bencede canım, ne çok titiz olmak lazım nede çok rahat... yeri geldiğinde belediye otobüsünede biniyoruz, AVMlerinede gidiyoruz, parkta da geziyoruz... çok sakınmak istemiyorum bebeğimi, hem normal hayata alışsın hemde bağışıklığı gelişsin istiyorum... ama tabi bebeğime dokunmadan önce ellerimi yıkarım, ve evime gelen misafirlerimede ilk önce ellerini yıkatırım (samimi olanlara emzi vaki yapabiliyorum)
avmlere sokuyoruz diye kirli ellere dokundurtalım ozaman çocukları, nasıl olsa oraya hasta bissürü insan giriyor olmuşken tam olsun.alışveriş merkezine mümkün olduğunca götürmem , ama götürmemek için de kenimi parçalamam.ben de aşırı hassas değilim hergün kaynatmam bile emziğini okadar yani, ama heryere o mutfak tezgahına yada o bulaşık süngerine değen elimi de her daim yıkarım...emziğii yıkamadan vermek de rahatlık değil tembellik bence o da rahatlığın abartısı...herşey kararında olacak,ne fazla ne eksik...
kızlar bebeğinizi destekli oturtuyormusunuz?? :26::26:[/QUS
oturtmuyoruz daha canım, erken değil mi daha
SELAM kızlar nasılsınız...biz gezmeden geliyorum 212 'e gittik orada lwc outlet'i var kendime muhteşemmmm...ciciler aldım sevindirik oldumm yaa....sonra bagcılara gittik akşam muhteşem yagmura yakalanıp 12 de kalktım tabi oglan sabah dikildi ama annem baktı ben uyudumm sağolsun annelerimiz her gecen gün daha daha degerini anlıyorum insan 60 yaşına bile gelse annesini arıyor yaa bol bol oglum ınne diyor dedikce ben tavan tabi babamızda duydu telden dedi ay anne diyorr kıskandık tabisi...ne sandın dedimmm çocukk gördügü annesi mercimek tanesiyken onu 3 bucuk kilo yaptım sonrasında 8 bucuk emeklerimlee ne sandın baba diyeceginimi dedim gülüştük...dönüşünde bir güzel sandalet aLDIM KENDİME ŞÖYLEE ASORTİK BİR ŞEY....uzun süredir asortik giyinemiyorum eeee artık 3 kg fazlam kaldı hamilelik öncesi kiloma şükürr göbekte gitttii....
bu arada tatlım benimki pek aktiff...oturtuyorum ama kısa kısa ona kalsa oturunca boylu boyunca bakıyorum komando gibi sürünüyoo yerlerde fazla bırakma meilim'i varsa az oturt ama kısa omiriligi yerleşmemiştir henüz gerci benimki tam 4 bucuk aylık oldu 5 dolduruyoruz şükür güzel hafta sonu eglendim sizler nasılsınız canlarım
maşallah canım 3 çocuk doğurdun ve göbek te kilolar da gitmiş ne diyeyim tü tü nazar değmesin ben de montofon holştayn ne dersen de inek gibiyim hala
maşallah canım 3 çocuk doğurdun ve göbek te kilolar da gitmiş ne diyeyim tü tü nazar değmesin ben de montofon holştayn ne dersen de inek gibiyim hala
sende verirsin acele etme ben çok yogun tempoda koşuşturuyorum ayrıca sagolsun koçiş diyetisyenden beter dırdırı bana her gün 200 gr verdiriyo bende takar oldum kısmet emzirmeden kestigimde kesin sarfinaz olacam....evet 3 çocuk 3 ameliyat süperim ben yaa....ama erkek fazla aldırmıyo aldırsaada hemen veriyorsun
kızlarr bebişim hasta olduyavrum nasıl öksürüyo dünden beri.bugün de hırıltı başladı.balgam var sanırım bir iki kere çıkarabildi ama hala var.yarın doktora gidicez nasıl geçerki acaba.dua edin bize nolur.
kızlarr bebişim hasta olduyavrum nasıl öksürüyo dünden beri.bugün de hırıltı başladı.balgam var sanırım bir iki kere çıkarabildi ama hala var.yarın doktora gidicez nasıl geçerki acaba.dua edin bize nolur.
SELAM kızlar nasılsınız...biz gezmeden geliyorum 212 'e gittik orada lwc outlet'i var kendime muhteşemmmm...ciciler aldım sevindirik oldumm yaa....sonra bagcılara gittik akşam muhteşem yagmura yakalanıp 12 de kalktım tabi oglan sabah dikildi ama annem baktı ben uyudumm sağolsun annelerimiz her gecen gün daha daha degerini anlıyorum insan 60 yaşına bile gelse annesini arıyor yaa bol bol oglum ınne diyor dedikce ben tavan tabi babamızda duydu telden dedi ay anne diyorr kıskandık tabisi...ne sandın dedimmm çocukk gördügü annesi mercimek tanesiyken onu 3 bucuk kilo yaptım sonrasında 8 bucuk emeklerimlee ne sandın baba diyeceginimi dedim gülüştük...dönüşünde bir güzel sandalet aLDIM KENDİME ŞÖYLEE ASORTİK BİR ŞEY....uzun süredir asortik giyinemiyorum eeee artık 3 kg fazlam kaldı hamilelik öncesi kiloma şükürr göbekte gitttii....
