2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

Çok güzeller...Bizde11.haftamızın içindeyiz .Cinsiyeti öğrenir öğrenmez alışverişe başlamayı düüşünüyoruz bakalım.....

Çok güzeller...Bizde11.haftamızın içindeyiz .Cinsiyeti öğrenir öğrenmez alışverişe başlamayı düüşünüyoruz bakalım.....

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.

Erken olur..Bence 7. aydan sonra başlamalısın..Hem yazlık alsan çok giydiremezsin..İnsan çok hevesleniyor heyecan yapıyor ama aldıktan sonra giydiremezsen daha kötü ben çok bişey almadım 33. haftamdayım sezon değişecek aldıklarım hep kışlık olacak die fazla almadım..Doğum mart sonuna inş.

evet canım katılıyorum sana,almak için insan nasıl heyecanlanıyor.Ama dediğin gibi 7.aydan sonra başlamak daha iyi(çok da ağırlaşmadan ama) zaten yeni yeni modeller, sezonluk ürünler gelir.Çok alınca da daha birini giydiremeden bebişler büyüyormuş:)

ben başlamıştım açıkcası cinsiyet belli değilken bile aldım erken diye düşünmeyenlerdenim allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sonuçta...

Evet =))) bende çok almak istemedim bu yüzden 3 - 5 aydan sonra deli gibi alışveriş yapacağım diyorum hehhe hediyelerde çok olur die kıyafet almadım böylece başka şeyleri alma imkanım da oldu hem de sezon değişiyor..

anneannesinin ördüğü yeleklerden biri diğerlerini sonra çeker yüklerim

buda battaniyesi

bu yastığıda annem yaptı

anneannesinin ördüğü yeleklerden biri diğerlerini sonra çeker yüklerim

buda battaniyesi

bu yastığıda annem yaptı

ayyy yerim ben seni ya çok datluuu hepsi birbirinden şeker..Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş. canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…