Bu sabah Limango dan aldığımız cicilerimiz.
Eki Görüntüle 137039 Eki Görüntüle 137037 Eki Görüntüle 137038
Bu sabah Limango dan aldığımız cicilerimiz.
Eki Görüntüle 137039 Eki Görüntüle 137037 Eki Görüntüle 137038
Çok güzeller...Bizde11.haftamızın içindeyiz .Cinsiyeti öğrenir öğrenmez alışverişe başlamayı düüşünüyoruz bakalım.....
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.
Erken olur..Bence 7. aydan sonra başlamalısın..Hem yazlık alsan çok giydiremezsin..İnsan çok hevesleniyor heyecan yapıyor ama aldıktan sonra giydiremezsen daha kötü ben çok bişey almadım 33. haftamdayım sezon değişecek aldıklarım hep kışlık olacak die fazla almadım..Doğum mart sonuna inş.
Çok güzeller...Bizde11.haftamızın içindeyiz .Cinsiyeti öğrenir öğrenmez alışverişe başlamayı düüşünüyoruz bakalım.....
evet canım katılıyorum sana,almak için insan nasıl heyecanlanıyor.Ama dediğin gibi 7.aydan sonra başlamak daha iyi(çok da ağırlaşmadan ama) zaten yeni yeni modeller, sezonluk ürünler gelir.Çok alınca da daha birini giydiremeden bebişler büyüyormuş:)
anneannesinin ördüğü yeleklerden biri diğerlerini sonra çeker yüklerim
buda battaniyesi
bu yastığıda annem yaptı
ayyy yerim ben seni ya çok datluuu hepsi birbirinden şeker..Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş. canım
çook sağol canım daha güzelleri sizin olsun İnşallaaah
sağol canım. ayyy canım yaa hayali bile bi güzel. gerçeği nasıl güzel olur kim bilir.
amin canım inş.
böyle iken bile çok datlu hele bir de içinde küçük melek olunca ayyy yerim ben onu
sultancım elif eylülümüz iyi günlerde giysin cicilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?