2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

inciri bende düşündüm artık bidahaki aya :))) aayy halime bak bidahaki ay yapılacaklar listem aldı başını gidiyoooo

pourqua takip edelim bu ay birbirimizi adet tarihleri yaklaştıkça insan aynı tarihli olanlardan kendine paha biçio en azından ..

martta yapılacakalar:
1. ovulasyon testi alınacak
2. soğan kürü yapılacak
3. incir kürü yapılacak
4. hayıt tohumu içilecek
5. bal,çörekotu, tarçın kürü yapılacak
6. yastık konup ayaklar havaya dikilecek
7. kocişe keçiboynuzu içirilecek
başka ne kaldı kii

ok cnm belirtileri fln paylasiriz tabi psikolojik olmayanlari

ben 5 aydır eşime bu ay kesin hamileyim diorum, ta ki kırmızı kendini gösterene kadar .. tek çizgiyi görüyorum, her gün test yapıyorum .. belki yanılmıştır ben kesin hamileyim diorum valla

meaşallahhhhh bu gidişle

ay sen cook yasa cnm yaaaa

ben 5 aydır eşime bu ay kesin hamileyim diorum, ta ki kırmızı kendini gösterene kadar .. tek çizgiyi görüyorum, her gün test yapıyorum .. belki yanılmıştır ben kesin hamileyim diorum valla

aynen bende her ay hamileyim diyorum goguslerim sisti bu ay hamielyim diyorum sismedi bu ay bi degisiklik var goguslerim her zaman siserdi bu ay sismedi kesin ben hamileyim diyorum ve her ay nerdeyse test yapiorum ama nafile artik kocam da baana test almaktan bikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…