2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

emziği yere düşünce yıkamadan veren doktorun kendisi canım ama tabi herkes bildiğini yapar ayrıca avm deki tehlikeden korkmuyorsan diğerinden de korkmaman lazım gibi geldi bana ben de başka bi tehlikeye dikkat çekmek istedim elbette beni ilgilendirmez sen gönlünce takıl kızma anneler ne yapacağını bilir ve hissederler en doğrusunu bilirler zaten

Son düzenleme:

kızlarr bebişim hasta oldu yavrum nasıl öksürüyo dünden beri.bugün de hırıltı başladı.balgam var sanırım bir iki kere çıkarabildi ama hala var.yarın doktora gidicez nasıl geçerki acaba.dua edin bize nolur.

cok gecmis olsun bebisine bugunlerde bebekleri hasta etmeden gecirirsek mucize valla sicaklar klimalar benim oglusun da burnu tikanmis pir pir ediyor okyanus suyu damlattim hemen soktu burnundakileri... allahim tum bebislere saglik sihhat versin daha cok kucucukler yaaaa

canım ya kıyamaz onun teyzesi onaa inş..düzelecek merak etme ama ne yaptında bu kadar kötüleşti bu çocuk kötü olmuş geçmiş olsun inş..dr götür sakın zaman kaybetme hırıltı hepten kötü olmuş....dikkat et kuzuya terletme klimeya cok dikkat arabda rüzgara ne kadar sıcak olsada üstünü gört devamlı karın ve cigerler ve yıkarkende inş.. gececek hadi durumunuzu yaz olurmu tatlım...

çok geçmiş olsun canım..ben de korkuyorum hasta olurmu diye , acil şifalar versin allah..ya arabada damı klima açmıyorsunuz hanımlar? açmayınca çok sıcak terleyip soğuması daha kötü, ne yapmalı acaba?

ooohhh güle güle giy eskit canım, çok iyi olmuş..ve gerçekten maşallah 3 çocukla bize taş çıkartıyorsun

Son düzenleme:

hayır sakın arabadada acmayın klimayı o çok kötü carpıyor allah korusun hast.yatmaya kadar gider

merhaba kızlarrr ...epeydir giremiyorum çok yoğunuz ve de benim paşamın huyu çok değişti huysuz veee sürekli kucak istiyorr yaaaa uykusuda bir düzene girmedi 3.5 aylık olduk..

bu arada kızlar haftaya memlekete gideceğiz düğünler var ..bebişim müzik sesinden rahatsız olur mu??bebek kulak tıkacı varmııdır acaba bilginiz var mııı :44:

selam kızlar kac gundur gıremedım kk ya. çarsamba gunu okuldan arkadaslar kızımı gormeye geldıler. evde 22 kişi vardı. allahtan atlattık guzel gectı 3 tane de altın taktılar. cuma ctesi pazar da batıkentte annemlerdeydık. kızımın anneannesi ve teyzesi hep ilgilendiler babası ve ben de yan gelıp yattık ne guzeldı

benimde kardeşim evlendi kına gecesi düğün derken atlattık. Bebek arabasına yatırıp üstünede örtü kapattık. Etkilenmedi uyudu hep. Bir tek kınada dj vardı çok sesten birkaç kez ağladı ama kazasız atlattık çok sorun olmaz inşallah.

Bizim kız sıcağa hiç tahammül edemiyor, arabada hele, klima açık değilse basıyor çığlığı. Direk vurmuyor zaten, ve Antalya feci sıcak, arabanın içi 36 37 derece hep, diğer türlü pişecek çocuk diye açıyoruz.
Canım bu haftasonu düğündeydik. Ben de müzikten rahatsız olur sandım ama rahat oldu, yarım saat filan da uyudu.
Aynı insanlar çarşıda da var canım ya, avm nin kötü yani kapalı olması, saatlerce kalmak olmaz tabii ama asla içine sokmam da demiyorum, dediğin gibi sakındıkça bağışıklığına müdahale etmiş oluyoruz.
Geçmiş olsun canım ya. Okyanus suyu aldın mı?
Eylül alıntladım sanıyorum, yapmamışım, hayırlı olsun kıyafetlerin ve asortik sandaletin, güle güle eskit

carettacığım geçmiş olsun canım havalardandır. bide acayip salgın var Allahım korusun kuzularımızı. bu arada herkese iyi geceler. bi bakayım dedim herkesler iyidir İnşallah.

selam annilşler az önce kimseler yoktu burda hoş hala kimse yok bende fırsattan istifade oğluşta uyurken doğum hikayemi pardon destanımı yazdım

canım ya geçmiş olsunn benim bebişimde hasta olmuştu dr antibiyotik ve balgam sökücü verdi çok şükür 4-5 gün iyileşti Allah şifa versinn

yaaa kimsecikler uğramıyor buraya, nurturia ya da gelmiyorsunuz, bakın taşınma telaşımız var ben hep geliyorum ama, dün elektrik yoktu akşam geldi, akşam gelip okudum yazılarınızı, Fiyonkcuk çooook teşekkürler canım sağolasın, evet yavaş yavaş yaklaşıyoruz G.Antep'e sanırım:)
Sen de canını sıkma, onlar ana oğul küserler barışırlar arada kötü olmaa hiiiç müdahale etme, kimsenin yanında yer alma, o nasıl müstakbel eltiymiş yaa pess daha evlenmeden yıkıyor ortalığı, yani evlenince de yıkmasın da Allah korusun.
Hadii ben gidip iki koli yapayım görüşürükkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…