2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

Ardina bunlar çok güzellll... Prensesin sağlıcakla giysin canım..

Ardina beyaz botlarla etek muhteşem yaaaaa .... Bize göre yokmuymuş... kendimizede sipariş verelim...Tekrar güle güle giysin canım...

Uploaded with ImageShack.us

Bu çok ilginç bir şey,türkiye de var mı bilmiyorum.Belki tecrübeli anneler karşılaşmış olabilirler.Kivi,muz,değişik meyveleri içine koyup bebişin eline veriyorsunuz hem oynuyor hem de meyvenin suyunu tadını almış oluyor.Söylenildiğine göre bebek için çok eğlenceliymiş.

Ardina beyaz botlarla etek muhteşem yaaaaa .... Bize göre yokmuymuş... kendimizede sipariş verelim...Tekrar güle güle giysin canım...

Dün akşam eşimin kızkardeşi giysileri bavulla önümüze serdiğinde bizim de aklımıza bunların büyükleri yok mu diye geldi canım.
İnsanın içi gidiyor mini mini eteklere,elbiselere,bizim kız annesi gibi kokoş olacak galibakaydirigubbakcemile3
Hepimizin bebişleri cicilerini sağlıklı ,sıhhatli ,güle oynaya giysinler inşallah.

Ardina cicileriniz çok tatlı. Güle güle giysin inşallah bebişin.

Ya bu kadar tatlı giysileri görünce ben de alışveriş yapmak istiyorum ama daha lütfedip cinsiyetini gösermedi bizim kuzucuk..

Ardina cicileriniz çok tatlı. Güle güle giysin inşallah bebişin.

Ya bu kadar tatlı giysileri görünce ben de alışveriş yapmak istiyorum ama daha lütfedip cinsiyetini gösermedi bizim kuzucuk..

Teşekkür ederim,daha güzelleri sizin bebişlerinizin olsun canım.Bugün yarın sizinki de belli olur.Sizde en güzel cicilerden doya doya alırsınız canım.kaydirigubbakcemile5

ardina maşallah kızının giysileri çok güzel
rabbim iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin
yanlız o etekle botlara bittim ben:))

aman allahım ne güzeller yaaaa kız bebişleri değilmi cicili bicili herşeyleri hele o botlar bayıldım ardinacım hepsini güzel günlerde giysin kızın canım

Son düzenleme:
Seda'cım hepsini çoook ama çookkk beğendim. özellikle de beyaz elbise ile botları. pembe kapşonlu tulum ve beyaz patili pijama da enfes. o meyveli oyuncak, diğer her şey özenle alınmış maşallah. iyi günlerde sağlıkla giysin Öykü'n.

ardina canım hepsi birbirinden güzel. allah güle güle sağlıkla giymeyi nasip etsin. o meyve filesi mi neyse eskiden yoktu ama şimdi bütün bebek mağazalarında var bende almak istiyorum ondan mutlaka, çok güzel bi icat gerçekten.

ardinacım hepsine bittim...Hele o botlara bayıldım:))))))))Güle güle giysin meleğin.

ardina gerçekten süper hepsi güle güle giysin bebeğin
hele botlar tam hayalimdeki gibileraklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…