ardina maşallah kızının giysileri çok güzel
rabbim iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin
yanlız o etekle botlara bittim ben:))
aman allahım ne güzeller yaaaa kız bebişleri değilmi cicili bicili herşeyleri hele o botlar bayıldım ardinacım hepsini güzel günlerde giysin kızın canım
Seda'cım hepsini çoook ama çookkk beğendim. özellikle de beyaz elbise ile botları. pembe kapşonlu tulum ve beyaz patili pijama da enfes. o meyveli oyuncak, diğer her şey özenle alınmış maşallah. iyi günlerde sağlıkla giysin Öykü'n.
ardina canım hepsi birbirinden güzel. allah güle güle sağlıkla giymeyi nasip etsin. o meyve filesi mi neyse eskiden yoktu ama şimdi bütün bebek mağazalarında var bende almak istiyorum ondan mutlaka, çok güzel bi icat gerçekten.
ardinacım hepsine bittim...Hele o botlara bayıldım:))))))))Güle güle giysin meleğin.
ardina gerçekten süper hepsi güle güle giysin bebeğin
hele botlar tam hayalimdeki gibileraklinialirimsmile
Ardina hepsine bayıldım..bnm de kızım olacak Allahın izniyle,kız cicilerine bayılıorum.. Güle güle giysin prensens a.s.
maşallah halaya zevkliymiş hepsi cok güzel cicilerin güle güle giysin kokoş kızın
ben de haftasonu kuzuma cok cici şeyler aldım ama aktarma kablomu bulamıyorum koyamıyorum resimleri
ardinacim, kuzu gule gule giysin canim, cok guzel seyler, yurt disi bu konuda cok ceside ve kaliteye sahip..
son bikaç parça daha kaldıkaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim canım.
Küçük prensin güle güle giysin inşallah canım.
çook ciciler denizim güle güle giyinsin paşan
ama yazlıkları nerde buldun kış sezonunda :)
bunlar aldıklarımızın devamı
impaladeniz canım hepsi çok güzelmiş ama ilk kutucuktakiler daha bi şirin göründü gözümezemuszemus
impladeniz çok cici şeyler almışsın oğluşuna yrn bende wenice bakacaktım belki bende alırım bişeyler bide ilk mesajındaki kapşonlu takım harika nerden aldın bide kaç aylık için o
canim gule gule giysin yakisikli. canim ya , su beyaz askili popodan citcitli, icinde yarim kollu bluzu olan tulumu nereden aldin acaba? tomuycuk marka yaziyor ama, hani belli bir magazadan mi?
Denizciğim çok tatlı şeyler almışsın... Oğlun güle güle giysin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?