2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

oy yerimm o minicik cicileri bsbirkin güle güle giysin kuzum saglıkla

Son düzenleme:
Bunlar cok guzel ciciler keske turkiyede olsamda alsam. Allah gule gule giydirmeyi nasip eder insallah. Bende yarin bebegimin cicilerini eklerim insallah.

iyi akşamlar arkadaşlar...tüm bebişlerimizin cicileri çok tatlı maşallah...
Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin....
bende istanbula gelmişken oğluşuma birkaç cici aldım en kısa zamanda resimlerini çekip ekliycem inşallah...

bsbirkincim oğluşlarımız bir örnek giyinecek bu tek altlardan bende almıştım opuyorumnanaktanresimlerini çekince eklerim...

yaa:)) ne tatlı olurlar tombik tombik bacakları bunların içinde dimi:)
allahım o günleri görmeyi nasip etsin inşş

impaladeniz bayıldım aldıklarına. güle güle kullansın oğluşun.

sağol canım. daha iyileri senin bebişinin olsun.

yaa:)) ne tatlı olurlar tombik tombik bacakları bunların içinde dimi:)
allahım o günleri görmeyi nasip etsin inşş

ay evet bende hep hayal ediyorum aldıklarımın içinde bebişimi yerim ben onu yaaa. inşallah dediğin gibi o günleri de görmek nasip olur.

Arkadaşlar aldıklarınızı gördüm benim içim pırpır etti..
Geçen yıl bu zamanlar aynı heyecanı ben yaşıyodum..
Aldığım kıyafetleri hergün çıkarıp bakardım, içinde kızımı hayal ederdim..
Şimdi heyecanınızı ve mutluluğunuzu paylaşıyorum..
Herşey gönlünüzce olsun.. Hayırlarla gelsin bebekleriniz..

annecikler unnado adında özel üyelik sistemiyle alışveriş yapılabilen bir site var orda bilindik markaların anne bebek ve çocuk her türlü ürünleri indirimli satılıyor. hergün yeni ürünler listeleniyor. bir bakın isterseniz. isteyene davetiye yollayabilirim. çünkü direkt girip bakamıosunuz illa üye olmanız gerekiyor

emilyyyyyy06 bana üyelik davetiyesi gönderebilir misin.Gönderirsen çok mutlu olurum.Uzun zaman önce üyelik için başvuruda bulundum fakat hiç cevap alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…