- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
canım sanırım herkescikler tatile gidiyor yada hava güzelse dışarılara çıkıyoryaaa kimsecikler uğramıyor buraya, nurturia ya da gelmiyorsunuz, bakın taşınma telaşımız var ben hep geliyorum ama, dün elektrik yoktu akşam geldi, akşam gelip okudum yazılarınızı, Fiyonkcuk çooook teşekkürler canım sağolasın, evet yavaş yavaş yaklaşıyoruz G.Antep'e sanırım:)
Sen de canını sıkma, onlar ana oğul küserler barışırlar arada kötü olmaa hiiiç müdahale etme, kimsenin yanında yer alma, o nasıl müstakbel eltiymiş yaa pess daha evlenmeden yıkıyor ortalığı, yani evlenince de yıkmasın da Allah korusun.
Hadii ben gidip iki koli yapayım görüşürükkkkk
geçmiş olsun tatlımkızlarr bebişim hasta olduyavrum nasıl öksürüyo dünden beri.bugün de hırıltı başladı.balgam var sanırım bir iki kere çıkarabildi ama hala var.yarın doktora gidicez nasıl geçerki acaba.dua edin bize nolur.
Kızlar selam herkese..
Ayşe ve Damla iyi eğlenceler dilekleriniz için teşekkür ederim. Ayşecim sana da hayırlı olsn ayrıca, tebrik ederim, git gide yaklaşıyormuşsunuz, çocuk küçükken memleketten uzak olmak daha iyi, büyüyüp okula kreşe gideceğinde istediğiniz yerde olursunuz hem.
Benim sinirim bozuk kızlar ya.
Dün düğün güzel geçti, kızım çok şükür huysuzluk yapmadı pek, babası biraz ben biraz tuttuk, ki zaten uyku vakti geçti filan yani azıcık huysuzluğu normaldi. Ama benim eşimle kayınvalidemin arası bozuk. Ne tuhaf di miKaynımın evleneceği kız, yani müstakbel eltim, bize yapmadığını demediğini bırakmadı, yalanlar da söyledi, hakaretler de etti, terbiyesizlik de yaptı, arkamızdan iş de çevirdi. Ben küçüktür, şöyledir böyledir, düşünememiştir diye hep alttan aldım, önce eşim de öyleydi ama artık o dayanamadı, bir sneye yakın zamandır kesinlikle istemiyor onu; evime sokmam diyor. Kayınvalidemi arayıp daha alo demeden azarlamaya başlayan bir kız bu. Kayınvalidem de, kaynım o kızdan ayrılacağında bile kaynıma küstü, niyeyse, şimdi barıştılar bunlar tekrar ama kız da kayınvalidem de benim eşimi düşman belledi. Eve girdiğinden çıkana kadar eşime saydırıyor, ben şimdiyekadar hep uyumlu oldum, bişi demedim, ama oğlunu övüp duran kaynana kadar habire laf sokan kaynana da tuhaf oluyor. Çocuk 3 aylık olana kadar yerli yersiz, birinde bile haber vermeden geldi, bi işin ucundan da tutmadı, çayını içti, pastasını yedi gitti, bişey demedim ben, ne olursa olsun eşimin annesi, görüşmeyelim demem asla. Ama eşim şimdi o kızı gelin alırlarsa ben görüşmem hiçbiriyle diyor. Neyse işte bu gerginlikler olup dururken kayınvalidem de o sinirini bizim kızdan mı çıkarıyordur nedri, çok seviyorum çok seviyorum diyor ama habire laf sokuyor. Önlük var mesela üstünde, pişirdin kızı pişirdin!!!! diye alıveriyor önlüğü. Anne diyorm sürekli salyası akıyor, ondan koyuyorum. Hakikaten bir dakikaya kalmıyor üstü başı ıslanıyor, millet diyor önlüğünü takın artık diye. Her yaptığıma yanlışmış gibi davranıyor ve bana sormadan yapıveriyor yapacağını. Adaçyı içirmekten, ağzına elma yağı sürmeye kadar. Neyse..Dün düğünde, girer girmez zart diye aldı kucağına kızı, o da ağlamaya başladı, ya bekle bi gzü alışsın bi oyna sev di mi.. Hort diye alırsan ağlar tabi O da bi hışımla dedi ki "Artık Allahaşkına alıştırın şu kızı insanlara " Alışık ya dedim ben de hani tesadüf olmuş filan gibi, ama sürekli laf sokuyor.. Bugün de düğüne şehirdışından da gelenler olmuştu, yeniden buluşalımkahvaltı edelim demişlerdi, kayınbabam rahatsız olduğundan kayınvalidemler sonradan geldi. Onlar gelene kadr oynadı etti bizimki, tutmasını bilenin kucağında da durdu; bunlar geldi, kaynım ve sevgilisi de geldi; neyse babaannemiz hemen başladı gene onun kucağında durmayınca, insan sevmiyor bu, kime gitse ağlıyor, babasına çekmiş, huysuz , bilmemne.. Sert sert söylüyo bi de, ona hiç kimse yaramıyor, evde tek başına otursun filan diyo. Moralim bozuldu benim de, kızımı da avutamadım bu defa. Eşimin bir kuzeni var, kızı küçük onun da, o avuttu beni, boşver, herkes bir şey söyler, senin kızın daha kucaktan kucağa gidip sevilecek ayda değil diye.. Eşim neyse ki onlara haklı demiyor evet, o konuda şanslıym ama feci arada kalıyorum ya bıktım, laf söyleyemiyorum da. Çünkü sanki iyiniyetliymiş gibi yapıyor. Yüzüme gülen insana bişi diyemiyorum. Üfff. Öyle işte. Kızım da yazık uykusu gelmişti sadece, şimdi gülücükler atıyor.
Başınızı şişirdim özür, ama taştı artık içimden
övgücüm bencede arada kalmışın kayınvalidende bir hoşmuş minicik bebek insan sevmemeyi ne anlasın ancak ortamdan sıkılır kalabalıksa allah yardımcın olsun