2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

Eklentiler

• $Resim 005.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 68
  • $Resim 003.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 51
  • $Resim 004.webp
    10 KB · Görüntüleme: 37
  • $Resim 002.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 32
  • $Resim 008.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $Resim 006.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:

katılıyorum sana boşuna dememişler bebeğin yediği helal giydiği haram diye ben 2 takım aldım hastane çıkışı ama her gelen arkadaşım hediye getirdi daha doğmadan şimdi 14 tane hastane çıkışımız oldu en fazla 3 ay giyebiliyormuş bide kız kardeşim 4 ay önce doğum yaptı kızı oldu oda gönderdimi küçüklerini benimkide kız diye abla alma dedi 5 aya kadar kıyafet yani dolap doldu ama 5aydan sonra kıyafet alacaz oyüzden fazla alma derim sadece fikir

Kızlar ben şubat annesiyim. 33. haftadan itibaren erken kasılmalarım çıktı pek gezemedim. Bence önemli ihtiyaçları çok geçe bırakmamak lazım. Ama kıyafetler bence önemli ihtiyaçlar arasında değil. Onlar zaten siz almasanız da hediye geliyor. Ben şuan sadece gelecek kışlıklarını alıyorum, hazır indirimler varken

evet bende söyledim almayın hepsine sıra gelene kadar büyür diye ama benim bütün arkadaşlarım anne beni 5 yıl beklediler bebeğim olsun diye oyüzden sen karışma biz yiyenimize alıyoruz diyolar yani kızsamda fayda etmiyor bana pek birşey aldırmadılar

tatlım çççok güzeller hepsi, bayıldım..peki üç ayrı çeşit mi hazırlamış oluyorsun sen, sepetin içine arışık mı koyacaksın?

oğluma dün aldığımız cicisi

aman güzel günlerde giysin mert paşa...tamam kız çocuk da ayrı ama ben bayılıyorum erkek bebekleri böyle küçük adamları giydirmeyeee yaaaa

Eki Görüntüle 138483

bunun şeker ve tülünü ben hazırladım
çok güzeller yaaaa.
oğluma dün aldığımız cicisi

sweetimmm çoook güzel küçük adamım mertim benim yaaa. güle güle giysin İnşallah canım. çok hoş yaa. mavide favorimdir bu arada

çok güzeller yaaaa.

sweetimmm çoook güzel küçük adamım mertim benim yaaa. güle güle giysin İnşallah canım. çok hoş yaa. mavide favorimdir bu arada

çok sağolun kızlarrrrmertte teşekkür ediyor size tekmeleriyle diyiceğim ama atmıyorki sıpatembel tavuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…