bu arada tatlım benimki pek aktiff...oturtuyorum ama kısa kısa ona kalsa oturunca boylu boyunca bakıyorum komando gibi sürünüyoo yerlerde fazla bırakma meilim'i varsa az oturt ama kısa omiriligi yerleşmemiştir henüz gerci benimki tam 4 bucuk aylık oldu 5 dolduruyoruz şükür güzel hafta sonu eglendim sizler nasılsınız canlarım
çok geçmiş olsun canım..ben de korkuyorum hasta olurmu diye , acil şifalar versin allah..ya arabada damı klima açmıyorsunuz hanımlar? açmayınca çok sıcak terleyip soğuması daha kötü, ne yapmalı acaba?
ooohhh güle güle giy eskit canım, çok iyi olmuş..ve gerçekten maşallah 3 çocukla bize taş çıkartıyorsun
hayır sakın arabadada acmayın klimayı o çok kötü carpıyor allah korusun hast.yatmaya kadar gider
merhaba kızlarrr ...epeydir giremiyorum çok yoğunuz ve de benim paşamın huyu çok değişti huysuz veee sürekli kucak istiyorryaaaa uykusuda bir düzene girmedi 3.5 aylık olduk..
bu arada kızlar haftaya memlekete gideceğiz düğünler var ..bebişim müzik sesinden rahatsız olur mu??bebek kulak tıkacı varmııdır acaba bilginiz var mııı :44:
Bizim kız sıcağa hiç tahammül edemiyor, arabada hele, klima açık değilse basıyor çığlığı. Direk vurmuyor zaten, ve Antalya feci sıcak, arabanın içi 36 37 derece hep, diğer türlü pişecek çocuk diye açıyoruz.çok geçmiş olsun canım..ben de korkuyorum hasta olurmu diye , acil şifalar versin allah..ya arabada damı klima açmıyorsunuz hanımlar? açmayınca çok sıcak terleyip soğuması daha kötü, ne yapmalı acaba?
Canım bu haftasonu düğündeydik. Ben de müzikten rahatsız olur sandım ama rahat oldu, yarım saat filan da uyudu.merhaba kızlarrr ...epeydir giremiyorum çok yoğunuz ve de benim paşamın huyu çok değişti huysuz veee sürekli kucak istiyorryaaaa uykusuda bir düzene girmedi 3.5 aylık olduk..
bu arada kızlar haftaya memlekete gideceğiz düğünler var ..bebişim müzik sesinden rahatsız olur mu??bebek kulak tıkacı varmııdır acaba bilginiz var mııı :44:
Aynı insanlar çarşıda da var canım ya, avm nin kötü yani kapalı olması, saatlerce kalmak olmaz tabii ama asla içine sokmam da demiyorum, dediğin gibi sakındıkça bağışıklığına müdahale etmiş oluyoruz.iyi de arkadaşlar bronşitlisinden veremlisine her tür hasta insanın girdiği ve aynı havayı sürekli sirküle eden alışveriş merkezlerine bebişleri nasıl sokuyorsunuz, bence kirli elden daha fazla tehlikeli o ortam. Doktorumuz katiyen izin vermiyor bize. Gerçi ben her konuda olduğum gibi bu konuda da rahatım, temizim ama hijyen konusunda aşırı hassas değilim çünkü alerji, astım vs en çok steril ailelerde görülüyormuş, fakir çocuklarında gecekondularda oturanlarda yok denecek kadar azmış. Emziği düşünce yıkamadan geri veriyormuş arkadaşımın doktoru kendi çocuğuna. Emeklediği yerleri de zırt pırt silmiyormuş. Bi de elbezleri ve mutfak tezgahlarında bulaşık süngerlerinde WC dekinden daha fazla bkteri varmış.
Geçmiş olsun canım ya. Okyanus suyu aldın mı?kızlarr bebişim hasta olduyavrum nasıl öksürüyo dünden beri.bugün de hırıltı başladı.balgam var sanırım bir iki kere çıkarabildi ama hala var.yarın doktora gidicez nasıl geçerki acaba.dua edin bize nolur.
cok gecmis olsun bebisine bugunlerde bebekleri hasta etmeden gecirirsek mucize valla sicaklar klimalar benim oglusun da burnu tikanmis pir pir ediyor okyanus suyu damlattim hemen soktu burnundakileri... allahim tum bebislere saglik sihhat versin daha cok kucucukler yaaaa
çok geçmiş olsun canım..ben de korkuyorum hasta olurmu diye , acil şifalar versin allah..ya arabada damı klima açmıyorsunuz hanımlar? açmayınca çok sıcak terleyip soğuması daha kötü, ne yapmalı acaba?
Geçmiş olsun canım ya. Okyanus suyu aldın mı?[/QUOETE]
canım ya kıyamaz onun teyzesi onaa inş..düzelecek merak etme ama ne yaptında bu kadar kötüleşti bu çocuk kötü olmuş geçmiş olsun inş..dr götür sakın zaman kaybetme hırıltı hepten kötü olmuş....dikkat et kuzuya terletme klimeya cok dikkat arabda rüzgara ne kadar sıcak olsada üstünü gört devamlı karın ve cigerler ve yıkarkende inş.. gececek hadi durumunuzu yaz olurmu tatlım...
hepinize çok teşekkür ederim sağolun kızlar.nasıl oldu bilmiyorum ama bi şekilde üşüttü bebişim.evde de arabada da klima açıyorum kıyafetine dikkat ederek çünkü burasıda acayip sıcak.sabah erkenden gidicez doktora.inşallah önemli bişey yoktur.okyanus suyu kullanmadım övgücüm burnu yeni tıkanmaya başladı.Allah tüm bebişleri korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?