur... herkesi opuyorum

ben sordum canım doktora.direkt gelmediği sürece ve birden soğutmadan açabilirsin dedi.ben bile feci terliyorum arabada cıkınca sırtım buz gibi oluyo bebişimde öle...
biz düğüne gittik onu da doktora sordum rahatsız etmez yorulur sadece dedi.kızım düğünde de uyudu gelince de epey bi uyudu:))

selam güzel mart anneleri ve güzel bebişleri hepimize iyi haftalar olsun işlh. bbbooooolll sütlü günler

Teşekkürler kızlar.. Evet en iyisi hiç bulaşmamak aslında, bazen tahammül edemiyorum

Sonra döncen mi canım yazlığa?

iyi yolculuklar canım

selm arkadaşlar...hepimize iyi haftalar olsun inşallah.

bizimde 4.ayımız bitti Allahın izninle
aşımız var inşallah kolay atlatırız bunuda.çok şükür şimdiye kadar bütün aşılarımızı kolay atlattık
ben kızımla yanlızım dün oğluşumu annaneye götürdük 1hafta kalcak kuzum oğlumu şimdiden çoook özledim
kızımda bugün çok huysuz gaz sıkıştırıp duruyo kucaktan inmek istemiyo...biraz önce uyududa bi bayım dedim nete...ama çok uyumaz uyanır enfazla yarım saat uyuyo akşama kadar nasıl dayanıyo anlamadım :78:
şimdiki bebekler bi acayip yaaa insanın emdiği sütü burnundan getiriyolar
çok yorgunum çoooook

şimdiden geçmiş olsun azizecim dediğin gibi şimdiki bebişler cin gibi

çok sağol DAMLAcım

ahh benim oğluşumun gıkı çıkmazdı nasıl büyüttüm hatırlamıyom bile.
ama bu cadı kızım beni mahfediyo

Tünaydınnnnnnnnnnnn =))

BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL SÜTLÜ GÜNLER..

çok mutluyum çünkü bu sabah oğluşum kakasını kendiliğinden yapmışşş ayy nasıl mutlu oldum anlatamam ya Çok şükür Rabbime..

Dün akşam sweet_drop canım benim dediğini yaptım sabah da kakasını görünce çok dua ettim sana Allah Razı olsun hayatım eşime dedim hatta arkadaş söyledi yapalım die boşver dedi ama yaptık ve işe yaradı =)))

ist.daaki annişler..orda havalar nasıl??kızıma nasıl kıyafet alayım?bu arada ben ataşehirde olacagım.. bi buluşma ayarlasak,görüşsek????????

ist.daaki annişler..orda havalar nasıl??kızıma nasıl kıyafet alayım?bu arada ben ataşehirde olacagım.. bi buluşma ayarlasak,görüşsek????????

Valla hayatım bu aralar yağmurlu deniyor ki gerçekten öyle 2 gündür yağmur yağıyor ben pendikdeyim pendikten haber verebilirim Sen uzun kollulardan al bence canım ne olur ne olmaz..Mesela şuan hava kapalı ve hafif serin bebeklerimiz için..

tesekkur ederim canım bnmm..
aa pendiktemisin? kızkardeşim pendik'e gideriz,pazarında güzel seyler oluo bazen demişti :))

offf sorma benim kızım da canımı çıkardı..

hava bugün biraz serin canım birkaç uzun kollu getir.normalde acayip sıcak ama dışarının rüzgarı hiç kesilmedi..bu arada ben de ataşehirdeyimm

tünaydın arkadaşlar,

doğum izniniz bittiğinde ssk yada iş yerine bi evrak veriliyor muydu?. benim izin biteli 2 hafta oldu herhangi bi işlem yapmadım.
yada parası yatan var mı aranız da? :44:

Kabuk tarçının faydalarını şu şekilde sıralayabiliriz.

• Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
• Migreni önler.
• Romatizmayı önler.
• Faranjite karşı direnç verir.
• Yüksek tansiyona yakalanma riskini azaltır.
• Deri hastalıklarına karşı direnç kazandırır.
• Bağırsaklarda nitrozamine oluşumunu engeller.
• Yoğun çalışma temposunun sebep olabileceği baş ağrılarını önler.
• Zihin yorgunluğunu giderir.
• Yorgunluğu giderir.
• Gerginliği alır, sakinleştiricidir.
• Geniş spektrumlu doğal bir antibakteriyeldir.

alıntıdır

okudum sizde okuyun isredimm

selam kkızlar ya insanın annesinin yanında olması ne kdr güzel bişey oğluşla nerdeyse hep o ilgilewniyor bnm burdaki adım inek :)) annem öyle diyor:)) oğluş acıkınca inek gel buraya diyor:) eşim burdaki üniversitenin yüksek lisansına başvuracak belki öğrenim özründen tayinimizin çıkma ihtimali var ay allahım inş olurda bebişime annem bakar..nolur kızlar sizde dua edin..buarada dün deneme amaçlı oğluşuma bebelacın elma şeftali püresini aldım daha cam rende alamadım çünkü oğluşum bi sevdiki.dün iki öğünde emdikten sonra bugunde aynı şekilde iki kere daha verdim ve kavanozu bitidi ztn açtıktan sonra 48 saatte tüketin diyor tadına bende baktım gerçekten güzeldi:) renemi alayımda yavaş yavaş kendim yapayım püresini oğluşumun

ek için çok erken değil mi ?

Hakkınızda en hayırlısı ne ise Rabbim onu nasip etsin inş. anne gibisi var mı ? yooooooooooooooooooooooooooooook =)))

Allah razı olsun annelerimizden inş. uzun sağlıklı ömürler nasip etsin huzurlu mutlu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…