2011 Mart ayında tüp bebek yaptıracak arkadaşlar...

benim 6. hepsini istanbul amerikan hastanesinde yaptırdım bi düşük bi kimyasal gebelik oldu 2 kez ameliyat oldum tüplerimden şimdi bekliyorum 23 martı bakalım hastane hep aynıydı ama farklı doktorlara yaptırdım el değişsin diye ama farketmiyo hastane falan Allah ol derse oluyo,

allaha şükretki normal yollarla hamile kalabiliyosun daha çok yeni evlisin bigün bi bakmışsın hamilesin bende öyle bi ihtimal bile yok 6 senedir evliyim 30 yaşındayım kocamı çok seviyorum ama bu seferde olmazsa boşanmayı bile düşünüyorum sorun bende. benim yüzümden baba olmaktan onu mahrum bırakamam dimi.

sizlerin hislerinize güveniyorum benim 1 oğlum var çok şükür ama ikincisini yıllardır istediyime rağmen nasip etmedi mevlam diş gebelikten dolayı açık ameliyata bağlıyor doktorlar ben bölge olarak istanbulu düşünüyorum zaten her halukarda kalacak yer problem ama umarım emeklerime deyicek hepimizin

fiyatları hakkında bana biraz bilgi verirssn sevinirim bende kiradayın biriktirdiyimiz ev parasını oraya yatıracağız zaten pek biriktirdikte söylenemez

Kızlar bende başladım 16 sında eşimin doğum gününde ama uzun protokol olcakmış benim dogum kntrol hapı kullanıyorum daha sorada yumurta bastırmak için iğneler olacakmışım .bende çok korkuyorum nasıl bir süreç uzun olması dahamı zor olmasından dolayı acaba İnşallah nisanda olucak inşallah galiba transfer filan öylemi bilenler bi el atsın arkadaşlar...

aynı seyi esime bende teklif ettim seni baba olmaktan mahrum bırakamam dedim bana dediği ben sensiz cocugu ne yapayım dedi bende esimi çok seviyorum bana sen lazımsın dedi ama şimdi düşünüyorumda sacma bi düşünce bence bu kadar karamsar olma allah sanada bi bebiş verir insallah bu arada yaslı deilsin bende 29 yasındayım ama bana hissttiğim yası sorarsan 25 bu yastan yukarı çıkamıyorum bir türlü:)toparlandım iim hayata döndüm artık bebek işini rafa kaldırdım hayattan zevk almaya baslıyorum hiç bişeyi hiç kimsyi takmıyorum iş üç alısveriş arkadas toplantıları kafamı bosaltmaya calısıyorum herseyi oluruna bıraktım ölede olması gerekio artık aglamıyorum :) aglamayacagımda kendimi motıve etmeye pozitif düşünmeye yönlendiriyorum HERSEY BEYİNDE BİTİYO

Son düzenleme:

İİM ÇOK İİ İSYAN YOK AGLAMAK YOK sıkıntı yok üzüldüm gercekten çok sey yasanmıs maddi acıdan bi sıkıntı yok sorun olmamasıydı ama ikinciyi denemeyi düşünmüyorum su an yaparsamda co cultur die bi yöntem var bebegin tutunma sansını arttırıyormus yapay rahim onu denerim denersem ama şimdi ddiil şimdi eglenme zamanı kafamı bosaltmam gerek Allah bebegini sag salim doğurmayı nasip etsin

tesekkürler insallah dediğiniz gibi olur bende öptüm seni:)

merhaba bu topiği yeni gördüm...benim transferim yapıldı şimdi gün bekliyorum..
25 mart test günüm bugün 7. günü sanırsam..
ilk tüp denemem 1. kalite ve tek embriyo transfer oldu..
daha önce 5 gebelik kaybım var hepsi normal yolla oldu..
6 yıllıkta evliyim..

insallah olumu sonuc alırsın bizimlede paylasırsın nerde yaptırdın ?

