2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

hayırlısı olsun canımm.. valla farklı bişey pek yok ovulasyon günlerimi dikkate alıp gün aşırı birlikteliğe dikkat ediyorum ben.. bat'ın ne zaman ?

14 mart büyük ihtimal ben 4 aydır ovulasyon testi yapıorum ona göre hareket ediorum ama yok
farkli yontem olarak ben bu ay yastik koycam belime onu deneicem bakalim bende 1 yili askin zamandr bekliom cnm

yastık ? ben bilmiorum onu ..

bayaa olmuş yaa benimde ablam almanyada en son ağustosta gördüm o da ananemim cenazesi için bir kaç günlüğüne gelmişti, anlayamadık ki bişey.. zor oluyo bilirim yaniii.. bu sene gelirsin inş

allah izin verirse bi aksilik olazsa hayrlisiyla gidicem cok zor coookkk....

14 mart büyük ihtimal ben 4 aydır ovulasyon testi yapıorum ona göre hareket ediorum ama yok

yastık ? ben bilmiorum onu ..

cnm ben cok onceden duydum bi kere denedim sadce ama .o ay iliskiden sonra kalcasinin altina cok yuksek olmayan bi yastik koyup 1 saat yatip hamile kalan cok okudum bu forumda en son bnm 1 arkadasim baya bi zmn sonra ole hamile kaldigini soledi bana

peki hiç doktora göründün mü ?

Ocak ayında yani geçen ay gittim .. Kontrol amacıyla .. Yumurtalıkların gayet sağlıklı gözüküyor dedi tüplerinin kapalı olup olmadığına bi kaç ay sonra bakalım dedi .. Smear testi falan yaptı .. Okadar ..:44:

cnm ben cok onceden duydum bi kere denedim sadce ama .o ay iliskiden sonra kalcasinin altina cok yuksek olmayan bi yastik koyup 1 saat yatip hamile kalan cok okudum bu forumda en son bnm 1 arkadasim baya bi zmn sonra ole hamile kaldigini soledi bana

1 saat mi ozaman geç saate kalmamak lazım napalım onu da deneriz artık

yanii ovulasyon testi de kullanıyormussun inşallah bu ay olur da gerek kalmaz bir daha muayeneye

yanii ovulasyon testi de kullanıyormussun inşallah bu ay olur da gerek kalmaz bir daha muayeneye

inş ya zaten kadın doğum dr. kontrollerini hiç sevmiorum .. ben bu ay adet bitiminden hemen sonra başlıcam gün aşırı .. bi de şu yastık taktiğini kullanırım .. bide kocama keçiboynuzu yedirmeye çalışıcam .. bu ay çok çalışmakla geçicek galiba

valla ben aynı bu tempoda çalışmaktayım bu aralar bakalım nasıl sonuç alıcaz

insallah cnm bi an once kavusur gobegin bebisine.bende hic sevmiorum kontrolleri cnm acio bnm cok ondan

yapcak bisi yok herseye bel bagliyoruz napalim bak bide bazilari ayaklarini havaya dikiomuss iliskiden sonra

onu bana kuzenimde sölemişti ilk aydan hamile kalmış.. Ben denedim ama yok o da işe yaramadı .. evlenmeden önce çok üşengeçtim, annemde de derdi üşengecin çocuğu olmaz die bende dalga geçerdim .. acaba o yüzden mi diorum artık

ANNE ADAYI..........................BAT
esraersoy......................21 şubat
civciv89........................ 4 mart
rabbiss.......................... 7 mart
pembiq.......................... 7 mart
psijoyi........................... 8 mart
pourqua........................14 mart
mrv091010....................14 mart

mrv seni de ekledim

guldum valla bnmde esim usengec anneside ona ole dioo bende bakk kalk hizlan biraz usengecin cocugu olmazmis diorum buyukler bisi bilio demekki

allahhhhhhh:18:merveyle ayni gundeyiz

pembiq tşk ederim ..

ya kür falan diolar acaba yapsam mı arkadaşlar incir kürünü bi yandan da korkuorum başka şeylere neden olursa die .. siz denediniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…