evet cnm kesinlikle cok onemli pembige de soledim hamile kalmadan 3 ay once baslamk lazimmis sen icmionmu yoksa pembigde baslicakk
yok içmedim hiç bi de korkuorum çok kilo aldırır diye, hamilelikte başlarım diodum :44:
ayy kızlar ben bu gidişle burdan kalkamıycam gidip bıcıbıcımı yapiim de rahat rahat oturayım
ayy kızlar ben bu gidişle burdan kalkamıycam gidip bıcıbıcımı yapiim de rahat rahat oturayım
ben 1 yili askin iciorum hicbisi olmuo kilo fln aldirmio zaten sen dokor kontrolune gidince bebek planlioruz diyince direk sana bu vitaminleri verio demi tr de ole.burda da ole bilmiorum bi git dr istersen cok onemli bebisin icin annesi
memnun oldum pembiq şimdiden sıhatler olsun ..
geçen ay gittim dr.a bana vermedi, söylemedi bile .. peki markası falan varmı folik asit die mi satılıyor yoksa .. bi de nasıl tüketiyorsun günde kaç kere ne zaman falan ..
cnm ben yurt disindayim bilmiorum yani ordaki folikasit markalarini.doktoruna sor vermesi lazimdii gebelikten 3 ay once basliosun ve de hamile ogrendigin an baslasan bile yarari olmaz gec kalmis olursun
ben dr. arayayım en ii si bu akşam ..
Buarada mart'ın başında hamiş olsak bebişimiz akrep burcu oluyor
ins.cnm burasi bence bizim bulusma noktamiz olsun belirtiler fln ates bunlarin hepsini karsilstira karsilastira gidelim senle olurmu senin adetin bittimi cnm
Buarada mart'ın başında hamiş olsak bebişimiz akrep burcu oluyor
mrb ben geldimmm..henüz bitmedi cnm devam ediyo..ay sonuna dogru ovulasyon tarıhım bakalım kısmetse bu ay mujdelı haberı verıcez
Yine ben geldim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?