ek için çok erken değil mi ?
Hakkınızda en hayırlısı ne ise Rabbim onu nasip etsin inş. anne gibisi var mı ? yooooooooooooooooooooooooooooook =)))
Allah razı olsun annelerimizden inş. uzun sağlıklı ömürler nasip etsin huzurlu mutlu..
ist.daaki annişler..orda havalar nasıl??kızıma nasıl kıyafet alayım?bu arada ben ataşehirde olacagım.. bi buluşma ayarlasak,görüşsek????????
tünaydın arkadaşlar,
doğum izniniz bittiğinde ssk yada iş yerine bi evrak veriliyor muydu?. benim izin biteli 2 hafta oldu herhangi bi işlem yapmadım.
yada parası yatan var mı aranız da? :44:
bu püreyi bi hevesle aldım verdim normalde bu kdr vermeyi düşünmüyorum zaten 2 hafta sonra filan başlıcam yavaş yavaş sadece ufak bi kaçamak yapıp denemek istedim bi zararı olmaz heralde elma şeftelinin..2 hafta sonra 4 ayını dolduracako zmn tattırmaya başlıcam iki ay denemelerle geçer 6 aydan sonrada öğün haline dönüştürürüm diye düşünüyorum çünkü o zmn ben işe başlıcam zaten..ben yokken en azından ek gıda yer.mama yer belki bakalım ozmn doktorumuz nasıl bir menü verirse..ama kaşıkla bişeyler yedirmek gerçekten çok zevkli onun sağlılğı için beklediğimi bilmesem dayanamayıp yedirirdim bişeyler:) ama tabiki öncelik anne sütü rabbim bebişlerimize boool bool anne sütü nasip eder inşş
kızlar kızım iki gündür çok huysuzuykusu ve emmesi iyi ama uyanık olduğu zamanlarda sürekli ağlamaklı, kucak istiyo, gezmek istiyor... normalde hiç öyle değildi, bilerek alıştırmadım, hep yere oyun halısına yatırdım fazla kucağıma almadım ama yinede istiyor yanımda kimse yok, yanlızım, ev işi, yemek vs. tek başına zor oluyor zaten
bide kızım çook sinirli bir bebek oldu... mesela banyo yapmasını çook seviyor, eğleniyor, banyodan sonra vücud losyonunu sürerkende sorun yok, ama kıyafetlerini giydirmeye başladığım anda kıyamet kopuyor... çığılık çığılığa bağırıyor, kıpkırmızı oluyor, zor sakinleştiriyorum.. hanımefendi üstüne giymeyecekmişemmek istediği zaman birden bağırmaya başlıyor, mememi zor yetiştiriyorum, bir kere sinirlendiği için ilk başta bağırarak emiyor, sonra sakinleşiyor... bide uykusu geldiğinde agresifleşiyor, ama artık uykusu geldiği için olduğunu anlıyorum hemen uyutuyorum...
diş yüzündenmi böyle huysuz ve sinirli bir bebek oldu, yoksa hepmi böyle kalacak :26::26: huy mu değiştirdi kızım yoksa?
Ben doğum belgesi ile birlikte SSK'ya gittim, onu teslim ettim, diğer evrakları (iş göremezlik belgesi vb.) hastane direk SSKya geçmişti ama her ihtimale karşı yanıma almıştım, bir de çocuğun nüfusunu, ilk bebeğimde istemişlerdi diye yanıma aldım, neyse SSK'ya gittim, 10 gün sonra paramı PTTye yatırdılar.
Öğretmen arkadaşların sistemi daha farklı işliyormuş, benimki böyle oldu misal, bence işyerine ne yapman gerektiğini sor, herkesin işyerinde farklı uygulama olabiliyor.
bizim de huy değişikliği var ama bence artık değişimleri başladı mesela eskiden ben uyku düzenini oluşturmaya çalışırdım ama şimdi uyuyacaği zaman baya huysuzlanıyor. bazen bende sebepsiz huysuz sanıyorm ama ya altı kirli oluyo ya yüzünü çizmiş oluyo ya da beni göremediği için yapıyor. gaz problemi geçtiği için genelde ağlamaları sebepli :)
bi de koç burcu ondan mı ne hakikaten kızınca tutabilene de aşkolsun
selamlar tekrardan:)
ayyy kız fırsat vermiyor koli moli yapamadık, ama bugün başlayacağız herhalde bu haftasonuna doğru taşınırız gibi geliyor ama önce ev bulsak.
