aynı gün başlamışız
evet canım,kaç doz vuruyosun?nerdesin hangi merkezde,kaçıncı denemen*?şimdilk çok oldu sorularım:))
bende cuma gunu basladım kızlar...sanırım takvım bızler ıcın hemen hemen aynı olacak...hepımız ıcın hayırlısı olsun..
merhaba, ben de bugün ilk iğnelerim kısa protokol ile anatolia tüp bebek merkezinde tedaviye başladım. Allah herkes kalbindekini nasib etsin arkadaşlar. gelişmeleri yazarım size. bu ay sonuna tahmini olarak transfer yapılacak....
evet canım,kaç doz vuruyosun?nerdesin hangi merkezde,kaçıncı denemen*?şimdilk çok oldu sorularım:))
meraba ben yeni üye oldum dün 6. transferim yapıldı 23 mart test günüm inş bu sefer son olur.
Kizlar ilaclar bende bas agrisi yapti sizdede yan etki oldumu bu sekilde?!yumurtaliklarimda da hafif sizlama var...sizde durum nedir?
selam hiç bir yerde cevap bulamadım bursa tüp bebek merkezleriyle ilğili hiç bir bilgim yok bu kulü be üye oldum hiç sorulrımın cevabını alamadım beş gün içinde kara vermem lazım hangisi diye çok stresli bir iş harelde üyeler uyuyyor yanlış yeremi geldim ney ben tüp bebek yap tırırsam bütün deneyimlerimi yazacagım insanlara yardım etmek onların derdine azıcıkta olsa derman olmak birbirlerini tanımasada ğüzel birşey allah herkesin yardımcısı olsun iyi günler
kızlar dün transferin oldu 24 martta da test var:26::26:
YURTDISINDA NERDENSIN CANIM
BENDE HOLLANDADA BASLIYCCAM PAZARTESI TEDAVIME INSALLAH
benimde ilk denemem olcak allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun
selam hiç bir yerde cevap bulamadım bursa tüp bebek merkezleriyle ilğili hiç bir bilgim yok bu kulü be üye oldum hiç sorulrımın cevabını alamadım beş gün içinde kara vermem lazım hangisi diye çok stresli bir iş harelde üyeler uyuyyor yanlış yeremi geldim ney ben tüp bebek yap tırırsam bütün deneyimlerimi yazacagım insanlara yardım etmek onların derdine azıcıkta olsa derman olmak birbirlerini tanımasada ğüzel birşey allah herkesin yardımcısı olsun iyi günler
ben amerikadayim cnm...epeyce uzak :) insallah hayirlisi olsun bugun bende 3.ignelerimi yapacagim daha iyi hissediyorum alisti elim...
tum sanslar bizimle olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?