2011 Mart ayında tüp bebek yaptıracak arkadaşlar...

herkes için hayırlısı olur inşallah.ben transfer sonrası idrarımı yaparken çok zorladı bişey olmamıştır inşallah.

evet canım,kaç doz vuruyosun?nerdesin hangi merkezde,kaçıncı denemen*?şimdilk çok oldu sorularım:))

bende cuma gunu basladım kızlar...sanırım takvım bızler ıcın hemen hemen aynı olacak...hepımız ıcın hayırlısı olsun..

merhaba, ben de bugün ilk iğnelerim kısa protokol ile anatolia tüp bebek merkezinde tedaviye başladım. Allah herkes kalbindekini nasib etsin arkadaşlar. gelişmeleri yazarım size. bu ay sonuna tahmini olarak transfer yapılacak....

Ben 24 unde Turkiyede olacam.... ama ilki kimyasal oldugu icin muayene... testler falan yapilacakk... su an dkontrol h,pi kullaniyorum... Muayeneler bittikten sonra birakacam... artik baslama tarihim ne olur onu bilemiyorum:))

Booool sanslar diliyorummm... Emeginin karsiligini alirsin umarim..

bende bu ay tüpe başladım bugun ikinci iğnemi vurundum:94:

Kizlar ilaclar bende bas agrisi yapti sizdede yan etki oldumu bu sekilde?!yumurtaliklarimda da hafif sizlama var...sizde durum nedir?

meraba ben yeni üye oldum dün 6. transferim yapıldı 23 mart test günüm inş bu sefer son olur.

inşallah canım bu sefer sondur benim de dün yapıldı transferim 3. denememiz senden 1 gün sonra da ben yaptırıcam test:78:

selam hiç bir yerde cevap bulamadım bursa tüp bebek merkezleriyle ilğili hiç bir bilgim yok bu kulü be üye oldum hiç sorulrımın cevabını alamadım beş gün içinde kara vermem lazım hangisi diye çok stresli bir iş harelde üyeler uyuyyor yanlış yeremi geldim ney ben tüp bebek yap tırırsam bütün deneyimlerimi yazacagım insanlara yardım etmek onların derdine azıcıkta olsa derman olmak birbirlerini tanımasada ğüzel birşey allah herkesin yardımcısı olsun iyi günler

Kizlar ilaclar bende bas agrisi yapti sizdede yan etki oldumu bu sekilde?!yumurtaliklarimda da hafif sizlama var...sizde durum nedir?

YURTDISINDA NERDENSIN CANIM
BENDE HOLLANDADA BASLIYCCAM PAZARTESI TEDAVIME INSALLAH
benimde ilk denemem olcak allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun

hayırlı olsun şimdiden ama bursayla ilgili hiç bilgim yok...tüp bbekle ilgili sorularınızı seve seve yanıtlıyabilirim

YURTDISINDA NERDENSIN CANIM
BENDE HOLLANDADA BASLIYCCAM PAZARTESI TEDAVIME INSALLAH
benimde ilk denemem olcak allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun

ben amerikadayim cnm...epeyce uzak :) insallah hayirlisi olsun bugun bende 3.ignelerimi yapacagim daha iyi hissediyorum alisti elim...
tum sanslar bizimle olsun...

SEHH sana cok yardimci olmak isteriz cnm ama Bursa ile ilgili hicbir bilgimiz yok kusura bakma...eger tup bebek ile ilgili kafana takilan birsey olursa bilgim yettigi olcude yardimci olmayi isterim...

ben amerikadayim cnm...epeyce uzak :) insallah hayirlisi olsun bugun bende 3.ignelerimi yapacagim daha iyi hissediyorum alisti elim...
tum sanslar bizimle olsun...

Merhaba, benimde bugun dorduncu igne gunu ayni zamanlarda seninle trasnfer olcagiz sanirsam arkadasim, bende yurtdisinda Canada'dayim....Ben kendim yapamiyorum igneleri ... evde kim olursa ona yaptiriyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…