- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
katılıyorum sana boşuna dememişler bebeğin yediği helal giydiği haram diye ben 2 takım aldım hastane çıkışı ama her gelen arkadaşım hediye getirdi daha doğmadan şimdi 14 tane hastane çıkışımız oldu en fazla 3 ay giyebiliyormuş bide kız kardeşim 4 ay önce doğum yaptı kızı oldu oda gönderdimi küçüklerini benimkide kız diye abla alma dedi 5 aya kadar kıyafet yani dolap doldu ama 5aydan sonra kıyafet alacaz oyüzden fazla alma derim sadece fikir
oğluma dün aldığımız cicisi
tatlım çççok güzeller hepsi, bayıldım..peki üç ayrı çeşit mi hazırlamış oluyorsun sen, sepetin içine arışık mı koyacaksın?
teşekkür ederim canım, karışık koyacağım isteyen istediğinden alsın. Belki 3'den de almak isteyen olur. Tek sıkıntı orda ama canları sağolsun
çok güzeller canım ellerine sağlık ayrıca
teşekkür ederim Damlacım. Senin eline su dökemem ama
çok güzeller yaaaa.
teşekkür ederim.
ayyy yirim ben senii çok güzel bende maviş olanını almak istiyorum =)))
bende istiyorummm =))
sizlere de alalım kızlar. Biberon, tavşan ve sepeti gitti gidiyordan aldım. Satıcı ismini verebilirim isteyen olursa. Bu arada tavşanın mavisi de çoooook tatlı görmelisiniz. Saksı şeklinde olanı İzmir'de yaptırdık.
ALLAHIMYA bunlar büyüp bunları giyeceklerya koca adamlar çok şeker annesi güle oynaya büyün inşallah
hepsi çok güzeller kızlar iyi günlerde giysin bebişleriniz...
Asaelycim seninde eline sağlık çok tatlı şekerleriniz...sepette tam benim istediğim gibi puset çok tatlı görünüyor
canım çok güzel mertin cicisi.Ama benim emir de istiyo
arkadaşlar şerbet takımı yaptım kendim
Eki Görüntüle 140849 Eki Görüntüle 140851 Eki Görüntüle 140850 Eki Görüntüle 140852
arkadaşlar şerbet takımı yaptım kendim
Eki Görüntüle 140849 Eki Görüntüle 140851 Eki Görüntüle 140850 Eki Görüntüle 140852
asaely bu tavşancıklı şekerleri nerden aldın?
hepsi çoook güsel ama tavşanlıya bayıldım
canım gitti gidiyordan aldım. Yalnız şekeri falan yoktu. Tül şeker falan alıp kendim yaptım. Hala olması lazım gg'da tavşanlı bebek şekeri diye ara çıkıyor canım.
Canım aldıkların çok güzel.Oglun iyi günlerde kullansın
sağol ahusscumasaely bu tavşancıklı şekerleri nerden aldın?
hepsi çoook güsel ama tavşanlıya bayıldım
SWEETCİĞİM, MERT BEBİŞTE GÜLE GÜLE GİYSİN
ÇOK GÜZELMİŞ CİCİSİ
taçsız prenses çok güzeller leylekten bizimde var
ay hepsi çok hoş bayıldım valla güle güle kullan
taçsız prenses çok güzeller leylekten bizimde varhoş bizimki ahşaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?