Son düzenleme:
insallah olumu sonuc alırsın bizimlede paylasırsın

inşallahh canım rabbim hepimize nasip etsin..
bu yolda olan tanıdık tanımadık kim varsa allahım sınamasın hem maddi hemde manevi acıdan gercekten zor..
senin oldumu transfer yoksa iğneleremi devam.

inşallahh canım rabbim hepimize nasip etsin..
bu yolda olan tanıdık tanımadık kim varsa allahım sınamasın hem maddi hemde manevi acıdan gercekten zor..
senin oldumu transfer yoksa iğneleremi devam.

ben yaptırdım izmirde negatif sonuc dediğin gibi 1. kalite ve 2 emriyo ama olmadı

ben yaptırdım izmirde negatif sonuc dediğin gibi 1. kalite ve 2 emriyo ama olmadı

hımm anladım canımm üzüldüm keşke olsaydı..valla böyle çaba gösteripte olmaması insanı cok yıkıyo allahım sabır versin..
inşallah rabbim en kısa zamanda nasip etsin..

merhabalar kızlar bende bu yolda yürüyenlerdenim benimde perşembe günü yumoşlarım toplandı 24 tane dün aradılar 19 tanesi dolu çıkmış 14 tanesi döllenmiş nasıl kızlar iymi bana destek olurmusunuz başka bi topikte ine ile bişe sordum bi azar bi azar anlatamam çok üzüldüm bizler burda ne için yazışıyoz bir birimize destek olmak için deyilmi bilgilerimizi paylaşmak deyilmi çok üzgünüm ağlıyımmi yoka seviniyimmi bilmiyom

hımm anladım canımm üzüldüm keşke olsaydı..valla böyle çaba gösteripte olmaması insanı cok yıkıyo allahım sabır versin..
inşallah rabbim en kısa zamanda nasip etsin..

amin evet çok zor bi durum ama iim diger arkadaslarada dediğim gibi toparlanmaya calısıyorum esime kalsa hemen bi daha yaptıracak ama durmak gerek beklemek lazım su anda düşünmüyorum tekarar tüp bebek eger yaptırırsamda ya teksn camlıbele gidecem yada ankaraya co cultur yöntemiyle deneyecegim allah herkese bebişini kucagına almayı nasip etsin:93:

benden 26 toplandı 14 tanesi döllendi 7 tanesi 1.kaliteydi 2 tanesini transfer ettiler karnında şişme olabilir bu şişme artarsa doktoruna git bekleme serumla azaltmaya calısıyolar nefes alamayacak duruma gelirsen beklem sişme fazla olursa transfer yapmıyorlar o yuden git egr olursa öle birsey aglama sevin olacakmıs gibi düşün sıkıntı yapma üzülme hersey kafada bitiomus bunu anladım olacak de hep hamile kalacam deki vucut ona göre hazırlasın kendini ben olmayacak dedim gercektende olmadı:) baska sormak istediğin bişi varsa bıraz daha burdayım insallah olumlu sonuc alırsın

canım tedavin hayırlı olsunn yumurta sayısı hakkında bir bilgim yok ama kendimden bahsedeyim sana..
41 tane yumurta toplandıı dedik cok güzel cok iyi bu 41 taneden 24 tanesi olgun yumurtaymış 24 tanedende 19 dölleniyo ve 5. güne kadar 1. kalitede 2 embriyo kalıyo hatta biz pdg yaptırıcaktık yumurta sayısı az olduğu için ne yazıkki normal tüp oldu...
yani dicem önemli olan 5. güne kadar sağlıklı ilerlemesi..
41 tane olmuş ne yararki içinden sadece 2 tanesi 1. kalitede olmuş..

anladım canım biraz ara ver tabiki hiç olmassa 2 kez adet gör sonrasında devam et..
ama bu arada korunma cok duyuyoruz tüp denemesinden sonra hamiş kalan..
hakkında hayırlısı co cultur yöntemini duymuştum şans daha yüksek oluyomuş inşallah rabbim yüzünü güldürsün..

cevabın için çok teşekkür ederim yok şimdilik öyle bişe yok sadece daha önce 2 kez aşılama yaptırdık tutmadıya hala o pisikolojiyle düşünüyom olmiycakmış gibi ne biliyim öyle işte hep kafamda tutmaz gibisinde rabbim nerde benim gibi evlat istiyen kulları varsa herkesin dileklerini kabul etsin kucakları pamuk bebeklerle dolsun bu akşam dar vakit rabbim dualarımızı kavül etsin inşallah

rabbim nerde benim gibi evlat istiyen kulları varsa herkesin dileklerini kabul etsin kucakları pamuk bebeklerle dolsun bu akşam dar vakit rabbim dualarımızı kavül etsin inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhh

meraba arkadaşlar bende bu ay transfer yaptırdım ama b hcg 11 gün 41,7 13 gün 32.5 çıktı yani düştü değerim böyle olupda değeri yükselen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…