Moonligtt Nuraycığım teşekkürler canım, darısı başınızaaa:) Ama Adana da güzel yaa, benim eltigillerimden biri de orda ayyy, hiç gidesim gelmiyor ondan dolayı Adanaya ama neyse:)
bsbirkin ek gıdaya yavaştan alıştırmalar yapıyorsun anlaşılan Furkanın hoşuna gitmiş yaa isterse hep:)
haa bu arada bsbirkin ve azize benim anlamadığım bir şey var şimdi sizin bebekler örneğin Furkan daha 3,5 aylık sayılır nasıl 2 hafta sonra 4.ayını bitiriyor Furkan'ın 4 .aya 2 hafta sonra daha girmesi gerekmiyor mu?
Azizenin de öyle 4 ay 1 günlük daha 4.ayın içinde 4.ayı nasıl doldurmuş oluyor hele bunu anlatın bana:)
yok cnm sanmıyorum isteyeceğini emmeye bayılıyor inş byle devam ederde..bide ztn 2 3 hafta daha vermicem bu bi seferlikti..cnm azizeninde dediğigibi onun kızı 4 ayını bitirdi 5.içinde bizimkide 3 ü bitirdi dediğin gibi 3 buçuk aylık seninde dediğin gibi 3 ayınıu bitirdi işte cnm 4ün içindeyiz.2 hfta sonra 4 bitecek 5.ayın içine giricez ama 4 aylık denir tabi o zmn..aynı yaş gibi bitirdiği ay söyleniyor cnm bilmem anlatabildimmi:)
Kabuk tarçının faydalarını şu şekilde sıralayabiliriz.
• Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
• Migreni önler.
• Romatizmayı önler.
• Faranjite karşı direnç verir.
• Yüksek tansiyona yakalanma riskini azaltır.
• Deri hastalıklarına karşı direnç kazandırır.
• Bağırsaklarda nitrozamine oluşumunu engeller.
• Yoğun çalışma temposunun sebep olabileceği baş ağrılarını önler.
• Zihin yorgunluğunu giderir.
• Yorgunluğu giderir.
• Gerginliği alır, sakinleştiricidir.
• Geniş spektrumlu doğal bir antibakteriyeldir.
alıntıdır
okudum sizde okuyun isredimm
övgücüm,dönecem cnm yazlıga temmuz ortası gibi insallah... gorusuruz orda sekerimm :)
tesekkurler tatlımmm
Ay bayılırım tarçına da. Şu elmlı, defne yapraklı, kabuk tarçınlı içecekten de yapıyorum ben; soğuyunca da güzel oluyor, sıcaken de. Hem yararlıymış, tavsiye ederim
slm annişler nasılsınız ben çok değişiğimne demek istediğimi yazayım
benim nişanlıyken eşimin aldığı bir tavşşancığım var peluş çok şirin bişey ve biz oğluş ilk eve gelince yanına koyduk resmini çektik sonra her 2 haftada bir çekiyoruz ve gelişimini gözlemliyoruz yine böyle bir akşamdı dün ve biz fotoğrafı çektik tavşinimi yatağın yanına koydum eşimle oğluşu da yatırdım ilk kez yanımızda uyusun dedik sonra ben geldim nette biraz oyalandım sonra yattım uyudum gecenin bir yarısı eşim sen kalk tavşini oğluşun yatağına at basıp düşmeyim ortadan kalksın demiş bende gece 4te uyandım oğluşu eemzirmeye gözler kapalı gittim yatağa tavşini emzirmeye çalışıyorum uykum kaçmasın diye ama hiç açmadım gözümü sonra içerde oğluş ağlamış eşim beni aramış tavşini emzirmeye çalıştığımı görünce gülme krizine girmiş ben gürültüye uyandım kucağımdaa tavşini görünce öyle çok korktum ki hemen yere attım sonra tabi bende gülmeye başladımkızlarr epey şaşkın oldum ben yaaaa
slm annişler nasılsınız ben çok değişiğimne demek istediğimi yazayım
benim nişanlıyken eşimin aldığı bir tavşşancığım var peluş çok şirin bişey ve biz oğluş ilk eve gelince yanına koyduk resmini çektik sonra her 2 haftada bir çekiyoruz ve gelişimini gözlemliyoruz yine böyle bir akşamdı dün ve biz fotoğrafı çektik tavşinimi yatağın yanına koydum eşimle oğluşu da yatırdım ilk kez yanımızda uyusun dedik sonra ben geldim nette biraz oyalandım sonra yattım uyudum gecenin bir yarısı eşim sen kalk tavşini oğluşun yatağına at basıp düşmeyim ortadan kalksın demiş bende gece 4te uyandım oğluşu eemzirmeye gözler kapalı gittim yatağa tavşini emzirmeye çalışıyorum uykum kaçmasın diye ama hiç açmadım gözümü sonra içerde oğluş ağlamış eşim beni aramış tavşini emzirmeye çalıştığımı görünce gülme krizine girmiş ben gürültüye uyandım kucağımdaa tavşini görünce öyle çok korktum ki hemen yere attım sonra tabi bende gülmeye başladımkızlarr epey şaşkın oldum ben yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?