2011 Mart ayında tüp bebek yaptıracak arkadaşlar...

aslihand

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
2
0
36
İstanbul
2011 mart ayında ikinci tüp bebek deneyimini yaşayacağım.2 gün sonra iğnelerim başlıyor.Benim gibi aynı heyecanı, aynı umudu paylaşan bütün arkadaşlarımın RABBİM yardımcısı olsun.Dualarını kabul etsin.
Bu ay benimle aynı heyecanı yaşayacak arkadaşlarımı bekliyorum

slm canım Allah yardımcın olsun bende bu ayın 24 de başlayacagım benimde ikinci denemem olacak inşalllah bu sefer son olur geen sefer ben ohss olmuştum birde çok zor günlerdi aynı şeyleri tekrar yaşamak beni çok yıpratacak ama elden ne gelir meçbur

bende pazartesi decapeptyle basliycam allah izin verirse
hepimiz hamile klairiz insallah
benim ilk denemem olcak
ama pgt yontemi uygulancak esimde genetik bozukluk oldugu icin
benim sansim daha az aslinda ama ben cok umutyluyum
allah hepimizin yardimcisi olsun

slm arkadaşlar bende bu ay ilk tüo bebek denemesine baslayacagım heycanlıyım ve korkuyorum RABBİM herkesin yardımcısı olsun saglıklı bebekler herkese inşallah:)

Selam kizlar,
Bende her topigi takip etmeye calisiyorum ama bunun yeni acildigini gorunce kendimede uygun gorunce yazayim istedim...
Bugun (cuma) bende ignelerime basliyorum ilk tup bebek denemem olacak 3 asilama oldum 3 basarisizlik ve tup bebek karari...
Umarim hepimizin yuzu guler her turlu deneyimimizi paylasalim ki birbirimize yardimci olalim...

ben bugün 2. iğnemi vuracağım

PHARMACEA eczaci olan ve ilac satisi hakkinda uyari yapan sendin diymi?cok yerinde bir uyariydi ne kadar yanlis bir olay kesinlikle site yoneticilerinin bunu engellemesi gerekiyor..hassas ilaclar ve ne kosullarda saklandigini bilmiyoruz....

Merhaba arkadaslar.. oncelikle hepinize boool sabir ve umut diliyorum.. cunku; bu zorlu yolculukta en cook ihtiyacimiz olan sey bu sanirim.. Ben ilk denememi 2011 ekimde asadim.. olumlu sonuc aldik ama 4 hafta dusuk yasandi.. yani ben kimyasal gebelik yasamisim... iki hafta sonra 2. tedaviye baslayacagiz.. bu 2. denemem olacagi icin biraz daha rahatim ama korkmuyorum da diyemem
Hepinize bool sans diliyorum umarim meklerimizin karsiligi bos cikmaz...

PHARMACEA eczaci olan ve ilac satisi hakkinda uyari yapan sendin diymi?cok yerinde bir uyariydi ne kadar yanlis bir olay kesinlikle site yoneticilerinin bunu engellemesi gerekiyor..hassas ilaclar ve ne kosullarda saklandigini bilmiyoruz....

evet bendim ama site yöneticilerinden herhangi bir düzenleme yapılmadı hatta gonal f paylaşım alanı başlığı sabitlenmiş....Başına gelmeyen anlamaz bu kadar maddi manevi yükü olan bir tedaviyi uygun koşullarda saklanmamış 1 gonal f çöpe attırabilir..ben mesleki sorumluluğumla üstüme düşeni yaptım...hatta o ilaçlar sahte bile olabilir..hatta sahte bile olabilir ilaçlar çünkü nerden alındığı belli değil...O kadar para dökücem o kadar hormon yiyeceğim korkulu rüya görmektense gider elimle eczaneden alırım ilacımı...

Desene yarın büyük gün.Mart ayının ilk transferi sensin galiba.Dilerim herşey yolunda gider,istediğin gibi olur..Transfer sonrası iyi haberlerini bekliyoruz..

evet benim galiba ilk transfer bu ay inşallah hepimiz arka arkaya hamile kalırız göbeklerimizi yarıştırırız

arkadaşlar bende dün cuma yani,puregona başladım,ilk denemem bizimde,martta hamile klanlardan oluruz inşaallah

Arkadaslar bende dondurulmuslarla deniycem bugun basladim ilaclara. Hersey yolunda giderse ay sonu gerceklesir transfer. Benimki 3. olucak. Hepimiz kavusuruz insallah yavrularimiza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…