hayırlısı olsun canımm.. valla farklı bişey pek yok ovulasyon günlerimi dikkate alıp gün aşırı birlikteliğe dikkat ediyorum ben.. bat'ın ne zaman ?
farkli yontem olarak ben bu ay yastik koycam belime onu deneicem bakalim bende 1 yili askin zamandr bekliom cnm
bayaa olmuş yaabenimde ablam almanyada en son ağustosta gördüm o da ananemim cenazesi için bir kaç günlüğüne gelmişti, anlayamadık ki bişey.. zor oluyo bilirim yaniii.. bu sene gelirsin inş
ya bnm bilgisayarda bazen cvplar gec gelio ve gec gidio sizde de olemi kizlar
14 mart büyük ihtimal ben 4 aydır ovulasyon testi yapıorum ona göre hareket ediorum ama yok
yastık ? ben bilmiorum onu ..
14 mart büyük ihtimal ben 4 aydır ovulasyon testi yapıorum ona göre hareket ediorum ama yok
yastık ? ben bilmiorum onu ..
peki hiç doktora göründün mü ?
cnm ben cok onceden duydum bi kere denedim sadce ama .o ay iliskiden sonra kalcasinin altina cok yuksek olmayan bi yastik koyup 1 saat yatip hamile kalan cok okudum bu forumda en son bnm 1 arkadasim baya bi zmn sonra ole hamile kaldigini soledi bana
Ocak ayında yani geçen ay gittim .. Kontrol amacıyla .. Yumurtalıkların gayet sağlıklı gözüküyor dedi tüplerinin kapalı olup olmadığına bi kaç ay sonra bakalım dedi .. Smear testi falan yaptı .. Okadar ..:44:
yanii ovulasyon testi de kullanıyormussun inşallah bu ay olur da gerek kalmaz bir daha muayeneye
1 saat miozaman geç saate kalmamak lazım napalım onu da deneriz artık
inş ya zaten kadın doğum dr. kontrollerini hiç sevmiorum .. ben bu ay adet bitiminden hemen sonra başlıcam gün aşırı .. bi de şu yastık taktiğini kullanırım .. bide kocama keçiboynuzu yedirmeye çalışıcam .. bu ay çok çalışmakla geçicek galiba
inş ya zaten kadın doğum dr. kontrollerini hiç sevmiorum .. ben bu ay adet bitiminden hemen sonra başlıcam gün aşırı .. bi de şu yastık taktiğini kullanırım .. bide kocama keçiboynuzu yedirmeye çalışıcam .. bu ay çok çalışmakla geçicek galiba
yapcak bisi yok herseye bel bagliyoruz napalim bak bide bazilari ayaklarini havaya dikiomuss iliskiden sonra
valla ben aynı bu tempoda çalışmaktayım bu aralarbakalım nasıl sonuç alıcaz
onu bana kuzenimde sölemişti ilk aydan hamile kalmış.. Ben denedim ama yok o da işe yaramadı .. evlenmeden önce çok üşengeçtim, annemde de derdi üşengecin çocuğu olmaz die bende dalga geçerdim .. acaba o yüzden mi diorum artık
ANNE ADAYI..........................BAT
esraersoy......................21 şubat
civciv89........................ 4 mart
rabbiss.......................... 7 mart
pembiq.......................... 7 mart
psijoyi........................... 8 mart
pourqua........................14 mart
mrv091010....................14 mart
mrv seni de ekledim
allahhhhhhh:18:merveyle ayni gundeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?