BEBEKDLS hadi hayirlisi olsun arkadasim insallah 24u yuzunun guldugu gun olur...
Merhaba, benimde bugun dorduncu igne gunu ayni zamanlarda seninle trasnfer olcagiz sanirsam arkadasim, bende yurtdisinda Canada'dayim....Ben kendim yapamiyorum igneleri ... evde kim olursa ona yaptiriyorum :)
merhaba arkadaslar ben yeni tüp bebek yaptırdım yarın sonucu öğrenmeye gidecegim kanamam olmadı adetim gecti insallah tutmustur ilk denemem daha insallahta son olur heyecanlıyım korkuyorum uyuyamıyorumAllah herkese hayırlı evletlar versin.
aksi67 hadi bize guzel haberler varki bu grupta herkesin yuzu gulsun..haberlerini bekliyoruz
Desene sende uzak gurbetcilerdensin..igneleri yapmaya alistim esim sehir disinda 4 gunlugune mecburen yapacagim sansim yokbenim transfer gunum hersey yolunda giderse 25'i sanirim seninde 24 civari filan olacak...hepimiz icin hayirlisi....
Merhaba
Malesef gurbetciyiz arkadasim, bende mecbur kalsam mecbur yapcam haklisin.... Canim aban verilen kagida 6 Nisan olarak gozukuyor dedin gibi hersey yolunda giderse... Seninde dondurulmuslarla tedavimi?
merhaba arkadaslar ben yeni tüp bebek yaptırdım yarın sonucu öğrenmeye gidecegim kanamam olmadı adetim gecti insallah tutmustur ilk denemem daha insallahta son olur heyecanlıyım korkuyorum uyuyamıyorumAllah herkese hayırlı evletlar versin.
olmadı sonuc negatif üzgünüm herseyin hayırlısı
Ben ilk defa yaptiriyorum o yuzden ignelere basladim bugun3.ignelerimi oldum senin dondulrmuslarla oluyorsa tedavin neden igne oluyorsun kafam karisti?!
inşallah canım bu sefer sondur benim de dün yapıldı transferim 3. denememiz senden 1 gün sonra da ben yaptırıcam test:78:
inşallah canım yaa hem de nasıl gülecek biliyomusun o kadar çok haber bekleyen var ki benden inş herkezi sevindiricez sanki öle geliyo bana
uzuldum arkadasim ...ne diyeyim?insan ne dese nasil teselli etsin bilemiyor ...!eger mahsuru yoksa biraz anlatirmisin sorun nedir sendemi esindemi? kacinci denemen?merak ettim....
hiç bi sorunumuz yok esimdede bendede her tahlil olumlu ama bi türlüolmuyo evliliğimin ikinci yılı dıs gebelik yasadım ikizlerdi sonra iki düşük sebep bulamıolar hamile kalıorum olmuyo sonunda tup bebek dedik oda olmadı kasık agrısı gögüs sişliği hepsi hikaye hepsi oldu bebek yerlesio dediler deilmiş tesellisi yok arkadasım hayal kırıklığı bidaha denemem ilk denememdi ve son oldu olmayınca olmuyo zorlamaya gerek yok allah demiş parayı isteyene bebegi istediğime veririm die bizde para bok bebek yoknormal hayata işe devam yapacak bişi yok allah sizlere verir insallah
hiç bi sorunumuz yok esimdede bendede her tahlil olumlu ama bi türlüolmuyo evliliğimin ikinci yılı dıs gebelik yasadım ikizlerdi sonra iki düşük sebep bulamıolar hamile kalıorum olmuyo sonunda tup bebek dedik oda olmadı kasık agrısı gögüs sişliği hepsi hikaye hepsi oldu bebek yerlesio dediler deilmiş tesellisi yok arkadasım hayal kırıklığı bidaha denemem ilk denememdi ve son oldu olmayınca olmuyo zorlamaya gerek yok allah demiş parayı isteyene bebegi istediğime veririm die bizde para bok bebek yoknormal hayata işe devam yapacak bişi yok allah sizlere verir insallah
selam bende tup bebiş yapmak istiyorum ama çok uzak bir yerde ta ağrıdayaşıyorum beim tek tüpüm var diş gebelik geçirdim öncesinde normal yoldan gebe kalabiliyordum şimdi olmuyor bana fikir verin nerde en iyi sonuç alırımben kimseye söylemedim bu sefer eşimle ben bikaç kişi, olmayınca daha çok üzülüyorum sorulardan. keşke bende senin kdr ümitli olsam sanki benim yine olmayack gibi hissediyorm.
selam bende tup bebiş yapmak istiyorum ama çok uzak bir yerde ta ağrıdayaşıyorum beim tek tüpüm var diş gebelik geçirdim öncesinde normal yoldan gebe kalabiliyordum şimdi olmuyor bana fikir verin nerde en iyi sonuç alırım
arkadasım benım bu 4. Denememdı cok sukur ikizlere hamıleyım bundan oncekı denemelım ust uste aaynı yerde ızmırde yaptırdım ve tutmamasının sebebı dr. ıhmalosızlıgıdı sonra esımle ızmır ve ıstanbuldakı butun tup bebek merkezlerını tek tek gezdık ve ıstanbuldalkı alman hastanesıne karar verdık dr.hakan kozınoglu gonul rahatlıgıyla tavsıye edebılırımm hakında herseyın hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?