2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok kötü olddum okurken inşallah ölmemiştir dedim allah sabır versin dediğin gibi allah korusun bebişlerimizi offfff

Ay dün okuyunca çok fena olmuştum, çok üzülmüştüm. Tüm gece diken üstünde uyudum. Habire kalkıp kızımı kontrol ettim. Allah annesine babasına sabır versin, böyle imtihan etmesin kimseyi. Çok büyük bir acı.

herkese merhaba kızlar bişey soracağım oğlum ikidir kusuyo ama mukuslu süt kesiği gibi ve ekşi ekşi kokuyo nedendir bunu yaşayan varmı aranızda acil cevap moralim çok bozuluyo yaa

allahım sabırlar versin inşallah o anneye bütün bebekler melek allahım onları korusun anne olunca anlaşılıyo herşey tüylerim diken diken oldu okurken off off

Ayyy çok üzüldüm tüylerim diken diken oldu ne diyeceğimi bilmiyorum allah rahmet eylesin annesine ve babasına sabır versin Allah her bebeklerine korusun

Allahım sen koru yarabbimnasıl üzüldüm yaa (((
bebekleri yanlız bırakmayalım ... offff canım sıkıldı
Allah sabırlar versin anneye babaya çok zor çok

Ay bende çok üzüldüm Allah anneye babaya sabır versin (( benim kızımda nerdeyse düz yatmıyorum hep dönerek yüzüstü uyuyor. Yeni başladı bu alışkanlıkta. Kontrol ediyorum sürekli ama şimdi kafama takılacak. Çok hareketlendiler

aayy ağlayarak yazıyorum,rabbim sabırlar versin annesine ve babasına,yüce rabbim korusun meleklerimizi(
çokk dikkatli olmamız lazım çooookk.........

selam güzel anneler,
biz tatiliimizi yaptık geldik bebekle çokk zor oldu ama yinede güzeldi
bol bol yüzdüm kızımla babasını bol bol başbaşa bıraktım ve eşim ilk defa kızımızın altını değiştirmiş,
eeee iş başa düşünce,bunlar baba kız birbirlerine aşıkklarr

suzancım ne güzel kafanı dinlemişsindir maşallah diyelim baba kıza

Hepinizi istemeden üzdügüm için üzgünüm.Psikolojim alt üst oldu.Rabbim böyle bir acı yaşatmasın kimseye.

Arkadaşlar emir yüzüstü dönüyor.Yerlerde yuvarlanıyor.Uykusu gelince sallansın sitemiyor.Yatagına yatırıyorum.Dönencesine bakıyor ve omüzikle mayışıyor.Sonra yan yatıp uyuyor.Koca insan gibi yan yatıp uyuyor canımoğlum

herkese merhaba kızlar bişey soracağım oğlum ikidir kusuyo ama mukuslu süt kesiği gibi ve ekşi ekşi kokuyo nedendir bunu yaşayan varmı aranızda acil cevap moralim çok bozuluyo yaa

o sekilde cikarirsa az az sorun ollmaz fazlsini cikariyordur diye biluiyorum kilo alimi iyi ise sorun olmaz diyor doktor....

aynı problem bende de var, kendi kendine uyuyan bebek yan-yüzüstü dönmekten uyuyamıyor şimdi, bir çözüm bulursan bana da haber et :)

:)benimii sürekli sallanarak acak uyuyordu,şikayetçiydim
bir gecede bıraktı sallamayaı, döne döne bizim yatakta uyuyor
baba başka odada, ben salonda, hanımefendi de bizim yatakta yatıyor
ama iyi kötü var olan uyku düzenimiz bozuldu
uyanınca geri uyumayı beceremiyor,yenidoğan oldu çıktı:84::84:

ayy maşalahbenim kızım daha yuvarlanamıyor
ancak yüzüstü dönüyor,kolunu kurtaramıyordu ,bir iki gündür kurtarmaya başladı

bugün bilmem kaçıncı kez dönence almaya çıktık
ve gene almadık
yani kutularda ingilizce bile yazmıyor ki anlamadım bir şey:26:
işe yarar mı acaba alsam
gerçi nere takıcam ki,karyolasına sığmayan 62 cm bir kızım var

maşşallah negüzel :)

ahhhhh benim kız nerdeeee öyle kendi kendine uyucak...illa bi müdahale gerekiyo benim cadı kızıma:)
en çok sevdiğide kucakta uyumak

selam kızlar. ben misafirlerden dolayı hiçgiremiyorum artık. tatil beldesinde yaşamanın cilveleri bebişimin 4. ay kontrolleri vardı 6 kg, 66 cm olmuş aşılarını da oldu hiç ateşi çıkmadı yine gece uykuları biraz sorunlu olmaya başladı. ek gıdaya da geçtik ama kimisi kaşık maması verme diyor kimisi ver diyor. ne yapacağımı şaşırdım. umarım sizlerde iyisinizdir. öpüyorum hepinizi.

bu yüzüstüuyuma şekli dünden beri bizdede mevcut dün anneannemlerdeydik furkan yağızla kanepede beraber yattık hiç öyle yattığını görmediğim için rahat edemez diye düşündüm habire ben çevirdim o döndü ben çevirdim o döndü tövbe uyuyamadım..şuandada yüzsütü dönmüş yine öyle uyuyor...

buarada hero bebyden numune paket geldi bi küçük paket cicibebe(ben yedim:))) ) bi kavanoz maması elmalı muzlu üzümlü bide 1 nolu devam sütü bide bebeğin ay ay gelişimini gösteren bi kitapçık..küçük şeyler ama mutlu oldum...milupadan gelmedi henüz belki gelir

slm anneler dün akşam geldik tatilden malum ramazan geliyor biz daha henüz ek gıdaya geçmedik sadece çok az kiraz armut şeftali rende yapıp verdim rabim yardım etsin inşallah ramazanda geçen yıl hiç tutamamıştım bu yıl olsun tutmak istiyorum fakat nasıl olcak bilemiyorum benim cimcimem 10gündür dönüyor buarada ilk düşüşümüz gerçekleşti sabah uyandı yanıma aldım tabi döndüğü için yanına yastık koydum birde baktım eda yok yanımda bir panik oldumki tabi eda yastıkla birlikle yere düşmüş ama enteresan hiç ağlamadı kahkahalarla gülmeye başladık bayabaya konuşuyoruz artık

kızlar 3günlük kızsa bir tatile gidiyoruz eşim süpriz yapmış sizleri kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…